2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

vallA esin konusunda daha fazla konusmak istrmiyrm cunku benmkiyle kiyaslaynca sinirim bozuluyo gecenlerde yskndydm ya daginik bi kocam var o yuzden bu konuyu hemen kapatalum

dedigin dogru halk arasnda heo hayvan tynden kist okuyor bilgisi var ya bilinmiyor ayrntisi.ama cok tatlular siki dostlar...

buarada miden icin gecmis olsun

Ahh istanbulu cok ozlediiim univr.marmara unv.okudum esimle 2.siniftan beri birlikteyiz.Ne guzeldi o gunler ne cok gezerdik...

Kizlaaaar güzel bi parfüm önerisi olan var mi? Ben çiçek ve meyve kokularindan çok hoslanmiyorum sekerli tatli kokulardanda. Yaza uygun ferah ve hafif konulardan hoslaniyitum mesela avon un for a way gibi vanilya olabilir. Fiyat araligi 50-80 arazi düşünüyorum gerçi o bile pahali bütçeye gore ama agzim yandi:))

Yves rocher önerdi bi arkadasim momunt de bonheur kullaniyomus siz ne diyorsunuz ya

Kokular benim bildiğim çiçek meyve ve şeker olarak 3e ayrılır ama:))
Sen bunlardan hoşlanmıosan yardımcı olamiiiciiimmmm şeker:))

Kızlar ben güneş koruyucı ve güneç sonrası için bu ikisini kullanıyorım
Hamileyken almıştım kendim için kullandım
Nasılsa bebeğe de kullanırım diye büyüğünü almıştım. Çok memnun kaldım. Cilt tarafından emilmemesi tabaka oluşturması sağlık açısından gerçekten çok önemli
Banyo sonrası nemlendirici ve yüz kreminide de bioderma kullanıyorum Aras paşaya.
Nemlendirici çok az kaldı hatta almam laZım. Hemen bitiyo poffff.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyyy simdi baktim sen öyle deyince... Benim beğendiğim bazi konularda tropikal çiçek yaziyiiii nr cahillik bendeki anam...

Kuzucum baharatlı seversen coco channel yada este lauder sensous var ama pahalı değmez o paraya bu kokulara çok benzeyen ekonomik olanlar var ama adını bilmiyorum:) bunları bi kokla belki önerirler benzerlerini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay ben de üni için geldim İstanbul'a çakıldım kaldım, lanet olasıca yerden bi kaçamadım... nefret ediyorum ben buradan... Neyse planlarımız olursa 2-3 sene içerisinde Ege'nin sahil kasabalarından bi yere taşınıcaz inşallah :))

Evet canım bana da kuzenim söyledi bu kremi, geçen yazdım Diar'a bilgi olarak. Sanırım bu beyaz tabaka gibi kalıyormuş vücutta, bebekler için bundan kullanmak gerekiyormuş. ben de kremimi aldıktan sonra öğrendim bu bilgiyi artık başka alamıcam. seneye ben de bundan kullanmayı düşünüyorum ama.

Canim yesil kahveyi cevremde en az 4-5 kisi kullanıyor suan. Faydasını gördüklerini ama biraz pahali oldugunu soyluyorlardi. Maydanoz kürü yapsan olmazmi? Bir taşla 4 kuş. Zayıflama. İltihap sokucu. Süt artirici. Karaciğer temizleyici...

olur canım olmazmı ama emmiyo artık malesef bende merak ettim yeşil kahve gerçekten işe yarıyormu diye.çevrendekiler kilo verdimi peki?

off herkes geziyo galiba kimse yokı cnm sıkıldı dışarı çıksamm mı çıkmasammı bilemedim rüzgar çıkıyo arada...Zaten uyudu mete babası da sünnet düğünne gitti naapsam ki

Diar bugün de sen mi gezmelerdesin?? ben yalnız kaldım yaw, kimsecikler yok :))

Sabriya ve nihal bu para özel sektördeki calisan bayanlara dimi? Memurlara degildir

canım memurlar da alıyor doğum parası ve emzirme parası, ama aynı miktarlar mı olur bilemem. SGK'ya başvur.
Hatta çalışmayan kadınların sgklı eşlerine ödeme yapılıyor. ama miktar ne hiç bilmiyorum. Eşim başvurdu bekliyoruz bakalım ne çıkacak bahtımıza..

evt cnm 19mays tatili esim evdeydi gezdik biraz:) bu arada ben Elif

ha iyi yapmışsınız, biz de sabah gezdik canımız çıkmış. Ege de 6 da uyudu, sabahın köründe hortlayacak (( ben de onla yatmışım 9 a kadar uyumuşum :))
ya kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam...
söylememe gerek yok herhalde, ben de Meltem, memnun oldum Elif :))

ben de daraldım artık yaaaa yoruldumm... kızım sürekli kucak istiyo .öyle kucakta oturmak da değil geziceksin hop hop yapıcaksın .kollarım koptu .bugün iyice abarttı olayı yatırdığım an basıyo çığlığı ben de yoruldum kuzum kendin yürü artık dedim şöyle bi yere tuttum omurgasına yüklenmesini engelleyerek.nası adımlar atıyo koşuyo resmen babası gülmekten öldü görünce.bıraksan yürür bu

yok meltemcm biliyodum zaten
kansizlik fln var mi cnm o da yorgunluk hali yapar

yok meltemcm biliyodum zaten
kansizlik fln var mi cnm o da yorgunluk hali yapar

var canım kansızlık, ama ben oldum olası yavaş, ağar kanlı bir insanım, daha alışamadım şu annelik temposuna (
çok şükür Ege de çok sakin bir bebek, ağlamaz zırlamaz, saatli uyur kalkar, aslında çok canımı çıkarmıyor, ama ne bileyim evin işi, erken saatlerde uyanmak, yemek, çamaşır, ütü, Ege'yle oyna, tepin, konuş, yok bu kadar tempoya alışık değilim...
gerçi baya da gelişme var, bütün evi 1 gün de anca temizlerdim sallana sallana, şimdi evi temizliyom, Ege'ye vakit ayırıyorum, yemek yapıyom vs vs... işte normalde çok tembel tembel iş yapınca çocuk ne kadar rahat olsa da insan o tempoya alışamıyo :))

aynen ya Ege de hoplamak istiyo belim fenalarda. Ben öbür ay hoppala alıcam. hoplasın dursun. Oturmaya başladığında kullanılabilirmiş hoppala :) az kaldı canım az daha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…