ilk alt ön dişler çıkıyor genelde, ama burada diş teknikeri bir arkadaş bunun bebekten bebeğe farklılık gösterebileceğini söylemişti. hatta onun kızı ilk azı dişini çıkardı. elinle bak canım batıyor mu? damak sertleştikten sonra, diş çıkmaya yakın batmaya başlıyor, hissediyorsun o dişi.
Hanımlar kızımın ağzında alt sağ arkada dişe benzer bişey çıktı ama kızım daha hic dis çıkartmadı. Konu hakkinda fikri olan var mı ?[/Q
Canm o dişin çıkması yaklaşık 2-3 ayı buluyor arkadan çıkarabilir kızım patlattı şükür diş buğdayı hazrlığı yapıyorm😀
Korkma ama çok elini sürme patlamasına engel olursn geç çıkar ben 2 kere elledim sadece.
Taze soğan ve salatalık ver soğuk aline o zten orayı kaşıyacaktr
Tavsiyem diş jeli kullanmaman kullanmak istersen kendi tercihin tabiki
Zor günler bekliyor ateşini sürekli kntrol altnda tut canm
İnşallah tez zamanda ucunu görürsn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen meltemcim ben demiştim bizim ilk dişimiz arkada ve ucunu gördük😊
En zor ve en agrılı diş arkada çıkar binde bir bebeklerde arkadan çıkarma görülür bu korkulcak birşey değildir ama nadir yaşanır
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hehehe ben de seni kastetmiştim Ayçacım :)))
bu ikizler çook tatlı tam ısırmalık
denizli liyim canım da annemler seferihisarda yazlıkta geçiriyolar yılın yarısını. kışın denizli deler.ben de özlüyorum oraları.haziran bitse de gitsem diye bakıyorum. iş hayatına da ara veremiyorum canım ya .eylulde başlamak zorundayım.malesefaynen canım ya... sen izmirlimisin canım? ben KSK'de büyüdüm, annem de emekli olunca Akçay'a yerleşti.. İzmir'i çok özlüyorum ya(
işte benim aile de uzakta olunca mecbur kreş çağına kadar iş hayatına ara verdim(
ben de yürüteç ve hoppala alıcam, rahatlık valla. ben de belimin ağrısından duramıyorum artık(
denizli liyim canım da annemler seferihisarda yazlıkta geçiriyolar yılın yarısını. kışın denizli deler.ben de özlüyorum oraları.haziran bitse de gitsem diye bakıyorum. iş hayatına da ara veremiyorum canım ya .eylulde başlamak zorundayım.malesefiçim hiç rahat değil
öğretmenmiydin?
ben zaten özel sektör çalışanı olduğum için daha rahat ara verdim. eğer kamu çalışanı olsaydım bana da çok zor olurdu herhalde ara vermek...
ben de cumartesi gidiyorum Akçay'a anneme :))
Birileri benim memleketime mi gidiyomuşşşş
Bende gitmek istiyorum çok bunaldım artıkk
bütün yaz orda olucam, yolun düşerse beklerim canım :))
Bu arada rüzgarın alltan iki dişi patladııı
Daha dün hiç bişey yoktu hergün bakıyorum ben
Az önce bi baktım beyaz beyaz uçlarını vermişler elime batıyo
Emerken ısırmasa bariii
oh oh ne güzel 2 tane birden :)) maşallah.
ay keşke benimki de emse de dişi çıkınca ısırsa( onlara da alışılır canım. ilk emzirirken de canımız çok yanıyordu, hep yaraydı, ama alıştık, o da alıştırır...
