Ne güzdl Allah kabul etsin Gülayım
Yaparsın canım bilmem mi
Bi haftalık bebeğinle doğumıma geldin kıyamam
Yapmış kadar oldun kuzımmm Allah razı olsunn
Meltem inanır mısın aynıyız
Ama benim annem de gelmio bırakmkv yi görümcelerimi
Ama eşime dedim. Bir daha whats up dan falan foto atmıosun kimseye dedim
Özledik foto at özledik foto at. Demeseler de atıodı
Özleyen gelsin gördün arkadaş. Ayrıca götürmüyorum da arası kesinlikle ikisine de
İsteyen gelir banane
İnan yemin ediyorum bana yardım rtmelerini geçtim haftada bir falan
İnsan gelir torunuju görür sever. Yazık herçekten. İkisine de yazık. Hep bahaneler bahaneler
Salak mıyız biz kaç yaşına gelmişiz:))
Bu tatlı bebişleri gelio sevmeyenler utansın:)) melekler melek teyzesii
Ben Egeyi de severim hepsini de severim ohh miss
bende glecek haftadan snra baslicammm galiba rapo alcak dr yok :44:
bende pazartesi başlıcam..rapor bitti.bende sınırımı bayaa bi zorlamış oldum..:2::2:
aralık ayının öğretmen anneleri olarak birer birer başlıyoruz demek.. Ben de haftaya mazeret kullanıyorum, 2 haziran haftası başlıyorum ınş..
Iki hafta kalmış oluyor idare edeceğiz artık
Eylüle de kocaman olurlar ınş..
Canım çok güzel bir paylaşım teşekkürler, helede Kendiniçocuğuna süpürge eden ancak bir süpürge yetiştirir sözü etkileyici olmuş. Bu aralar böyle bir makaleye ihtiyacım vardı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
daha ne olsun kız, amin derim ben buna :))
haa bi de şey var, rapor alamayan anneler rapor alabilsin :)) çalışan annelerimiz az koşmadılar rapor peşlerinde...
aralık ayının öğretmen anneleri olarak birer birer başlıyoruz demek.. Ben de haftaya mazeret kullanıyorum, 2 haziran haftası başlıyorum ınş..
Iki hafta kalmış oluyor idare edeceğiz artık
Eylüle de kocaman olurlar ınş..
benim müdür mazeret vermedi.başka öğretmen arkadaşlar varmış.raporlu.onların sınıfına giricem muhtemelen..oğlumda mecburen mamaya başlıcak şimdi.kaşık mamasına başlayalım diye duşundum sen ne yapıcaksın ? bir de benimki sadece emerek uyuyo şimdi nasıl uyuyacak bakalım..
valla ben kiyamadim birakamazdm ucretsiz izne ayrildim.eylulde baslycam aslinda onu bile dusunyrm nasil olacak diye..(
valla ben kiyamadim birakamazdm ucretsiz izne ayrildim.eylulde baslycam aslinda onu bile dusunyrm nasil olacak diye..(
ya canım işte her anne için şartlar aynı olmuyor malesef(
ben toptan bıraktım işi, en az 2 yaş civarı kreş çağı olana kadar çalışamayacağım(
valla en guzeli aslinda cnm imkan varsaya canım işte her anne için şartlar aynı olmuyor malesef(
ben toptan bıraktım işi, en az 2 yaş civarı kreş çağı olana kadar çalışamayacağım(
evet canım şartlarkredimiz vardı. hamile kalmadan hatta çocuk bile düşünmüyorken çekmiştik. mecbur çalışıcam yani.çok üzüldüm çok ağladım ama yapcak bişey yok..3 hafta diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.zaten babaannesi gelip bakıcak.en azından bakıcıya vermiyorum şimdilik.eylül de nolur bilmiyorum ama sizde çocuklarınıza sarılıp beraber olmanın keyfini çıkarın..
