2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sagdikca cogaliyor o sut, sagma makinasi elinin altinda olsun yarim saatte, saat basi gibi surekli sag sutun artsin istiyorsan. cikan sute takilma bebek emince onun 2 kati fazlasini cekiyormus, bende hep zayifdim canim suanda 53 kiloyum sanirim halimden memnunum, daha fazla zayiflamak istemiyorum yaz sonu gibi bebek buyuyunce spora baslicam insallah, sende gayet iyi duruyorsun

canım ben de 52 ile hamile kaldım 78le doğuma gittim. şuan 61deyim. yine 52 ye düşersem rahatlıcam :)) 9 kilo da az değil, 1 beden oynatıyor resmen..

canım ben de 52 ile hamile kaldım 78le doğuma gittim. şuan 61deyim. yine 52 ye düşersem rahatlıcam :)) 9 kilo da az değil, 1 beden oynatıyor resmen..

Aman dert kilo olsun merak etme 1 yilda tam veriliyormus, zaten bizde bu canavarlar oldukca kimsede kilo kalmaz yakinda :)

evet kızlar tüm aralık anneleri gayet güzel, tüm aralık bebişleri çok tatlı...
facete gördüğüm tüm anne ve bebeklerine bayıldım haa :))
maşallah 2013 aralık annelerine ve bebeklerine

Mira sabirsizlikla cuma dr neler vericek ek gida icin merakla bekliyorum prensesin kac kilo oldu?bizim dr randevumuz haziranda ama ben yinede yavas yavas tadiriyorum meyveleri.alerji testi oldunuzmu ?bize burda kolundan yaptilar sut alerjisi 2 cikti anlamadim ne zamana kadar yemiycegimiz konusunda bise demedi siz hangi testleri yaptirdiniz?

Canım bende uyutarak emziriyorumseni çok iyi anlıyorum ama günde 2-3 def mama da alıyor, iş yerinde sağdıklArımı veriyorum ama azaldı sanki 3-4 saatte bir 90 anca çıkıyor,sence bu saatten sonra normal emmeye başlarlar mı, çok yıprandım huysuzlullarından çocuğa memede bişi oluyor kendini geriye geriye atıyor. Ama artık vicdan yapmıyorum 3 aylıkdan beri uğraşıyorum çok şükür bu zamanlara geldik bundan sonra üzülmeyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bana dua edinn şu mevlüd işinden alnımın akıyla çıkayım
Tek başınayım ne kv min ne annemin bi tarafına taktığı yok
Yarın kadın gelcek temizliğe.
Eşimle 2 gündür alışveriş yapıoz hala bitmedi işler eksikler
Kafayı sıyırcam. Demin ağladım çok duygukandım
Ark ım Arasa mevlüd takımı almış. Kurabiyeler yapmış
Gizom papyon almış kıyamam büyük diye terziye vercek yaptırcak
Ark larım bile basıl koşturuyo
Tuğba da teldefondan destek oluyo sağ olsun
Eşim akşamcı. 00:30da gelir. Yalnızım Aras tam bir azman oldu dişlerden
Kafayı sıyırcam. İnş güzel geçer cumartesi

He ayrıca kv mevlüde gelecek olan kendi akrabaları için minibüs tutacakmış
Bakalım nasıl kalkcam altından. Herkes kendini düşünüyolar
Ne kadar benciller(

Ah ah bende seni anliyorum o psikoloji bile insani mahvediyor, bebegim mama kabul ediyor mu ?. Benimki etmiyor gerci esimde emzirmem icin cok zorluyor, calisiyorsan isin daha da zor, ben yine evdeyim, ben cesitli emzirme danismanlarina mailler attim :) bunu daha onceden yasayan bir surude insan buldum cekinmedim hepsine yazdim nerdeyse hepsi 7. 8. Aylarda duzeldi demislerdi bazen cok zorlaninca umudumu kaybediyorum bende ama yinede bekliyorum gun gelip uykuda da emmezse zaten artik caresiz mamaya vs biseye baslariz.. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Anil merak etme mevlut isi bi kargasayla biti veriyor sen evini hazirla ikramliklarini tabagini canagini . mevlut gunu bebeginle ilgilen tecrubeli buyukler ve genc kizlar misafirlere hizmeti yapsin o gun moralin bozulsada kimseye bisey caktirma ki nasil bittigini anlamicaksin bile aglayip uzulmene degmez

ya cnm kusuruma bakma lütfenn.. çok sinirlendim kv.
annene de sinirliyim ama kv utanmadan bütün akrabalarını toplayıp minübüsle gelmesi çok ayıp ya..
keşke sadece arkadaşlarınla komşularla falan yapsaydın.. yazık değil mi canına yaa. o kadar kalabalık olmasına hiç gerek yokmuş ki kurukalabalık sadece.. ayyy cnm çok üzüldüm o yüzden sert oldu sanıyorum..
Allah yardımcın olsun Allah annene ve kvne vicdan versin inş cnm..
hayırlı olsun mevlüdünüzde dişlerinizde..

Ağlayıp üzülmeye nasıl değmez
Ark larımın düşündüğünü annem düşünmüoo
Benim üzüntüm mevlüd değil ki. Sonuçta dua bu. Beklentisi yok kimsenin
Allah ne verdiyse. Elimden geldiği. Ama torun torun diye geçinenlerin bı kada umarsız kalmasına kırılıyorım
Ancak sevsinler...

