- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Esraamm isyan moduna bağlamşssn kendini.
Hayırlı yolcuklar adanadan bize kuru patlıcan getir😂
Zor canm misafirin olduğu yerde bebekle uğraşmak kalabalık gürültü allah yrdm olsn.
Ay benim vucutta mide önde gidio elbiseyi anlatamam ama istersen resim ekleyim o tarz ara kendine göbeği full kapatıyor ama kısa elbise bacaklarıda çorap ve şık ayakkabıyla göz önnden çekebilirsin direkt ayakkabı ve elbisen ön planda olur ama sade bişi dediğim bende abiyeleri sevmem bende bu tarzı kardeşimin düğünde giydim valla oh mis☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esracım elma tipinde falan değilsin, 2 doğum yapmış bir annesin ve maşallah gayet iyisin...
bence de kısa tercih et, ama nişandaki gibi siyahları çekme sakın :))
canlı canlı ol, kırmızı, parlement falan çok yakışır bence sana...
böyle dar diz boyunda, kare yaka bir elbise 10 numara olur bence..
kare yakalar göğüsleri daha ufak gösteriyor, tecrübeyle sabit :))
iyi eğlenceler canım sana..
canım bu hareket işleri bebekten bebeğe değişiyor. Ege 3. aydan beri dönüyor, 2 haftadır tam tur dönüyor, ama Ege'den daha erken tam tura başlayanlar da var. Bi arkadaşımın bebeği 7 aylık yeni dönmeye başladı ama bir anda hareketleri ard arda yaptı, ilk 2 gün döndü, 3. gün emekledi...
hiç korkutma kendini.
ben daha çok bastırmaya zorlamıyorum, çünkü ayakları hep içe doğru tutuyor, korkuyorum burkar eder acıtır diye.. ama kucağımda hoplatıyorum ediyorum, durunca kendi ayaklarıyla zıplamaya uğraşıyor. hoppala alıcam ona şimdi, oturmaya başladığında muhtemelen 6. ay veya 6. ay sonu gibi kullandırırım. bacakları çok güçlendiriyor.
aycaciiiim valla ekle fotoyu yardimci olur banada
gulayyy canim naber.
ali nasill
günaydın kızlar, hayırlı cumalar... bebeğim haftaya 5 aylık oluyor ama hala ayaklarının üzerine basamıyor sizinkiler ne durumda??? bide bu ayda bebeklerin kendi başlarına dönmeleri gerekiyormuş benimki hafiften yanlara dönüyor ama dönme denirse bişeylere uzanmak için hareket ediyor yanlara diyelim. sizin yavrularınız nasıl?
aycaciiiim valla ekle fotoyu yardimci olur banada
gulayyy canim naber.
ali nasill
valla yine siyah giymeyi dusunuyorum
nisan dedigin hangisi benim nisan olmadi :)
dediklerini goz onune alcam hayatimm
Eki Görüntüle 1116058
canım ben de böyle bişey diyorum. kare yaka göğüsleri baya ufak gösteriyor. benim de göğüsler büyük, göbek de var ben hep bu kesimi tercih ediyorum, çok şık ve zarif duruyor. sana da yakışır bu kesim...
bak siyahı böyle ara renklerle de renklendirebilirsin..
takıldım sen siyah giyme diye uğraşıyom :))
Ayça'nın yaptığı gibi renkli canlı çanta ayakkabı kullanırsın...
Buda şık bende var buna benzer harika duruyor.
Siyah mat durduğu için renkli ayakkabı ve çanta ile patlatınca baya göz alıyor hemde bacak ve göğüslerden dikkat dağılıp ayakkabı çantaya geçiyor bir nevi görsel oyun😄
Eki Görüntüle 1116058
canım ben de böyle bişey diyorum. kare yaka göğüsleri baya ufak gösteriyor. benim de göğüsler büyük, göbek de var ben hep bu kesimi tercih ediyorum, çok şık ve zarif duruyor. sana da yakışır bu kesim...
bak siyahı böyle ara renklerle de renklendirebilirsin..
takıldım sen siyah giyme diye uğraşıyom :))
Ayça'nın yaptığı gibi renkli canlı çanta ayakkabı kullanırsın...
Çok şıkmış elbise çok beğendim ama dar kesim göbek çıkmazmı yine?Düz bir renk olmamasımı gizliyor göbeği..
Aynen Ayçacım...
ay benim de böyle süslenip gezesim geldi...
Esra oh giyin süslen, makyaj yap saçları yap, göbecikleri de attı mı ohhh...
canım ben de hep bu kesim elbiseler var. bendeki elbiselerin içleri hep astarlı, astar toparlıyor. bende genelde siyah elbiseler, o da kapatıyordur herhalde..
gerçi ben hala doğum öncesi elbise ve eteklerimin içine giremiyorum, çok moralim bozuluyor...
Gel ben sana haziranda attıraym göbecik😄diğer kardeşim evleniyor😄😄
Benim gizliycek bir yerim olmadı hiç
Bilmiyorum ama siyah kahve ve beyaz benimde elbise tercihlerimm..
resimlerde zayıf görünüyorsun ama...
ah olmadı haziranda burda değilim(
ya o resimler kamufle ediliyor canım :))
var var göbek. 52 kilo hamile kaldım. 78 le doğuma gittim. şimdi 61 e çakıldım kaldım :))
hiç birşeye giremiyorum, çıldırıcam valla...
kardeşinin nişanı :)))
ya ben de hep diyorum siyah giymicem canlı canlı olsun diye, dönüp dolaşıp siyaha dadanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?