2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunlarda benim kuzularım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400441077180.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
Bu halde ogluma kız diyolar saçlarını bagla gözüne geliyo diyolar baglıycam braz daha uzasın :)
Sağol teyzesi pantolonlarımızda aynı ama çıkmamış resimde..
bağla valla ne tatlı olur. bi benim kızımın saçı uzamadı
pantolonlarınız aynıysa o zaman seninkini de yirim

Abimiz babamızın kopyası bu babamızın küçüklüğü

Eklentiler

• $1400441765518.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 40
Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah maşallah, yesin onu teyzeleri :))

canım o benim bebeğim değil.karıştırdın sebamed in yaptığı allerjiyi göstermek için attı yeliz. kzımdaki çene ve yanakta küçük kabarcıklar bazen kızarıyo bazen pek belli olmyo

evet canım bakmamışım kimin gönderdiğine, benim hatam.. senin bebişini konuşurken gelince, sazan gibi atladım :))

Bunlarda benim kuzularım

maşallah annesi kuzularına :)) hep böyle sırt sırta omuz omuza olurlar inşallah

bunlar da benim canlarım :)))
Ege artık çok meraklı Nina'ya, sürekli onu izliyor, ona dokunmak çok hoşuna gidiyor, Nina onu burnuyla gıdıklayınca çılgın gibi gülüyor.
Ege Deniz Bey başka oyuncaklarla oynamıyor, en sadık peluşu bu Nina'cık :)))

Bunlarda benim kuzularım

Oyy maşallahh ikisine ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine...

Hehe Ege'nin oyun arkadaşı ne iyiymiş hareketli :))
Azraya da böyle hareketli bir arkadaş lazım.. Beni Nina yaptı... İşime gücüme bakamıyorum...

ne tatlılar cnm bayıldım pozlarına ege kadar olamadım .aslında köpekleri çok severim ama uzaktan :18: geçen yaz minicik bi köpekcikten yan yan kaçmıştım da sahibi ne gülmüştü

Hehe Ege'nin oyun arkadaşı ne iyiymiş hareketli :))
Azraya da böyle hareketli bir arkadaş lazım.. Beni Nina yaptı... İşime gücüme bakamıyorum...

ay canım ben de hiç bir işimi yapamıyorum. sadece gözümün önündeyken oynatabiliyorum. işimi gücümü yaparken Ege anakucağında yanımda hep, Nina'yla bırakmaya korkuyorum. Nina çok ayarsız, oyun oynamayı çok seviyor, heyecanlandığında aptallaşıyor, dün eşim mıncırdı biraz Nina'yı evin bütün odalarını çılgın gibi koştu. O yüzden daha yalnız kalmalarına müsade etmiyorum. Bi de Nina insanlara zorla kendini sevdirir. Birisi onu sevene kadar insanların ellerini burnuyla taciz eder, ''sev beni'' diye :)) Ege'ye de burun atar canını yakar diye çekiniyorum şimdilik. oturup, emeklemeye falan başladığında bırakırım artık başbaşa.. Gerçi Nina Ege'ye karşı çok temkinli yaklaşıyor, ona karşı ayarsız bir hareketini görmedim daha ama ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:
ne tatlılar cnm bayıldım pozlarına ege kadar olamadım .aslında köpekleri çok severim ama uzaktan :18: geçen yaz minicik bi köpekcikten yan yan kaçmıştım da sahibi ne gülmüştü

canım sen benim hayvan korkumu görseydin inanamazdın şimdi bir hayvanla yaşayabildiğime... Ege 3 yıldır benimle, 4-5 yıl oldu korkumu yeneli...
ama onları anlamaya başladıkça korkumun ne kadar yersiz olduğunu anladım... Ben köpek korkumu arkadaşlarımın köpekleriyle yendim, yavaş yavaş :))
Ege sürekli onlara gitmeye uğraşıyor, bana gelmek için veya bir oyuncağı için hiç bir çabası yok, herhalde bunlar sayesinde emekler :))

Ayy evet dikkatli olmak lazım.. Ama Egebir yürüsün kendini kurtarsın o zaman süper olurlar:)

Ayyy çok tatlılar yaa bayıldım maşallah
Meltemcim rottweiler mı o bıdık
Çok kıskandım şuanda rüzgar ımada öyle bir arkadaş çok istiyorum ama apt dairelerine hapsetmek istemiyorum hiç şöyle bahçeli bi evim olsaydı (

He o bendim o leylasosyal medyada da ekledim seni orda da kim bu ya demeiki de bi karşına çıkıyom dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…