2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım benim kızım da henüztam dönmüyor ya sinir etti beni ama yapacak birşey yok.. Arkadaşların da dediği gibi bebekten bebeğe farkediyor heralde... Basmayı yapıyor ama doğduğundan beri sert sert basıyor..

Bizim vücudumuz aynı heralde senle Esr 1.56 bıyundayom kilom 54... Eğer mideyi kapatmak istiyorsan o zaman göğüsten aşağısı bol elbiseler tercih edilebilir... Göğüs için de Meltemin dediği gibi kare yaka olabilir... Ama strablez açık olanlar iyice fırlatır kötü olur:)

ne ypmak lqzim cnm yaa nasil duzelticez bu herifleri :)
Valla yeni evlendigimizde benimde Esim coraplari cikarip küvetin önüne koyuyordu ayaklarini yikiyodu tabi ben o ise gidene kdr almiyirdum ertesi sabah o iste iken aliyordum. Sonra bingun isten geldi doğru banyoya bi baktim.coraplari cikariyor attinkuvetin önünde duruyor bende dedim aaaa ne kdr akilli coraplarin var kendi kendilerine sepete gidebiliyorlar. Benim coraplarim bu kdr akilli değil ya hamali atiyor ya hizmetçisi demiştim ilimizde gulmustuk. O gün bu gündür çok şükür sebete kirliler. Arada istisnalar oluyor ama olur o kdr:))
Kiz sendekide iyi cesaret ben ahmedi pusete koyup WC zor giriyirum valla:)) bak sen ali beyin huysuzluguna benim babamdan ali ama hic boyle değilmiş aliler uysal olur derler bide arabasi yokmu araba ile cikin Gülay cm bizim buralar yokuş biz cikamiyoruz gerçi arabada durumu oda muallak. Disari cikmis çocuk niye agliyo onu cozemedim ne istiyor bu veledler ya anneyi timarhaneye yatirmakmi:44:

Kizlar dun evlilik yildonumumuzdu. Eşime hediyem olmadigi için masa kurdum her ne kdr kirgin olsamda. Eşime evlendigimizde ilk yaptigim yemeği yaptim o menüyü hszifladim yani ekstradan zeytinyaglim ve yoğurtlu kizartmam vardi bide bi çeşit yemegim daha. Salata içecek bubsekildeydi yani. Runner servis takimimi cikarttim ozelbgunler içinaldigim pporselen tabak kasik takimim ve kristal bardaklarimi cikarttim. Bende siyah erek üstüne pembe gömlek ve başörtü tercih ettim nisan alisverimizde aldigim.onu kapali topuklun terliklerimi giydim ki bunikinci giyisim birincisi mevludumuzde giynistim:)) yemek esnasinda basim acikti inci kolye takimimi taktim abarti birşey yoktu yani. Esimr hediye m olmadigini bari bu şekilde o günleri yadedelim dedim kirmadan yikmadan saygi sevgi ile nice senelere insallah dedim.menüyü hatirladinmi dediğimde ilk yaptigin yemek dedi hatirladi. :)) güzel olmuş iyibdusunmussun eline saglik dedi sağolsun:) hediye olarak gümüş kküpe almis bunu daha.geç saatte verdi:)

Aslibda ben bu kdr hazirligi o isten gelen e kdr yetistiremedim saat 5civari alt kata indim masanin binksimi kurulu ama ben hazir değilim ahmedi hazirladim sadece. Alt kata inmeninsebebi gorumcemler sşehirdisindan ggelmişler ahmedi görmek istemişler gideceklermis. Uyaninca aldim goturdum gitmişler bile tabi KV hemen cikmami istemedi ahmedi sevdi oynadı. Yemeği buradayiyelim yyemeğim çok ddedi bende bnm yemeğinvar anne saolasin vs dedimsede dinletemedim eeşimin isten gelme saatini bekledik17.30 oldu saat halaa yok. 7 ye kdr asagida bekletti KV bizi Esim gelsin asagida yiyelim diye. Ahmed en sonunda iyice durmadi uykusu sikistirinca aldim yukari ciktim bi baktim Esim eve gelmiş aarabanın anahtarini almis gitmiş belki hediye almamistir masaui görünce cikip almistir hediye diye düşündüm.. Velhasil ben ahmedi sağlarken geldi masa yarim ben pespaye bi halde tabi... Sonra hazirladim hazirlandim Ahmed yüzünden ggüzelce yiyemesemde elime Saglk:)) sonra resim çekildik cekilebildigimiz kdr ama istediğim gibi sik binpozumuz olamadi:))

Neyse boyle geçti iste evlilik yildonumumuz...

Aynen öyle canim getirilerinden çok goturuleri var maalesef. Bi kaç kere eşimin gelme saatine 10 dk kala makyaj yapmistim kapi caliyoda caliyo önce acmadim sonra mecbur actim görün ce hahahha Kiz öne diye güldü bende ne olmuski deyince bisidemedi ama eve ggirince aglaya aglaya sildim yüzümü. Disari cikmamiz gelmemiz özelgunlerimiz mmisafirlerhepsi eetkileniyor mesela. Geçen seneki evlilik yildonumumuzde kp şehir disindan gelmişti ona hosgeldine indik disari cikacaktik cikamadik. Onlara bi misafir gelse bizimde sosyal hayatimiz etkileniyor ister istemez. Gerçi KV olmasa kendi annemde olsa yine böyleolacak bunkdr yyakinda olmasıiyi ddeğil iste cnm. Allah gonlume gore bibyerden hayirlisi ile ev almak nasip etsin...

ay kızlar canım çıktı..
Ege'yi pusetine koydum, yanıma aldım, laflaya laflaya evin şeklini değiştirdim, ordan oraya ordan oraya...
bi süpürdüm, sildim.
Ege de beni izlerken yoruldu herhalde sızdı resmen çocuk...
Aldım yatağına attım...
şimdi bi baktım her yer her yerde...
kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarıcam, 10 gün sonra anneme gitcem yaz için. gitmeden evi adam edeyim dedim..
aman ya bu işleri zaten sevmiyorum çocukla iyice şaşırdım hiç bişey doğru düzgün olmuyor... neye bakcağımı şaşırdım...
neyseki bugün eşim geç gelecek. ben yer gelirim yemeğe bekleme dedi. ben de yemekle uğraşmıcam..

