2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar kızımın yanağında kırmızı kuru kabarcıklar var.küçük kabarcıklar bi plak oluşturmuş gibi.çenesinde de var biraz. dokunduğumda sert o bölge.tükrüğü tahriş etti diye düşündüm ama başka bi şey olabilir mi acaba? bepantol fln sürsem mi? ne ki şimdi bu:44:

geçen bir arkadaşımın abisine gittik, yengesiyle laklak yapıyorduk, komşusu geldi, 7 aylık üçüzleriyle... 33 yaşında yıllarca hamile kalamamış, aşılama, 2 kere başarısız tüp bebekten sonra 3. tüp bebek denemesinde hamile kalmış. allah bağışlasın kadının dünya tatlısı 3 erkeği var, ve yine üçüzlere hamile... kadın tüm gün ağladı... aldıramıyor da, sağlık nedenleriyle kürtaj da yapamıyorlar...
ikinciyi düşünmüyorsan önlemini mutlaka al, ne olacağı belli olmuyor işte..
benim de hamile kalma olasılığım çok düşüktü, sürekli kadın doğumda hastalıklarla uğraştım. doktorum normal bir kadın her yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığı varsa, 1 yıl içerisinde gebelik oluşturabilirse, sen 3 yılda belki dedi. hatta çocuk düşündüğünde aşılama yaparız dedi ve korunurken hamile kaldım... Ege Deniz benim mucizem... ama tabii 2.yi düşünmüyorum. allah isteyene nasip etsin inşallah.

tamam senin 2. de erkek :))
hahaha :))
patavatsızlar ya ulan bi sor bari kız mı erkek mi diye...

Canım bizde atopik dermatit var sanki senin tarifinde ona uyuyor iyi bir nemlendirici sür sebamed hariç, avenne trixera kullanıyorum ben atopik ciltler için doktor verdi yoğun nemlendlrici bu, blrşey dokundu muhtemelen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnanmıyorum üçüz arkasına üçüz:) tamamen nasip kısmet valla doktor bana brş yılda yüzde 5 şans vermişti bilmiyorum önlem alıyorum ama korkuyorum da

büyüsün de görsünler , ne erkeği fıstık olucak

evet canım tükürüğündendir. Ege'ye de oluyor. Bepantol sürme, elini sürer ağzına sokar, ne kadar yedirsen de kremi riskli, ilaç yapma.
Ege'de de oluyor bazen, nette okudum, bu aylar normalmiş, salyalardan ve ağzına soktuğu şeylerden kaynaklı. sürekli kuru tutmayı öneriyorlar.
ben sabahları uyanınca Ege'nin yüzünü yıkıyorum lavaboda, sonra gün içerisinde sürekli salya siliyorum. oluşmuyor.,
Böyle dene bakalım 2-3 güne geçmezse dr.a gösterirsin.

tükrükten değil mi yani ? :44: ben de sebamed in bebekler için yüz kremini sipariş etmiştim tüh yaa. kötü müymüş? allerjik bi durum mu oluyo canım bu ? ne çok sordum doktora gidince de bi sorarım tabi .cevap için de teşekkürler cnm

Canım tükürüğü olabilir ama deterjan parfüm filan yanağına deydiyse alerji yapabiliyor yada sabun sürdüysen. YPıyor, geçicidir yani korkma, yumoş kullanma kıyafetlerine filan resmini çek yanağının ben söyleyim sana ama korkma her bebektr oluyor büyük ihtimal tükürüktür

Sebamed asla kullanma bir sürü alerji şikayeti okudum ve benim çocuğuma iyi gelmedi tabi çocuktan çocuğa değişir bak sana benim çocuğun sebamed sonrası yüzünü göstereyim daha 40 günlüktü yavrum

benim de aklıma o geldi canım nette de dediğin gibi şeyler buldum hep tükrüğün aktığı yerlerde var ama geçmeyince ne biliyim başka bi şey mi acaba dedim .yeliz de atopik dermatit olabilir dedi :44: bilemiyorum ki. salyasını silmeye çalışıyorum hep yetişemiyorum ki ellerini bileğine kadar ağzına sokmaya çalışıyo her yer salya çek si çek sil ben daha kuru tutmaya çalışayım bakalım canım sağol

ay canım çok geçmiş olsun... yok canım bu tükürük işi olamaz... ben böyle bişey hayal etmedim. Yeliz'in dedikleri daha olası. Sen mutlaka doktora git..

ay canım çok geçmiş olsun... yok canım bu tükürük işi olamaz... ben böyle bişey hayal etmedim. Yeliz'in dedikleri daha olası. Sen mutlaka doktora git..

Livalindanın bu kadar değildir tatlım bizim de şimdi bu kadar değil az az bu sebamedden oldu küçükken alerjik zaten oda alerji yaptı iyice

tamam senin 2. de erkek :))
hahaha :))
patavatsızlar ya ulan bi sor bari kız mı erkek mi diye...

Hakikatten yaa insan temkinli yaklaşır:)) geçen yine başka biri ne tatlıymış bu oğlan dedi bu sefer onu bozdum gülerek söyledim gerçi ama " sen hiç pembe giyinen oğlan gördün mü " dedim:))) aaa abla kıyafete bakmamışım dedi:)))

Canım tarifine göre atopik dermatit gibi duruyor bizde de oluyordu hala da ara ara oluyor... Salyadan da olabilir tabi nemli bırakmamak lazım... Ya da ek gıdaya başladıysan belki ufak ufak birşeye tepki vermiş de olabilir...

yumoş kullanmıyorum canım sadece sabun tozuyla yıkıyorum kıyafetlerini .ben evde makyaj fln yapmıyorum dışarı çıktığımda pudra fln sürüyorum bazen.o zamanlar öpmüyorum ama dalgınlıkla öptüysem o da dokunmuş olabilir canım haklısın. şimdi uyuyo canım odası karanlık foto çekebilsem iyi olurdu .neyse artık çok önemli bişey değilse biraz daha kuru tutmaya çalışırım .sebamed i kullanmalı mıyım sence napsam ki onu ?

Livalindanın bu kadar değildir tatlım bizim de şimdi bu kadar değil az az bu sebamedden oldu küçükken alerjik zaten oda alerji yaptı iyice

ay yeliz bir anda fotoyu görünce livalindanın sandım, hiç bakmamışım bile fotoyu kimin koyduğuna.
sen ondan foto istedin üstüne geldi ya.
benim hatam
ay bu ne ya..
alerjiden mi oluyor bu?
neyden kaynaklı oldu?
anlatsana bizim de bilgimz olsun.
umarım bi daha yaşamazsınız...

inanmıyorum napmış yavrucuğuu. tamam cnm kullanmam onu teşekkürler

Canım güzelce nemlendirirsen geçer, bide deterjanını hiç değiştirme, kullandığın ıslak mendil bez onlar bile yüzde alerji yapabiliyor, ama korkuşacak birşey değil. Geçiyor miranın dedği gibi ek gıdada dokunmuş olabilir meltemin dediği gibi tükürük de olabilir bi bak takip et geçmezse artarsa resmini koy ben söylerim sana:)

Canım alerjisi varmış bilemedim sebamed le nemlendireyim dedim üstüne sebamed de alerji yapınca mahvoldu yüzü kırk günlüktü kaşıntıdan uyuyamadı günlerce o yüzden herkese söylerim sebamed kullanmayın diye, benim bebeğim de süt alerjisi var o zamanlar bilmiyordum nokta nokta olmuştu yüzü sebamed de tuz biber oldu yaktı attı

ek gıdaya başlamadım canım henüz. bi doktora sorarım geçmezse sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…