- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Sen geç dalganı:-- -(
39 la hamile kaldım.iki çocukta ancak 43 oldum.o yuzden bi tane daha yapayım inşallah 47 le tamamlarız1.56 boy
Allahtan boy kısada kurtarıyorum
39
b ne kizz citosssss
39
b ne kizz citosssss
Sana katılıyorum gülayybende aynı dertten müzdaribim
Şuan 43 kiloyum:-(
canlarım moralim bozukarık dayanamıyorum bazı şeylere herşey üstüme geliyor sanki ne düzenim kalıyor ne halm ne de başka birşey evde zombi gibi dolaşıyorum ufacık bir kıvılcımda eşimle aramda fırtınalar kopuyor sürekli benden şikayet eder oldu iyiyken çok iyi ama aramız bozulduğunda heryer duman oluyor beni çok kırıyor bugün anneme bıraktı beni işe gideceği için yoda gelirken kızımın ilacını unuttuğum aklıma geldi dedim aşkım ilacı unutttum dedşm başladı sen nasıl annesin işte anneliğin bu kadar nasıl unutursun eve gidersek evde kalırsın annenlera götürmem geri nasl alıyosan al falan dedi tartıştık sonra annemlere geldik tabi ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum aşağıdan beni bıraktı gitti ve elimde çocuğun çantası ota koltuğu ve iki poşet yardım dahi etmedi yukarı çıktım kızımı emzrdim falan sonra anne ben eve gidip geliyorum ilacını unuttum dedim otobüsle eve gittim ilacı aldım geri geldim anemlere işte böyle beyimiz benimle konuşuyor ama hala kırgınmış bana ben suçluymuşum yaaa offffffffffffffffffffffffffffff delirmek üzereyim
Esra dinçel olarak baktım ama bulamadım:-(
canlarım moralim bozukarık dayanamıyorum bazı şeylere herşey üstüme geliyor sanki ne düzenim kalıyor ne halm ne de başka birşey evde zombi gibi dolaşıyorum ufacık bir kıvılcımda eşimle aramda fırtınalar kopuyor sürekli benden şikayet eder oldu iyiyken çok iyi ama aramız bozulduğunda heryer duman oluyor beni çok kırıyor bugün anneme bıraktı beni işe gideceği için yoda gelirken kızımın ilacını unuttuğum aklıma geldi dedim aşkım ilacı unutttum dedşm başladı sen nasıl annesin işte anneliğin bu kadar nasıl unutursun eve gidersek evde kalırsın annenlera götürmem geri nasl alıyosan al falan dedi tartıştık sonra annemlere geldik tabi ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum aşağıdan beni bıraktı gitti ve elimde çocuğun çantası ota koltuğu ve iki poşet yardım dahi etmedi yukarı çıktım kızımı emzrdim falan sonra anne ben eve gidip geliyorum ilacını unuttum dedim otobüsle eve gittim ilacı aldım geri geldim anemlere işte böyle beyimiz benimle konuşuyor ama hala kırgınmış bana ben suçluymuşum yaaa offffffffffffffffffffffffffffff delirmek üzereyim
Esra dinçel olarak baktım ama bulamadım:-(
ayyy bazilari dogustan sansliiii.
kiskaclikkkkk icindeyimmm
Miraaa
ayniymisizzz senleee
Sana katılıyorum gülayybende aynı dertten müzdaribim
Şuan 43 kiloyum:-(
Hehe İbrahim Saraçoğlu gibi dedin haama ben de dereotunu yiyorum mutlaka... Bir de irmik tatlısı bende çok süt yapıyor...
Canım benim, bebeği bırakıp otobüsle eve gidip gelirken ne kadar kötü hissetmişsindirbu erkeklere noluyor ya vlla aklım almıyor bin türlü trip yapıyorlar, valla hiç kocana ilgi göster ilgisiz kalmıştır, ilgi bekliyordur filan diye yorum yapMayacağım, resmen terbiyesizlik yaptığı ve de şımarıklık, bence küs yada büyük bi kavga çıkR en son biZimki böyle birşey yaptığında ben afedersin ....... Etmiştim, haftalarca konuşmadım, hatta ilk gün uyutmadım onu kaşk çocuğa bak ne biçim babasın sen sana uyumak yok , önceleri uyuyorsan benim sayemde dedim çocuk her kalktığında gittim onu da uyundırdım kAlk yerine koy salla gibilerinden, hatta ertesi gece sinirdem mide spaZmı geçirip acillik oldum rezil olduk bbekle gidemedikkte bırakıp, ondan sonra yapmadı hiç. Eğer çok kırıldıysan gidebildiğin yere kasar git canım alttan sakın alma alttan alırsan ikinciyi yapar sakın bir kere acillik olursun sinirden bir daha olmaz, huzurum kaçmasn diye düşünme bir kere kaçar, ben ona kesin söyledim bir daha yaparsan kapıda bulursun kendini. Hatta ilk gece bi taraftan da bağırıyordum kalk git istemiyoeum senin gibi koca diye baya bi korkmuştu. Ama sınırında yap gerçekten kaçırma kocayı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Heyyytt be yeliz sen neymissin anacim. Takdir ettim seni helal olsun sana. Da bazi erkekler senin yaptigina gelemez kuzum. Benim kocaya da senin yaptiklarini yapabilirim o da bin kere Özür diler ama bazi erkeklerde de müthiş gurur var. Hani konusulmayabilir kusulebilinir ama kapi disari ederim demek her kadının harcı Değil :) ama yine de yaptigina pisman ettirmek gerek bu deyyuzlaridediğin gibi biz 5 bakıyorsak onlar 1 bakıyor. Agladigi zaman hemen bizi cagirmayi biliyorlar. Allahtan bizim adam ben okuldayken 4 saat bakiyor da anlıyor dunyanin kac bucak olduğunu. Birgun baktim susturamamis da çocukla beraber aglamis. hehehee. Icimden dedim beter ol gör bal halimi
Hee ufacık tefecik:) tek avantajı yaşını göstermemek:)
Oyyy ben en düşük 45 olmuştum o iyiydi ama 44 e indiğimde güçsüzleşmiştim kolumu kaldıracak halim kalmıyordu... Siz iyisiniz heralde bu kadar koşturmaya..
Canım eşin çok büyük haksızlık yapmış... Yani bir ilaç unutmaya söylenecek laf mı yapılacak hareket mi... Üstelik kendisi nerdeydi sen ilacı unuturken.. O hatırlatsaydı... O nerdeydi... Sen hazırlanırken tahmin ediyorum kırk tane yere bakıp kırk işi harale gürele yaparken çok doğal unutman.. Yardım etseymiş hafifletseymiş yükünü... İşlerine geldi mi babalık yaparlar... Benim içim acıdı otobüsle eve geri dönen o kadına... Valla gaz vermeyeyim herkes eşini ve tepkilerini kendisi bilir ancak eşim bana böyle birşey yapsa öyle bir pişman ederim ki... Sonrasında ne yapacağını şaşırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?