Tuğba çok sevindim senin için zor da olsa yine de güzel bir evlilik yıldönümü olmuş... Bu kadar zorluğa daha iyisi şamda kayısı:) Allah ağzınızın tadını bozmasın...

benimkide annesi yuzunden cnm herseyini annesi yapmis burdan ders ciksrmk lazim ogllarimizi yetstrrken....Ama Allah icin yemek ypr guzel de ypar ..
napalim tek kusurlari bu olsun insallah...

inşallah 15 güne kadar geçer ve tekrarlamaz canım. kötüsünü düşünme hemen. üzme kendini. kurtulck inşallahhhh

Var canım Araba var slıng var ama duran bebek yok
napıyım kokuşcam bu evde ev zaten çokk kötüü bende anlasam neden ağladıgını
Hiç durmuyor evdede sürekli konuşup sohbet etmem lazım göz göze ama uzaktan olmuyor
Birlikte şarkı söylüyoruz ninni yanii çook seviyor bide çekirgeyi salıverdimi söylüyom arada murat gilin damından atlayamadım oynuyom karşısındaaa ona laf bulmak zorr :) nefesim tükendi anacımm.. hmetle bunu bir odaya kapatalım

Ben 49 ile hamile kaldım 65 ile doguma gittim ayy çook güzen olmuştum :) sonra 55 e istediğim kilo çok güzeldi totom filan kalmıştı şimdide 45 kiloyum Boyum 170 Ben sana Aliçoyu veriyim canım 1 haftada zayıflatır seniii
Mira Ali'daha büyük sanırım senin kuzudan oda tam dönemiyor ama dogdugundan beri sert basıyor hatta adım atıyordu 40 günlerinde dönüyodu ve kendini ayaklarıyla ittiriyodu düştü zaten şimdi tık yook ama inşallah yakında emeklemeye başlarlar..
Ozman kaçırdın eğlenceyi😄
Ay ne güzel hevuk keşke biŞmde gizelyecek biryerimiz olmasa😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım ya böyle çook kötü ben sevmiyorum bu kadar zayıf olmayı çokk çirkin oluyorum dişlerimde yamuldu zaten kendimii çook cirkin hissediyorum

Ay deme hevuk valla zayıf olsam keşkeeee😊
Dişlerin düzelir kuzum sıkılma hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah canım Ali beni zayıflatmaz, çökertir, çökertir :)))

ben de 52 yle hamile kaldım 64le doğuma gittim.şimdi yine 52 yim.herşeye giriyorum da girsen nolucak bi yere gidemedikten sonra gider kilolar kızlar yaa vücut bi kendine gelsin ne kadar oldu ki daha.kendimize bakıcak zaman da pek bulamıyoruz.çalışmaya da başlayınca kalmaz bence.benim bünye avantajım var sadece pek almaya yatkın değilim ama kalsaydı da dert etmezdim şu sıralar , genelde doğum yapanlar 1 yıl içinde dönüyolar eski kilolarına

doğru söylüyorsun canım da sıkılıyo insan aynaya bakarken darlanıyorum... bi de hiç bişeye giremeyince daha da sinir oluyorum. aslında boyum olduğu için çok aşırı kilolu gibi durmuyorum, insanlar hiç doum yapmış gibi değilsin falan diyolar da kıyafetler öyle demiyor (
neyse gider illaki ben çok kilo takıntılı değilim aslında. çok alıp veriyorumdum bi ara hormon bozukluğu vardı..
sen tam ideal kiloyu almışsın... beni eşim frenlemeye uğraşmasaydı ben 78 i geç 88 le bile giderdim herhalde doğuma... eşim korktu resmen benden hamileyken deli gibi yiyiyordum, hele tatlılar of of of :)) şimdi gözüm göresi yok tatlı falan resmen tiksindim... bana yadigar fazladan 9 kilo kaldı işte..

Benim gizliycek bir yerim olmadı hiç
Bilmiyorum ama siyah kahve ve beyaz benimde elbise tercihlerimm..
resimlerde zayıf görünüyorsun ama...

ayyy bazilari dogustan sansliiii.
kiskaclikkkkk icindeyimmm

miraaa

ayniymisizzz senleee

kizlar cok kisa bi soru sorcam yuzustu y
ytrmnn bi sakincasi var mi? kalbinin ustune ya da. tokken karnn ustune yatmann sakincasi olabilir mi? mete yuzustu yatmay cok seviyo gece mikirdandiginda yuzustu ceviryrm cogu zmn devamediyo uykuya.. aklima takildi da ....

ayyy bazilari dogustan sansliiii.
kiskaclikkkkk icindeyimmm

miraaa

ayniymisizzz senleee

Yok canım ya böylede hiç kıyafet bulamıyorum ve yakışmıyor sopaya elbise giydirmiş gibi
Kadın dediğin popişli göbişli olmalı dogumdan sonra o kadar sevindimki gitmez inşallah kılolar derken gitti fazlasıyla..

Sana katılıyorum gülayybende aynı dertten müzdaribim
Şuan 43 kiloyum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…