Evet senin internettenmi gördün canım rakam ne yatırmışlar tabı yazmak ıstwrsen ben ilk doğumda 2011 de 1900 tl almıştım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy çok tatlılar yaa bayıldım maşallah
Meltemcim rottweiler mı o bıdık
Çok kıskandım şuandarüzgar ımada öyle bir arkadaş çok istiyorum ama apt dairelerine hapsetmek istemiyorum hiç şöyle bahçeli bi evim olsaydı (
Ay canım hava çok güzel valla, boşver rüzgarı, arabasının üstüne at bi battaniye, çık gez...
bütün kış tıkıldık zaten evlere..
kış bebeği olmasının kötü yanları..
benim 2 yeğen de yaz bebeğiydi, 3 günlükken lingir lingir gezmeye başlamıştık anasıyla :)
ama kendi bebeğim de şansızlık aylarca tıkıldım, bunaldım...
ben de dışardaydım, babasına bıraktım Ege'yi masaja gittim, sonra babasıyla buluştuk, 2 saatte sahilde gezdik, valla hiç eve gelesim gelmedi çok iyi geldi..
Eki Görüntüle 1119426
bunlar da benim canlarım :)))
Ege artık çok meraklı Nina'ya, sürekli onu izliyor, ona dokunmak çok hoşuna gidiyor, Nina onu burnuyla gıdıklayınca çılın gibi gülüyor.
Ege Deniz Bey başka oyuncaklarla oynamıyor, en sadık peluşu bu Nina'cık :)))
He o bendim o leylasosyal medyada da ekledim seni orda da kim bu ya deme iki de bi karşına çıkıyom dimi
Oyy Yeliz kuzucuğun ne köyü olmuş eskiden
Ama şimdi maşallah çoook tatlıı:)
İkinize de kocaman maşallah
aynur
sen adanada mi okudun .
omer haluk ozucak ortaokuluuu.
bizim ordaydiii..
bağla valla ne tatlı olur. bi benim kızımın saçı uzamadı
pantolonlarınız aynıysa o zaman seninkini de yirim
Maşallah çokk güzeller kardeş ve en yakın dost olurlar büyüdüğünde..Bunlarda benim kuzularım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yerim seninn canlarını Nina Aliyide bir kaldırsın getirim bi mıncıklasın kendine gelir belki :) Ege çook güzel çookk sevimli maşallah..Eki Görüntüle 1119426
Ege artık çok meraklı Nina'ya, sürekli onu izliyor, ona dokunmak çok hoşuna gidiyor, Nina onu burnuyla gıdıklayınca çılgın gibi gülüyor.
He o bendim o leylasosyal medyada da ekledim seni orda da kim bu ya deme iki de bi karşına çıkıyom dimi
Ama şimdi bebişim böyle teyzeleriEki Görüntüle 1119392
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlarda benim kuzularım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy kizlar masallah ne kadar tatli bebekleriniz var hepsi birbirinden guzel allah nazarlardan saklasin.bende ayni giyinmeye calisiyorum ama malesef henuz gerceklestiremiyoruz.uzerini surekli degistiriyorum elbise giydiremiyorum cok etegi surekli agzinda bugun sapka aldik 1 dk bile takmadi hep elinde agzindaEki Görüntüle 1119426
Ege artık çok meraklı Nina'ya, sürekli onu izliyor, ona dokunmak çok hoşuna gidiyor, Nina onu burnuyla gıdıklayınca çılgın gibi gülüyor.
sabahtn beri sizi bekledim kimse yoktu simdi de oku oku bitiremdm sayfalari :)
ciktim evet ama kusa bi turladim sadece.Ama seni ebrik edyrm masaja bile gtmssn gerci esini de tbrk etmk lazim.Benimki bakamz o kdr vakit...
sen emzryomsn meltem?emzrrken gezmk biraz zor oluyo da nasil yapyosun diye mrk ettim...
cnm ya bilgisizlgmden soryurm kusura bakma Nina nin salyasi
u tuyu fln bebis icun zarari iyok mu
:103:
Yerim seninn canlarını Nina Aliyide bir kaldırsın getirim bi mıncıklasın kendine gelir belki :) Ege çook güzel çookk sevimli maşallah..
