2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Evet senin internettenmi gördün canım rakam ne yatırmışlar tabı yazmak ıstwrsen ben ilk doğumda 2011 de 1900 tl almıştım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2550 yatırdılar.ben sgk ya gittim 3 gün sonra hesaptaydı para.onlar onay veriyp galiba önce.sende türkiye ye gelince bi ugra

yok canım bu Golden Retriever, bir de Labrador Retrieverımız var, 2 tane yani :)))
evet canım apartmanda ve evde hayvan bakımı çok zor...
yaşamadan bilemiyor insan, ama şimdiki aklım olsaydı asla eve tıkmazdım bu canı..
dediğin gibi bahçeli bir evim olunca bahçe köpeği tercih ederdim...
ama Nina sokağa terk edilmiş bi hayvandı, dayanamayıp sahiplendim, ayrılamadım da bi daha...
ama çocukların gelişimi için çok öenmli olduğuna inanıyorum.
Ege 3 aylıkken Nina sayesinde dönmeye başladı, şimdi de onlar sayesinde emekleyeceğine inanıyorum.
onlarla çok gülüyor, ben de çok mutlu oluyorum.

sabahtn beri sizi bekledim kimse yoktu simdi de oku oku bitiremdm sayfalari :)

ciktim evet ama kusa bi turladim sadece.Ama seni ebrik edyrm masaja bile gtmssn gerci esini de tbrk etmk lazim.Benimki bakamz o kdr vakit...
sen emzryomsn meltem?emzrrken gezmk biraz zor oluyo da nasil yapyosun diye mrk ettim...

cnm ya bilgisizlgmden soryurm kusura bakma Nina nin salyasi
u tuyu fln bebis icun zarari iyok mu

bağla valla ne tatlı olur. bi benim kızımın saçı uzamadı
pantolonlarınız aynıysa o zaman seninkini de yirim
:103: Arkaları kısa uzamasını bekliyorum önleri bayagı uzun..Uzarr yakında renkli renkli tokalar takarsın cimcimeye ball olur..
Bunlarda benim kuzularım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah çokk güzeller kardeş ve en yakın dost olurlar büyüdüğünde..
Yerim seninn canlarını Nina Aliyide bir kaldırsın getirim bi mıncıklasın kendine gelir belki :) Ege çook güzel çookk sevimli maşallah..
He o bendim o leylasosyal medyada da ekledim seni orda da kim bu ya demeiki de bi karşına çıkıyom dimi

Hahaha yok demedim kabul ettim :) kız atla gel diyince dedim söyledi unuttummu

Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392

Eki Görüntüle 1119393

Alim le biz analı ogullu arada aynı giyiniyoruz ::)

Bunlarda benim kuzularım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy kizlar masallah ne kadar tatli bebekleriniz var hepsi birbirinden guzel allah nazarlardan saklasin.bende ayni giyinmeye calisiyorum ama malesef henuz gerceklestiremiyoruz.uzerini surekli degistiriyorum elbise giydiremiyorum cok etegi surekli agzinda bugun sapka aldik 1 dk bile takmadi hep elinde agzinda

iyi yapmışsın canım. ya benimki sadece sabahları emiyordu, sonra şu mide ilacından bahsetmiştim ya geçmiş sayfalardan hatırlarsın sen sıkı takip ediyorsun. onu kullandım 1 hafta, 5 kere emmeye başladı, sonra kestim ilacı 2-3 gün daha emdi. 2 gündür hiç emmiyor (
ben de zorlamayacağım artık.. zaten beni de emse mamaları da götürüyor benim sütüm su renginde geliyor, yağsız, doyurmuyor herhalde. sadece bağışıklığını kazansın diye emmeye zorluyordum, yok emmiyor...
ooo eşim bugün benden takdiri aldı valla, mutfağı pırıl pırıl yapmış, yerleri süpürüp silmiş, Ege'yi beslemiş, temizlemiş, istedimi yapar herşeyi :))
canım köpeklerin salyaları tüyleri toplumda yanlış bilgilere neden oluyor. köpeklerin aşıları tam olduğu sürece bebeğe hiçbir zararı yok. parazit aşıları köpeği korumak için yapılıyor, kist aşıları da insanları korumak için yapılıyor. kılından kist kapıp ameliyat olanlar var ya aşısı olmayan hayvanlardan bulaşıyordur. ama tabii ben yeri geliyor günde 3 kere yer sildiğim oluyor. Ne kadar sakıncası olmadığını bilsem de etrafta kıl tüy beni rahatsız ediyor, temiz olsun diye siliyorum sürekli. Ege'nin de ellerini falan siliyorum, Nina'ya dokunduktan sonra ağzına sokmasına izin vermiyorum. Kısaca aşıları tam ve zamanında yapılan hiçbir hayvan bebeklere zararlı değildir.

