2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Okumadım canım valla hemen bu gece gösterse iyi olur helak oluyo çıcuk gece açlıktan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben kullanıyorum sütüm gayet iyiydi ama kızım bi dönem emmeyi reddetti çok az emmeye başladı. sütümün azalmasından korkup bira mayası tabletine başladım. bi kaç saat olmasa da başladığım gün sütüm çok arttı. bi süre baya fazlaydı sonra normale döndü. yani sütüm azalmadan başladığım için çok net bi şey diyemicem ama süt problemi yaşamıyorum .tabletten mi yüzde yüz emin değilim ama bırakmıyorum da ya azalırsa diye .hoplata zıplata emziriyorum zaten riske atmak istemiyorum kullanıyorum. inş işe yarar da rahatlarsın canım . etkili olacağını düşünüyorum

Gizem kaç günde etkisini gösteriyormuş? bişeyler okudun mu hiç? senden sonuç raporu beklicem çünkü ben de denicem işe yararsa..
meltemcim ben burda daha önce yazmıştım o yüzden sana ayrıca önermedim bildiğini düşünerek. bence denemelisin canım .yani ben olsam denerdim ki kızım az emiyo diye denedim sütüm hiç azalmadı .onun etkisinden de olabilir ya da zaten azalmcktı bilemiyorum ama kullanıyorum

Dogum günümü kutlayan tüümm kardeşlerime teşekkür ederim :)
Alıntı yamıştım gitti :)
Bevies bende hatırlamadımki
Yeliz evet tipik bir boğa kadınıyım..
Hep gülerim sinirliyken bile sinirleniyorum dediğim anda bir daha laf gelirse yaptıklarımı hatırlamıyorum bile..
Kötü bişey ama bir keresinde tam 3 kişiyi birden dövmüşüm kimse tutamadı beni..
Normalde zayıf çook güçsüzüm ama sinirlenince içime bir canavar kaçıyo..

Gizem kaç günde etkisini gösteriyormuş? bişeyler okudun mu hiç? senden sonuç raporu beklicem çünkü ben de denicem işe yararsa..
bu arada soruna cevap vermemişim sütüm normalken kullanmaya başladım en fazla 2 gün içinde birden çok arttı taş gibi oluyodu kısa sürede. sonra normal haline döndü. bendeki etkisi bu canım. kızımın az emdiği zamanlar azalmasını o önledi diye düşünüyorum

Gizem Rabbim yardımcın olsun .Eylülüme bol bol iştah versin
Dişlerde fena olmuş 3 tane birden pöff..

ya canım bira mayası diye duyuyordum da hiç araştırmamıştım... ben bi ilaç kullandım ya sütüm oldu Ege 5 kere emmeye başladı. sonra ilacı 6 gün sonra kestim, sonuçta mide ilacı yan etki olarak süt yapıyor. ilacı kesince de 3-4 gün emdi, seviniyordum ben de, sonra Ege ishal olunca, bütün tahliller de normal çıkınca eşim ilaçtandır dedi, şimdi kullandırtmıyor. Ege bey yine 1 kere emiyor. ben de deneyeyim bakalım denemediğim şey kalmadı bi de onu deniyeyim.
ya aslında Ege halinden memnun ek gıdaları mamalarıyla çok mutlu hiç yemeden açlıktan yıkmadı dünyayı ama bağışıklını alsın diye zorlamaya çalışıyorum emsin diye...
teşekkür ederim canım.

bence de ilacı boşver canım. bi dene tableti .ben arttıracağına inanıyorum . etkisi olmazsa bunu da denemedim demezsin ,olursa süper olur ben o kadar az emdiği zaman bile süt sıkıntısı yaşamadım.arz talep meselesi sonuçta süt olayı. ben tablete bağlayıp kullanıyorum ve maşallah sorun yaşamıyorum darısı başınaa.

Evet canım biliyorum boğa burçlarını sinirlenince turmak Zordur sinirlendirmemek lazım:)

günaydın annişlerr maşallah herkesin dişi çıkmış biz kasım bebişiyiz ama daha diş miş yok siz erkencisiniz

cok kotu bi geceydi agridan kivrandim cok sukur suanda az agryo

2 tane al çok basit bi ilaç ondan kesmiyo ben 2 alıyorum :))

emzryrm diye parol bile almk istmyrm hem de kesmiyo diye.2tanenin zarari olmazmi

yattim dedigim gibi uyuyamadm agridan dayanamdm aldim parol kafami slktm tulbentle uyumsm ama hala biraz agryo (
canım 1 tane parol al, vicks varsa burun altına, şakaklara, enseye sür, inanılmaz iyi geliyor. bende migren var bunu bir komşum söylemişti çok işe

migren cnm benmkide ne yptysam ise yaramadi bunu da denerim saol

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya hastalanmak gibi bi luksümüz de yok ki ilaç kullanalım inş bir an önce geçer canım benim

ana oğul aynı pozu yakalayamadım ya sıpa ayakları tutuyo, telefonu gördü mü bırakıp telefonu almaya çalışıyor :)))

canım parol veya minoset içmenin emzirmeye bir sıkıntısı yok.

Ayy melteemm benı anlatmissin. Aynen ya bende uyusuuuk tembeel.. hani pratiklik sözü varya bana hic uymuyo. Tam boga burcuyum oturan boğa :) cok mükemmel olsun diye ugrasirim ölçerim bicerim düşünür dururum. Ben bi isi yapana kadar da esim kirk tane iş halleder. Zaten dogumdan sonra kalan bel agrisi ve uyusukluk Halide üstüne tuz biber oldu. Bide bizim adam aşna fişne isteyince iyice cildiriyom.hicmi hic canim istemiyo ( nolucak benim halin ;; ((

ay canım çözüm bulursan bana da yaz :)) ben de aynı... dediğin gibi ben de boğa burcuyum, oturan boğa :))) umarım çocuk bu tembelliğimi, miskinliğimi, ağır kanlılığımı almaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…