2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canlarım moralim bozuk arık dayanamıyorum bazı şeylere herşey üstüme geliyor sanki ne düzenim kalıyor ne halm ne de başka birşey evde zombi gibi dolaşıyorum ufacık bir kıvılcımda eşimle aramda fırtınalar kopuyor sürekli benden şikayet eder oldu iyiyken çok iyi ama aramız bozulduğunda heryer duman oluyor beni çok kırıyor bugün anneme bıraktı beni işe gideceği için yoda gelirken kızımın ilacını unuttuğum aklıma geldi dedim aşkım ilacı unutttum dedşm başladı sen nasıl annesin işte anneliğin bu kadar nasıl unutursun eve gidersek evde kalırsın annenlera götürmem geri nasl alıyosan al falan dedi tartıştık sonra annemlere geldik tabi ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum aşağıdan beni bıraktı gitti ve elimde çocuğun çantası ota koltuğu ve iki poşet yardım dahi etmedi yukarı çıktım kızımı emzrdim falan sonra anne ben eve gidip geliyorum ilacını unuttum dedim otobüsle eve gittim ilacı aldım geri geldim anemlere işte böyle beyimiz benimle konuşuyor ama hala kırgınmış bana ben suçluymuşum yaaa offffffffffffffffffffffffffffff delirmek üzereyim

Canım benim, bebeği bırakıp otobüsle eve gidip gelirken ne kadar kötü hissetmişsindir bu erkeklere noluyor ya vlla aklım almıyor bin türlü trip yapıyorlar, valla hiç kocana ilgi göster ilgisiz kalmıştır, ilgi bekliyordur filan diye yorum yapMayacağım, resmen terbiyesizlik yaptığı ve de şımarıklık, bence küs yada büyük bi kavga çıkR en son biZimki böyle birşey yaptığında ben afedersin ....... Etmiştim, haftalarca konuşmadım, hatta ilk gün uyutmadım onu kaşk çocuğa bak ne biçim babasın sen sana uyumak yok , önceleri uyuyorsan benim sayemde dedim çocuk her kalktığında gittim onu da uyundırdım kAlk yerine koy salla gibilerinden, hatta ertesi gece sinirdem mide spaZmı geçirip acillik oldum rezil olduk bbekle gidemedikkte bırakıp, ondan sonra yapmadı hiç. Eğer çok kırıldıysan gidebildiğin yere kasar git canım alttan sakın alma alttan alırsan ikinciyi yapar sakın bir kere acillik olursun sinirden bir daha olmaz, huzurum kaçmasn diye düşünme bir kere kaçar, ben ona kesin söyledim bir daha yaparsan kapıda bulursun kendini. Hatta ilk gece bi taraftan da bağırıyordum kalk git istemiyoeum senin gibi koca diye baya bi korkmuştu. Ama sınırında yap gerçekten kaçırma kocayı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bunları yaşadığımda bebeğim 40 günlüktü çok iyi hatırlıyorum mide spaZmı geçirirken okadar kötü oldumki bebeğin altını bile almak da zorlandım ona al dedim alamadı, gecenin köründe gitti nöbetçi eczane aradı beni bebeği bırakıp acile götüremedi hepsi onun beni kırması yüzünden oldu, yemeğin altını çok ısıtmışım diye bana hakaret etmişti, o kadar büyük bi olay çıkardım ki 40 günlükten beri hiç bi sorunumuz olmuyor, o gece değerimi anladı çok geç oldu tabi ama ben kaç hafta konuşmadım hatta en son bilet aldırdım anneme gideceğim diye son dakikaya kadar hazırlandım bebekle yollara düşecektim, bin türlü özürler diledi söz verdi, ondan sonra iyi olduk çok şükür ne anneliğime ne de bana laf söyleyemez, hakkı da yok seninkininde canım hiç birşeye hakkı yok o bebeklere canımızı dişimize takıp bakıyoruz kendimiİzi unuttuk resmen takdir etsinler biraz

Ay asya uykum kaçtı resmen çok sinirlendim bebek uyuyor ben uyuyamıyorum hem kendim aklıma geldi, hem sana... Bu arada mide spaZmının ağrısı normal doğum yapmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilrim normal doğum ağrısından daha fazla aynı doğum sancısı gibi 3- 5 dakikalık aralıklarla geliyor allah kimseye yaşatmasın, allah kimsenin kocasıyla arasını da bozmasın

bencede alttan alma.
kavga cikar demiyirum ama
sen esini bilirsin onun durumuna gore zorla biraz.
bizimde canmiz var.

