2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım benim eminim çok güzel geçecek, yardım etmemeleri daha iyi boşver onlar utanacaklar sen alnının akıyla çıkacaksın bu işten de:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende pazartesi başlıcam..rapor bitti.bende sınırımı bayaa bi zorlamış oldum..:2::2:

aralık ayının öğretmen anneleri olarak birer birer başlıyoruz demek.. Ben de haftaya mazeret kullanıyorum, 2 haziran haftası başlıyorum ınş..

Iki hafta kalmış oluyor idare edeceğiz artık

Eylüle de kocaman olurlar ınş..

benim müdür mazeret vermedi.başka öğretmen arkadaşlar varmış.raporlu.onların sınıfına giricem muhtemelen..oğlumda mecburen mamaya başlıcak şimdi.kaşık mamasına başlayalım diye duşundum sen ne yapıcaksın ? bir de benimki sadece emerek uyuyo şimdi nasıl uyuyacak bakalım..

ay canım okurken aklımdan geçtin biliyo musun!! geçen çok vicdan yapmıştın ya :))
çok savunduğum düşünceleri anlatmış yazı, ben de çok beğendim. hep derim ki çocuk kendi işini yapmalı, anne her zaman olmaz. çok katıyımdır o konuda...
belki de annemden böyle gördüğüm için olsa gerek. çocukluğumdan beri 1 kıyafetimi katladığını, odamı topladığını, ağzıma yemek tıktığını, üstümü giydirdiğini, ayakkabımı bağladığını bilmem... ha bunları beni veya kardeşimi az önemsediği için yapmışlığı var demiyorum, asla.. annem ve babam boşandığında ben 8, kardeşim 6 yaşındaydı, ve tek başına çok güçlü bir şekilde, 2 evlat yetiştirdi ve anneme çok minnettarım ki, kendi işimi yapabilen, kendine güveni olan bir çocukluk, gençlik geçirdim. ''o daha çocuk yapamaz'' cümlelerini annemden hiç duymadım, ''sen yapabilirsin'', ''hayatın boyunca ben yanında olmayacağım, bunları öğren, sorumluluk al'' gibi cümleler kurdu... disiplinli ve güven dolu bir anneydi, hiçbir zaman arkadaş gibi olmadık, hala da değiliz. biz her zaman anne-kız ilişkisindeydik. ve buna da çok inanıyorum, anne ve baba, anne ve baba olmalıdır... bu arada annemi bu kadar överim ama malesef torunlara böyle olamadı :))) onların sorumluluğu üzerinde olmadığı için olsa gerek anca şımartır :))

daha ne olsun kız, amin derim ben buna :))
haa bi de şey var, rapor alamayan anneler rapor alabilsin :)) çalışan annelerimiz az koşmadılar rapor peşlerinde...

valla ben kiyamadim birakamazdm ucretsiz izne ayrildim.eylulde baslycam aslinda onu bile dusunyrm nasil olacak diye.. (

valla ben kiyamadim birakamazdm ucretsiz izne ayrildim.eylulde baslycam aslinda onu bile dusunyrm nasil olacak diye.. (

ya canım işte her anne için şartlar aynı olmuyor malesef(
ben toptan bıraktım işi, en az 2 yaş civarı kreş çağı olana kadar çalışamayacağım (

ben toptan bıraktım işi, en az 2 yaş civarı kreş çağı olana kadar çalışamayacağım (

evet canım şartlarkredimiz vardı. hamile kalmadan hatta çocuk bile düşünmüyorken çekmiştik. mecbur çalışıcam yani.çok üzüldüm çok ağladım ama yapcak bişey yok..3 hafta diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.zaten babaannesi gelip bakıcak.en azından bakıcıya vermiyorum şimdilik.eylül de nolur bilmiyorum amasizde çocuklarınıza sarılıp beraber olmanın keyfini çıkarın..

valla en guzeli aslinda cnm imkan varsa

sen bakma bana cnm ben izne ayrldim ama biz de cok skstik yani maddi olarak.bizde kredi odyrz dedigin gibi az bi vakit kaldi

valla en guzeli aslinda cnm imkan varsa

i

ya bizde de bi sürü sıkıntı var tabii ama işte bişeylerden kısıyoruz... eşim daha yoğun çalışmaya başladı, prim usulü sistemleri olduğu için daha çok saldırmaya başladı, ama tabii eve gelecek 1 maaş kadar da olmuyor, ne kadar sıksan da ne kadar çalışsa da eşim... biz de bunaldık, ama geçicek, azıcık idare edicez artık yapacak bişey yok... çalışmayı da özlemedim desem yalan olur. sadece maddi artısı değil, insanın kendini güçlü hissetmesi, özgüveni... hepsini özledim... çalışırken çok başarılı bir iş hayatım vardı, canla başla kurdum. ama 2-3 yıl aradan sonra herşeyi sil baştan yapmak zorunda kalacağım, bunlardan çok korkuyorum...

lmeslegin nedir meltemcim

lmeslegin nedir meltemcim

canım ben ist. üni, maliye mezunuyum. bi tane ingiliz firmasında çalışıyordum, makina satıyordum, fabrikalara gidiyordum hep, bu su şişelerinin üzerinde skt'ler yazıyor ya, onları yazan makinaları... zaten satışta devam etmek istemiyordum, sektördeki tek kadındım, hem de satış 30 dan sonra çekilecek çile değil, heleki bebekle çekilecek iş hiç değil. bakalım kpss'ye giricem. o da olmazsa yine özel sektörde bişeyler düşünüyorum, belki de satıştan sonra satınalmaya geçerim. bu işimi yaparken fabrikalarda iyi portföyüm oluştu, iş tekliflerim çok ama işte 2-3 yıla ne olur allah kerim..

yaparsin yine gecmisin kuvvetliymis aynen devam edersin bence endiselenme sektordeki tek kadinsin demek bravo valla:)

Spidergirl DuRu:)))

Eklentiler

• $1400840542753.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
yaparsin yine gecmisin kuvvetliymis aynen devam edersin bence endiselenme sektordeki tek kadinsin demek bravo valla:)

ya bütün gün sanayilerde fabrikalarda teknikçiler ve mühendislerle muhatap oluyosun, hepsi erkek, aslında pek kadın işi değil, zaten ben de bi yerden sonra erkeksileşmeye başlamıştım :)))

A a niye yok ki kuşum sizde tv:/
aslinda var televizyonumuz esimin arkadasi hediye etmisti ayakkabiligin oraya koyduk ustu ortulu orda kaldi kurulu degil izlemiyoruz cok esimin ders programi yogun bende cok bakmiyorum bakicagimda pc bakip kapatiyorum .

evet cok iyi geldi inan 8 aydir gitmemistim kimseye :)

ayyy kalbim yerinden cikti kizimi zorla uyuttum kocam cumadan gelmeden kizartma yapim dedim kizartmanin dumanina alarm caliyormus bu sitede heryer bas bas zil caliyor nasil kapattigimi bilemedim umarim simdi itfaye filan gelmez:)

ayyy kalbim yerinden cikti kizimi zorla uyuttum kocam cumadan gelmeden kizartma yapim dedim kizartmanin dumanina alarm caliyormus bu sitede heryer bas bas zil caliyor nasil kapattigimi bilemedim umarim simdi itfaye filan gelmez:)

gecmis olsun canim heyecnli bi gun olmus senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…