tamam canım geçmezse koyarım resmini saolCanım güzelce nemlendirirsen geçer, bide deterjanını hiç değiştirme, kullandığın ıslak mendil bez onlar bile yüzde alerji yapabiliyor, ama korkuşacak birşey değil. Geçiyor miranın dedği gibi ek gıdada dokunmuş olabilir meltemin dediği gibi tükürük de olabilir bi bak takip et geçmezse artarsa resmini koy ben söylerim sana:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o benim bebeğim değil.karıştırdınay canım çok geçmiş olsun... yok canım bu tükürük işi olamaz... ben böyle bişey hayal etmedim. Yeliz'in dedikleri daha olası. Sen mutlaka doktora git..
Aynen Yeliz Ali'nin yüzüde mahfolmuştu sebometten..Livalindanın bu kadar değildir tatlım bizim de şimdi bu kadar değil az az bu sebamedden oldu küçükken alerjik zaten oda alerji yaptı iyice
Hakikatten yaa insan temkinli yaklaşır:)) geçen yine başka biri ne tatlıymış bu oğlan dedi bu sefer onu bozdum gülerek söyledim gerçi ama " sen hiç pembe giyinen oğlan gördün mü " dedim:))) aaa abla kıyafete bakmamışım dedi:)))
Ali'yide kız diye seviyolar havalar ısınsın pipişi açık dolaştırıcam fıstıık sen ne güzelsin gözlere bakk ayy ayy annesi saçlarını topla bagla gözüne giriyor diyolrBebek herif gibi giyiniyo pantolon gömlek ayakkabıı..Bişey demiyorum..Dışarı çıkınca herkes başımıza üşüşüyoo sizler ne yapıyosunu bu durumlarda bir kez biri kucagına almak istedi vermedim düştü şimdide elini sak diye öpüyolar tututyolar..Bide kızıyolar neden nazar boncugu takmıyon diye her gören pis ellerinizle ellemezseniz bişey olmaz zaten
Canım tarifine göre atopik dermatit gibi duruyor bizde de oluyordu hala da ara ara oluyor... Salyadan da olabilir tabi nemli bırakmamak lazım... Ya da ek gıdaya başladıysan belki ufak ufak birşeye tepki vermiş de olabilir...
yumoş kullanmıyorum canım sadece sabun tozuyla yıkıyorum kıyafetlerini .ben evde makyaj fln yapmıyorum dışarı çıktığımda pudra fln sürüyorum bazen.o zamanlar öpmüyorum ama dalgınlıkla öptüysem o da dokunmuş olabilir canım haklısın. şimdi uyuyo canım odası karanlık foto çekebilsem iyi olurdu .neyse artık çok önemli bişey değilse biraz daha kuru tutmaya çalışırım .sebamed i kullanmalı mıyım sence napsam ki onu ?
ayy maşallahh.. boncuk gibii .yerim ben bu fındığıı pek de güzelmişşAma şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392
Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392
ayy maşallahh.. boncuk gibii .yerim ben bu fındığıı pek de güzelmişş
yok canım kulaklarında kuruluk yok ağız çevresi sadece yanak çene .çok fazla değil ama kuru ve kırmızı küçük kabarcıklar var. salyası çoğalınca başladı önceden yoktu.Aynen Yeliz Ali'nin yüzüde mahfolmuştu sebometten..
Hatta içinde petrol atıkları var ve bebek yağları karaciğerde bişey oluşturuyor bebek içerse ve öldürüyor okuyunca şok geçirdim..Doğal diye savundugun şey içsede zararı olmıycak şeydir..Bioderma şampuan,krem,yüzne ayrı krem kullanıyorum dünya para..Kendi bebek yağlarını yapanda var hindisatn cevizi yağına bişeler karıştırıp ama güveneceğim aktar bulamadım yapmak için..
Anlattıkların banada atopik dermotit gibi geldi..Kulaklarındada varmı kuruluk?Alide atopik dermotit hep pamuk giydiriyorum nişastayla hafatada 1 sampuanla yıkıyorum..
Sağol teyzesi:)şapka çıkınca kel görünüyo aynı erkek oluyo:)
Aynen Yeliz Ali'nin yüzüde mahfolmuştu sebometten..
Hatta içinde petrol atıkları var ve bebek yağları karaciğerde bişey oluşturuyor bebek içerse ve öldürüyor okuyunca şok geçirdim..Doğal diye savundugun şey içsede zararı olmıycak şeydir..Bioderma şampuan,krem,yüzne ayrı krem kullanıyorum dünya para..Kendi bebek yağlarını yapanda var hindisatn cevizi yağına bişeler karıştırıp ama güveneceğim aktar bulamadım yapmak için..
Anlattıkların banada atopik dermotit gibi geldi..Kulaklarındada varmı kuruluk?Alide atopik dermotit hep pamuk giydiriyorum nişastayla hafatada 1 sampuanla yıkıyorum..
Biodermaya dünya para verdim canım banada dr tavsye etmişti bitsin bundan alırım..Kremi az kaldı bunu deniyim ama biodermada iyii geldi daha olmuyor kulaklarında oluyor gerçi hep kuruluukKartpostal gibisiniz masallahh:)
Gülaycım bak kesinlikle avenne trixera kullan pahalı ama çok iyi hem vücut şampuanını hem nemlendiricisini kullanıyorum süper, saçına da mustela kullanıyorum,hiç alerji yapmıyorlar
Yanlış yerlere yazdım cevapları :) Teşekkür edrimm
Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392
pantolonunu yerim onun
Biodermaya dünya para verdim canım banada dr tavsye etmişti bitsin bundan alırım..Kremi az kaldı bunu deniyim ama biodermada iyii geldi daha olmuyor kulaklarında oluyor gerçi hep kuruluuk
Gözler badem maşallah tatlıma
Maşallah sizegülay öp aliyii benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?