2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayca 6800
3 no molfix ve prim kullaniyoruz.
molfix 3 no 30 tl ye aliyoruz.
prima uyu oyna 3 no 72 li 20 tl ye aldik.

gayet iyi oluyo numara.
metro marketten yesil primayi 120 li 4 no paketi 46 tl ye aldik.

umarım canım. bana yaramış kadar sevinirim. solgar mı aldın canım? bendeki solgar günde 6 tablet alıyorum sabah ğle akşam 2şer tane

evet canım solgar aldım eczaneden. aldım bakalım bugün 6 tane :))

ayca 6800
3 no molfix ve prim kullaniyoruz.
molfix 3 no 30 tl ye aliyoruz.
prima uyu oyna 3 no 72 li 20 tl ye aldik.

gayet iyi oluyo numara.
metro marketten yesil primayi 120 li 4 no paketi 46 tl ye aldik.

esra bak dediğim kuruş hesabını yap, öyle daha iyi anlaşılıyor hesaplılığı.
bak senin 3 no çok iyi almışsın tanesi 0.27 kuruş.
4 numaran 0.38 kuruş o da çok iyi.
bu uyu oyna dediğin turuncu paket mi? ben de nette gördüm çok uygun geldi fiyatı, ama marketlerde hiç turuncu paket görmedim emin olamadım. eğer oysa memnun musun? hangi primaya benziyor?

Ali 4 aylıkken 8 kiloydu 4 kullanıyodum ben şimdi en son 7,500 düşmüştü dahada zayıfladı çıplak tartılıyo..
Şimdi prima 3 kullanıyorum..Ama küçükmüş pişmna oldum en güzeli 4..

Dünya ne küçük ya.. Az önce seni fb da tanıyor olbileceğin kişilerde gördüm burda paylaştığın fotoğraftan tanıdım.. Meğer çok yakın bi arkadaşımın kuzeniymişsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım solgar aldım eczaneden. aldım bakalım bugün 6 tane :))
iyi haberlerini bekliyorum. görümcene de kıl oldum evlensin de kurtul canım başka çare yok. hiç canını da sıkma bu gibi durumlarda önemli olan eşinin düşüncesi. seni desteklediğine göre sıkıntı yapma canım. ilişkinizi yıpratmasın da kendi kendine konuşsun boşver

evet prima turuncu paket
ayca o kadar cok kaka yapıyorki bez dolmadan sürekli değiştirdiğim için ne koysam bez iyi bizim için.
ama turuncu paket güzel geldi bana.
molfix de fena değilmiş ama
en güzeli hugiies in 2 nosu organik pamuk diyor ya o.
3 nosu 2 nosu gibi değil.
ama o da iyi
burda markette 3 no 54 lusu 18,5 a inmiş

Canım denizde anılda fırsat bulamıyo yoğunluktan iyiler :)

gizoo konuşursan bende selam söyle kızlaraaaa özledikkkkkkkkkk

Canım benim doktor kontrolüm cuma günü bu sırada tahlilleri toparladım ben de... En son ECP sonucunu aldım normalin 2.5 katı fazla çıktı bakalım doktor ne diyecek...
İnek sütünü benim doktor da büyük ihtimal vermeyecek.. Geçen kontrolde "benden inek sütünü açmamı isteme onu yapamam" demişti.. Kaldı ki korkuma ben de istemem yemeyi... Kitap olayı iyiymiş yaa ben de bugün netten araştırayım dedim biz neocate mama kullanıyoruz onun kullanıldığı tarifler var linki şu şekilde:

http://global.neocate.com/images/uploads/Files/440/Neocate_recipes.pdf

Cuma gününden sonra biz de yavaştan geçeceğiz sanırım ek gıdaya o zaman kapını çalarım canım:)
Bizim mamayı mutlaka yemeklerinin arasında vermemiz lazım.. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz...

Ay benim eşim de aynen tane hesabı yapıyor:) bir keresinde 25 kuruşa almıştık bayağı bir prima migrostan.., migrosta olsa yine kampanya da alsak yaa:)

kizlar bebelerniz kac kilo ve kac numara hangi marka bez kullaniyor??????:44:

mert bugün itibarıyla 7800 gr
prima premium care 3 numara kullanıyorum ama baya sıkmaya başladı paket bitmek üzere, bitince 4 numaraya geçicez
en son 120 lik paketi 46 liraya ebebekten almıştım

ben bir kere fiyatı uygun diye turuncu prima almıştım kızım için,
daha birkaç tanede beli kıpkırmızı oldu çocuğun, bezler yeşil pakete oranla çok daha sertti ve içindeki tanecikler çıkıyordu,
bezi saat başı değiştirmeme rağmen dışındaki body ıslanıyordu, 2 gün kullandım sadece, paketi olduğu gibi attım
bilmiyorum hala aynı mı yoksa düzelttiler mi ama ben bir daha asla almam

Son düzenleme:

Ekleseydin canım aaa hakkaten öyle dünya küçük kimkii kuzenim
Bende kuzen çok Fatma'mı???

