günaydın kızlar, hayırlı cumalar... bebeğim haftaya 5 aylık oluyor ama hala ayaklarının üzerine basamıyor sizinkiler ne durumda??? bide bu ayda bebeklerin kendi başlarına dönmeleri gerekiyormuş benimki hafiften yanlara dönüyor ama dönme denirse bişeylere uzanmak için hareket ediyor yanlara diyelim. sizin yavrularınız nasıl?
gunaydin aycacimmm.
bugun adana yolcusuyuzzzz annemlere gitcz 3 gun.
ha annemlere gidip raha etcemi zannetmeyin.zira annemn bana faydasi hic olmuyor surekli gelen giden var.
kucaktada tasiyamiyolar aycay.
belfitigiii
annemle.kiyafet bakmaya cikcaz kadesmn dugnu var.
abiye giymeyi hic sevmiyorummm
elma tipindeyim gogusler ve midem var.
bacaklarim nce
ne tur biseyler tavsiye edersniz. kizlarrr
fikir vern
kisa elbise istiyorum 55 kiloyum boyum kisa oldugu icn uzun ykismz diyorum
Valla yeni evlendigimizde benimde Esim coraplari cikarip küvetin önüne koyuyordu ayaklarini yikiyodu tabi ben o ise gidene kdr almiyirdum ertesi sabah o iste iken aliyordum. Sonra bingun isten geldi doğru banyoya bi baktim.coraplari cikariyor attinkuvetin önünde duruyor bende dedim aaaa ne kdr akilli coraplarin var kendi kendilerine sepete gidebiliyorlar. Benim coraplarim bu kdr akilli değil ya hamali atiyor ya hizmetçisi demiştim ilimizde gulmustuk. O gün bu gündür çok şükür sebete kirliler. Arada istisnalar oluyor ama olur o kdr:))ne ypmak lqzim cnm yaa nasil duzelticez bu herifleri :)
Kiz sendekide iyi cesaret ben ahmedi pusete koyup WC zor giriyirum valla:)) bak sen ali beyin huysuzluguna benim babamdan ali ama hic boyle değilmiş aliler uysal olur derler bideBiri benden mi bahsetti
1 haftadır banyo yapamadım eşim gece 2 ,3 te geliyor sabah erken gidiyor ve burda kimse yokk
Ali gece uyusa bile dakka başı uyanıyor cesaret edip giremedim
1 kez pusete koyup banyoya koydum banyo yapim diye yırrttı bir taraflarını ev perişan benim halim ondan daha perişan
Hergün kıyafet değişiyom ama kusmuktan kurtulamıyorum..
Geçermii bu günler tadını çıkarabilirmiyizz bişlerinn..
Artık umudum yokkk..
Sokağa çıkamıyorum markete gidemiyorum gelene kadar siren gibi bagırıyor marketteki kız ambulans gelmiş diyo Aliyi görünce arabada durmuyor kucagımda okadar yolu gidip geliyorum anca 1 ekmek çok az yiycek bişeler alıyomdeliriciiimmmmm 45 kiloya düştüm ayrıca totomda ne pantolan ne esefman duruyoo dışarı çıkıyom donumumu tutim Aliyimi poşetlerimi şaşırıyorum
Hergün oturup ağlıyorum 1 saat sonrada Alimle gülüyorum kafayı tırlattımmmAli biraz daha büyüsünde bir mashar osman ziyareti yapım kesin yatırırlar beni...
Gunaydin oldu canim oldu.kv asagida olmasida kotu evde istedigin gibi giyinemezsin kapi calabilir bagira bagira kavga edemexsin gulemezsin temizlik basli basina sorun yemek ne yaptin haberi olur amann ay dusundumde zaten koca bi degisir annesi gilli gorunce ne oluyorsa..ayyy bizdede fon sesi 5 aydir yeminle icime isledi acik olup olmadigini bile farketmiyorum bazen o kadar alistik.komsu ne diyor acaba bıkmıştır.saclarim benim inanilmaz dokuluyor dokulen saclara bakiyorum zaten benim toplamda o kadar sacim yok:))o haldede hala sacimi sarimi yapsam diye dusunuyorum:))
Kizlar dun evlilik yildonumumuzdu. Eşime hediyem olmadigi için masa kurdum her ne kdr kirgin olsamda. Eşime evlendigimizde ilk yaptigim yemeği yaptim o menüyü hszifladim yani ekstradan zeytinyaglim ve yoğurtlu kizartmam vardi bide bi çeşit yemegim daha. Salata içecek bubsekildeydi yani. Runner servis takimimi cikarttim ozelbgunler içinaldigim pporselen tabak kasik takimim ve kristal bardaklarimi cikarttim. Bende siyah erek üstüne pembe gömlek ve başörtü tercih ettim nisan alisverimizde aldigim.onu kapali topuklun terliklerimi giydim ki bunikinci giyisim birincisi mevludumuzde giynistim:)) yemek esnasinda basim acikti inci kolye takimimi taktim abarti birşey yoktu yani. Esimr hediye m olmadigini bari bu şekilde o günleri yadedelim dedim kirmadan yikmadan saygi sevgi ile nice senelere insallah dedim.menüyü hatirladinmi dediğimde ilk yaptigin yemek dedi hatirladi. :)) güzel olmuş iyibdusunmussun eline saglik dedi sağolsun:) hediye olarak gümüş kküpe almis bunu daha.geç saatte verdi:)
