2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ah Anıl'ım ya çok üzüldüm canım şu kayınvalideni dövesim var herşeyi ben bilirim havalarında ama iş yardıma gelince kaçış..
Ben okutamadım mevlüt malesef kendim hatim yaptım Ali uyuyunca yanında.
Cesaret edemedim bende yanlızım.Gelen bence kusur aramaya gelirse gelmesin memnun olmayanda olmasın sen elinden geldiği kadarını yap gerisini boşver. Bakınca etrafımızda birsürü insan var ama aslında kimsemiz yok..
İnşallah herşeyin üstesinden gelirsin kuzum sen çok hassassın üzülüyorum böyle olunca hiç birşey senden ve çocugundan kıymetli değil üzme kendini.
Bir eksiğin gediğin bişey varsa yapılacak bende yaparım canım getiririm yakın olsaydım gelir yardım ederdim herşeye vallahi
Kımsesizliği en iyi ben bilirim sanırım.

Biliyorum canim, sizin birde alerji durumunuz var cok zor bende senin gibiyim meme teklif ediyorum almiyor agliyo kendini geriye dogru atiyor, oyle sinirleniyorum ki lutfen lutfen diye bagriyorum resmen sonra gidip besigine birakiyorum sakinlesmek icin cunku cok sinirleniyorum bende cok yiprandim benim bebekte hep az kilo aldi en cok aldigi kilo 1,250 idi ozaman emiyordu birde bi ay 700 gram almisti, sonrasi ittire kaktira 500, 400 arasi soyle benimle yemek yicegi gunleri iple cekiyorum :)

üzülme canım birçoğumuzun eşlerinin ailesi böyle, seninkiler yine sevmeye de seviyorlar, benim eşimin ailesinde o da yok. bi doğumda geldiler o kadar... 10 dklık yerde oturuyorlar gelmedikleri gibi arayıp da sormuyorlar bile. sen yine şükret. boşver atlatılacak bir şekilde. kimseye bişey beğendirmek zorunda değilsin. çocuğunla yapabildiklerine şükretsinler... işte böyle zamanlarda insan anlıyor kim yanında kim değil, ona göre de değer görmeye başlıyorlar veya değersizleşiyorlar...

Yaa kızlar birşey soracağım sizin de bebeklerinizin vücudunda tüyler çıktı mı? Benim kızın bacaklarında çok yakından bakınca farkediyorsun ama yine de tüyler doldu:) hattabugün memesinin ucunda da 3 tane kıl gördüm bu normal mi?

Ege doğumdaki kıllarını döktü şükür, ama hala azıcık var gibi. ben de Ege'ye yakından bakınca bıyıklarını görüyorum :)))
canım normal bu durum. anne hormonlarından kaynaklı olabiliyormuş, bi yerde okumuştum da ne kadar doğru bilmem, bi doktor yazısı falan değildi bi blogta okudum.

Ben bunu yarın doktora sorayım size de haber veririm:)

Canım demek tek sinirlenen ben değilim kendime kızıyordum neden böyleyi diye, sakin olmaya çalışıyorum ama yavaş yavaş çözülüyorum eğer alerjisi olmasa çoktan vazgeçmiştim memeden, çekilecek gibi değil, allah sana da sabır versin canım, ve seni gerçekten tebrik ediyorum normal mama verebileceğin halde direnmişsin açıkcası ben yapmazdım eğer normal mama verebilseydim...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hüç bir fikrim yok, ama hormonel olabilir meltemin dediği gibi umarım önemli birşey değildir

Canım hüç bir fikrim yok, ama hormonel olabilir meltemin dediği gibi umarım önemli birşey değildir

İnşallah canım...

sor bakalım haber bekliyoruz....
normal ay kontrolüne mi gitceksin yarın yoksa alerji dr.una mı?

Allerji doktoruna gideceğim canım...

