iyi yapmışsın canım. ya benimki sadece sabahları emiyordu, sonra şu mide ilacından bahsetmiştim ya geçmiş sayfalardan hatırlarsın sen sıkı takip ediyorsun. onu kullandım 1 hafta, 5 kere emmeye başladı, sonra kestim ilacı 2-3 gün daha emdi. 2 gündür hiç emmiyor(
ben de zorlamayacağım artık.. zaten beni de emse mamaları da götürüyor benim sütüm su renginde geliyor, yağsız, doyurmuyor herhalde. sadece bağışıklığını kazansın diye emmeye zorluyordum, yok emmiyor...
ooo eşim bugün benden takdiri aldı valla, mutfağı pırıl pırıl yapmış, yerleri süpürüp silmiş, Ege'yi beslemiş, temizlemiş, istedimi yapar herşeyi :))
canım köpeklerin salyaları tüyleri toplumda yanlış bilgilere neden oluyor. köpeklerin aşıları tam olduğu sürece bebeğe hiçbir zararı yok. parazit aşıları köpeği korumak için yapılıyor, kist aşıları da insanları korumak için yapılıyor. kılından kist kapıp ameliyat olanlar var ya aşısı olmayan hayvanlardan bulaşıyordur. ama tabii ben yeri geliyor günde 3 kere yer sildiğim oluyor. Ne kadar sakıncası olmadığını bilsem de etrafta kıl tüy beni rahatsız ediyor, temiz olsun diye siliyorum sürekli. Ege'nin de ellerini falan siliyorum, Nina'ya dokunduktan sonra ağzına sokmasına izin vermiyorum. Kısaca aşıları tam ve zamanında yapılan hiçbir hayvan bebeklere zararlı değildir.
Kizlaaaar güzel bi parfüm önerisi olan var mi? Ben çiçek ve meyve kokularindan çok hoslanmiyorum sekerli tatli kokulardanda. Yaza uygun ferah ve hafif konulardan hoslaniyitum mesela avon un for a way gibi vanilya olabilir. Fiyat araligi 50-80 arazi düşünüyorum gerçi o bile pahali bütçeye gore ama agzim yandi:))
Yves rocher önerdi bi arkadasim momunt de bonheur kullaniyomus siz ne diyorsunuz ya
Kokular benim bildiğim çiçek meyve ve şeker olarak 3e ayrılır ama:))
Sen bunlardan hoşlanmıosan yardımcı olamiiiciiimmmm şeker:))
Ayyyy simdi baktim sen öyle deyince... Benim beğendiğim bazi konularda tropikal çiçek yaziyiiii nr cahillik bendeki anam...
vallA esin konusunda daha fazla konusmak istrmiyrm cunku benmkiyle kiyaslaynca sinirim bozuluyo gecenlerde yskndydm ya daginik bi kocam var o yuzden bu konuyu hemen kapatalum
dedigin dogru halk arasnda heo hayvan tynden kist okuyor bilgisi var ya bilinmiyor ayrntisi.ama cok tatlular siki dostlar...
buarada miden icin gecmis olsun
Ahh istanbulu cok ozlediiim univr.marmara unv.okudum esimle 2.siniftan beri birlikteyiz.Ne guzeldi o gunler ne cok gezerdik...
Eki Görüntüle 1119871
Kızlar ben güneş koruyucı ve güneç sonrası için bu ikisini kullanıyorım
Hamileyken almıştım kendim için kullandım
Nasılsa bebeğe de kullanırım diye büyüğünü almıştım. Çok memnun kaldım. Cilt tarafından emilmemesi tabaka oluşturması sağlık açısından gerçekten çok önemli
Banyo sonrası nemlendirici ve yüz kreminide de bioderma kullanıyorum Aras paşaya.
Nemlendirici çok az kaldı hatta almam laZım. Hemen bitiyo poffff.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar. biliyorum alakasız olucak ama :) benim kızım emmiyor artık ne kadar uğraştıysam olmadı. bende kilo vermeye karar verdim diyetisyene başladım ilk iki hafta çok iyi gidiyordu iki kilo vermiştim ama bu hafta olmadıbende diyetimin yanırısa yeşil kahvede içeyim diyorum. daha önceden yeşil kahve içen ve faydasını gören varmı? eğer fayda etmiyorsa boşa içmeyim tadida kötüymüş. kendime eziyet etmeyim diyorum kullanan arkadaşlar cvp bekliyorum :)))
Canim yesil kahveyi cevremde en az 4-5 kisi kullanıyor suan. Faydasını gördüklerini ama biraz pahali oldugunu soyluyorlardi. Maydanoz kürü yapsan olmazmi? Bir taşla 4 kuş. Zayıflama. İltihap sokucu. Süt artirici. Karaciğer temizleyici...
Merhaba kizlar calisan anneler aralikta dogum yapanlar dogum ucretinizi sgk dan aldinizmi
off herkes geziyo galiba kimse yokı cnm sıkıldı dışarı çıksamm mı çıkmasammı bilemedim rüzgar çıkıyo arada...Zaten uyudu mete babası da sünnet düğünne gitti naapsam ki
olur canım olmazmı ama emmiyo artık malesef bende merak ettim yeşil kahve gerçekten işe yarıyormu diye.çevrendekiler kilo verdimi peki?
Evet ben aldım ziraat bankasina yattı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabriya ve nihal bu para özel sektördeki calisan bayanlara dimi? Memurlara degildir
Diar bugün de sen mi gezmelerdesin?? ben yalnız kaldım yaw, kimsecikler yok :))
evt cnm 19mays tatili esim evdeydi gezdik biraz:) bu arada ben Elif
ha iyi yapmışsınız, biz de sabah gezdik canımız çıkmış. Ege de 6 da uyudu, sabahın köründe hortlayacak(( ben de onla yatmışım 9 a kadar uyumuşum :))
ya kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam...
söylememe gerek yok herhalde, ben de Meltem, memnun oldum Elif :))
yok meltemcm biliyodum zaten
kansizlik fln var mi cnm o da yorgunluk hali yapar
ben de daraldım artık yaaaa yoruldumm... kızım sürekli kucak istiyo .öyle kucakta oturmak da değil geziceksin hop hop yapıcaksın .kollarım koptu .bugün iyice abarttı olayı yatırdığım an basıyo çığlığı ben de yoruldum kuzum kendin yürü artık dedim şöyle bi yere tuttum omurgasına yüklenmesini engelleyerek.nası adımlar atıyo koşuyo resmen babası gülmekten öldü görünce.bıraksan yürür bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?