Aslibda ben bu kdr hazirligi o isten gelen e kdr yetistiremedim saat 5civari alt kata indim masanin binksimi kurulu ama ben hazir değilim ahmedi hazirladim sadece. Alt kata inmeninsebebi gorumcemler sşehirdisindan ggelmişler ahmedi görmek istemişler gideceklermis. Uyaninca aldim goturdum gitmişler bile tabi KV hemen cikmami istemedi ahmedi sevdi oynadı. Yemeği buradayiyelim yyemeğim çok ddedi bende bnm yemeğinvar anne saolasin vs dedimsede dinletemedim eeşimin isten gelme saatini bekledik17.30 oldu saat halaa yok. 7 ye kdr asagida bekletti KV bizi Esim gelsin asagida yiyelim diye. Ahmed en sonunda iyice durmadi uykusu sikistirinca aldim yukari ciktim bi baktim Esim eve gelmiş aarabanın anahtarini almis gitmiş belki hediye almamistir masaui görünce cikip almistir hediye diye düşündüm.. Velhasil ben ahmedi sağlarken geldi masa yarim ben pespaye bi halde tabi... Sonra hazirladim hazirlandim Ahmed yüzünden ggüzelce yiyemesemde elime Saglk:)) sonra resim çekildik cekilebildigimiz kdr ama istediğim gibi sik binpozumuz olamadi:))
Neyse boyle geçti iste evlilik yildonumumuz...
benim ki benim ki soyluyorum hayatim coraplarin hepsi bi yerde yapma diyorum anlamiyor camasirlari cikariyor banyonun kapisinin onune birakiyor iceride sebet diyorum yok.bende biraktim yapmiyorum hafta sonuna kadar duruyor hatta misafir gelene kadarkucukken bakici bakmis adi jeyn mis arada bi boslugaa bagiriyorum kendi kendime jeyn gel ve hemen ortaligi topla katya cayimi getir diyorum guluyor evde hzmetci olmadigi anlasin istiyorum ama nerdee:
benim ki duzelmez canim oyle buyumus kayinvaldem hala kocaman cocuklarinin bile arkasini toplar.yemek yerler masada kalir tabaklar bardaklar ictikleri yerlerde hatta bazen yemeklere zahmet edip gelmezler kv tepsiyle odalarina goturur boslari getirir.16 yasinda oglu var tirnaklarini kv kesiyor dusunun gerisini:))
inşallah 15 güne kadar geçer ve tekrarlamaz canım. kötüsünü düşünme hemen. üzme kendini. kurtulck inşallahhhhSaol canım huy değiştirdi resmen diş huysuzluğu diyoduk biz yani arada ateşi çıkıyordu geceleri ağlıyordu hiç uyumuyordu sürekli huysuzdu dr da diş değil bu dedi daha diş etinde belirti yok dedi bir idrarına baktıralık dedi ve sonuç enfeksiyon kapmış yavrum ağlıyor ama ben ona yardımcı olamıyorumondan kaynaklı çok kötüyüm kış geçti bir kere bile burnu akmadı ohhh çok şükür bebeğimi hasta etmedim derken bu hastalık çıktı 15 gün sonra gidilecek eğer geçmemişe kültür alınacak yine tedavi görecek yine tekrarlarsa bu sefer 6 aylık antibiyotik tedavisi grecekmişiz çünkü sürekli tekrarlaması böbreklere zara verirmiş
Valla yeni evlendigimizde benimde Esim coraplari cikarip küvetin önüne koyuyordu ayaklarini yikiyodu tabi ben o ise gidene kdr almiyirdum ertesi sabah o iste iken aliyordum. Sonra bingun isten geldi doğru banyoya bi baktim.coraplari cikariyor attinkuvetin önünde duruyor bende dedim aaaa ne kdr akilli coraplarin var kendi kendilerine sepete gidebiliyorlar. Benim coraplarim bu kdr akilli değil ya hamali atiyor ya hizmetçisi demiştim ilimizde gulmustuk. O gün bu gündür çok şükür sebete kirliler. Arada istisnalar oluyor ama olur o kdr:))
Kiz sendekide iyi cesaret ben ahmedi pusete koyup WC zor giriyirum valla:)) bak sen ali beyin huysuzluguna benim babamdan ali ama hic boyle değilmiş aliler uysal olur derler bidearabasi yokmu araba ile cikin Gülay cm bizim buralar yokuş biz cikamiyoruz gerçi arabada durumu oda muallak. Disari cikmis çocuk niye agliyo onu cozemedim ne istiyor bu veledler ya anneyi timarhaneye yatirmakmi:44:
Ben 49 ile hamile kaldım 65 ile doguma gittim ayy çook güzen olmuştum :) sonra 55 e istediğim kilo çok güzeldi totom filan kalmıştı şimdide 45 kiloyumah olmadı haziranda burda değilim(
ya o resimler kamufle ediliyor canım :))
var var göbek. 52 kilo hamile kaldım. 78 le doğuma gittim. şimdi 61 e çakıldım kaldım :))
hiç birşeye giremiyorum, çıldırıcam valla...