Eki Görüntüle 1125693

Haha

Yok cnm ne ileri gitmesi.
Valla a bile diyorsujuz
Benim içimden neler geçiyo da dilime gelmio tey teyyy
Sıef üstlenmesin diye herşeyş planlayıp haber verdim mevlüd yapcam diye
Çünkü bir yapıp bin anlatır biliyorum
Oh ne güzel oldu hamişlikte de biliosun tel parça bile ütületmedim aldıröadım
Herşeyi kendim yaptım
Evet cnm öyle yapcam.
Hem belki dua olunca oğlumda rahatlar o sıcramalar kasılmalar biter belki ne bileyim
Artık herşeyi düşünüt oldum
Tşk cnmmm aminnn
Yok hallolur ben işte değilimm
Annemlerşn desteksizliğine kırılıyorum üzülüyorum. Konduramıyorum
Alışmam lazım evet. Böyle bunlar ne yapamm

Allahim burdaki arkadaslarim icin;
hasta bebisler iyilessin,
emmeyen bebisler emsin,
sutsuz memisler dolsun,
uykusuz bebisler uyusun,
kv.ler gorumceler haddini bilsin,
kilolu annislerin kilolari gitsin,
kocalar anlaysli,hosgorulu olsun...
İNSALLAH

(Unuttugum bisey kaldimi ki?)

Son düzenleme:
Ne güzdl Allah kabul etsin Gülayım
Yaparsın canım bilmem mi
Bi haftalık bebeğinle doğumıma geldin kıyamam
Yapmış kadar oldun kuzımmm Allah razı olsunn
Meltem inanır mısın aynıyız
Ama benim annem de gelmio bırakmkv yi görümcelerimi
Ama eşime dedim. Bir daha whats up dan falan foto atmıosun kimseye dedim
Özledik foto at özledik foto at. Demeseler de atıodı
Özleyen gelsin gördün arkadaş. Ayrıca götürmüyorum da arası kesinlikle ikisine de
İsteyen gelir banane
İnan yemin ediyorum bana yardım rtmelerini geçtim haftada bir falan
İnsan gelir torunuju görür sever. Yazık herçekten. İkisine de yazık. Hep bahaneler bahaneler
Salak mıyız biz kaç yaşına gelmişiz:))
Bu tatlı bebişleri gelio sevmeyenler utansın:)) melekler melek teyzesii
Ben Egeyi de severim hepsini de severim ohh miss

aynen canım.. bebişlerimiz melek, hepsi ısırmalık, lokum. allah bütün bebişleri nazarlardan korusun
valla canım biz de öyle whatsuptan foto atıyoduk biz de atmıyoruz artık.
biz dün zaten görümcem sayesinde herkes birbirine girdi, şimdi abisini bile aramaya yüzü yok.
eşim de dedi, ister arayın, ister aramayın.. bu çocuk halası, dedesi olsa da olmasa da büyüyecek, siz sevseniz de sevmeseniz de büyüyecek dedi.
ben bu çocuğu sizin için yapmadım zaten dedi. annesiyle ben yeteriz ona dedi.. utanmıyorlar da bunları duyunca... mevzular uzun uzun da tabii ben kısaca dipnotları veriyorum...
aynen öyle canım çok özleyen gelir görür... benim kardeşim 400 km yol geldi kaç kere görmeye, bi de 2 çocukla düşüyor yollara... eşimin ailesi 1 kmlik yoldan gelmiyolar...
aman bana çok da tın onun ailesi, ama insanın zoruna gidiyor bazen diyorum benim çocuğum bu kadar değersiz mi?! ara ara öyle hissediyorum.. belki de eşim böyle düşündüğü için ben de öyle hissediyorum...
ben de çok dertliyim anıl bu konuda, seni daha da germekten başka bir işe yaramam.. boşver salla herşeyi, herkesi... eşinle ve çocuğunla mutlu huzurlu ol gerisini salla...

daha ne olsun kız, amin derim ben buna :))
haa bi de şey var, rapor alamayan anneler rapor alabilsin :)) çalışan annelerimiz az koşmadılar rapor peşlerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…