2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım şimdi çıktım aldım bira mayası tableti, denicem :)) umarım bu işe yarar...

kizlar yaa basim tam anlamyla gecmedi hala.Ustune bide her tarafim agrimay bsladi.Eklemlerim, etlerim,sirtim agriyo nooluyo bana hasta olmk istemyrm ne ypsm daha da kotulesmeden

kizlar yaa basim tam anlamyla gecmedi hala.Ustune bide her tarafim agrimay bsladi.Eklemlerim, etlerim,sirtim agriyo nooluyo bana hasta olmk istemyrm ne ypsm daha da kotulesmeden

canım migren azınca öyle eklemlere kadar ağrıtıyor, geriliyorsun. bence sıcak bir banyo yap, dediğim gibi vicks sür, parol iç, sessiz ve karanlık bi odada yat, babası da bebişine baksın işten gelince, dinlenmeden geçmez bu zıkkım (

Allahım şu görümcemi gırtlaklamamak için bana bir neden göster artık...
sütümün kesilmesinin en büyük nedenidir hala da devam ediyor hayatımı zindan etmeye, ya bi defol git ya zaten sütümün vebali boynunda daha da uğraşma.
yemin ediyorum katil edecek beni kızlar ya...

meltemcim hayırdır noldu?

ahh hayatim cikista maci var bugun benumkinin.. evde viks de yok usumeyede basladim

buarada gormcenle Allah yardimcin olsun zor bu isler

meltemcim hayırdır noldu?

ahh hayatim cikista maci var bugun benumkinin.. evde viks de yok usumeyede basladim

buarada gormcenle Allah yardimcin olsun zor bu isler

aman canlarım abisini kıskanıyor benden, bebeği bile kıskanıyor. çocuk çocuk hareketleri var, 23 yaşında ya çocuk da değil. hiçbir sorumluluk almamış bu yaşına kadar, herşeye abisini koşturuyor. zaten olaylar evlenirken başladı, biz evi tuttuk, aynı gün toplamış abisinin eşyalarını abisi işteyken, koymuş kapının önüne bunları da al git dedi. eşim orda dedi zaten bu bize rahat vermez, sırf seni kıskandığına bana yaptığına bak demişti. gerisi de geldi işte. geçen babasının borcu için kalktı 200 bin istedi abisi kredi çeksinmiş. eşim de yok falan dedi ben o kadar kredi çekebilsem ev alırım benim karım var çocuğum var artık sorumluluklarım bu ev dedi. allahım ne rezillikler ne laflar, abim melteme para yediriyor bize gelince yok bile dedi ya. milletten laflarını duyuyorum sinir oluyorum. o olaydan sonra sütüm kesildi zaten. günde 8-10 kere emem bebek 1 kere emmeye başladı. ben de muatap olmayayım diyorum da bugün de başka şeyler çıkardı. eşim kendi babaannesine demişki egeyi kimse arayıp sormuyor, meltemin ailesi hergün arıyor 400-500 kilometre yol gelip görüyorlar, çok zoruma gidiyor demiş. bugün meltemle ayrılsam beni bile hiç biriniz aramazsınız, meltemin ailesi daha çok arar demiş. hoop bu da bana patladı. yine çocuk çocuk laflar. sinir ediyo beni ya.

Resmen tıpatıp aynısınız canımya:) ahh ne olurdu benim de bana benzeyen bir bebeğim olaydı
canım benimki de babaya da benziyor. kafası babaya yüz hatları bana benzedi :)

Allah ım kolaylık versin canım .aile arasndaki kıskançlıklar çok sinir bozucu oluyor gerçekten.. hiçç muhatap olma.söyledikleri de bi kulağından girsin diğerinden çıksın..gül geç canım kocam tabii yicem parasını o bana bakmak için evlendi benle falan de onun da gitsin kulağına.boşver en azından eşin senin yanında o farkında senin ve ailenin kıymatini biliyor gerisini boşverr.bizde evlendikten sonraki yaz babaannesine gittik.baktim bize iki ayrı odada yatak hazzırlamış.sıcakmış beraber yatarsak bunalırmışız. neyse biz beraber yatıcaz dedik.neyse geçen yaz yine gittik.bu sefer diyorki ben size ayrı yatın diyorum ama siz beni dinlemiyorsunz.yatağa beraber sığamazsınızgittiğimizde hiçç rahat bırakmaz yemeğe gece sahile yürüyüşe hep peşimize takılır.bizde senede 3 5 gün diye sesimizi çıkarmıyoruz..

