2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bende denerım inşallah canım sağol

meltemmmm eg iyilesmis gozn aydin.
bizim ishal devam diyor ama biraz daha iyi.
bizde ates hic olmadi.

evet canım çok şükür çok keyifliydi bugün :))
Ayça da mı ishal?! geçmiş olsun canım..
aman aman ateş olmaması çok iyi. ateş çok panikletti beni..

meltem masallah sana canim nasil bir enerjidir sendeki burdan bile farkediliyor.bir bebek hasta koca ve 2 tane kopek masallah burda da oyle herseye yetisiyorsun bunlarin hepsini nasil basariyorsun ?bebek olduktan sonra kendini birakti dedikleri kadin tipi var ya hahh iste o kadin ben artik yikanmaya bile useniyorum nerede eski benesofmanlar ustume yapisti

hahaha :)))
ya 4 ünün de derdi yemek :)) karınları tok olduğu sürece bana bir sıkıntıları yok, hepsi birbirinden uysal evcillerim benim :)))
haa forumu hamileyken de okuyordum da hiç yazmamıştım herhalde 3-4 hafta oldu saralı, foruma sardığımdan beri ben de kendime zor bakıyom :))
Ege uyurken forumda takılıyorum, uyanıkken o, akşam eşim gelince yapıyorum yemekleri, o Ege'yle ilgileniyo ben yemekleri yapıyorum...
sonra forumda takılıyorum işte.
ben evlilik ve doğumla beraber birçok arkadaşımla görüşmeyi kestim, kimse en mutlu günlerimde yanımda olmadı, en yakın arkadaşımın biri it gibi çalışıyor, biri evlenip almanyaya gitti. ben de geri kalan gereksizlerle görüşmüyorum, inan forum daha samimi ve içten geliyor. ve bütün dünyam Ege olduğu için akranları ve anneleriyle konuşmak beni daha mutlu ediyor.

araya atlamadan duramadım aynen canım yaa. her şeyimiz onlar oldu. kızım uyurken de hep onunla ilgili işler buluyorum .forum, araştırmalar, ona ciciler bakmalar... hep onunla ilgili konuşuyorum artık.bebeği olan arkadaşlarımı daha çok arıyorum.iyi ki var diyorum hep

bende var saniyordum o duygu cocugu olanlarla sanki daha iyi iletisim kuracakmisim gibi geldi.henuz kuramadim daeve gecen bi hoca geldi senin arkadasin yokmu dedi yok dedim komsun da mi yok dedi hayir dedim kahve icmeye carsiya kendinmi gidiyorsun kimseyle konusmuyormusun diye hayretler icerisinde kaldi acidida yarin beni siteden bi arabla tanistircak aslinda ben vakit nasil geciyor anlamiyorum bile halimdende gayet memnun sayilirim onceden esim hastayim dediginde ihlamurlar degisik icecekler cesitli yemekler yapardim simdilerde bise yapmiyorum olsem ok diycen diyo

aynen ya herşeyim Ege.. ama eşime ayıp ediyorum galiba... spor ayakkabısı yırtılmış, baksana bugün dedi, tamam dedim aklımdaydı, doktordan gelirken mağazaya doğru gidiyodum, sonra Ege'ye harcadım onu unuttum geldim, bi de bunu dürüstce anlattım bozuldu (
Ege'ye mamasını yaptım yedirdim, sonra bunun yemeğini hazırlıyordum, çok acıkmış yazık, geldi gitti hep oğluna yapıyon bana bakmıyon, ben açlıktan ölsem umrunda olmıcak diyo...
biraz da ilgi manyağı, şimdi benim Ege'ye bölünmem ona olan ilgiyi azalttı diye kuduruyor...
ay haklı da napiim ya :))
onun için de oğlu benden daha önde ama farketmiyor...