Mira Ali'daha büyük sanırım senin kuzudan oda tam dönemiyor ama dogdugundan beri sert basıyor hatta adım atıyordu 40 günlerinde dönüyodu ve kendini ayaklarıyla ittiriyodu düştü zaten şimdi tık yook ama inşallah yakında emeklemeye başlarlar..Canım benim kızım da henüztam dönmüyor ya sinir etti beni ama yapacak birşey yok.. Arkadaşların da dediği gibi bebekten bebeğe farkediyor heralde... Basmayı yapıyor ama doğduğundan beri sert sert basıyor..
Bizim vücudumuz aynı heralde senle Esr 1.56 bıyundayom kilom 54... Eğer mideyi kapatmak istiyorsan o zaman göğüsten aşağısı bol elbiseler tercih edilebilir... Göğüs için de Meltemin dediği gibi kare yaka olabilir... Ama strablez açık olanlar iyice fırlatır kötü olur:)
Ozman kaçırdın eğlenceyi😄
Ay ne güzel hevuk keşke biŞmde gizelyecek biryerimiz olmasa😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 49 ile hamile kaldım 65 ile doguma gittim ayy çook güzen olmuştum :) sonra 55 e istediğim kilo çok güzeldi totom filan kalmıştı şimdide 45 kiloyumBoyum 170 Ben sana Aliçoyu veriyim canım 1 haftada zayıflatır seniii
Mira Ali'daha büyük sanırım senin kuzudan oda tam dönemiyor ama dogdugundan beri sert basıyor hatta adım atıyordu 40 günlerinde dönüyodu ve kendini ayaklarıyla ittiriyodu düştü zaten şimdi tık yook ama inşallah yakında emeklemeye başlarlar..
Yok canım ya böyle çook kötü ben sevmiyorum bu kadar zayıf olmayı çokk çirkin oluyorum dişlerimde yamuldu zaten kendimii çook cirkin hissediyorum
Ben 49 ile hamile kaldım 65 ile doguma gittim ayy çook güzen olmuştum :) sonra 55 e istediğim kilo çok güzeldi totom filan kalmıştı şimdide 45 kiloyumBoyum 170 Ben sana Aliçoyu veriyim canım 1 haftada zayıflatır seniii
ben de 52 yle hamile kaldım 64le doğuma gittim.şimdi yine 52 yim.herşeye giriyorum da girsen nolucak bi yere gidemedikten sonraah olmadı haziranda burda değilim(
ya o resimler kamufle ediliyor canım :))
var var göbek. 52 kilo hamile kaldım. 78 le doğuma gittim. şimdi 61 e çakıldım kaldım :))
hiç birşeye giremiyorum, çıldırıcam valla...
ben de 52 yle hamile kaldım 64le doğuma gittim.şimdi yine 52 yim.herşeye giriyorum da girsen nolucak bi yere gidemedikten sonragider kilolar kızlar yaa vücut bi kendine gelsin ne kadar oldu ki daha.kendimize bakıcak zaman da pek bulamıyoruz.çalışmaya da başlayınca kalmaz bence.benim bünye avantajım var sadece pek almaya yatkın değilim ama kalsaydı da dert etmezdim şu sıralar , genelde doğum yapanlar 1 yıl içinde dönüyolar eski kilolarına
Benim gizliycek bir yerim olmadı hiç
Bilmiyorum ama siyah kahve ve beyaz benimde elbise tercihlerimm..
resimlerde zayıf görünüyorsun ama...
Canım benim kızım da henüztam dönmüyor ya sinir etti beni ama yapacak birşey yok.. Arkadaşların da dediği gibi bebekten bebeğe farkediyor heralde... Basmayı yapıyor ama doğduğundan beri sert sert basıyor..
Bizim vücudumuz aynı heralde senle Esr 1.56 bıyundayom kilom 54... Eğer mideyi kapatmak istiyorsan o zaman göğüsten aşağısı bol elbiseler tercih edilebilir... Göğüs için de Meltemin dediği gibi kare yaka olabilir... Ama strablez açık olanlar iyice fırlatır kötü olur:)
ayyy bazilari dogustan sansliiii.
kiskaclikkkkk icindeyimmm
miraaa
ayniymisizzz senleee
Yok canım ya böylede hiç kıyafet bulamıyorum ve yakışmıyor sopaya elbise giydirmiş gibi
Kadın dediğin popişli göbişli olmalı dogumdan sonra o kadar sevindimki gitmez inşallah kılolar derken gittifazlasıyla..
Sana katılıyorum gülayybende aynı dertten müzdaribim
Şuan 43 kiloyum:-(
43 diye bir kilo olur mu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?