Valla tatlım benim yaş 32 Zaten birinci mucize oldu doktor aşılama ardından tüp deneyecekti bende endometriozis var sol yumurtalıl ve tüp iptal sağda tıkanmak üzereydi o ay adettrn sonra aşılamaya gidecektik ki hamile olduğumu öğrendim:) bu yaştan sonra bu kadar sıkıntıyla olmaz bi daha diye düşünüyorum isteyene verdin allah ama bitaraftan da adet olmadım hala korkuyorum yanlışlıkla olur diye:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa Azrayı da hep erkeğe benzetiyorlar hakikatten de benziyor ama... Bana da hep arkası erkek diyip duruyorlar... Diyorum önünü arkasını bilemem bu kız!!
Bir keresinde doktora gittik emzirme odasındayız Azranın montunu giydiriyorum... Başka birileri daha vardı... Kadın kendi beveğini severlen diyorkiAzrayı gösterek gayet emin bir şekilde "aa bak abi varmış burada" dedi... Dedim erkeğe mi benziyor... Kadın bir anda şok oldu kız mı ki dedi:)) o kadar yani:))
kızlar kızımın yanağında kırmızı kuru kabarcıklar var.küçük kabarcıklar bi plak oluşturmuş gibi.çenesinde de var biraz. dokunduğumda sert o bölge.tükrüğü tahriş etti diye düşündüm ama başka bi şey olabilir mi acaba? bepantol fln sürsem mi? ne ki şimdi bu:44:
geçen bir arkadaşımın abisine gittik, yengesiyle laklak yapıyorduk, komşusu geldi, 7 aylık üçüzleriyle... 33 yaşında yıllarca hamile kalamamış, aşılama, 2 kere başarısız tüp bebekten sonra 3. tüp bebek denemesinde hamile kalmış. allah bağışlasın kadının dünya tatlısı 3 erkeği var, ve yine üçüzlere hamile... kadın tüm gün ağladı... aldıramıyor da, sağlık nedenleriyle kürtaj da yapamıyorlar...
ikinciyi düşünmüyorsan önlemini mutlaka al, ne olacağı belli olmuyor işte..
benim de hamile kalma olasılığım çok düşüktü, sürekli kadın doğumda hastalıklarla uğraştım. doktorum normal bir kadın her yumurtlama döneminde hamile kalma olasılığı varsa, 1 yıl içerisinde gebelik oluşturabilirse, sen 3 yılda belki dedi. hatta çocuk düşündüğünde aşılama yaparız dedi ve korunurken hamile kaldım... Ege Deniz benim mucizem... ama tabii 2.yi düşünmüyorum. allah isteyene nasip etsin inşallah.
Yaa Azrayı da hep erkeğe benzetiyorlar hakikatten de benziyor ama... Bana da hep arkası erkek diyip duruyorlar... Diyorum önünü arkasını bilemem bu kız!!
Bir keresinde doktora gittik emzirme odasındayız Azranın montunu giydiriyorum... Başka birileri daha vardı... Kadın kendi beveğini severlen diyorkiAzrayı gösterek gayet emin bir şekilde "aa bak abi varmış burada" dedi... Dedim erkeğe mi benziyor... Kadın bir anda şok oldu kız mı ki dedi:)) o kadar yani:))
kızlar kızımın yanağında kırmızı kuru kabarcıklar var.küçük kabarcıklar bi plak oluşturmuş gibi.çenesinde de var biraz. dokunduğumda sert o bölge.tükrüğü tahriş etti diye düşündüm ama başka bi şey olabilir mi acaba? bepantol fln sürsem mi? ne ki şimdi bu:44:
tükrükten değil mi yani ? :44: ben de sebamed in bebekler için yüz kremini sipariş etmiştim tüh yaa. kötü müymüş? allerjik bi durum mu oluyo canım bu ? ne çok sordumCanım bizde atopik dermatit var sanki senin tarifinde ona uyuyor iyi bir nemlendirici sür sebamed hariç, avenne trixera kullanıyorum ben atopik ciltler için doktor verdi yoğun nemlendlrici bu, blrşey dokundu muhtemelen
tükrükten değil mi yani ? :44: ben de sebamed in bebekler için yüz kremini sipariş etmiştim tüh yaa. kötü müymüş? allerjik bi durum mu oluyo canım bu ? ne çok sordumdoktora gidince de bi sorarım tabi .cevap için de teşekkürler cnm
tükrükten değil mi yani ? :44: ben de sebamed in bebekler için yüz kremini sipariş etmiştim tüh yaa. kötü müymüş? allerjik bi durum mu oluyo canım bu ? ne çok sordumdoktora gidince de bi sorarım tabi .cevap için de teşekkürler cnm
benim de aklıma o geldi canım nette de dediğin gibi şeyler buldum hep tükrüğün aktığı yerlerde var ama geçmeyince ne biliyim başka bi şey mi acaba dedim .yeliz de atopik dermatit olabilir dedi :44: bilemiyorum ki. salyasını silmeye çalışıyorum hep yetişemiyorum kievet canım tükürüğündendir. Ege'ye de oluyor. Bepantol sürme, elini sürer ağzına sokar, ne kadar yedirsen de kremi riskli, ilaç yapma.
