2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım tartı farkı o :) iki farklı yerde hep değişik çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:))) teşekkür ederiz :))

Allah yardimcin olsun Canim bu durumda olan herkesin millet KV deden ceker sen gorumceden... Kiskanclik duygusunu hic anlayamam gerçekten. Allah ailelerimizde esimizle cocugumuzla evlerimizde huzur.mutluluk versin canim.

Oda evlenir o zaman anlar hanya yi konya yi üzülme canim... Keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

bunlar şimdi aklıma gelenler en son gecen yaz görmüştümm.daha neler var neler da benim aklıma şimdi gelmiyor...bakalım bu yaz bizi neler bekliyor..

evet aynen bu sekilde canim.
ama anne sutuyle olacagi icin biraz daha civik olacaktir.
sutunn ilk cikan kismndan ziyade emdikten az sonra sagip yap benc hem daha yagli.

evet aynen bu sekilde canim.
ama anne sutuyle olacagi icin biraz daha civik olacaktir.
sutunn ilk cikan kismndan ziyade emdikten az sonra sagip yap benc hem daha yagli.

Tamam canım. Bes saat gecti aciyorum yogurdu arkadaslar. Bizim bidik meyve yogurt gibi seyleri agzini buzusturerek de olsa yiyo fakat hep kusuyo. Bakalım buna napcak

Ohoooo bu nasıl yogurttur bildiginiz anne sütü bu halen. Hic kivamina girmemiski. Kavanozun agzini acmadim ama sallaniyor lik lik. Biraz daha beklesinmi firina falanmi koyayim sicakmi gelmediki acaba

Ohoooo bu nasıl yogurttur bildiginiz anne sütü bu halen. Hic kivamina girmemiski. Kavanozun agzini acmadim ama sallaniyor lik lik. Biraz daha beklesinmi firina falanmi koyayim sicakmi gelmediki acaba

canım anne sütüyle yaptığın yğurt cıvık oluyor.
ama hala süt kıvamındaysa olmamıştır. fazla sıcakta tutman ekşitebilir, ekşi yoğurt da bebişine dokunur.
zaten yoğurdu günlük yapmamızın nedeni bu ekşimemesi.
canım sıcak mayaladıysan da kesilmiş, olmamıştır.
kat kat sardın bence yaptıktan sonraki sıcaklığını ayarladın.
of ben de bugün tutturamadım yoğurdumu, hergün tam kıvamında yapıyorum bugün olmadı.
neyse yarın tekrar yapıcam..

Bende denedim çook sulu oluyor Ali sevmedi yemedi yoğurt yemiyo zaten
Çorbaları meyve pürelerinide yemiyo anca benim yediklerime saldırıyo ellerini uzatıp ağlıyor arada veriyorum bugün dondurma yiyodum çıldırdı 2 saat agladı vermedim diye bende yiyemedim verdim biraz sustu :)

Ali banyodan sonra erkenden uyudu
uyumaya yakın yıkıyodum aslında yandım bu sabah
Dün 9,5 da uyumasına ragmen sabah 7 de kalktı bugün 7,7 ta uyudu kesin 5 te filan uyanır

biraz nce bende actim bildigin sut.. olmamis mayalanmamis.

sut seklinde.
hergn olan yogurt bugun olmamis.

ben bide sicak su koyuyorum termis bardaga kavanozu ona yerlestiriyorum...

bugunde resmen bisey var.
hergun oluyordu benm yogurt ayn usul yaptm ilk defa bugun tutmamis

canım ona yaptığın pürelerden ve çorbalardan da ye. ben ağzıma attıkça deliriyoo daha çok yemek istiyorr

Ayy utandım be ben de size bayıldımmm:) ayça zaten çok tatlı çağan acayip yakışıklı çekeceğin var:)

Mira ben bugün doktora sonuç gösterdim 12 aylığa kadR inek sütü yok, ne bana ne ona, ek gıdaya yavaş yavaş başlıyoruz, kalsiyumu ölçtürmek için 3 ay sonra takip, bide bana bi kitap verdi besin alerjisiyle yaşamak diye orda tarifler var bebeğe muhallebi filan mamayla yPılAnlar filan istersen sana özelden yaZarım ek gıdaya geçtiğinde canım öpüyorum seni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar bebelerniz kac kilo ve kac numara hangi marka bez kullaniyor??????:44:

Ege 6750 gr. 3 numara prima kullanıyoruz.
2 numaralarını huggies kullanmıştım. çok güzel bir bez, ama 3 numarada çok pahalılandı.
eşim adet başına kaç kuruş diye hesaplıyor ona göre alıyor paketi. genelde en uygun prima oluyor.
bi de geçen nette indirimde almış eşim 4 numara prima premium care, geçen dediğim 2 ay oldu, o zaman girmiyordum nete yazardım yoksa.
adet hesabı yapmak fiyatı daha net gösteriyor.
mesela biz en son prima aldık migrostan adeti 29 kuruşa geldi.
huggiesler 42 kuruştu.

canım ona yaptığın pürelerden ve çorbalardan da ye. ben ağzıma attıkça deliriyoo daha çok yemek istiyorr

Öyle yapıyorum bi ona kaşık bi bana verince öğğğğ yapıyoo
Vericem acılı kuru fasülye iskender yesin
Hayır diyecegini sanmıyorum agzını açıyo ben agzıma götürürken kendi ağzıma sokunca oda yanağıma yapışıyo sıpa ya..

kizlar bebelerniz kac kilo ve kac numara hangi marka bez kullaniyor??????:44:

Ali 4 aylıkken 8 kiloydu 4 kullanıyodum ben şimdi en son 7,500 düşmüştü dahada zayıfladı çıplak tartılıyo..
Şimdi prima 3 kullanıyorum..Ama küçükmüş pişmna oldum en güzeli 4..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…