valla en guzeli aslinda cnm imkan varsa
i
ya bizde de bi sürü sıkıntı var tabii ama işte bişeylerden kısıyoruz... eşim daha yoğun çalışmaya başladı, prim usulü sistemleri olduğu için daha çok saldırmaya başladı, ama tabii eve gelecek 1 maaş kadar da olmuyor, ne kadar sıksan da ne kadar çalışsa da eşim... biz de bunaldık, ama geçicek, azıcık idare edicez artık yapacak bişey yok... çalışmayı da özlemedim desem yalan olur. sadece maddi artısı değil, insanın kendini güçlü hissetmesi, özgüveni... hepsini özledim... çalışırken çok başarılı bir iş hayatım vardı, canla başla kurdum. ama 2-3 yıl aradan sonra herşeyi sil baştan yapmak zorunda kalacağım, bunlardan çok korkuyorum...
lmeslegin nedir meltemcim
canım ben ist. üni, maliye mezunuyum. bi tane ingiliz firmasında çalışıyordum, makina satıyordum, fabrikalara gidiyordum hep, bu su şişelerinin üzerinde skt'ler yazıyor ya, onları yazan makinaları... zaten satışta devam etmek istemiyordum, sektördeki tek kadındım, hem de satış 30 dan sonra çekilecek çile değil, heleki bebekle çekilecek iş hiç değil. bakalım kpss'ye giricem. o da olmazsa yine özel sektörde bişeyler düşünüyorum, belki de satıştan sonra satınalmaya geçerim. bu işimi yaparken fabrikalarda iyi portföyüm oluştu, iş tekliflerim çok ama işte 2-3 yıla ne olur allah kerim..
yaparsin yine gecmisin kuvvetliymis aynen devam edersin bence endiselenmesektordeki tek kadinsin demek bravo valla:)
Spidergirl DuRu:)))
aslinda var televizyonumuz esimin arkadasi hediye etmisti ayakkabiligin oraya koyduk ustu ortulu orda kaldi kurulu degil izlemiyoruz cok esimin ders programi yogun bende cok bakmiyorum bakicagimda pc bakip kapatiyorum .A a niye yok ki kuşum sizde tv:/
Canım yatak kenarında hoplayarak, ninni söyleyerek, evde gezerek, ağzıma bakıyor diye sesli şeyler yiyerek çerez vesaire, burnumu sıktırarak (valla şaka değil burnumu sıkmayı seviyor) hertürlüsü denenmiştir mart ayından beri savaşıyorum, inan artıj sinir sistemim çöktü, bağısıklığı bozuk olmasa çoktan bırakırdım, lökosit sayımı sınırda çıktı zaten alerjik olmasından belli anne sütüne çok çok ihtiyacı var, diyetim süt ve yumurta açısından çok katı başka birşey eklemedik ki bunlar bile kan değerlerine hemen yansıyor zaten, bilmiuorum canım benim bi çocuk değil 10 çocuk büyütmüş gibi oldum şu sıralar isyanlardayım
bende diyorum hep insanlar nasil 5 cocuk falan yapip buyutuyorlar 1 tanede canim cikti:) insallah en kisa zamanda acil sifa bebeklerimize sabah emzirmeye calisirken kulagina sut kacirdim umarim bise olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet cok iyi geldi inan 8 aydir gitmemistim kimseye :)Aminnnnn!!!!
Bir de tüm bebeler dişlerini hemencecik çıkarsın hiç zorlanmasın diyebiliriz:)
amin bizimki sanirim cikaracak cok huysuz ona bagladim bakalim ..40 bi ciksin duzelecek 3 ayina girsin gaz problemi bitsin duzelecek 4 ayda buyume atagi bitsin duzelecek simdi 5 ci ayda dis ciksin duzelecek diye bekliyorum :)
İşte o yüzden tv ye bebekleri aptala çeviriyor büyülrniş gibi bakıyorlar diyorlar ya:) evde tv olmaması en iyi çözüm:) sen arada arkadaşına git kahve iç tabi canım rahatla azcık:)
ayyy kalbim yerinden cikti kizimi zorla uyuttum kocam cumadan gelmeden kizartma yapim dedim kizartmanin dumanina alarm caliyormus bu sitede heryer bas bas zil caliyor nasil kapattigimi bilemedim umarim simdi itfaye filan gelmez:)
Spidergirl DuRu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?