2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
caganla babamizi evde biraktik.
kizimla gezmeye gittik. smdi geldik..
orda uyudu bende arkadaslarmla sohbet ettm..
iyi geldi.
bnalmistim evde

iyi geldi.
bnalmistim evde

çok iyi yapmışsın Esra :)))
haftada 1 de olsa yapmak lazım böyle şeyler, ben de geçen pazar 3 saat dışardaydım, Ege babasıyla kaldı, çok iyi geldi.
nefes aldım resmen, tamam Ege yormuyor maşallah da ev bastı artık, duvarlar üstüme geliyor..

bende glecek haftadan snra baslicammm galiba rapo alcak dr yok :44:

ay 3 haftacık kaldı ya ayarlayabilsen bişeyler keşke... halden anlamaz mı bu hıyarlar ya, bas raporu işte, zaten yaklaşık 1 dönem gitmemişsin neyi zorluyorlar ki.. valla burda rapor diye koşturan annelere üzülüyorum.. inşallah alırsın esra..

İyi geceler kızlar nabersiniz:)
Bişey sorcam aranızda bebişi örümceğe koyan varmı
Ben aldım 2 gün önce biniyor bayaa uslu uslu hemde sürekli kucakta yoruyordu beni iyi oldu yani

iyi geldi.
bnalmistim evde
bende bugun arkadasa gittim herhalde hic durmaz diye dusunuyordum ki hic oyle olmadi bizim evde televizyon yok onlarda var surekli tv bakmak istedi merakli merakli bende kahvemi ictim yaninda cikolata yemesemde kahve ictim mutlu oldum :)

Off aranızda en yoğun u benim 3 çocukla ugrasmak zor yetişemiyorum eve Duru da uykuyu azaltınca hiç bişey yapamaz oldum yaa.
Evden de çıkmak ne mümkün hazırlanması 2 saat zaten çıkmak bile istemiyorum ondan

bende bugun arkadasa gittim herhalde hic durmaz diye dusunuyordum ki hic oyle olmadi bizim evde televizyon yok onlarda var surekli tv bakmak istedi merakli merakli bende kahvemi ictim yaninda cikolata yemesemde kahve ictim mutlu oldum :)

A a niye yok ki kuşum sizde tv:/

oglen aycayi babaya biraktim komsu gzmesi yaptim aysunnn
aksamda aycayi aldm..ogretmen arkadaslarmla toplandik..

bugun gezenti oldum iyic ama iyi geldi gercktwn.

İyi geceler kızlar nabersiniz:)
Bişey sorcam aranızda bebişi örümceğe koyan varmı
Ben aldım 2 gün önce biniyor bayaa uslu uslu hemde sürekli kucakta yoruyordu beni iyi oldu yani

bende cok istiyorumm yaa.
zararli falan diyolar ama .
cagana almamistim.
ama cok buyuk rahatlikk..

iyi yapmissin

Ben bu gazla gelirim Antep e
Ayça ya bi mevlüd daha yaparız:))

gel kiz yaparikkk allahin izniyleee.

ne iyi geldi dimi..
ck iyi oluyor sagolsn esm guzel bakar bebege..yemek yedirir altini alir..nefeslendm..bmba gibiymm

bende cok istiyorumm yaa.
zararli falan diyolar ama .
cagana almamistim.
ama cok buyuk rahatlikk..

iyi yapmissin

Evt bebeim ya rahatladım birazcık:))
Amaan şimdi hersey zararlı anacım ben Kaanı da öyle büyüttüm masaallah hiç bişi olmadı benden iyi bilemez uzmanciklar:))

Bende de Salıncak, puset, örümcek, kızlı Erkekli oyuncaklar evde geçecek yer kalmadı bi de hoppala alırsam artık hep beraber hoplariz:))

Canım yatak kenarında hoplayarak, ninni söyleyerek, evde gezerek, ağzıma bakıyor diye sesli şeyler yiyerek çerez vesaire, burnumu sıktırarak (valla şaka değil burnumu sıkmayı seviyor) hertürlüsü denenmiştir mart ayından beri savaşıyorum, inan artıj sinir sistemim çöktü, bağısıklığı bozuk olmasa çoktan bırakırdım, lökosit sayımı sınırda çıktı zaten alerjik olmasından belli anne sütüne çok çok ihtiyacı var, diyetim süt ve yumurta açısından çok katı başka birşey eklemedik ki bunlar bile kan değerlerine hemen yansıyor zaten, bilmiuorum canım benim bi çocuk değil 10 çocuk büyütmüş gibi oldum şu sıralar isyanlardayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnnnn!!!!
Bir de tüm bebeler dişlerini hemencecik çıkarsın hiç zorlanmasın diyebiliriz:)

İşte o yüzden tv ye bebekleri aptala çeviriyor büyülrniş gibi bakıyorlar diyorlar ya:) evde tv olmaması en iyi çözüm:) sen arada arkadaşına git kahve iç tabi canım rahatla azcık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…