2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
tamam canım geçmezse koyarım resmini saol

ay canım çok geçmiş olsun... yok canım bu tükürük işi olamaz... ben böyle bişey hayal etmedim. Yeliz'in dedikleri daha olası. Sen mutlaka doktora git..
canım o benim bebeğim değil.karıştırdın sebamed in yaptığı allerjiyi göstermek için attı yeliz. kzımdaki çene ve yanakta küçük kabarcıklar bazen kızarıyo bazen pek belli olmyo

Livalindanın bu kadar değildir tatlım bizim de şimdi bu kadar değil az az bu sebamedden oldu küçükken alerjik zaten oda alerji yaptı iyice

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen Yeliz Ali'nin yüzüde mahfolmuştu sebometten..
Hatta içinde petrol atıkları var ve bebek yağları karaciğerde bişey oluşturuyor bebek içerse ve öldürüyor okuyunca şok geçirdim..Doğal diye savundugun şey içsede zararı olmıycak şeydir..Bioderma şampuan,krem,yüzne ayrı krem kullanıyorum dünya para..Kendi bebek yağlarını yapanda var hindisatn cevizi yağına bişeler karıştırıp ama güveneceğim aktar bulamadım yapmak için..

Anlattıkların banada atopik dermotit gibi geldi..Kulaklarındada varmı kuruluk?Alide atopik dermotit hep pamuk giydiriyorum nişastayla hafatada 1 sampuanla yıkıyorum..

yok canım kulaklarında kuruluk yok ağız çevresi sadece yanak çene .çok fazla değil ama kuru ve kırmızı küçük kabarcıklar var. salyası çoğalınca başladı önceden yoktu.

Gülaycım bak kesinlikle avenne trixera kullan pahalı ama çok iyi hem vücut şampuanını hem nemlendiricisini kullanıyorum süper, saçına da mustela kullanıyorum,hiç alerji yapmıyorlar

Kartpostal gibisiniz masallahh:)

Biodermaya dünya para verdim canım banada dr tavsye etmişti bitsin bundan alırım..Kremi az kaldı bunu deniyim ama biodermada iyii geldi daha olmuyor kulaklarında oluyor gerçi hep kuruluuk

Biodermaya dünya para verdim canım banada dr tavsye etmişti bitsin bundan alırım..Kremi az kaldı bunu deniyim ama biodermada iyii geldi daha olmuyor kulaklarında oluyor gerçi hep kuruluuk

Benimde ara ara oluyor, iyi geldiyse değiştirme canım,ama bunun üzerinde atopik ciltler için yoğun nenlendirici yazıyor bide fransanın termal sularından mı yapılıyor muş ne öyle bişey

Maşallah sizegülay öp aliyii benim için

Öperim teyzesi hatta minnak bir ısırıkta alırım..
Kız bana mesaj atan sendin dimi
Bende düşün düşün kafayı yidim kim die eşimin telini kullanıyorum numaran başka telde kaldı
hahahahha arkadaşım geldi onla düşün düşünn arkadaşım diyo arıyalım yok lenn samimi yazmış kimsin mi diycem ayıp olur diyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…