evet yaa ben de alayım baktın mı hiç nası bişey alcğna canım benim pek bi fikrim yok daaynen ya Ege de hoplamak istiyo belim fenalarda. Ben öbür ay hoppala alıcam. hoplasın dursun. Oturmaya başladığında kullanılabilirmiş hoppala :) az kaldı canım az daha sabır...
evet yaa ben de alayım baktın mı hiç nası bişey alcğna canım benim pek bi fikrim yok da
var canım kansızlık, ama ben oldum olası yavaş, ağar kanlı bir insanım, daha alışamadım şu annelik temposuna(
çok şükür Ege de çok sakin bir bebek, ağlamaz zırlamaz, saatli uyur kalkar, aslında çok canımı çıkarmıyor, ama ne bileyim evin işi, erken saatlerde uyanmak, yemek, çamaşır, ütü, Ege'yle oyna, tepin, konuş, yok bu kadar tempoya alışık değilim...
gerçi baya da gelişme var, bütün evi 1 gün de anca temizlerdim sallana sallana, şimdi evi temizliyom, Ege'ye vakit ayırıyorum, yemek yapıyom vs vs... işte normalde çok tembel tembel iş yapınca çocuk ne kadar rahat olsa da insan o tempoya alışamıyo :))
evet yaa ben de alayım baktın mı hiç nası bişey alcğna canım benim pek bi fikrim yok da
canım ben eski tip klasiklerden alacağım. şu arabalı ıvır zıvırlılara hiç bakmayı düşünmüyorum. çocuktan ağar şeylerden hoppala mı olur ya?! alanları da anlamıyorum valla.
canım benim aklımda 2 tane ürün var. 2 si de tam hoplamalık, hafif, amacına hizmet eden ürünler.
ürünlerden 1 i 60-70 TL, diğeri 150 TL, şimdi 2 kat farkı da sorgulamak lazım ama bana 150 TL'lik daha güvenli daha rahat gibi geldi. Bi de nette de çok iyi yorumları var. Ben bu tarz ürünlere genelde sahibinden.com a bakıyorum, çok uygun şeyler düşüyor. ama şuan orada hoppala bulamadım. 3-5 ay zaman geçireceği şeylere bu kadar paralar vermeyi anlamsız buluyorum. nette satılan oyuncak, kitap, halı, mobilya gibi şeylere bakıyorum neredeyse 1/3 fiyatına kadar düşüyor.
bizim köyde insanlar kendileri yaylarla falan yaparlardı hoppalaları çok da zıplar çok güzeldi, bu caf caflı şeyleri çıkarmışlar yok arabalı yok yürüteçli ya çocuk onu nasıl taşısın da hoplasın. Şu hamile ve bebek işlerine sinir oluyorum bazen resmen adam sömürüyorlar.
bak canım aklımdaki hoppalalar;
http://www.hepsiburada.com/liste/pi...pil07552&categoryId=60002063&SKU=OYUNPIL07552
http://www.hepsiburada.com/liste/br...bs60104&categoryId=60002063&SKU=AILEOPBS60104
meltem bu hoppalanin ustu nereye tutturuluyo nadil bisey cozemedim
canım ben eski tip klasiklerden alacağım. şu arabalı ıvır zıvırlılara hiç bakmayı düşünmüyorum. çocuktan ağar şeylerden hoppala mı olur ya?! alanları da anlamıyorum valla.
canım benim aklımda 2 tane ürün var. 2 si de tam hoplamalık, hafif, amacına hizmet eden ürünler.
ürünlerden 1 i 60-70 TL, diğeri 150 TL, şimdi 2 kat farkı da sorgulamak lazım ama bana 150 TL'lik daha güvenli daha rahat gibi geldi. Bi de nette de çok iyi yorumları var. Ben bu tarz ürünlere genelde sahibinden.com a bakıyorum, çok uygun şeyler düşüyor. ama şuan orada hoppala bulamadım. 3-5 ay zaman geçireceği şeylere bu kadar paralar vermeyi anlamsız buluyorum. nette satılan oyuncak, kitap, halı, mobilya gibi şeylere bakıyorum neredeyse 1/3 fiyatına kadar düşüyor.
bizim köyde insanlar kendileri yaylarla falan yaparlardı hoppalaları çok da zıplar çok güzeldi, bu caf caflı şeyleri çıkarmışlar yok arabalı yok yürüteçli ya çocuk onu nasıl taşısın da hoplasın. Şu hamile ve bebek işlerine sinir oluyorum bazen resmen adam sömürüyorlar.