arada yakinlasma olmuyirsa hemen geriliyor erkekler nu anladim ben.
hemen uzaklasiyorlar.
biz napalim canm o zaman
o
iki omzumda seytanim ve melegm konusuyirrr

tubaaaa bu ahmet nllcak kiz boyle senjn sonun merak ediyorum:18:

ayyy bazilari dogustan sansliiii.
kiskaclikkkkk icindeyimmm

Miraaa

ayniymisizzz senleee

Hee ufacık tefecik:) tek avantajı yaşını göstermemek:)

Sana katılıyorum gülayybende aynı dertten müzdaribim
Şuan 43 kiloyum:-(

Oyyy ben en düşük 45 olmuştum o iyiydi ama 44 e indiğimde güçsüzleşmiştim kolumu kaldıracak halim kalmıyordu... Siz iyisiniz heralde bu kadar koşturmaya..

Canım eşin çok büyük haksızlık yapmış... Yani bir ilaç unutmaya söylenecek laf mı yapılacak hareket mi... Üstelik kendisi nerdeydi sen ilacı unuturken.. O hatırlatsaydı... O nerdeydi... Sen hazırlanırken tahmin ediyorum kırk tane yere bakıp kırk işi harale gürele yaparken çok doğal unutman.. Yardım etseymiş hafifletseymiş yükünü... İşlerine geldi mi babalık yaparlar... Benim içim acıdı otobüsle eve geri dönen o kadına... Valla gaz vermeyeyim herkes eşini ve tepkilerini kendisi bilir ancak eşim bana böyle birşey yapsa öyle bir pişman ederim ki... Sonrasında ne yapacağını şaşırır...

Hehe İbrahim Saraçoğlu gibi dedin ha ama ben de dereotunu yiyorum mutlaka... Bir de irmik tatlısı bende çok süt yapıyor...

Evet canim zaten bilgiler de ondan. Adam yasayam efsane. Kiymetinin cok bilinmesi taraftariyim. Insallah şimdi goz kırışıklıklari kremi var ondam almak istiyorum. Bide nemlendirici krem. Saraçoğlu ylsa dogaldir bitkiseldir

Heyyytt be yeliz sen neymissin anacim. Takdir ettim seni helal olsun sana. Da bazi erkekler senin yaptigina gelemez kuzum. Benim kocaya da senin yaptiklarini yapabilirim o da bin kere Özür diler ama bazi erkeklerde de müthiş gurur var. Hani konusulmayabilir kusulebilinir ama kapi disari ederim demek her kadının harcı Değil :) ama yine de yaptigina pisman ettirmek gerek bu deyyuzlari dediğin gibi biz 5 bakıyorsak onlar 1 bakıyor. Agladigi zaman hemen bizi cagirmayi biliyorlar. Allahtan bizim adam ben okuldayken 4 saat bakiyor da anlıyor dunyanin kac bucak olduğunu. Birgun baktim susturamamis da çocukla beraber aglamis. hehehee. Icimden dedim beter ol gör bal halimi

Canım çok haklısın yazdıktan sonra pisman oldum gaza getirdim diye ama ne yapayım feminist damarım kabardı, kadınlar çok değerli üzmesin kimse

gunesli guzel bir hafta sonu disarida hafif bir ruzgar kus seslerine eslik ediyor odamizi cicek kokulari dolduruyor iceride hasta bir koca aglayan hasta bir bebek uyumamis gozlerini acamayan bir anne bagris cagris ohh ohh misss

Ben 43 le çok iyiyim
40 ı geçemezdim önceden.ikinciyi doğurunca kaldı çok şükür

bazen olmadık şeylerden söylenme falan her ailede olur.çünkü eşler bebekleri sadece bizim zannediyor.onlar sadece onlarla oynamaktan sorumluymuş gibi.ama eve geri dönmeyip seni otobüsle dönmek zorunda bırakması hiçç olmamış.altınızda araba varken otobüse bindirmek çok ayıp.ki bebeğin hastaydı sanırım geçmiş olsun canım.bence eşine hatasını anlamasını sağla canım.yoksa böyle giderrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…