evet onceligimiz bir anda cocuklarimiz oldu kizim cok seviyor babasini ve ben cok memnun oluyorum bu durumdan onu gorunce nasil guluyor sesli sesli babasi ona bir suru oyuncaklar aliyor hic hayir demiyorum.benim onceden bi oyuncagim vardi ciplak 2 tane bebek onuda duvara asmistik civiyle oynayip onu geri oraya takardim offf aklima geldi gece gece

Saol canım huy değiştirdi resmen diş huysuzluğu diyoduk biz yani arada ateşi çıkıyordu geceleri ağlıyordu hiç uyumuyordu sürekli huysuzdu dr da diş değil bu dedi daha diş etinde belirti yok dedi bir idrarına baktıralık dedi ve sonuç enfeksiyon kapmış yavrum ağlıyor ama ben ona yardımcı olamıyorum ondan kaynaklı çok kötüyüm kış geçti bir kere bile burnu akmadı ohhh çok şükür bebeğimi hasta etmedim derken bu hastalık çıktı 15 gün sonra gidilecek eğer geçmemişe kültür alınacak yine tedavi görecek yine tekrarlarsa bu sefer 6 aylık antibiyotik tedavisi grecekmişiz çünkü sürekli tekrarlaması böbreklere zara verirmiş

Valla güzelim senin esofmanlar üstüne yapismis benim pijamalar yapisti daha acinasi haldeyim:)) sabah kalk yatagi yap hemen evi bi toparla KV alt katta ya ne olur ne olmaz geliyo bazen balkonuma bisiler asmaya çok titizdir kendisi çokta erken kalkar pespaye görünmek istemiyorum... Evi havalandir karnini doyur tabi bunların hepsini ayni anda yapamiyorum genelde :)) Ahmed bey buna musade edermi hic? bendebanyo yapmaya useniyorum gecen gün bi saydim 8gun olmuş Yuh dedim kendimden tiksindim ya!!! Beni asil rahatsız eden saclarim çok uzun fon makinesi kolik oğlum yüzünden bozuldu yenisini alamadik oğlan sürekli kucak istediği için saclarim toplu duruyo bu yüzden 2 günde kuruyor ancak...:/// ay gece gece nr çok konuştum. Pardon sabah ezani okundu artik sabahnoldu degilmi...

Günaydınn anişlerrrer herkes iyidir umarım🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin oldu canim oldu.kv asagida olmasida kotu evde istedigin gibi giyinemezsin kapi calabilir bagira bagira kavga edemexsin gulemezsin temizlik basli basina sorun yemek ne yaptin haberi olur amann ay dusundumde zaten koca bi degisir annesi gilli gorunce ne oluyorsa..ayyy bizdede fon sesi 5 aydir yeminle icime isledi acik olup olmadigini bile farketmiyorum bazen o kadar alistik.komsu ne diyor acaba bıkmıştır.saclarim benim inanilmaz dokuluyor dokulen saclara bakiyorum zaten benim toplamda o kadar sacim yok:))o haldede hala sacimi sarimi yapsam diye dusunuyorum:))

Günaydınn anişlerrrer herkes iyidir umarım🙏

gunaydin aycacimmm.

bugun adana yolcusuyuzzzz annemlere gitcz 3 gun.
ha annemlere gidip raha etcemi zannetmeyin.zira annemn bana faydasi hic olmuyor surekli gelen giden var.
kucaktada tasiyamiyolar aycay.
belfitigiii

annemle.kiyafet bakmaya cikcaz kadesmn dugnu var.
abiye giymeyi hic sevmiyorummm

elma tipindeyim gogusler ve midem var.
bacaklarim nce

ne tur biseyler tavsiye edersniz. kizlarrr
fikir vern

kisa elbise istiyorum 55 kiloyum boyum kisa oldugu icn uzun ykismz diyorum

günaydın kızlar, hayırlı cumalar... bebeğim haftaya 5 aylık oluyor ama hala ayaklarının üzerine basamıyor sizinkiler ne durumda??? bide bu ayda bebeklerin kendi başlarına dönmeleri gerekiyormuş benimki hafiften yanlara dönüyor ama dönme denirse bişeylere uzanmak için hareket ediyor yanlara diyelim. sizin yavrularınız nasıl?

