2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yazan olduysa da görmedim sanırım

Şunu sormuştum bebkleri yüz üstü yatrmanın bir sakıncası var mı? Mete yüzüstü uyumayı seviyorda.... Hani kalbinn üstüne yada yeni emmişken karnınn üstüne yatsa bişiy olur mu? aklıma takıdı...:44:

canım bana sağlık ocağında bol bol yüzüstü yatır sırt kasları güçlenir demişlerdi ama o uyanık olduğu zamanlar için geçerli. uyurken bilemicem canım ya benim kızım emdikten sonra yüzüstü bıraktığımda kusuyo genelde. Mete de kusarsa sıkıntı olabilir canım belki

yatir canim yuzustu hic bisey olmsz artik kendilerin kurtarabilirler.
durymdan memnun degilse ayca basbas bagiriyor bende tekrar sirt ustu yapiyorum

Oyyy yerim onuuuu paşaa

:)) teşekkür ederiz Mirakar teyzesi :))

melteeem hangi sehrdsn sen? ege'cik yazi getrmis cok tatli olmus :))

canım İstanbuldayız, hava baya sıcak... güneş kremini de sürdüm çıkardım valla :))

yüzüstü yatabilir. sadece çarşafının gergin olmasına toplamamasına dikkat et, ağzına tıkıştırmasın.. onun dışında bir sıkıntı yok. ben Ege'yi gece yüzüstü yatırıyorum. hem üstünü açamıyor.
eğer dönmeye başladıysa sırtüstü yatmasında da bir sakınca yok, çünkü kusarsa refleksel olarak kendi yan döner..

uyanıkken kusuyo ama uykuda pek kusmuyo cnm rahat yatıyo....
yatir canim yuzustu hic bisey olmsz artik kendilerin kurtarabilirler.
durymdan memnun degilse ayca basbas bagiriyor bende tekrar sirt ustu yapiyorum

işte kalbinn üzerine yatmann zarraı varmıdır ddim ama ben de çok severim yüzüstü yatmayı ellerimi yastıgın altına sokarım oohh misss hamileyken çok özlemiştim

evt cnm üstüü açamıyor iyi oluyor henüz yüzüstünden kalkıp dönemiyor zaten..buarada konu konuyu açtı da hangi günelş kremini kullanıyosun ben daha başlamadım gündüzleri hava pek iyi değildi bu zmna kdr bundan sonra çıkarız artık ne marka almalıyım hiç araştrmadım...

canım ben Bübchen almıştım, onu da kaybettim, sonra eşim Nivea almış...
ama geçen kuzeninle konuşuyordum, onun kızı 1 yaşında, bana şöyle dedi, bebeklere kullanılan kremin vücudun emmemesi lazımmış, beyaz tabaka gibi vücutta kalması lazımmış.
o bana şu kremi söyledi, Bioderma-Photoderm Kid.. krem 50 factor ve medical ve eczanelerde bulunuyormuş. Vucut emmeyip, beyaz bir koruyucu tabaka olarak vucutta kalıyormuş. vucudun emdiği kremlerin içerisinde bebeğe zararlı bir madde oluyormuş. bi araştır istersen canım. Ben 2 kere krem almış oldum 90 Tl çıktı zaten benden, bunları daha önceden bilseydim bu tarz birşey alırdım.

http://www.dermoeczanem.com/bioderma-photoderm-kid-spf-50-sprey-200ml-

burada online satıyorlar.

http://www.bioderma.com/tr/nc/ueruenler/yenilikler/product/action/1266.html

bu link de biodermanın kendi sayfası, ürün bilgileri yazıyor.

Son düzenleme:

saol cnm verdiğin bilgiler için linklere bi bakayım

off herkes geziyo galiba kimse yokı cnm sıkıldı dışarı çıksamm mı çıkmasammı bilemedim rüzgar çıkıyo arada...Zaten uyudu mete babası da sünnet düğünne gitti naapsam ki

Son düzenleme:
Kız bu ne güzel erkek bebiş böyle allah analı babalı büyütsün egeyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım teşekkürler, hepimizin bebekleri analı babalı büyür sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah..

Az önce dışarda bi teyze dedi ki, bu kıza benziyor, kız gibi narin hatları var, 2. bebeğin kız olur, 2. yi de yap dedi :)))

Evet gerçekten kız güzeli yazacaktım hatta:) benimki de kız aynı erkeğe benziyo :)

off herkes geziyo galiba kimse yokı cnm sıkıldı dışarı çıksamm mı çıkmasammı bilemedim rüzgar çıkıyo arada...Zaten uyudu mete babası da sünnet düğünne gitti naapsam ki

Ay canım hava çok güzel valla, boşver rüzgarı, arabasının üstüne at bi battaniye, çık gez...
bütün kış tıkıldık zaten evlere..
kış bebeği olmasının kötü yanları..
benim 2 yeğen de yaz bebeğiydi, 3 günlükken lingir lingir gezmeye başlamıştık anasıyla :)
ama kendi bebeğim de şansızlık aylarca tıkıldım, bunaldım...
ben de dışardaydım, babasına bıraktım Ege'yi masaja gittim, sonra babasıyla buluştuk, 2 saatte sahilde gezdik, valla hiç eve gelesim gelmedi çok iyi geldi..

Evet gerçekten kız güzeli yazacaktım hatta:) benimki de kız aynı erkeğe benziyo :)

tamam senin 2. de erkek olcak o zaman :)))
kadın öyle dedi, bunu bikaç kişi söyledi bana, nine usulu cinsiyet tayini :))

tamam senin 2. de erkek olcak o zaman :)))
kadın öyle dedi, bunu bikaç kişi söyledi bana, nine usulu cinsiyet tayini :))

Valla tatlım benim yaş 32 Zaten birinci mucize oldu doktor aşılama ardından tüp deneyecekti bende endometriozis var sol yumurtalıl ve tüp iptal sağda tıkanmak üzereydi o ay adettrn sonra aşılamaya gidecektik ki hamile olduğumu öğrendim:) bu yaştan sonra bu kadar sıkıntıyla olmaz bi daha diye düşünüyorum isteyene verdin allah ama bitaraftan da adet olmadım hala korkuyorum yanlışlıkla olur diye:)

Yaa Azrayı da hep erkeğe benzetiyorlar hakikatten de benziyor ama... Bana da hep arkası erkek diyip duruyorlar... Diyorum önünü arkasını bilemem bu kız!!
Bir keresinde doktora gittik emzirme odasındayız Azranın montunu giydiriyorum... Başka birileri daha vardı... Kadın kendi beveğini severlen diyorkiAzrayı gösterek gayet emin bir şekilde "aa bak abi varmış burada" dedi... Dedim erkeğe mi benziyor... Kadın bir anda şok oldu kız mı ki dedi:)) o kadar yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…