bak canım aklımdaki hoppalalar;
http://www.hepsiburada.com/liste/pi...pil07552&categoryId=60002063&SKU=OYUNPIL07552
http://www.hepsiburada.com/liste/br...bs60104&categoryId=60002063&SKU=AILEOPBS60104
lazım valla yavrımvalla afedersiniz bitarafimda motor takilmis gibiyim bende:) baska turlu olmuyo ama kanszliga dikkat et bebum annem hastaneye yattydi bi ara bu yuzden
gercekten oyle bsy vardi dimi lazim ya o da lazim vallahi
hanımlar benim kız bıraksan yürüyecek gibi, hep ayakta durmak istiyor oturmayı sevmiyor, odanın bi ucundan diğerine yuvarlana yuvarlana gidiyor, emeklemek için çok çaba harcıyor, ellerin tut adım atıyor, yıkarken bile ayağa kalkmak istiyor, başını sadece ayakta yıkayabiliyorum çünkü yüz üstü tuttuğum gibi dönüyor
ne biçim kız çocuğu anlamadım fişek gibi mübarek
hanımlar benim kız bıraksan yürüyecek gibi, hep ayakta durmak istiyor oturmayı sevmiyor, odanın bi ucundan diğerine yuvarlana yuvarlana gidiyor, emeklemek için çok çaba harcıyor, ellerin tut adım atıyor, yıkarken bile ayağa kalkmak istiyor, başını sadece ayakta yıkayabiliyorum çünkü yüz üstü tuttuğum gibi dönüyor
ne biçim kız çocuğu anlamadım fişek gibi mübarek
Kızlar fizyoterapist olduğum için bu konuya atlamadan duramayacağım:) bende zıp zıp da var yürüteç de, ikisindede bacak pozisyonuna dikkat edin, bi kere yanlış yüklerseniz bacağı bidaha hep öyle gider bı zıp zıp da ve yürüteçde ben çok az tutuyorum giderek artıracağım süreyi çünkü baktım bacağıno yana açarak basıyo dışarı dönüyo yani öyle alışırsa öyle gider sizde dikkat edin nolur, hepiniz öpüldünüz. Ben 4 gündür tatildim kızım sapıttı tuhaf sesler çıkartıyor durmuyor yerinde ruh hastası oldum işe gitmek istiyorumçok ayıp dimi bebişden ayrılmak istemek ama napıyım kızlar çok yoruldum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilgi için sağol yeliz :)) ben de öyle az az başlıcam...
ya ben de iş hayatını çok özlüyorum... bazen diyorum ki ne güzel bebeğimi kendi düzenimde kendim yetiştiriyorum, kimse karışmıyor etmiyor...
bazen de diyorum ki keşke çalışıyor olsaydım. çok özledim iş hayatını... çocuk da yaparım kariyer de derken öyle olmadı malesef(
canım bazen insan kafa dinlemek istiyor, ben dün babasına bıraktım 3 saat falan dışardaydım çok iyi geldi. çok da haksız değilsin, vicdan yapma..
Ya canım benim kız beni yaşlandırdı resmen emmiyor, mama yemiyor ve uyumuyor,yedi yirmidört onunla ilgilenmek gerek vallla bugün o kadar yoruldum ki beşiğine koyarken kolu takıldı kırılıyordu nerdeyse oturdum ağladım sinirden artık yorulunca iyi de bakamıyorum dikkat edemiyorum herşeyine beynim şişti resmen canım yaçalışmak iyi geliyor bana sanki ama bebiş için kötü tabi anneden iyi kimse bakamaz nihayetinde
canım ben tavana 2 tane kanca yapıp asmayı düşünüyorum, kapı hareket alanını engelliyor gibi geliyor bana.
bak şunu izlesene youtube ta buldum..
http://www.youtube.com/watch?v=FAmDbMkGTqU
cnm link acilmadi ama aklima gtrdin kolik yuzunden salincak ypmstik tavanda kanca duruyio ama bizim yatagin ustunde olurmu ki... neyse bakarz gzlerim kapanyr yrn okurm siz devam edin iyigeceler canlarim
sağol canım bilgi içn.yürüteç konusunda kararsızdım zaten. oyalansın istiyorum ama dediğin gibi zararları da olduğu için almadım henüz. hepimiz yorulduk artık canım. ama işin tuhaf yanı ben hem evde çoook bunaldım çalıştığım için alışık değilim bu kadar evde olmaya. bi yandan da hep evde olmak kızımla kendim ilgilenmek istiyorum.eylülde başlıyorum işe. o zamana kadar büyür biraz daha ama bakıcıya bırakacağım için huzursuzum. eve tıkılmaya razıyım , içim rahat en azından. sen kime bırakıyosun bilmiyorum ama için rahat demek ki. güvendiğin biriyse nefes almak istemen normal. ben de yazın annemlere gidince rahat rahat bırakır çıkarımKızlar fizyoterapist olduğum için bu konuya atlamadan duramayacağım:) bende zıp zıp da var yürüteç de, ikisindede bacak pozisyonuna dikkat edin, bi kere yanlış yüklerseniz bacağı bidaha hep öyle gider bı zıp zıp da ve yürüteçde ben çok az tutuyorum giderek artıracağım süreyi çünkü baktım bacağıno yana açarak basıyo dışarı dönüyo yani öyle alışırsa öyle gider sizde dikkat edin nolur, hepiniz öpüldünüz. Ben 4 gündür tatildim kızım sapıttı tuhaf sesler çıkartıyor durmuyor yerinde ruh hastası oldum işe gitmek istiyorumçok ayıp dimi bebişden ayrılmak istemek ama napıyım kızlar çok yoruldum artık
Kızlar fizyoterapist olduğum için bu konuya atlamadan duramayacağım:) bende zıp zıp da var yürüteç de, ikisindede bacak pozisyonuna dikkat edin, bi kere yanlış yüklerseniz bacağı bidaha hep öyle gider bı zıp zıp da ve yürüteçde ben çok az tutuyorum giderek artıracağım süreyi çünkü baktım bacağıno yana açarak basıyo dışarı dönüyo yani öyle alışırsa öyle gider sizde dikkat edin nolur, hepiniz öpüldünüz. Ben 4 gündür tatildim kızım sapıttı tuhaf sesler çıkartıyor durmuyor yerinde ruh hastası oldum işe gitmek istiyorumçok ayıp dimi bebişden ayrılmak istemek ama napıyım kızlar çok yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?