2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Home home sweet homee
Ohh misss gibimoldu

Ama ben rüzgarda kaldım sanırım boğazım kaşınıo hapsuruk öksürük gidioo:2:
İnşallah allerjiktir poffff:18:

Home home sweet homee
Ohh misss gibimoldu

Ama ben rüzgarda kaldım sanırım boğazım kaşınıo hapsuruk öksürük gidioo:2:
İnşallah allerjiktir poffff:18:

Güle güle kirletin canım
Geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir hemen geçer gider
Dün soracaktım, mert aglayinca unutuverdim aras nasıl iyi mi?

Spidergirl DuRu:)))
Allammmm bugümleri göreceğğğğmiydik
Hey gidi günler çokduygulandım
Ultrason gotoları dğn gibi gözümün önünde teyy teyy
Maşallah Duru yaaa. Yerimmm onun şaşpik bakışı

Ayyyynen öyleee
Ohh da canıma değsin ağızlarına laf vermedim
Yarın geçip onları izleme kendimle gurur duyma zamanı

allahım yine bi sürü olay çıkardı görümcem, artık döndüm eşime dedim ki ''yeter ya boşıcam seni, göndercem yanına...''
bugün ciddi ciddi düşündüm boşanıversem bu salaktan tamamen kurtulurum... onun istediği de bu zaten de neyse...
ağlamaktan bittim ya, çocuğun yanında ağlamamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi, o da iyice huzursuzlaştı (

Güle güle kirletin canım
Geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir hemen geçer gider
Dün soracaktım, mert aglayinca unutuverdim aras nasıl iyi mi?
Canım arkadaşım gel birlikte kirletelimmm
Salatanatım yarına kadar. O yğzden bu temizliğin leyfini çıkarmalıyom:)
Aras aynı teyzesi. Ara sıra geliyorlar. Buraya yazmıyorum çünkü bazı arkadaşları tedirgin ettiğimi farkettim
Ama az kaldı 3haziran da Eeg miz var. Onu bile çekilsin de bakalım.
İnş bi teşhis koyarlar. Her gece tedirgin beklemek çok kötü(

Meltemcim üzme kendine herkes kendine yapAr görümcenin kötülükleri dönüp dolaşır bulur onu, yabancı bir atasözü var bayılırım bu söze derki" If you sit by the river long enough, you will see the body of your enemy float by." Yani derki nehirde yeterince uzun oturursan düşmanlarının cesetlerinin akıp gittiğini görürsün sabret kuzucum eden bulur, sen bekle ve izle olanları

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ekmeğine yağ sürrrrr
Eşine onu söyleyerek bile o kızın amacını yerine getirdin kısmen
Eşine daha da bağlanıp kıza gösteriş yapman lazım
Yapman lazım ki tamam anlaşıldı bunlar ben üstlerine gittikçe bağlanıyorşar desin çeksin elini ayağını

Sana bunu yazarken bir ilk yaşadıkkk
Aras sırtnüstünden yüz üstüne döndü vay anasınııı bu tembelden beklemiodum 9aylığa kadar

Son düzenleme:

Oy oy masallah kuzuya. Benimki de sadece yan dönüyor. Yuz üstü donemiyor. Totoyu cekemiyoki donsun. Bacakları atiyo gövde de dönüyor toto kalkmiyo. Ee buyuk olunca totomuz. Tipki baba tarafi tipki hala :)

Pakizeg emin ol en cok bebegini biraktiginin ilk günü zor. Ikinci gun cok daha iyi rahat ayriliyorsun. Hem inan okulda kafan dagilmis olarak daha bi enerjik ve verimli oluyorsun çocuğuna. Korkma canim. Once Allah a sonra babaamnesine emanet et ve cik. Ben cok memnun kaldim çalışma hayatına donmekten. Iki insan yuzu goruyosun iki espri yapip anneligin ne zor oldugunu anlatiyorsun. Guzel yani guzel...

ne güzel yazmışsın yeliz :)))

yok canım bunu onun yanında söylemedim zaten, eşime söyledim...
amaan işte sinek de ufak da mide bulandırır, bişey becerebileceğinden değil ama gerildim çok, girdim bi duş aldım şimdi rahatladım...

Aras'a bravo :))) Ege de 3 hafta önce falan 2 kere tam tur döndü, sonra hiiiççç...