K

Kızım da 7300 gr 3+ kullanıyoduk az önce sonunu kullandım 4'e geçicez yarın:)

Kız kuzeni oldugumu nerden anladım sordunmu yoksa kimliğimi açık etmeyeydin
Herşeyi ulu orta koyunca işte böyle tanıdık çıkıyor..
Bir kez burda bir arkadaşı kadınlar kulübünde arkadaş listesine eklemiştim.
Eşimin dedesi çok hastaydı burda yazdım galiba öldü acil çagırdılar memleketten diye
Faceme mesaj geldi kızz dede öldümü diye hahaha Yakın bir arkadaşımla burdada yakın olup birbirimizi eklemişiz ama tanımadan

ben de sabah çok sinirliydim de şimdi sakinleştim. artık görümce lafı duymayayım :)))
bazen diyorum ki keşke KV'dem yaşasaydı hiç bunları yapmasına izin vermezdi (

canım o paket iyiymiş, kaçırma. burada çok pahalı.. ama ben de huggiesin 2 numarasını çok beğenmiştim, 3 ü hiç almadım aşırı pahalı..

C

Ay benim eşim de aynen tane hesabı yapıyor:) bir keresinde 25 kuruşa almıştık bayağı bir prima migrostan.., migrosta olsa yine kampanya da alsak yaa:)

akıllı adamlar öyle daha net anlaşılıyor bezin ekonomisi :))
canım ben de migrosu takip ediyorum. geçen 50 TL'lik alışveriş yaptım, zarf veriyorlar ya bir sonraki 50 TL'de kullanılıyor, onu da eşim ucundan çaktırmadan baktı, 25 TL çıkmış gittik mama aldık :)) sonra yine zarf verdiler onda da 25 TL var, yarın eşim bez alcak :))

Son düzenleme:

Canım pregomin kullanıyoruz, mama kalsiyum açısından çok önemlş, anne sütü alırken problem yok da, anne süt azaldığında mama şart,zaten yek kalsiyum kaynakları anne sütü yada mama olacak, benimki çoktan memeyi bırakmışdı ama ben çok zorluyorum çünkü başka çaresi yok, yoğurt peynir tüketemeyecek ona üzülüyorum ama bugün üzüm pekmezinin ciddi kalsiyum içerdiğini öğrendim herşeye katmk gerek yavaş yavaş

Melek:) whatsup grubumuz var birkaç arkadaş ordan sordum. ama kendi adınla sordum yani burdaki adını vs bilmiyor merak etme:) zaten hiç alakası yoktur kk le onun rahat ol:) bu arada eklerim seni ok. Hande bende:)

Gunaydin arkidisler, hep okuyom ama yazamiyorum ya :/ benim oglan meme reddine devam ediyor bende inatla emziriyorum cok yoruldum artik birakmal istiyorum ama esim izin vermiyor
Herkes ek gidaya gecmis bizde 5 bucuk aylik olduk dolu dolu haziranin 5 6 aylik olucak fakat daha bisey vermedin dun bugun sebze puresi veriyorum ama kac kasik vermeliyim kafam cok karisik ek gida olayida zor sanirim..
Bebegim emzige alisti iyimi yaptim kotumu acaba ilerde biraktirmadi zor olur mu ?.

Buarada faceden hepinizi gordum esranin sayfasindan merakim gecti :) hepiniz birbirinizden guzel insanlarsiniz, bizde indirimde bebek bezi gorunce cokca aliyoruz prima premium kullaniyorum 3 numara evdekiler bitince 4e gecicem benden bu kadar simdi kahvalti zamani

Ha birde bebeklerinizi suan kac saatte bir emziriyorsunuz ?.

Aa benim haberim yok ondan iyiymiş:)

Evet evet mutlaka tüketmeleri lazımyoksaciddisıkıntılar çekerler... Üzüm pekmezinin bu özelliğini bilmiyordum çok sevindim veririm mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…