ohh sonunda hava mis gibi :)))
çektik yazlıklarımızı, gezdik tozduk geldik...
Ve hayret Ege yollarda uyumadı :)))
Eki Görüntüle 1117788
canım bana sağlık ocağında bol bol yüzüstü yatır sırt kasları güçlenir demişlerdi ama o uyanık olduğu zamanlar için geçerli. uyurken bilemicem canım ya benim kızım emdikten sonra yüzüstü bıraktığımda kusuyo genelde. Mete de kusarsa sıkıntı olabilir canım belkiyazan olduysa da görmedim sanırım
Şunu sormuştum bebkleri yüz üstü yatrmanın bir sakıncası var mı? Mete yüzüstü uyumayı seviyorda.... Hani kalbinn üstüne yada yeni emmişken karnınn üstüne yatsa bişiy olur mu? aklıma takıdı...:44:
yazan olduysa da görmedim sanırım
Şunu sormuştum bebkleri yüz üstü yatrmanın bir sakıncası var mı? Mete yüzüstü uyumayı seviyorda.... Hani kalbinn üstüne yada yeni emmişken karnınn üstüne yatsa bişiy olur mu? aklıma takıdı...:44:
Oyyy yerim onuuuu paşaa
melteeem hangi sehrdsn sen? ege'cik yazi getrmis cok tatli olmus :))
yazan olduysa da görmedim sanırım
canım bana sağlık ocağında bol bol yüzüstü yatır sırt kasları güçlenir demişlerdi ama o uyanık olduğu zamanlar için geçerli. uyurken bilemicem canım ya benim kızım emdikten sonra yüzüstü bıraktığımda kusuyo genelde. Mete de kusarsa sıkıntı olabilir canım belki
yatir canim yuzustu hic bisey olmsz artik kendilerin kurtarabilirler.
durymdan memnun degilse ayca basbas bagiriyor bende tekrar sirt ustu yapiyorum
:)) teşekkür ederiz Mirakar teyzesi :))
canım İstanbuldayız, hava baya sıcak... güneş kremini de sürdüm çıkardım valla :))
yüzüstü yatabilir. sadece çarşafının gergin olmasına toplamamasına dikkat et, ağzına tıkıştırmasın.. onun dışında bir sıkıntı yok. ben Ege'yi gece yüzüstü yatırıyorum. hem üstünü açamıyor.
eğer dönmeye başladıysa sırtüstü yatmasında da bir sakınca yok, çünkü kusarsa refleksel olarak kendi yan döner..
evt cnm üstüü açamıyor iyi oluyor henüz yüzüstünden kalkıp dönemiyor zaten..buarada konu konuyu açtı da hangi günelş kremini kullanıyosun ben daha başlamadım gündüzleri hava pek iyi değildi bu zmna kdr bundan sonra çıkarız artık ne marka almalıyım hiç araştrmadım...
canım ben Bübchen almıştım, onu da kaybettim, sonra eşim Nivea almış...
ama geçen kuzeninle konuşuyordum, onun kızı 1 yaşında, bana şöyle dedi, bebeklere kullanılan kremin vücudun emmemesi lazımmış, beyaz tabaka gibi vücutta kalması lazımmış.
o bana şu kremi söyledi, Bioderma-Photoderm Kid.. krem 50 factor ve medical ve eczanelerde bulunuyormuş. Vucut emmeyip, beyaz bir koruyucu tabaka olarak vucutta kalıyormuş. vucudun emdiği kremlerin içerisinde bebeğe zararlı bir madde oluyormuş. bi araştır istersen canım. Ben 2 kere krem almış oldum 90 Tl çıktı zaten benden, bunları daha önceden bilseydim bu tarz birşey alırdım.
http://www.dermoeczanem.com/bioderma-photoderm-kid-spf-50-sprey-200ml-
burada online satıyorlar.
http://www.bioderma.com/tr/nc/ueruenler/yenilikler/product/action/1266.html
bu link de biodermanın kendi sayfası, ürün bilgileri yazıyor.
ohh sonunda hava mis gibi :)))
çektik yazlıklarımızı, gezdik tozduk geldik...
Ve hayret Ege yollarda uyumadı :)))
Eki Görüntüle 1117788
Merhaba kizlar calisan anneler aralikta dogum yapanlar dogum ucretinizi sgk dan aldinizmi
Kız bu ne güzel erkek bebiş böyle allah analı babalı büyütsün egeyi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım teşekkürler, hepimizin bebekleri analı babalı büyür sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah..
Az önce dışarda bi teyze dedi ki, bu kıza benziyor, kız gibi narin hatları var, 2. bebeğin kız olur, 2. yi de yap dedi :)))
off herkes geziyo galiba kimse yokı cnm sıkıldı dışarı çıksamm mı çıkmasammı bilemedim rüzgar çıkıyo arada...Zaten uyudu mete babası da sünnet düğünne gitti naapsam ki
Evet gerçekten kız güzeli yazacaktım hatta:) benimki de kız aynı erkeğe benziyo :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar calisan anneler aralikta dogum yapanlar dogum ucretinizi sgk dan aldinizmi
tamam senin 2. de erkek olcak o zaman :)))
kadın öyle dedi, bunu bikaç kişi söyledi bana, nine usulu cinsiyet tayini :))
sağol canım teşekkürler, hepimizin bebekleri analı babalı büyür sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah..
Az önce dışarda bi teyze dedi ki, bu kıza benziyor, kız gibi narin hatları var, 2. bebeğin kız olur, 2. yi de yap dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?