Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyy Yeliz kuzucuğun ne köyü olmuş eskiden
Ama şimdi maşallah çoook tatlıı:)
Evet canım ya bu alerji berbat bişey çok dikkat ediyorum parfümlü kimseyi yanaştırmoyorum, evdeki herşeyi çift durulama yapıyorum, bizim kıyafetler bile bebek deterjanı ile yıkanıyor düşün, o ara çok üZülmüştüm yüzüne bakıp bakıp ağlıyrdum, yanık gibiydi
İkinize de kocaman maşallah
bağla valla ne tatlı olur. bi benim kızımın saçı uzamadıBu halde ogluma kız diyolar saçlarını bagla gözüne geliyo diyolar baglıycam braz daha uzasın :)
Sağol teyzesi pantolonlarımızda aynı ama çıkmamış resimde..
Bunlarda benim kuzularım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlarda benim kuzularım
Ay hayır sistemde görünmüyor bir türlü sinir geldi bana da... Ama sgk ya gidip işlerini oradan halleden arkadaşlar aldılar...
Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım o benim bebeğim değil.karıştırdınsebamed in yaptığı allerjiyi göstermek için attı yeliz. kzımdaki çene ve yanakta küçük kabarcıklar bazen kızarıyo bazen pek belli olmyo
Bunlarda benim kuzularım
Evet bir ay önce aldım
Abimiz babamızın kopyası bu babamızın küçüklüğü
Bunlarda benim kuzularım
Eki Görüntüle 1119426
bunlar da benim canlarım :)))
Ege artık çok meraklı Nina'ya, sürekli onu izliyor, ona dokunmak çok hoşuna gidiyor, Nina onu burnuyla gıdıklayınca çılgın gibi gülüyor.
Ege Deniz Bey başka oyuncaklarla oynamıyor, en sadık peluşu bu Nina'cık :)))
ne tatlılar cnm bayıldım pozlarınaEki Görüntüle 1119426
Ege artık çok meraklı Nina'ya, sürekli onu izliyor, ona dokunmak çok hoşuna gidiyor, Nina onu burnuyla gıdıklayınca çılgın gibi gülüyor.
Hehe Ege'nin oyun arkadaşı ne iyiymiş hareketli :))
Azraya da böyle hareketli bir arkadaş lazım.. Beni Nina yaptı... İşime gücüme bakamıyorum...
ne tatlılar cnm bayıldım pozlarınaege kadar olamadım .aslında köpekleri çok severim ama uzaktan :18: geçen yaz minicik bi köpekcikten yan yan kaçmıştım da sahibi ne gülmüştü
ay canım ben de hiç bir işimi yapamıyorum. sadece gözümün önündeyken oynatabiliyorum. işimi gücümü yaparken Ege anakucağında yanımda hep, Nina'yla bırakmaya korkuyorum. Nina çok ayarsız, oyun oynamayı çok seviyor, heyecanlandığında aptallaşıyor, dün eşim mıncırdı biraz Nina'yı evin bütün odalarını çılgın gibi koştu. O yüzden daha yalnız kalmalarına müsade etmiyorum. Bi de Nina insanlara zorla kendini sevdirir. Birisi onu sevene kadar insanların ellerini burnuyla taciz eder, ''sev beni'' diye :)) Ege'ye de burun atar canını yakar diye çekiniyorum şimdilik. oturup, emeklemeye falan başladığında bırakırım artık başbaşa.. Gerçi Nina Ege'ye karşı çok temkinli yaklaşıyor, ona karşı ayarsız bir hareketini görmedim daha ama ne olur ne olmaz.
Ayy evet dikkatli olmak lazım.. Ama Egebir yürüsün kendini kurtarsın o zaman süper olurlar:)
Eki Görüntüle 1119426
Öperim teyzesi hatta minnak bir ısırıkta alırım..
Kız bana mesaj atan sendin dimi
Bende düşün düşün kafayı yidim kim die eşimin telini kullanıyorum numaran başka telde kaldı
hahahahha arkadaşım geldi onla düşün düşünn arkadaşım diyo arıyalım yok lenn samimi yazmış kimsin mi diycem ayıp olur diyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?