Canım benim, bebeği bırakıp otobüsle eve gidip gelirken ne kadar kötü hissetmişsindirbu erkeklere noluyor ya vlla aklım almıyor bin türlü trip yapıyorlar, valla hiç kocana ilgi göster ilgisiz kalmıştır, ilgi bekliyordur filan diye yorum yapMayacağım, resmen terbiyesizlik yaptığı ve de şımarıklık, bence küs yada büyük bi kavga çıkR en son biZimki böyle birşey yaptığında ben afedersin ....... Etmiştim, haftalarca konuşmadım, hatta ilk gün uyutmadım onu kaşk çocuğa bak ne biçim babasın sen sana uyumak yok , önceleri uyuyorsan benim sayemde dedim çocuk her kalktığında gittim onu da uyundırdım kAlk yerine koy salla gibilerinden, hatta ertesi gece sinirdem mide spaZmı geçirip acillik oldum rezil olduk bbekle gidemedikkte bırakıp, ondan sonra yapmadı hiç. Eğer çok kırıldıysan gidebildiğin yere kasar git canım alttan sakın alma alttan alırsan ikinciyi yapar sakın bir kere acillik olursun sinirden bir daha olmaz, huzurum kaçmasn diye düşünme bir kere kaçar, ben ona kesin söyledim bir daha yaparsan kapıda bulursun kendini. Hatta ilk gece bi taraftan da bağırıyordum kalk git istemiyoeum senin gibi koca diye baya bi korkmuştu. Ama sınırında yap gerçekten kaçırma kocayı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla esra bende bilmiyorum buraya yazmadigim günler uyuyorum zannetmeuin sadece sürekli ayni senaryoyu yasadigom.için yazma gereğipek dduymuyorum sokmamak için sizleri... En sonunda benm gideceğim Yeeya bakirkoy yada zincirlikuyu mmezarligi olur herhalde... Ben ölünce de KVhemen evlendirir eeşimi ahmedde üvey anne elinde buyurbencede alttan alma.
kavga cikar demiyirum ama
sen esini bilirsin onun durumuna gore zorla biraz.
bizimde canmiz var.
arada yakinlasma olmuyirsa hemen geriliyor erkekler nu anladim ben.
hemen uzaklasiyorlar.
biz napalim canm o zaman
o
iki omzumda seytanim ve melegm konusuyirrr
tubaaaa bu ahmet nllcak kiz boyle senjn sonun merak ediyorum:18:
Canım benim, bebeği bırakıp otobüsle eve gidip gelirken ne kadar kötü hissetmişsindirbu erkeklere noluyor ya vlla aklım almıyor bin türlü trip yapıyorlar, valla hiç kocana ilgi göster ilgisiz kalmıştır, ilgi bekliyordur filan diye yorum yapMayacağım, resmen terbiyesizlik yaptığı ve de şımarıklık, bence küs yada büyük bi kavga çıkR en son biZimki böyle birşey yaptığında ben afedersin ....... Etmiştim, haftalarca konuşmadım, hatta ilk gün uyutmadım onu kaşk çocuğa bak ne biçim babasın sen sana uyumak yok , önceleri uyuyorsan benim sayemde dedim çocuk her kalktığında gittim onu da uyundırdım kAlk yerine koy salla gibilerinden, hatta ertesi gece sinirdem mide spaZmı geçirip acillik oldum rezil olduk bbekle gidemedikkte bırakıp, ondan sonra yapmadı hiç. Eğer çok kırıldıysan gidebildiğin yere kasar git canım alttan sakın alma alttan alırsan ikinciyi yapar sakın bir kere acillik olursun sinirden bir daha olmaz, huzurum kaçmasn diye düşünme bir kere kaçar, ben ona kesin söyledim bir daha yaparsan kapıda bulursun kendini. Hatta ilk gece bi taraftan da bağırıyordum kalk git istemiyoeum senin gibi koca diye baya bi korkmuştu. Ama sınırında yap gerçekten kaçırma kocayı:)