Kızlar dün benim dogum günümmüş unuttum valla kimsede hatılatmadı :84:
17 si yanii anneler gününde 2 buket alan gadak kocam dogum günümü hatılamamış
Neyse geç oldu ama iyiki dogmuşum sonrada Ali'yi doğurmuşum

:103:

Yerim seninn canlarını Nina Aliyide bir kaldırsın getirim bi mıncıklasın kendine gelir belki :) Ege çook güzel çookk sevimli maşallah..

2:

hahaha getir yürütsün Ali'yi :)))

canım az daha büyüsün giyinirsin aynı aynı...
ben 4 yaşından sonra annemle hep aynı giyinmişim. hep özel diktiriyormuş terziye aynı modeller :))
çok güzel oluyor, az daha büyüsünler de yaparlar herşeyi :))

Benim oğlum hala kusmuklu 2 saat en fazla kalıyor üstünde kıyafet ona çamaşır yıkayıp kurutup ütülemekten bize sıra gelmiyor..
Tesettürlü oldugum için biraz zor aynı giyinmek ama tek renklerde giyiniyoruz mavi beyaz siyah :)

canım anneler günü için her yerde basbas bağrıyorlar unutmuyor tabii adamlar da, doğumgünü öyle mi, sen bağırmazsan unutulur gider tabii :))
boşver...
dediğin gibi iyiki doğmuşsun iyi ki Ali'yi doğurmuşsun :))
doğumgünün kutlu olsun canım, Ali'yle ve ailenle bir ömür boyu mutlu ol inşallah :))

Aynen öylee zaten çiçek alıyo hepp gına geldii iyikide hatırlamadı atınca kızıyo bide kendimi inek gibi hissetmeye başladım
Teşekkür ederim.Amin inşallah Cümlemizi evimizde yavrularıızla huzurlu etsin..

gunaydin kizlarrr

gulaycim dogum gunn kutlu lsun nice yillara ailenle alisinle.

bugun donus adanadan antepe.
tatili bitirdik.

Canım doğum günün kutlu olsun boğa burcusun demek:) sakin ama aynı zamanda sinirli olmayı becerebilen tek burç:)

Doğum günün kutlu olsun Gülayyy ailenle nice güzel yıllara

İki cinside harika bebekler için en muhteşem iki cins evinizdeymiş canım ege için süper
Çocukları acayip koruyolar. gözün bnce hiç arkada kslmasın canım egenin ona gözü gibi bakıcak iki can dostu var
Ama dediğin gibi bakımları zor allah kolaylık versin
Eşimle kızım resmen baskı kuruyolar üstüne alınması için ama kıyamıyırum eve kapatmaya bahçeli eve geçersek bigün (amiiin inş :) ) ilk işim köpek almk olurdu heralde
Ama çok tatlılar çooook

Gülaaaaay doğum günün kutlu olsunnn canımm buraya yazaydın kutlardık zamanında kızzz
Mutlu yılların olsunnn ailenle inşş

Son düzenleme:
slm kızlar. biliyorum alakasız olucak ama :) benim kızım emmiyor artık ne kadar uğraştıysam olmadı. bende kilo vermeye karar verdim diyetisyene başladım ilk iki hafta çok iyi gidiyordu iki kilo vermiştim ama bu hafta olmadı bende diyetimin yanırısa yeşil kahvede içeyim diyorum. daha önceden yeşil kahve içen ve faydasını gören varmı? eğer fayda etmiyorsa boşa içmeyim tadida kötüymüş. kendime eziyet etmeyim diyorum kullanan arkadaşlar cvp bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…