ne ypmak lqzim cnm yaa nasil duzelticez bu herifleri :)

Esracım elma tipinde falan değilsin, 2 doğum yapmış bir annesin ve maşallah gayet iyisin...
bence de kısa tercih et, ama nişandaki gibi siyahları çekme sakın :))
canlı canlı ol, kırmızı, parlement falan çok yakışır bence sana...
böyle dar diz boyunda, kare yaka bir elbise 10 numara olur bence..
kare yakalar göğüsleri daha ufak gösteriyor, tecrübeyle sabit :))
iyi eğlenceler canım sana..

canım bu hareket işleri bebekten bebeğe değişiyor. Ege 3. aydan beri dönüyor, 2 haftadır tam tur dönüyor, ama Ege'den daha erken tam tura başlayanlar da var. Bi arkadaşımın bebeği 7 aylık yeni dönmeye başladı ama bir anda hareketleri ard arda yaptı, ilk 2 gün döndü, 3. gün emekledi...
hiç korkutma kendini.
ben daha çok bastırmaya zorlamıyorum, çünkü ayakları hep içe doğru tutuyor, korkuyorum burkar eder acıtır diye.. ama kucağımda hoplatıyorum ediyorum, durunca kendi ayaklarıyla zıplamaya uğraşıyor. hoppala alıcam ona şimdi, oturmaya başladığında muhtemelen 6. ay veya 6. ay sonu gibi kullandırırım. bacakları çok güçlendiriyor.

Esraamm isyan moduna bağlamşssn kendini.
Hayırlı yolcuklar adanadan bize kuru patlıcan getir😂
Zor canm misafirin olduğu yerde bebekle uğraşmak kalabalık gürültü allah yrdm olsn.
Ay benim vucutta mide önde gidio elbiseyi anlatamam ama istersen resim ekleyim o tarz ara kendine göbeği full kapatıyor ama kısa elbise bacaklarıda çorap ve şık ayakkabıyla göz önnden çekebilirsin direkt ayakkabı ve elbisen ön planda olur ama sade bişi dediğim bende abiyeleri sevmem bende bu tarzı kardeşimin düğünde giydim valla oh mis☺️

ne ypmak lqzim cnm yaa nasil duzelticez bu herifleri :)

benim ki duzelmez canim oyle buyumus kayinvaldem hala kocaman cocuklarinin bile arkasini toplar.yemek yerler masada kalir tabaklar bardaklar ictikleri yerlerde hatta bazen yemeklere zahmet edip gelmezler kv tepsiyle odalarina goturur boslari getirir.16 yasinda oglu var tirnaklarini kv kesiyor dusunun gerisini:))

Biri benden mi bahsetti
1 haftadır banyo yapamadım eşim gece 2 ,3 te geliyor sabah erken gidiyor ve burda kimse yokk
Ali gece uyusa bile dakka başı uyanıyor cesaret edip giremedim
1 kez pusete koyup banyoya koydum banyo yapim diye yırrttı bir taraflarını ev perişan benim halim ondan daha perişan
Hergün kıyafet değişiyom ama kusmuktan kurtulamıyorum..
Geçermii bu günler tadını çıkarabilirmiyizz bişlerinn..
Artık umudum yokkk..
Sokağa çıkamıyorum markete gidemiyorum gelene kadar siren gibi bagırıyor marketteki kız ambulans gelmiş diyo Aliyi görünce arabada durmuyor kucagımda okadar yolu gidip geliyorum anca 1 ekmek çok az yiycek bişeler alıyom deliriciiimmmmm 45 kiloya düştüm ayrıca totomda ne pantolan ne esefman duruyoo dışarı çıkıyom donumumu tutim Aliyimi poşetlerimi şaşırıyorum
Hergün oturup ağlıyorum 1 saat sonrada Alimle gülüyorum kafayı tırlattımmm Ali biraz daha büyüsünde bir mashar osman ziyareti yapım kesin yatırırlar beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…