annem zeytinlide oturuyordu, yakın turban oteline, 200 metre falan. ama şimdi taşındı çamlık sitesine, orası nerde bilmiyorum gidince görücem :))
valla Akçay da nerden çıktı bilmiyom kimsemiz yok orda ama emekli olup gitti oraya 4 yıl oluyo, şimdi çok seviyor, çevresi güzel, 2 tane kuzeni taşındı, 4-5 tane okul arkadaşlarını kafalayıp ev aldırttı :)) memnun halinden :))
bisiklet turları yapıyorlar, gezi klubüyle dağ tepe kaz dağlarını geziyor :))
Annen işini biliyomuş valla canımm takdir ettim onu çok
Emekli olup gidilicek güzel yerrlerden birisi bence ortamınıda kurmuş baksna
Çamlık sitesi neresi bilemedim bende şimdi :44:
Canım ben bu emzirdiğim zaman ki diş çıkınca emzirme olayından çok korkuyorum neden dersen kızımın dişi 7. Ayında çıkmıştı o zamanlar sürekli ısırırdı bu ve bende haliyle canım yandıkça çekerdim kendimi hep zamanla oyun halşne gitrdi kızım bu durumu ben ahh dedikçe gülüp ısırmaya devam etti emmiyodu nerdeyse bu oyunu oynamaktan geveliyodu ağzında memeyi bu şekilde ite kaka 11. Aya zor geldik sonra tamamen bıraktı oysaki memeye öyle düşkündü ki
Belki tamamen benim hatamdı eğer o zamanlar ah uh demek yerine dikkatini başka yöne çekebilmiş olsaydım emzirebilirdim uzun bi süre ://
Şimdide korku sardı içimi işte buda ısırırda aynı şeyleri yaşarmıyım diyorum eğer öyle olursa bu sefer sıkıcam dişimi hiç bişey olmamış gibi emmeye odaklıcam onu umarım başarabilirim :26:
Az emsin çok emsin bence farketmiyo anne sütü için bir damlası bile yetiyo bence
O zamanlar kızım anne sütünü bıraktığı anda iğne yiyicek kadar hasta olmuştu çok içim acımıştı :/
öğretmenmiydin?
ben zaten özel sektör çalışanı olduğum için daha rahat ara verdim. eğer kamu çalışanı olsaydım bana da çok zor olurdu herhalde ara vermek...
ben de cumartesi gidiyorum Akçay'a anneme :))
çamlık sitesi de altınkumdaymış da bilmiyorum.
valla anneme çok özeniyorum, ay anne ne güzel geziyosun diyorum, annem de '' sen de çalış 30 sene, emekli ol gez'' diyor :))
ama bak tecrüben var, bence bu sefer aynı hatayı yapıp oyuna çevirmesine izin vermezsin, tecrübe işte...
evet ben de diyorum artık 1 kere de olsa emiyor, bağışıklığını alsın yeter. zaten benim sütüm doyurmuyor, 10 kere emdiği zamanlarda bile mamayla doyuyordu. su renginde yağsız sütüm, yağ oranı yükseldikçe doyumu arttırıyormuş. bi şekilde doyuruyoruz işte mamaydı ek gıdaydı, 1 kere de olsa bağışıklık alıyor işte. buna da şükür.
Kizlar simdi Zahide yetsin program indaki çocuk doktor u ndan duydum yumurta alarjisi olan bir cocuga kizamik aşısının mutlaka tam teşekküllü bir hastanede yapilmasi gerekiyormuş vucutta sisime morluk ve ölümle sonuclanabiliyormus soylemek istedim bilmeyenler icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oh oh ne güzel 2 tane birden :)) maşallah.
ay keşke benimki de emse de dişi çıkınca ısırsa( onlara da alışılır canım. ilk emzirirken de canımız çok yanıyordu, hep yaraydı, ama alıştık, o da alıştırır...
annem zeytinlide oturuyordu, yakın turban oteline, 200 metre falan. ama şimdi taşındı çamlık sitesine, orası nerde bilmiyorum gidince görücem :))
valla Akçay da nerden çıktı bilmiyom kimsemiz yok orda ama emekli olup gitti oraya 4 yıl oluyo, şimdi çok seviyor, çevresi güzel, 2 tane kuzeni taşındı, 4-5 tane okul arkadaşlarını kafalayıp ev aldırttı :)) memnun halinden :))
bisiklet turları yapıyorlar, gezi klubüyle dağ tepe kaz dağlarını geziyor :))
güzel bir bilgi... teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?