Kızlar bana dua edinn şu mevlüd işinden alnımın akıyla çıkayım
Tek başınayım ne kv min ne annemin bi tarafına taktığı yok
Yarın kadın gelcek temizliğe.
Eşimle 2 gündür alışveriş yapıoz hala bitmedi işler eksikler
Kafayı sıyırcam. Demin ağladım çok duygukandım
Ark ım Arasa mevlüd takımı almış. Kurabiyeler yapmış
Gizom papyon almış kıyamam büyük diye terziye vercek yaptırcak
Ark larım bile basıl koşturuyo
Tuğba da teldefondan destek oluyo sağ olsun
Eşim akşamcı. 00:30da gelir. Yalnızım Aras tam bir azman oldu dişlerden
Kafayı sıyırcam. İnş güzel geçer cumartesi
He ayrıca kv mevlüde gelecek olan kendi akrabaları için minibüs tutacakmış
Bakalım nasıl kalkcam altından. Herkes kendini düşünüyolar
Ne kadar benciller(
Canım bizim mama olayımızda ayrı bir macera imek sütü alerjisi olduğu için özel mama veriyorlar tadı iğrenç onuda uykuda veriyoruz onuda vermesek çöp gibi dolanıcaktı ortalıkta bi ay 300 gr almıştı ben o kadar üZüldümki uykuda mama veriyoruz zorla iyi çok şükür kilo alıuor artık toparladı, ama ben çok yoprandım beslenme olayı beni tüketti, bazen çocuğu atasım geliyor kucağımdan emzirmeye çalışırken düşün halimisürekli kendini arkaya ittiği için... Ama yılmadan meme teklif ediyorum inşallah grçecek bu günlerde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cigdem sensn dimi canm ekldim seni.
Kızlar bana dua edinn şu mevlüd işinden alnımın akıyla çıkayım
Tek başınayım ne kv min ne annemin bi tarafına taktığı yok
Yarın kadın gelcek temizliğe.
Eşimle 2 gündür alışveriş yapıoz hala bitmedi işler eksikler
Kafayı sıyırcam. Demin ağladım çok duygukandım
Ark ım Arasa mevlüd takımı almış. Kurabiyeler yapmış
Gizom papyon almış kıyamam büyük diye terziye vercek yaptırcak
Ark larım bile basıl koşturuyo
Tuğba da teldefondan destek oluyo sağ olsun
Eşim akşamcı. 00:30da gelir. Yalnızım Aras tam bir azman oldu dişlerden
Kafayı sıyırcam. İnş güzel geçer cumartesi
He ayrıca kv mevlüde gelecek olan kendi akrabaları için minibüs tutacakmış
Bakalım nasıl kalkcam altından. Herkes kendini düşünüyolar
Ne kadar benciller(
Ege doğumdaki kıllarını döktü şükür, ama hala azıcık var gibi. ben de Ege'ye yakından bakınca bıyıklarını görüyorum :)))
canım normal bu durum. anne hormonlarından kaynaklı olabiliyormuş, bi yerde okumuştum da ne kadar doğru bilmem, bi doktor yazısı falan değildi bi blogta okudum.
Biliyorum canim, sizin birde alerji durumunuz varcok zor bende senin gibiyim meme teklif ediyorum almiyor agliyo kendini geriye dogru atiyor, oyle sinirleniyorum ki lutfen lutfen diye bagriyorum resmen sonra gidip besigine birakiyorum sakinlesmek icin cunku cok sinirleniyorum bende cok yiprandim benim bebekte hep az kilo aldi en cok aldigi kilo 1,250 idi ozaman emiyordu birde bi ay 700 gram almisti, sonrasi ittire kaktira 500, 400 arasi soyle benimle yemek yicegi gunleri iple cekiyorum :)
Yaa kızlar birşey soracağım sizin de bebeklerinizin vücudunda tüyler çıktı mı? Benim kızın bacaklarında çok yakından bakınca farkediyorsun ama yine de tüyler doldu:) hattabugün memesinin ucunda da 3 tane kıl gördümbu normal mi?
Ben bunu yarın doktora sorayım size de haber veririm:)
Canım hüç bir fikrim yok, ama hormonel olabilir meltemin dediği gibi umarım önemli birşey değildir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sor bakalım haber bekliyoruz....
normal ay kontrolüne mi gitceksin yarın yoksa alerji dr.una mı?
Yok cnm ne ileri gitmesi.Aminn canım amiiin :))
Anılımm öncelikle sen mevlütün altından tek başınada olsa kalkarsın evvelallah neleri aşmadın ki sen
O yüzden o konuda hiç bişey demicem
Ama kv yine yapmış yapıcağını destek olmuyosun bari köstekte olma dimi ama!!