evet eşimin yanımda oluyor olması rahatlatıyor beni, ben görüşmüyorum bile. ya sanki ben çalışıp bu evde hiç emek harcamamışım gibi kaldı ki sana ne ister çalışırım ister çalışmam... ama eden bulur, şimdi beraber olduğu çocukla evlenicek gibiler, çocuğun kardeşi bundan beter, ama o çocuk 10-12 yaşında falan.. ama devran dönecek fena ahımı alıyor farkında değil. bedduam da bir tutar ki, eşim diyor ben senden korkuyorum :)
ay ben de sizin babaanneye güldüm valla, bunlar eski toprak öyle oluyorlar demekki, eşimin babaannesi de öyle cins huyları var :))
hep diyorum ki allahım evimde huzur versin, eşime, oğluma sağlık sıhat versin, elalem ne yaparsa yapsın, bizim düzenimiz yerinde olsun başka bişey istemiyorum. kimse beni sevmek zorunda değil, huzurumuzu bozmasınlar yeter..

aynen öyle canım.eşinin ailesi artık sen ve ege .yanlış anlaşılmasın evlenince anne baba kardeş atılmaz tabii ama herkes de yerini bilecek yani..sen bizim babaanneyi bi görsen.süper babaanne.kayınvalidem gidince rahat olalım diye bize çift kişilik yatak aldı. bize ama babaanne de bzimle gelip yatağa kuruluyor.bizde üst katta tek kişlik yatakları birleştirip uyuyoruz.vallla babaanne hakkında kitap yazmayı planlıyorum bestsell olur.

hahaha yaz yaz güleriz azıcık :)) çok beğendim ya, hakkaten süperbabaanne :))

şimdi aklıma geldi süper babaanne diyormuşki eymen benim sayemde oldu.nasıl yani diyeceksin şöyle oluyor.telf da torununa yani eşime demişki oğlum artık sizin de bi çocuğunuz olmuş.bizim aklımız yok yaa babaanne dedi diye çocuk yapmışız hahahaaa

Olsun birşeyi benzedi ya:)
Görümceni salla canım ya...kafaya takınca olan sana oluyor onlar saçmaamasıyla kalıyor... Eşin senin yanındaymış bu güzel.. Sen çekirdek ailenle mutluluğuna bak:)

Hahwh babaanne iyiymiş yaa

selam kizlar.
bugn komsular bendeydi.
bulgur salatasi ve yas pasta yaptim.
ayca biraz durdu gittim yatirdim hala uyuyuor.
bi ara baktim kipirdiyordu simdi baktim uyuyor.
rahatca oturdum cok sukur.

Merhaba,ben forumda pek aktif değilim çoğu zaman okuyup çıkıyorum ama senın olay bizimki ile çok benzer bu yüzden birşeyler yazmak istedim.aynı kıskançlık benim kardeşimde var beni kıskanıyo. Nısanlıyken yanımızdan ayrılmazdı neredeyse ve çocuk değil 22 yaşındaydı.her işimize burnunu sokardı.sağolsun eşim çok anlayışlı yaklaştı hediyeler filan aldı düşün koca laptop aldı ona.hasılı sevdirdi kendini. Şimdi daha iyiyiz gerçi şimdi de yeğenlerini kıskanıyo amane yapalım değişmiyo bazı şeyler. İnşallah görümcen tez zamanda evlenir de sen kurtulursun onun da kafası dağılır artık senle uğraşmaz. Bu kıskançlık zor şey ya insanı çileden çıkarıyo.

Kizlaarrr yogurt mayaliycam ilk defa. Hemde kendi sutumden. Daha once deneyen varmiydi bizden? Kacirdimmi acaba. 80 ml sagdim süt, sicak suya oturttum. Serce parmagimi batırdm parmagimi biraz isirdi :) icine bir bucuk çay kaşığı yoğurt koydum. Koymadan önce azcık sicak sutten alip yoğurdu iliklastirdim. Üç tane mutfak havlusuna sardim mutfaga halinin üstüne koydum. Yaklaşık 5 saat bekleyecek. Amaa cook merak ediyorummm ilk deneyimimmm. Dün kontrole gitmiştim de doktor dedi sutun varsa kendi sütünden mayala diye. Eksigim yada sen yanlisim varmi kizlar?

Dun doktor kontrolunde 8 kilo cikti. Boyu da 63. Halbuki 15 gun once de 8 kiloydu hatta boyuna da 65 cm olcmuslerdi. Çekti galiba benim kiz. Ama 15 gun once yani tam 5 aylıkken saglik ocagi ölcmüştü simdi doktordaki sekreter. Herneyse 1. gün elma püresi 2.gun armut puresi 3.gun seftali püresi 4.gun elma ve yogurt 5.gun armut ve yogurt 6.gun şeftali ve yoğurt 7.gun bunlarin yanina sebze çorbası ekliycekmisim. Sebze corbamiz da kabak havuc patates yesil fasulye ve zeytin yagindan oluşuyor. Yani bes buçuk aylikken ufaktan ufaktan ek gidaya başlamış oluyoruzz hadi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…