2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ayy Meltem annen ne kadar iyi yapmış.. Ben bile bu yaşımda huzurlu bir yer arıyorum.. Senin için de sevindim ama enazından koskoca yaz güzel bir tatil yaparsın... Ege de denizdi bahçeydi keyfince büyür:))

Evet canım annem süper bir iş yaptı. Biz de eşimle ayarlayabilirsek gitmeye çalışıyoruz İstanbul'dan.. insanı yaşlandırmaktan, yormaktan başka bir işe yaramıyor.
cumartesi eşimle gidicez önce Akçay'a uğrayacağız, sonra Yenice'nin bir köyüne gidicez, azıcık sakin sakin dağ tepe gezicez, Ege için daha erken de toprak, bahçe görsün çocuk :)) ee az da oksijen alır...
canım aslında hem tatil hem iş olacak, kardeşimin eşi pazarcı Akçay'ın gece pazarına tezgah açıyor, biz de gidelim bütün yaz boş boş evde kafayı yiyip para çarçurlayacağıma annem Ege'ye bakar ben de bi tezgah ayarlayıp oyalanırım falan dedim... zaten çocuk 2-3 yaşa gelene kadar kreş çağında olana kadar işe de giremicem artık kendimi çok kötü hissetmeye başladım. iş hayatındayken insan kendini çok güçlü hissediyor, bunları çok özledim... Ege büyüsün hemen işe dönücem...

Oo daha güzel, iş şnsın da olmuş olur... İş evet maddi olarak da manevi olarak da iyi geliyor:))

bu akcay a galiba gittim ben ayni yerdenmi bahsedyrz acaba meltem? 3sene once kucukkuyuya tatle gtmstik altinolluk akcay gezmstk orasi mi balikesirin yani

Hep okuyorum ama yazamıyorum eylül 3 diş birden çıkarıyo çok zor çokkkk ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gizemmcim hayirli olsn

sen bu kizi kolay verme sakin.
her seyi nazliii oldu

Esroşum sorma bi yemek yedirişimiz var 2 kişi ağzını açsın diye neler yapıyoruz yok ya ağzını açmıyo. Ağzına diş kaşıyıcıyı sokuyorum ona ağzını açarken hop kaşık bi süre sonra onada açmıyo emzik kaşık arkası parmagım agzını zorla açıyoruz inanamazsın görsen aç ama ağzını açmıyo açmadan doymak istiyo neresinden yedirceksem :)

sbhtan beri basim agryodu simdi zonkluyo ( off gecmez bu simdi uyutmaz da..

canım 1 tane parol al, vicks varsa burun altına, şakaklara, enseye sür, inanılmaz iyi geliyor. bende migren var bunu bir komşum söylemişti çok işe yarıyor.

Gece süt yetmiyo çocuk açlıktan ağlıyo uyanmak istemiyo ama uyuyamıyo ağlıyo mama yemiyo zaten rezillik kalk muhallebi yap zorla yedir baştan uyut çok kötü bira mayası tabletine başladım bugün inş işe yarar ((

Gizem kaç günde etkisini gösteriyormuş? bişeyler okudun mu hiç? senden sonuç raporu beklicem çünkü ben de denicem işe yararsa..

Okumadım canım valla hemen bu gece gösterse iyi olur helak oluyo çıcuk gece açlıktan

umarım işe yarar. ay senin işin de zor, hadi benimki gece kalkmıyo, sabah da yalandan emzirip oyalıyorum mama hazırlayana kadar... geçen 2 gün sabah da emmedi, rezil oldum ya ağla ağla ağla, ha diyince de olmuyo mama...
acaba her emzirmeden sonra kalan sütü sağıp gece onu mu versen?! emermi ki biberon olunca?

Yok gece biberon hiç almıyo kopuyo kıyamet.meme emmek istiyo sadece.

Beni düşün bide ciyak ciyak ağlarken muhallebi pişir soğut 15 dk sürüyo ve aç yinede ağzını açmıyo 1 saattede yediriyoruz gidiyo uykusu zaten hadiiii baştan uyut tam rezillik tam

neyse sen dene bakalım şu bira mayasını, işe yarar herhalde, nette okudum baya yorumları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…