Ben bunları yaşadığımda bebeğim 40 günlüktü çok iyi hatırlıyorum mide spaZmı geçirirken okadar kötü oldumki bebeğin altını bile almak da zorlandım ona al dedim alamadı, gecenin köründe gitti nöbetçi eczane aradı beni bebeği bırakıp acile götüremedi hepsi onun beni kırması yüzünden oldu, yemeğin altını çok ısıtmışım diye bana hakaret etmişti, o kadar büyük bi olay çıkardım ki 40 günlükten beri hiç bi sorunumuz olmuyor, o gece değerimi anladı çok geç oldu tabi ama ben kaç hafta konuşmadım hatta en son bilet aldırdım anneme gideceğim diye son dakikaya kadar hazırlandım bebekle yollara düşecektim, bin türlü özürler diledi söz verdi, ondan sonra iyi olduk çok şükür ne anneliğime ne de bana laf söyleyemez, hakkı da yok seninkininde canım hiç birşeye hakkı yok o bebeklere canımızı dişimize takıp bakıyoruz kendimiİzi unuttuk resmen takdir etsinler biraz
Ay asya uykum kaçtı resmen çok sinirlendim bebek uyuyor ben uyuyamıyorum hem kendim aklıma geldi, hem sana... Bu arada mide spaZmının ağrısı normal doğum yapmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilrim normal doğum ağrısından daha fazla aynı doğum sancısı gibi 3- 5 dakikalık aralıklarla geliyor allah kimseye yaşatmasın, allah kimsenin kocasıyla arasını da bozmasın
Valla canm bu senin esinde ise yaramis ama benmkinde yaramadi. Geçenlerde bisi oldu ggüzellikle dedimki o zaman biz ayrilalim dedim neden dedi bende bizi o kdr çokyalniz birakiyosunki bbenm sana ihtiyacim yok artik haberin olsun dedm hic birşey demedi duzelmedide... Yani vallahi artik diyorumki bi sinir krizi gecirsemde hastanelik olsam bayilsam mayilsam bu adamda dersini alsa. Yani bu kdr kotu şeylerddüşünüyorum . ama babadabbirşey olmuyor çok şükür seviniyirum midem genismis galiba... Ben hasta olsam bakamasam çocuğuma bunlarda bakmazlar bana hasta hasta çocuk baktirirlar ders almak yerine diyorum sonra Allah korusun diyorum. Çocuğuna güzelbakabilmek iiçin evladimdan sonra kendi beslenmeme özen gosteriyorum AC kalmamaya güçsüz kalmamayaa...
Asyacim ayni tipten benmde var maalesef halini ck iyi anliyorum ama nasihat edemeyeceğim sşöyle yap boyle yap diye kelin ilaci olsa kendi basina sürermiş. Ne oluyor bunkocalara anlamiyorum bu kdr karaktersizlik olur.. Allah hepsini islah etsin seninkinide benmkinkde inşallah cnm ..