Nesi sert canom yumuşak bile yazmışsın
Evet ben öyle dedim oysa ki
Kendi aramızda dedim kalabalık olmasın dedim ama daha birşey diyemedim günah olması. Diye
Dua sonuçta. Misafir sayısını düşünüyo demesin diye
Bakalım.. İnş memnun ederim herkesi

Canim annen yada kayinvaliden bugun boyle deildiya bence hic uzulme artik ogrenmis olman gerek , seni dusunmeyenleri dert edip canini sıkmaya degmez insanlari degistiremezsin ama onlara olan tavrini degistirebilirsin ayrica hepsi boyle cok sukur annemden yana cok sansliyim ama kayinvalidem 5 dakikalik mesafede gelip bebegine bakayimda sende dinlen ya da bir isini yap demez oglunun gelmesine yakin gelir :) bende artik aramiyorum gitmiyorum bile yanina

kendimi senin yerine koydum bi an..
çocuk büyütmek hep zordu belki ama artık daha zor.. çünkü bizler hormonlu gıdalar yiyoruz, anason çayları verip çocukları uyutmuyoruz her ilgi istedikçe ilgilenmeye çalışıyoruz, bir köşeye atıp ağlasın susar demiyoruz..
o yüzden çoğu anlamaz halimizden.. herkesi memnun etmeye çalışma cnm benim.. olması imkansız.. olduğu kadar.. zaten onlarda bilsin amaç dua..
mevlütte sen dualarını dinle oğlunla mevlüdün hissiyatını yaşa derinden.. samimi arkadaşların bişey beklemez zaten diğerleri de olanla yetinsin..şu kırılmasın bu memnun kalsın deme hiç..

Canım bizim mama olayımızda ayrı bir macera imek sütü alerjisi olduğu için özel mama veriyorlar tadı iğrenç onuda uykuda veriyoruz onuda vermesek çöp gibi dolanıcaktı ortalıkta bi ay 300 gr almıştı ben o kadar üZüldümki uykuda mama veriyoruz zorla iyi çok şükür kilo alıuor artık toparladı, ama ben çok yoprandım beslenme olayı beni tüketti, bazen çocuğu atasım geliyor kucağımdan emzirmeye çalışırken düşün halimisürekli kendini arkaya ittiği için... Ama yılmadan meme teklif ediyorum inşallah grçecek bu günlerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kızım 5. Ay kontrolünde 6500 g dı... 11 aralık doğumlu... Şimdi kaç oldu bilmiyorum son ay pek iyi almadı..500 g aldı ancak... Ben de hergün 30 cc mamanın içine cam rendeden geçirdiğim srmut veya elmanın suyundan ve posasından koyup 3-4 çay kaşığı kadar yediriyorum... Onun dışında birşey vermedim henüz... Bakalım doktor ne diyecek ben de meraklıyım:) bizden doktor kan testleri istedi... Hangi allerjene karşı allerjisi olduğuna kolundan falan bakılmadı... İstedikleri testler şu şekilde; kan sayımı, IgG, IgA, IgM, IgE, inek sütü sp., eozinofilik katyonik protein.. Bunlardan IgA, IgG ve katyonik proteinde sıkıntı var.. Limit dışında yani.. Yarın görüşeceğiz bakalım... Yarın akşam bilgi veririm mutlaka... Senin kız nasıl birşeylere tepki vermişti hatırladığım kadarıyla düzeldi mi? Kilo alımı nasıl?

Canım öncelikle şimdiden Allah kabul etsin kolaylıklar versin sana... Ama ne diyim bilemedim annenlere... İnsan acır yaaaa...

bence erken geçmekle değil çocukla alakalı bir durum pütürlü gıda olayı,
kızım 4 aylıkken ek gıdaya geçtik, 1 yaşında bile çiğnemeden yutuyordu
oğlum 5,5 aylık geçen gün patatesi, kabağı çatalla ezip minik minik verdim çiğneyip yuttu
bir süre pütürsüz ver yiyecekleri yutmayı öğrenince pütürlüye geçersiniz

canım şimdiden Allah kabul etsin, inşallah güzel bir şekilde atlatırsın,
bazı büyükler (hatta birçoğu) malesef torun sevmeye gelince sever işe gelince ortadan kaybolur,
insan kırılıyor tabi ama zamanla alışılıyor duyarsızlıklara, herkesin yerini daha iyi belirliyor böyle olaylar,
yeri geliyor arkadaş aileyi geçiyor, yardımcı olan bütün arkadaşlarından Allah razı olsun
sen sıkma canını herşey hallolur, Allah sağlık sıhhat, iç huzuru versin yeter ki

Evet pureyle basliyom bi ay once doktorda meyveyi sona birak demisti, zaten bende bu usengeclik varken biraz zor ek gidaya baslariz :) ben ekli degilim canim sen adini soyleyince meraklanip bakmistim ekliyim, profilde bebekle cimlerde fotom var

cigdem sensn dimi canm ekldim seni.

oyyyhhh iltifat ediyosun hayatim..
kara bi kizim iste.

bizimkinde hic akil yok tatsiz tuzsuz sebze puresin sapur supur yiyor...

anil
aslansn sen.seni kesseler acimaz
sen nelerin altndan kalktin bundan m kalkmican kiz.
helal olsun sana...

ewt cnm öyle olabilir.. zira her huyu farlı sıpanın.. bunda da şımarıyor belli ki.. dediğin gibi yapayım en iyisi önce blendır sonra süzgeç görsün gıdaları.. saol cnm..

cigdem sensn dimi canm ekldim seni.

oyyyhhh iltifat ediyosun hayatim..
kara bi kizim iste.

bizimkinde hic akil yok tatsiz tuzsuz sebze puresin sapur supur yiyor...

yok yok esmer güzelisin.. genç kız gibisin yani.. hiç 2 çocuk annesi gibi değilsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…