Aras sırtnüstünden yüz üstüne döndü vay anasınııı bu tembelden beklemiodum 9aylığa kadar

Darısı başımıza inşallah
Ben de mertten umudumu kestim
Yatmıyor ki dönsün

Allah sabır versin canım ben hasta oldukları birkaç gün bile mahvoluyorum her gece yaşamak kimbilir ne zordur, inşallah eeg niz güzel çıkar, aras paşamın sıkıntısı da tez zamanda geçer gider inşallah

1 günlük de olsa saltanatın tadını çıkar, al çayını kahveni uzat ayaklarını ohhh

Meltemcim arkadaşlar çok güzel yazmış, görümcen gibi insanların istediği zaten karı kocanın arasını açmaktır, eşine daha fazla sahip çık ki amacına.ulasamasın

Son düzenleme:
ay kızlar şimdi paranoya yaptım :))
ben adımı soyadımı kullanıyorum ya, bu salak google yazarsa KK'da yazdığım herşey sayfa sayfa dökülüyor :)))
bi de arasa baksa dicek bu da amma dedikoducuymuş...
belki de okur, yorumları da okur da utanır....
kendime güldüm valla, eşim çok kızıyor şu paranoya huyuma...

selam arkadaşlar
mama sandalyesi ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ben henüz almadım ama marka araştırıyorum. içinizde alanlar varsa nasıl memnunmu paylaşalım bir fikir edinmiş oluruz

selam arkadaşlar
mama sandalyesi ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ben henüz almadım ama marka araştırıyorum. içinizde alanlar varsa nasıl memnunmu paylaşalım bir fikir edinmiş oluruz

canım ben ikeanın klasik masasından aldım. tepsisi dahil 57 TL. bunu daha önce konuşmuştuk aslında, ben bu masayı çok beğeniyorum.
çok sade bir ürün. bebeğin dikkatini dağıtacak hiçbir renk ve oyuncak olmaması benim için önemli oldu. ayrıca ileriki zamanlarda tepsisini çıkararak masaya yanaştırabileceğimi, bunun da bebeğimin kendini birey olarak kabul edebileceğini düşündüm.
ha alalı 1 ay oluyor nerdeyse ama henüz kullanmadım. açılı değil çünkü, şuan ana kucağında yediriyorum, oturmaya başlattığımda kullanıcam. ama kullanan arkadaşlarım ve kuzenlerim var çok memnunlar.

muhakkak konusulmustur vcanımda her fırsatta gecmısede bakmaya caısıyorum ama sayfalar cok bırıkıyor denk gelmedım ben demekkı
bende

bu mama sandalyesını cok beğenıyorum ama bıraz pahalı ıkeanın kınıde düşünmüyor değilim hem fıyatı uygun hemde tasınması kolay

Kızlar bugün allerji doktoruna gittik... Uzuuunbir listemiz var!! Sabır sabır sabır:)

Yapılan testlere de baktı Ig değerlerinin toplamı (IgG+IgM+IgA nın 400 den büyük olması istenen durummuş.. 200 ün altı bayağı kötü oluyormuş.. Bizimki 300 ün biraz üstünde allerjik bünyeli bir bebek ama çok da kötü değil zamanla toparlayacağını gösteriyor bu dedi... Çok da kötü değil içiniz rahat olsun dedi... İnek sütü allerjisi teste göre çıkmamış ama bu onun allerjik olmadığını göstermez dedi... Aşağıda verdiğim listeyi bitirdikten sonra ben keçi peyniri deneyeceğim şayet reaksiyon vermezse süppperrr olacak:) ama şimdilik yok. Listemiz şu şekilde;

1. gün: 90 cc anne sütü + 1 çay kaşığı bebelac mısırlı çavdarlı

2. Gün: 90 cc anne sütü + 1 tatlı kaşığı bebelac mısırlı çavdarlı

3. Gün: (yüzüne pekmez sür reaksiyon vermezse)
90 cc anne sütü + 1 tatlı kaşığı bebelac mısırlı çavdarlı + 1çay kaşığı üzüm pekmezi

4. Gün: 90 cc anne sütünden bebelac ile muhallebi yap

Yukarıdaki kahvaltı öğünüdür!!

kahvaltıya ilaveten

5. Gün: patates haşla 1 tatlı kaşığı ver

6. Gün: kabak haşla 1 tatlı kaşığı ver

7. Gün: patates+ kabak 60 cc ver

8. Gün: patates + kabak + 1çay kaşığı asidi düşük sızma zeytinyağı

9. Gün: patates + kabak + 2 cm uzunlukta havuç ve zeytinyağı ile yapılan çorba

10. Gün: patates + kabak + 2 cm uzunlukta havuç + 1çay kaşığı pirinç ve zeytinyağı ile yapılan çorba

11. Gün: patates + kabak + 2 cm uzunlukta havuç + 1tatlı kaşığı pirinç ve zeytinyağı ile yapılan çorba

Yukarıdaki çorba öğle yemeği

Öğleden sonrası için;

90 cc anne sütüne hipp sütsüz pirinçli önce 1 çay kaşığı sonra 1 tatlı kaşığı ile

Elma ver 2 gün
Armut ver 2 gün
Şeftali ver 2 gün

Bu meyveler yukarıdaki muhallebiye de katılabilir

Sebzeye yapılacak ilaveler:

1 sap dereotu 2 gün
1 yeşil fasülye 2 gün
1/8 enginar 2 gün
1 çay kaşığı irmik 2 gün
1 tatlı kaşığı irmik 2 gün
Kuzu etinin suyunu yüzüne sür reaksiyon vermezse 1 tatlı kaşığı kuzu etinin suyu
1 çorba kaşığı kuzu etinin suyu
1/2 parmak boğumundan başlayarak 4 boğumu geçmeyecek şekilde kuzu eti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…