çok geçmiş olun cnmcok zor bı 2 gun gecırıyorum oglum 2 gundur atesten yandı halı yok gozlerını dahı acamıyodu doktora goturduk muayene ettı bıseyı yok ızleyın durumunu dedı yolladı hıcbı tahlıl yapmadan parol verdı daha atesı yenı dusuyo ama gece tekrar cıkarmı bılmıyorum sesı solugu gıttı oglumun neden boyle oldu bılmıyorum agladım bısey olcak dıyedısı kasınıyo cok salyası akıyo ama dıs mıs yok pıyasada kafam cok karıstı
cok zor bı 2 gun gecırıyorum oglum 2 gundur atesten yandı halı yok gozlerını dahı acamıyodu doktora goturduk muayene ettı bıseyı yok ızleyın durumunu dedı yolladı hıcbı tahlıl yapmadan parol verdı daha atesı yenı dusuyo ama gece tekrar cıkarmı bılmıyorum sesı solugu gıttı oglumun neden boyle oldu bılmıyorum agladım bısey olcak dıyedısı kasınıyo cok salyası akıyo ama dıs mıs yok pıyasada kafam cok karıstı
cok zor bı 2 gun gecırıyorum oglum 2 gundur atesten yandı halı yok gozlerını dahı acamıyodu doktora goturduk muayene ettı bıseyı yok ızleyın durumunu dedı yolladı hıcbı tahlıl yapmadan parol verdı daha atesı yenı dusuyo ama gece tekrar cıkarmı bılmıyorum sesı solugu gıttı oglumun neden boyle oldu bılmıyorum agladım bısey olcak dıyedısı kasınıyo cok salyası akıyo ama dıs mıs yok pıyasada kafam cok karıstı
Valla esra bende bilmiyorum buraya yazmadigim günler uyuyorum zannetmeuin sadece sürekli ayni senaryoyu yasadigom.için yazma gereğipek dduymuyorum sokmamak için sizleri... En sonunda benm gideceğim Yeeya bakirkoy yada zincirlikuyu mmezarligi olur herhalde... Ben ölünce de KVhemen evlendirir eeşimi ahmedde üvey anne elinde buyurAllahim sen hayir eyle yaaa bizlere yardim et...
ohh sonunda hava mis gibi :)))
çektik yazlıklarımızı, gezdik tozduk geldik...
Ve hayret Ege yollarda uyumadı :)))
Eki Görüntüle 1117788
Dur bende seni bulayım sosyal medyadan anladın sen onu
oyoyoy oglan sevmeside b baska oluyorrrr.
oğlan sevmek başka oluyo da, kızları süsleyip püslemek de çok güzel oluyo Esra :)
meltem ekgida topigine bak canimmmn
canım ben yapıyorum bunları am su yüzüne çıkı veriyor hemen ya tamam diyoruz anlaşıyoruz kavga yok diyoruz kendini affettiriyor çok değil 1 hafta sonra yine böyleyiz bi kendime çeki düzen vereyim ona da ayar çekecem az kaldı bir de benim eşim öyle şeyleri kaldıramaz yani ben ona bağıracam o sessiz kalacak hayatta öyle birşey olmaz ortalık hepten dağılır hayrlısı olsun artık hakkımızda
ohh sonunda hava mis gibi :)))
çektik yazlıklarımızı, gezdik tozduk geldik...
Ve hayret Ege yollarda uyumadı :)))
Eki Görüntüle 1117788
Valla canm bu senin esinde ise yaramis ama benmkinde yaramadi. Geçenlerde bisi oldu ggüzellikle dedimki o zaman biz ayrilalim dedim neden dedi bende bizi o kdr çokyalniz birakiyosunki bbenm sana ihtiyacim yok artik haberin olsun dedm hic birşey demedi duzelmedide... Yani vallahi artik diyorumki bi sinir krizi gecirsemde hastanelik olsam bayilsam mayilsam bu adamda dersini alsa. Yani bu kdr kotu şeylerddüşünüyorum . ama babadabbirşey olmuyor çok şükür seviniyirum midem genismis galiba... Ben hasta olsam bakamasam çocuğuma bunlarda bakmazlar bana hasta hasta çocuk baktirirlar ders almak yerine diyorum sonra Allah korusun diyorum. Çocuğuna güzelbakabilmek iiçin evladimdan sonra kendi beslenmeme özen gosteriyorum AC kalmamaya güçsüz kalmamayaa...
Asyacim ayni tipten benmde var maalesef halini ck iyi anliyorum ama nasihat edemeyeceğim sşöyle yap boyle yap diye kelin ilaci olsa kendi basina sürermiş. Ne oluyor bunkocalara anlamiyorum bu kdr karaktersizlik olur.. Allah hepsini islah etsin seninkinide benmkinkde inşallah cnm ..
Allahım sen ne kadar tatlı bşr şeysin böyle maşallah allahım nazarlardan korusun seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?