- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
caganla babamizi evde biraktik.
kizimla gezmeye gittik. smdi geldik..
orda uyudu bende arkadaslarmla sohbet ettm..
iyi geldi.
bnalmistim evde
daha ne olsun kız, amin derim ben buna :))
haa bi de şey var, rapor alamayan anneler rapor alabilsin :)) çalışan annelerimiz az koşmadılar rapor peş
belerinde...
bende glecek haftadan snra baslicammm galiba rapo alcak dr yok :44:
Canım bizim mama olayımızda ayrı bir macera imek sütü alerjisi olduğu için özel mama veriyorlar tadı iğrenç onuda uykuda veriyoruz onuda vermesek çöp gibi dolanıcaktı ortalıkta bi ay 300 gr almıştı ben o kadar üZüldümki uykuda mama veriyoruz zorla iyi çok şükür kilo alıuor artık toparladı, ama ben çok yoprandım beslenme olayı beni tüketti, bazen çocuğu atasım geliyor kucağımdan emzirmeye çalışırken düşün halimisürekli kendini arkaya ittiği için... Ama yılmadan meme teklif ediyorum inşallah grçecek bu günlerde
canim sakin biraktirmA Rabbim sabir versin cok zor biliyorum ama bize ihtiyaclari var ve alerjileri olmasaydi inan boyle olmazdi diyetini katilastir bi canim dene ne yiyorsan onlari birak birazcik verdigin ilac varsa icerigini arastir bi muhakkak onu tetikleyen bise vardir inaniyorum duzelir emmesi ben en son gece vakitlerinde arabada babasi tur attirarak emziriyordum agzina ilk birazcik meyve suyu verip sonra emziriyorum simdilerde yatagin ucunda oturup hoplatarak emziriyorum yatak coktu:)ama sukur emziriyorum allah kolaylik versin .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kızım 5. Ay kontrolünde 6500 g dı... 11 aralık doğumlu... Şimdi kaç oldu bilmiyorum son ay pek iyi almadı..500 g aldı ancak... Ben de hergün 30 cc mamanın içine cam rendeden geçirdiğim srmut veya elmanın suyundan ve posasından koyup 3-4 çay kaşığı kadar yediriyorum... Onun dışında birşey vermedim henüz... Bakalım doktor ne diyecek ben de meraklıyım:) bizden doktor kan testleri istedi... Hangi allerjene karşı allerjisi olduğuna kolundan falan bakılmadı... İstedikleri testler şu şekilde; kan sayımı, IgG, IgA, IgM, IgE, inek sütü sp., eozinofilik katyonik protein.. Bunlardan IgA, IgG ve katyonik proteinde sıkıntı var.. Limit dışında yani.. Yarın görüşeceğiz bakalım... Yarın akşam bilgi veririm mutlaka... Senin kız nasıl birşeylere tepki vermişti hatırladığım kadarıyla düzeldi mi? Kilo alımı nasıl?
tatlim ben hic mama vermedim henuz mamayi bir kere yaptim almadi bende sadece emziriyorum ortalamanin altindaydik ama kotude degiliz demisti dr tekrar olcmedim olcunce yazarim.meyve veriyorum avakadoyu denedim guzel yedi elma azcik muz uzum veriyordum ara verdim ona biraz armut bugun evde biskuvi yaptim onu ezip anne sutuyle verdim biraz biraz veriyorum kasikla verilen seylerden hoslaniyor ek gida zorluyor ama beni ne versem diye evin icinde dolanip duruyorum onceden ne yesemdi simdi versemde diye dusunuyorum .haberlerini bekliyorum canim dr insallah guzel seyler soyler biz esimle o dr gitmekten korkuyoruz en son gittigimizde 10 gr almis dedi agliycaktim
Canım öncelikle şimdiden Allah kabul etsin kolaylıklar versin sana... Ama ne diyim bilemedim annenlere... İnsan acır yaaaa...
bende bugun arkadasa gittim herhalde hic durmaz diye dusunuyordum ki hic oyle olmadi bizim evde televizyon yok onlarda var surekli tv bakmak istedi merakli merakli bende kahvemi ictim yaninda cikolata yemesemde kahve ictim mutlu oldum :)caganla babamizi evde biraktik.
kizimla gezmeye gittik. smdi geldik..
orda uyudu bende arkadaslarmla sohbet ettm..
iyi geldi.
bnalmistim evde
bende bugun arkadasa gittim herhalde hic durmaz diye dusunuyordum ki hic oyle olmadi bizim evde televizyon yok onlarda var surekli tv bakmak istedi merakli merakli bende kahvemi ictim yaninda cikolata yemesemde kahve ictim mutlu oldum :)
İyi geceler kızlar nabersiniz:)
Bişey sorcam aranızda bebişi örümceğe koyan varmı
Ben aldım 2 gün önce biniyor bayaa uslu uslu hemde sürekli kucakta yoruyordu beni iyi oldu yani
bende cok istiyorumm yaa.
zararli falan diyolar ama .
cagana almamistim.
ama cok buyuk rahatlikk..
iyi yapmissin
Ben bu gazla gelirim Antep e
Ayça ya bi mevlüd daha yaparız:))
çok iyi yapmışsın Esra :)))
haftada 1 de olsa yapmak lazım böyle şeyler, ben de geçen pazar 3 saat dışardaydım, Ege babasıyla kaldı, çok iyi geldi.
nefes aldım resmen, tamam Ege yormuyor maşallah da ev bastı artık, duvarlar üstüme geliyor..
Evet benim canim, masallsh gercekten bende 2 bebegin oldugunu duyunca yasin var saniyordum :) ama genc ciktin caganda cok g
uzel bir cocuk bayildim
bende cok istiyorumm yaa.
zararli falan diyolar ama .
cagana almamistim.
ama cok buyuk rahatlikk..
iyi yapmissin
ayy kizlarrr sisim sisim sistim haaa bu iltifatlara. ucucam yakinda
bi tarafm kalkti.
tempra araba gibi oldum
bende bugun arkadasa gittim herhalde hic durmaz diye dusunuyordum ki hic oyle olmadi bizim evde televizyon yok onlarda var surekli tv bakmak istedi merakli merakli bende kahvemi ictim yaninda cikolata yemesemde kahve ictim mutlu oldum :)
Canım çok güzel bir paylaşım teşekkürler, helede Kendiniçocuğuna süpürge eden ancak bir süpürge yetiştirir sözü etkileyici olmuş. Bu aralar böyle bir makaleye ihtiyacım vardı:)kızlar nette dolaşırken bir makale okudum, çok hoşuma gitti.
mutlaka okumamız gerekli.
http://www.egitimpedia.com/egitim-2/hayatini-cocuguna-adamak-2
Allahim burdaki arkadaslarim icin;
hasta bebisler iyilessin,
emmeyen bebisler emsin,
sutsuz memisler dolsun,
uykusuz bebisler uyusun,
kv.ler gorumceler haddini bilsin,
kilolu annislerin kilolari gitsin,
kocalar anlaysli,hosgorulu olsun...
İNSALLAH
(Unuttugum bisey kaldimi ki?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?