2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar Ahmed büyüme atagi geçiriyor sanirim iyice zor bi bebek oldu. Sürekli memede uyumak istiyor. Uyuyor koyuyorum çok nadir 20-30 dk uyuyo uyaniyor ayahima aliyorim salliyorum susuyo uyuyo binsure sonra Çiğlik atarak ağlamaya basliyor. Zati gece uykumuz yok gunduzlerimizde cileye dönüştü napicami sasirdim... Basimin agrisi mideme vuruyor. Bu ataklar tahmini ne kdr sürer öğrenme sureci ile mi alakali? Dun uyurken ilk dönüşünü gerçekleştirdi çok sasirdim sağ tarafa yatirmistim su iç tim geldim sola dönmüş. Gerçi bbeşik o tarafa yamulunca belki rahat dönmüştür bilemiyorum. Bunu mu öğrenmeye calisacak acaba?

Gerçi sürünmek içinde çok cabaliyor oda olabilir :44:

benim kızım da geçen hafta uyku konusunda sıkıntı yaşamıştı canım bir haftaya yakın sürdü sonra düzeldi.dediğin gibi memeden ayrılmak istemiyodu. doymuyo mu diye kaşık mamasına başlamayı bile düşünmüştüm ki düzeldi.büyüme atağı olabilir . canım işin zor cidden ama yine iyi dayanıyosun inşallah bu ataktan sonra uyumayı öğrenir ben kızıma öle demiştim

Annem bakıyor canım benim bebişe gözüm arkada kalmıyor şükür yürüteç al canım sadece uzyn süre tutma bide düzgün pozisyonlamk lazım bacağın bak düzgün basıyorsa sıkıntı yok bence bi saat tutmadığımız sürece problem olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah diyelim ozaman :)) benim kız da hindi gibi kafayı kaldırıyor ama pes etmiyor öylece duruyor baya kucağımda da zaptedemiyorum öne aatıyor kendini, bizim kızlar baya aynıymış

maşallah maşallah :)) Ege de çok hareketli, benim kız yerde yuvarlanırken perdeden tutunup kalkmaya çalıştı ama başaramadı, Maşallah Egeye başarmış :)

Bizde aynı haldeyiz Tuba, çığlık ata ata ağlıyor sesi kesilene kadar, sallanaraak uyumuyor, doğduğundan beri ilk defa bu hafta memede uyudu hep meme istiyor
gece uyanmaya başladı ve hep kulağını çekiyor, bende dişe yoruyorum ama büyüme atağı da olabilir. salyası farkedilir derecede arttı.
Ahmed henüz dönmediyse bence dönmeye başlar artık, tbüyüme atağına benziyor anlattıkların
ama Allah biran önce gece uykusu versin inşAllah Ahmede..

amin inşallah güzelim... Uyanıkken i geçtim bari uyuyikn uyumak istediğinde cogaliyo mememye duskunluk sonra ağlayarak klma vs. Ne bilim yaz nerdeyse bir hafta olacaku...

CNım bacağı kalcDan dışa doğru dönmesin böyle olunca ayKta dışa döenr dış dığru basar

Hmm galiba Ahmed bkrm basiyor anormal hassa söylerdibbizde farkederdok degolmo?

Ahmed de uzun zsmandir kulak cekiuo ama Dr diş değil dedi...bende herhalde ellerini yeni hareket ettirmeyi öğreniyor zorlamagayim dedim.

Bkalim bu saatten sonra İng güzel bi temizlik yarin

Hanımlar kızımın ağzında alt sağ arkada dişe benzer bişey çıktı ama kızım daha hic dis çıkartmadı. Konu hakkinda fikri olan var mı ?

Hanımlar kızımın ağzında alt sağ arkada dişe benzer bişey çıktı ama kızım daha hic dis çıkartmadı. Konu hakkinda fikri olan var mı ?

ilk alt ön dişler çıkıyor genelde, ama burada diş teknikeri bir arkadaş bunun bebekten bebeğe farklılık gösterebileceğini söylemişti. hatta onun kızı ilk azı dişini çıkardı. elinle bak canım batıyor mu? damak sertleştikten sonra, diş çıkmaya yakın batmaya başlıyor, hissediyorsun o dişi.

Canm bazi bebekler ilk dişlerini ön değil arka azi dişlerden cikarabiliyor muhtemelen senin kizinda onlardan. Sukunet arkadasimizin ogluda o şekilde xikariyor sanirim kabarmis öyle söylemişti. Ama daha patlamamis. Allah kilaylik versin

Bende ilk önden çıkıyor die bildiğim için çok korktum yoksa başka bişey mi die ama içim biraz rahatladı şimdi teşekkür ederim

Sağol canım amin, öyle çok huysuzlugumuz yok ama çok keyifsiz halsiz ve huzursuz inşallah kolay geçer dis çıkartıyorsak

bende okula baslamak istiyorum bi yonden vde bnaldim.

cemredenizzzzz

denizzzz kizzz gnlerdir yoksun. bi sorun yoktur insallahhhhh

Ay Meltem bu yerinde duramayan ikizler çok tatlııı soldaki tam bir çılgın

ay ben de bayıldım ya, Ege de öyle zıplar mı acaba? çok merak ediyorum, alcam bi tane ya...

Bende ilk önden çıkıyor die bildiğim için çok korktum yoksa başka bişey mi die ama içim biraz rahatladı şimdi teşekkür ederim

rica ederim canım. kolaylıkla çıkar inşallah.

Aynı masalda öyle artk geçen gee sinirden masal agladı ben ağladm insanın gücü kalmıo
Yürüteç aldmda biraz rahatladm valla😀

tamam canım saol. çok şanslısın canım yaa annenin bakması büyük avantaj. bizimkiler izmir de çok uzak. kara kara düşünüyorum bakıcıya bırakacağım günleri çalışan anne olmak zormuşşş

Aynı masalda öyle artk geçen gee sinirden masal agladı ben ağladm insanın gücü kalmıo
Yürüteç aldmda biraz rahatladm valla😀

ben de alayım en iyisi ya .olmuyo böyle .bel ağrısı sırt ağrısı nedir bilmezdim. ayakta gezerek emmek istiyo üstelik.sırtım felaket ağrıyo artık.

ben de alayım en iyisi ya .olmuyo böyle .bel ağrısı sırt ağrısı nedir bilmezdim. ayakta gezerek emmek istiyo üstelik.sırtım felaket ağrıyo artık.

Masal doğdu belimde fıtık çıktı hep kucak hep kucak aynı yerde 5 dk sabit duramıyoruz çok çabuk sıkılıyor.
Yürüteç 1-2 saat oyalıo onu sıkılıo dolanıoz tekrar azda olsa yüküm azaldı tavsiye ederim canm😀

aynen canım ya... sen izmirlimisin canım? ben KSK'de büyüdüm, annem de emekli olunca Akçay'a yerleşti.. İzmir'i çok özlüyorum ya (
işte benim aile de uzakta olunca mecbur kreş çağına kadar iş hayatına ara verdim (
ben de yürüteç ve hoppala alıcam, rahatlık valla. ben de belimin ağrısından duramıyorum artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…