2:
ayy kizlar masallah ne kadar tatli bebekleriniz var hepsi birbirinden guzel allah nazarlardan saklasin.bende ayni giyinmeye calisiyorum ama malesef henuz gerceklestiremiyoruz.uzerini surekli degistiriyorum elbise giydiremiyorum cok etegi surekli agzinda bugun sapka aldik 1 dk bile takmadi hep elinde agzinda
ayy kizlar masallah ne kadar tatli bebekleriniz var hepsi birbirinden guzel allah nazarlardan saklasin.bende ayni giyinmeye calisiyorum ama malesef henuz gerceklestiremiyoruz.uzerini surekli degistiriyorum elbise giydiremiyorum cok etegi surekli agzinda bugun sapka aldik 1 dk bile takmadi hep elinde agzinda
Kızlar dün benim dogum günümmüş unuttum valla kimsede hatılatmadı :84:
17 si yanii anneler gününde 2 buket alan gadak kocam dogum günümü hatılamamış
Neyse geç oldu ama iyiki dogmuşum sonrada Ali'yi doğurmuşum
hahaha getir yürütsün Ali'yi :)))
Yürürmü acep Çok dikkatli yanında biri olsun konuşsun oynasın yeter.Ben evlenmeden önce bizimde köpeğimiz vardı tanıdıgım insanların 100de 90sanında daha vefakar ve dosttu..Hep korurdu beni küçükken biri bana dokunsa kıyafetlerinden ısırıp çekerek yanımdan uzaklaşırdıgittiğim heryere beni o götürür kapıda beklerdi dönerken birlikte giderdik :) Öldü malesef çook uzun süre ağlamıştım
Birde danamız vardıhergün beni takip ederdi okula giderken haha ağlaya ağlaya geri getirirdim anne al sunuu yine peşimden geldi diye ama aramızda inanılmaz güçlü bir bag vardı çikolatamı dondurmamı hep onunla paylaşırdım
canım az daha büyüsün giyinirsin aynı aynı...
ben 4 yaşından sonra annemle hep aynı giyinmişim. hep özel diktiriyormuş terziye aynı modeller :))
çok güzel oluyor, az daha büyüsünler de yaparlar herşeyi :))
canım anneler günü için her yerde basbas bağrıyorlar unutmuyor tabii adamlar da, doğumgünü öyle mi, sen bağırmazsan unutulur gider tabii :))
boşver...
dediğin gibi iyiki doğmuşsun iyi ki Ali'yi doğurmuşsun :))
doğumgünün kutlu olsun canım, Ali'yle ve ailenle bir ömür boyu mutlu ol inşallah :))
gunaydin kizlarrr
gulaycim dogum gunn kutlu lsun nice yillara ailenle alisinle.
bugun donus adanadan antepe.
tatili bitirdik.
Aynen öylee zaten çiçek alıyo hepp gına geldii iyikide hatırlamadı atınca kızıyo bide kendimi inek gibi hissetmeye başladım
Teşekkür ederim.Amin inşallah Cümlemizi evimizde yavrularıızla huzurlu etsin..
yok canım bu Golden Retriever, bir de Labrador Retrieverımız var, 2 tane yani :)))
evet canım apartmanda ve evde hayvan bakımı çok zor...
yaşamadan bilemiyor insan, ama şimdiki aklım olsaydı asla eve tıkmazdım bu canı..
dediğin gibi bahçeli bir evim olunca bahçe köpeği tercih ederdim...
ama Nina sokağa terk edilmiş bi hayvandı, dayanamayıp sahiplendim, ayrılamadım da bi daha...
ama çocukların gelişimi için çok öenmli olduğuna inanıyorum.
Ege 3 aylıkken Nina sayesinde dönmeye başladı, şimdi de onlar sayesinde emekleyeceğine inanıyorum.
onlarla çok gülüyor, ben de çok mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?