Tamda kendinden beklenilen davranışını yapmış
Senin gibi saygılı gelini bulmuş ta daha ne istiyo bilemiyorum
Mevlüt günü gelir havasını atmaya şunu yaptım bunu yaptım demeye üstlenir yine herşeyi
C nım sabır versin sana allah
Ayy sinirlendim çok ileri gttysem kusura bkma kuzum
Mevlütte çekil kenara Arasını alda yapar mı acaba iki iş
Evet cnm öyle yapcam.kendimi senin yerine koydum bi an..
çocuk büyütmek hep zordu belki ama artık daha zor.. çünkü bizler hormonlu gıdalar yiyoruz, anason çayları verip çocukları uyutmuyoruz her ilgi istedikçe ilgilenmeye çalışıyoruz, bir köşeye atıp ağlasın susar demiyoruz..
o yüzden çoğu anlamaz halimizden.. herkesi memnun etmeye çalışma cnm benim.. olması imkansız.. olduğu kadar.. zaten onlarda bilsin amaç dua..
mevlütte sen dualarını dinle oğlunla mevlüdün hissiyatını yaşa derinden.. samimi arkadaşların bişey beklemez zaten diğerleri de olanla yetinsin..şu kırılmasın bu memnun kalsın deme hiç..
Tşk cnmmm aminnncanım şimdiden Allah kabul etsin, inşallah güzel bir şekilde atlatırsın,
bazı büyükler (hatta birçoğu) malesef torun sevmeye gelince sever işe gelince ortadan kaybolur,
insan kırılıyor tabi ama zamanla alışılıyor duyarsızlıklara, herkesin yerini daha iyi belirliyor böyle olaylar,
yeri geliyor arkadaş aileyi geçiyor, yardımcı olan bütün arkadaşlarından Allah razı olsun
sen sıkma canını herşey hallolur, Allah sağlık sıhhat, iç huzuru versin yeter ki
anil
aslansn sen.seni kesseler acimaz
sen nelerin altndan kalktin bundan m kalkmican kiz.
helal olsun sana...
Ne güzdl Allah kabul etsin GülayımAh Anıl'ım ya çok üzüldüm canım şu kayınvalideni dövesim var herşeyi ben bilirim havalarında ama iş yardıma gelince kaçış..
Ben okutamadım mevlüt malesef kendim hatim yaptım Ali uyuyunca yanında.
Cesaret edemedim bende yanlızım.Gelen bence kusur aramaya gelirse gelmesin memnun olmayanda olmasın sen elinden geldiği kadarını yap gerisini boşver. Bakınca etrafımızda birsürü insan var ama aslında kimsemiz yok..
İnşallah herşeyin üstesinden gelirsin kuzum sen çok hassassın üzülüyorum böyle olunca hiç birşey senden ve çocugundan kıymetli değil üzme kendini.
Bir eksiğin gediğin bişey varsa yapılacak bende yaparım canım getiririm yakın olsaydım gelir yardım ederdim herşeye vallahi
Kımsesizliği en iyi ben bilirim sanırım.
Meltem inanır mısın aynıyızüzülme canım birçoğumuzun eşlerinin ailesi böyle, seninkiler yine sevmeye de seviyorlar, benim eşimin ailesinde o da yok. bi doğumda geldiler o kadar... 10 dklık yerde oturuyorlar gelmedikleri gibi arayıp da sormuyorlar bile. sen yine şükret. boşver atlatılacak bir şekilde. kimseye bişey beğendirmek zorunda değilsin. çocuğunla yapabildiklerine şükretsinler... işte böyle zamanlarda insan anlıyor kim yanında kim değil, ona göre de değer görmeye başlıyorlar veya değersizleşiyorlar...
Meltem inanır mısın aynıyız
Ama benim annem de gelmio bırakmkv yi görümcelerimi
Ama eşime dedim. Bir daha whats up dan falan foto atmıosun kimseye dedim
Özledik foto at özledik foto at. Demeseler de atıodı
Özleyen gelsin gördün arkadaş. Ayrıca götürmüyorum da arası kesinlikle ikisine de
İsteyen gelir banane
İnan yemin ediyorum bana yardım rtmelerini geçtim haftada bir falan
İnsan gelir torunuju görür sever. Yazık herçekten. İkisine de yazık. Hep bahaneler bahaneler
Salak mıyız biz kaç yaşına gelmişiz:))
Bu tatlı bebişleri gelio sevmeyenler utansın:)) melekler melek teyzesii
Ben Egeyi de severim hepsini de severim ohh miss
Allahim burdaki arkadaslarim icin;
hasta bebisler iyilessin,
emmeyen bebisler emsin,
sutsuz memisler dolsun,
uykusuz bebisler uyusun,
kv.ler gorumceler haddini bilsin,
kilolu annislerin kilolari gitsin,
kocalar anlaysli,hosgorulu olsun...
İNSALLAH
(Unuttugum bisey kaldimi ki?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?