Ege'de de oluyor bazen, nette okudum, bu aylar normalmiş, salyalardan ve ağzına soktuğu şeylerden kaynaklı. sürekli kuru tutmayı öneriyorlar.
ben sabahları uyanınca Ege'nin yüzünü yıkıyorum lavaboda, sonra gün içerisinde sürekli salya siliyorum. oluşmuyor.,
Böyle dene bakalım 2-3 güne geçmezse dr.a gösterirsin.
Sebamed asla kullanma bir sürü alerji şikayeti okudum ve benim çocuğuma iyi gelmedi tabi çocuktan çocuğa değişir bak sana benim çocuğun sebamed sonrası yüzünü göstereyim daha 40 günlüktü yavrum Eki Görüntüle 1119382
ay canım çok geçmiş olsun... yok canım bu tükürük işi olamaz... ben böyle bişey hayal etmedim. Yeliz'in dedikleri daha olası. Sen mutlaka doktora git..
tamam senin 2. de erkek :))
hahaha :))
patavatsızlar ya ulan bi sor bari kız mı erkek mi diye...
Canım tükürüğü olabilir ama deterjan parfüm filan yanağına deydiyse alerji yapabiliyor yada sabun sürdüysen. YPıyor, geçicidir yani korkma, yumoş kullanma kıyafetlerine filan resmini çek yanağının ben söyleyim sana ama korkma her bebektr oluyor büyük ihtimal tükürüktür
Livalindanın bu kadar değildir tatlım bizim de şimdi bu kadar değil az az bu sebamedden oldu küçükken alerjik zaten oda alerji yaptı iyice
inanmıyorumSebamed asla kullanma bir sürü alerji şikayeti okudum ve benim çocuğuma iyi gelmedi tabi çocuktan çocuğa değişir bak sana benim çocuğun sebamed sonrası yüzünü göstereyim daha 40 günlüktü yavrum Eki Görüntüle 1119382
yumoş kullanmıyorum canım sadece sabun tozuyla yıkıyorum kıyafetlerini .ben evde makyaj fln yapmıyorum dışarı çıktığımda pudra fln sürüyorum bazen.o zamanlar öpmüyorum ama dalgınlıkla öptüysem o da dokunmuş olabilir canım haklısın. şimdi uyuyo canım odası karanlık foto çekebilsem iyi olurdu .neyse artık çok önemli bişey değilse biraz daha kuru tutmaya çalışırım .sebamed i kullanmalı mıyım sence napsam ki onu ?
ay yeliz bir anda fotoyu görünce livalindanın sandım, hiç bakmamışım bile fotoyu kimin koyduğuna.
sen ondan foto istedin üstüne geldi ya.
benim hatam
ay bu ne ya..
alerjiden mi oluyor bu?
neyden kaynaklı oldu?
anlatsana bizim de bilgimz olsun.
umarım bi daha yaşamazsınız...
ek gıdaya başlamadım canım henüz. bi doktora sorarım geçmezse sağol cnmHakikatten yaa insan temkinli yaklaşır:)) geçen yine başka biri ne tatlıymış bu oğlan dedi bu sefer onu bozdum gülerek söyledim gerçi ama " sen hiç pembe giyinen oğlan gördün mü " dedim:))) aaa abla kıyafete bakmamışım dedi:)))
Canım tarifine göre atopik dermatit gibi duruyor bizde de oluyordu hala da ara ara oluyor... Salyadan da olabilir tabi nemli bırakmamak lazım... Ya da ek gıdaya başladıysan belki ufak ufak birşeye tepki vermiş de olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?