2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Valla canm bu senin esinde ise yaramis ama benmkinde yaramadi. Geçenlerde bisi oldu ggüzellikle dedimki o zaman biz ayrilalim dedim neden dedi bende bizi o kdr çokyalniz birakiyosunki bbenm sana ihtiyacim yok artik haberin olsun dedm hic birşey demedi duzelmedide... Yani vallahi artik diyorumki bi sinir krizi gecirsemde hastanelik olsam bayilsam mayilsam bu adamda dersini alsa. Yani bu kdr kotu şeylerddüşünüyorum . ama babadabbirşey olmuyor çok şükür seviniyirum midem genismis galiba... Ben hasta olsam bakamasam çocuğuma bunlarda bakmazlar bana hasta hasta çocuk baktirirlar ders almak yerine diyorum sonra Allah korusun diyorum. Çocuğuna güzelbakabilmek iiçin evladimdan sonra kendi beslenmeme özen gosteriyorum AC kalmamaya güçsüz kalmamayaa...

Asyacim ayni tipten benmde var maalesef halini ck iyi anliyorum ama nasihat edemeyeceğim sşöyle yap boyle yap diye kelin ilaci olsa kendi basina sürermiş. Ne oluyor bunkocalara anlamiyorum bu kdr karaktersizlik olur.. Allah hepsini islah etsin seninkinide benmkinkde inşallah cnm ..

Valla esra bende bilmiyorum buraya yazmadigim günler uyuyorum zannetmeuin sadece sürekli ayni senaryoyu yasadigom.için yazma gereğipek dduymuyorum sokmamak için sizleri... En sonunda benm gideceğim Yeeya bakirkoy yada zincirlikuyu mmezarligi olur herhalde... Ben ölünce de KVhemen evlendirir eeşimi ahmedde üvey anne elinde buyur Allahim sen hayir eyle yaaa bizlere yardim et...

canım ben yapıyorum bunları am su yüzüne çıkı veriyor hemen ya tamam diyoruz anlaşıyoruz kavga yok diyoruz kendini affettiriyor çok değil 1 hafta sonra yine böyleyiz bi kendime çeki düzen vereyim ona da ayar çekecem az kaldı bir de benim eşim öyle şeyleri kaldıramaz yani ben ona bağıracam o sessiz kalacak hayatta öyle birşey olmaz ortalık hepten dağılır hayrlısı olsun artık hakkımızda

ohh sonunda hava mis gibi :)))
çektik yazlıklarımızı, gezdik tozduk geldik...
Ve hayret Ege yollarda uyumadı :)))

Amin canım benim ya çok iyi arada yardımını eder benim işim varsa çocuga bakar ama ben yaklaşık 4 aydır evi temizleyemiyorum ondan kaynaklı çok kavga ediyoruz bu ev niye dağınık niye yemek yok niye su yok niye bu yok hooppp başlıyoruz kavgaya sonra ağzından çıkanı kulağı duymuyor her türlü hakareti ediyor işte bende onları kaldıramyorum sonra sakimnleşiyor ya işte ben sinirle söyledim beni biliyorsun işte takma dön git diyor ama işte benim kalbim kırıldıktan sonra söylese nolur söylemese...

Esracım Canım benim aynene öyle ilgisizl,kten napacaklarını şaşırdılar bizde 1 aydır tık yok adam tam yakınlaşacak benim kız uyanıyor oda sinirlenip arkasını dönüp yatıyor yani ben ilgi gösteremiyorum ama sebepleri belli ama malesef benim eşim işine gelmediği zaman bunu anlamıyor kavga çıkıyor

cok zor bı 2 gun gecırıyorum oglum 2 gundur atesten yandı halı yok gozlerını dahı acamıyodu doktora goturduk muayene ettı bıseyı yok ızleyın durumunu dedı yolladı hıcbı tahlıl yapmadan parol verdı daha atesı yenı dusuyo ama gece tekrar cıkarmı bılmıyorum sesı solugu gıttı oglumun neden boyle oldu bılmıyorum agladım bısey olcak dıye dısı kasınıyo cok salyası akıyo ama dıs mıs yok pıyasada kafam cok karıstı

çok geçmiş olun cnm

geçmiş olsun canım. geçen cumartesi biz de ateşten yandık, tahlillerde de bişey çıkmadı... diş dedik ama aynen dişten hiç eser yok.. daha var dedi doktor... pazar akşamı ancak düşürmüştüm ateşini. insanın içi parçalanıyor, tekrar geçmiş olsun..

cok gecmis olsun.
eger ates 38.5 dan yukari seyir ediyorsa genellikle enfeksiyon var demektir.
yinede bir tahlil yapmalitdi.
dis atesi cok cok yuksek olmuyor..

kiz agzindan yel alsin...allah ne diyeyim...

ohh sonunda hava mis gibi :)))
çektik yazlıklarımızı, gezdik tozduk geldik...
Ve hayret Ege yollarda uyumadı :)))
Eki Görüntüle 1117788

oyoyoy oglan sevmeside b baska oluyorrrr.

Evet canım ama en azından bu sorunlar geçici bunu bil, bebekler az daha büyüsün hallolur bürün sorunlar inşallah canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim uykusuzluk yüzünden seninde sinirlerin harap oldu bi ara benimkide uyumuyordu seni çok çok iyi anlıyorum, bence kocanı boşver sen ahmetle ilgilen eğln benimki mesela bizi bıraktı sehit dışına gitti bugün bizde ankamalle gezmeye gittik kızımla ohhhhh o giderse gitsin napıyım sende gez toz boşver bitanem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım idrar tahlili yaptırın Benim kızımda ara da ateş oluyordu ve huysuzdu dşşini kaşıyodu sürekli dr götürdük aylık kont. için dr kesinlikle diş yok dedi idrar tahlili istedi ve idrar yolumuzda enfeksiyon çıktı canım benim sende geç olmadan idrar tahlil yaptır canım benim erkek bebekler de de olabiliyormuş enfeksiyon kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…