Spidergirl DuRu:)))
Aminnnnn!!!!
Bir de tüm bebeler dişlerini hemencecik çıkarsın hiç zorlanmasın diyebiliriz:)
Home home sweet homee
Ohh misss gibimoldu
Ama ben rüzgarda kaldım sanırım boğazım kaşınıo hapsuruk öksürük gidioo:2:
İnşallah allerjiktir poffff:18:
Allammmm bugümleri göreceğğğğmiydikSpidergirl DuRu:)))
Canım benim eminim çok güzel geçecek, yardım etmemeleri daha iyi boşver onlar utanacaklar sen alnının akıyla çıkacaksın bu işten de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım arkadaşım gel birlikte kirletelimmmGüle güle kirletin canım
Geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir hemen geçer gider
Dün soracaktım, mert aglayinca unutuverdim aras nasıl iyi mi?
allahım yine bi sürü olay çıkardı görümcem, artık döndüm eşime dedim ki ''yeter ya boşıcam seni, göndercem yanına...''
bugün ciddi ciddi düşündüm boşanıversem bu salaktan tamamen kurtulurum... onun istediği de bu zaten de neyse...
ağlamaktan bittim ya, çocuğun yanında ağlamamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi, o da iyice huzursuzlaştı(
allahım yine bi sürü olay çıkardı görümcem, artık döndüm eşime dedim ki ''yeter ya boşıcam seni, göndercem yanına...''
bugün ciddi ciddi düşündüm boşanıversem bu salaktan tamamen kurtulurum... onun istediği de bu zaten de neyse...
ağlamaktan bittim ya, çocuğun yanında ağlamamaya çalışıyorum ama tutamıyorum kendimi, o da iyice huzursuzlaştı(
Evet ekmeğine yağ sürrrrr
Eşine onu söyleyerek bile o kızın amacını yerine getirdin kısmen
Eşine daha da bağlanıp kıza gösteriş yapman lazım
Yapman lazım ki tamam anlaşıldı bunlar ben üstlerine gittikçe bağlanıyorşar desin çeksin elini ayağını
Sana bunu yazarken bir ilk yaşadıkkk
Aras sırtnüstünden yüz üstüne döndü vay anasınııı bu tembelden beklemiodum 9aylığa kadar
evet canım şartlarkredimiz vardı. hamile kalmadan hatta çocuk bile düşünmüyorken çekmiştik. mecbur çalışıcam yani.çok üzüldüm çok ağladım ama yapcak bişey yok..3 hafta diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum.zaten babaannesi gelip bakıcak.en azından bakıcıya vermiyorum şimdilik.eylül de nolur bilmiyorum ama sizde çocuklarınıza sarılıp beraber olmanın keyfini çıkarın..
Meltemcim üzme kendine herkes kendine yapAr görümcenin kötülükleri dönüp dolaşır bulur onu, yabancı bir atasözü var bayılırım bu söze derki" If you sit by the river long enough, you will see the body of your enemy float by." Yani derki nehirde yeterince uzun oturursan düşmanlarının cesetlerinin akıp gittiğini görürsünsabret kuzucum eden bulur, sen bekle ve izle olanları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet ekmeğine yağ sürrrrr
Eşine onu söyleyerek bile o kızın amacını yerine getirdin kısmen
Eşine daha da bağlanıp kıza gösteriş yapman lazım
Yapman lazım ki tamam anlaşıldı bunlar ben üstlerine gittikçe bağlanıyorşar desin çeksin elini ayağını
Sana bunu yazarken bir ilk yaşadıkkk
Aras sırtnüstünden yüz üstüne döndü vay anasınııı bu tembelden beklemiodum 9aylığa kadar
Canım arkadaşım gel birlikte kirletelimmm
Salatanatım yarına kadar. O yğzden bu temizliğin leyfini çıkarmalıyom:)
Aras aynı teyzesi. Ara sıra geliyorlar. Buraya yazmıyorum çünkü bazı arkadaşları tedirgin ettiğimi farkettim
Ama az kaldı 3haziran da Eeg miz var. Onu bile çekilsin de bakalım.
İnş bi teşhis koyarlar. Her gece tedirgin beklemek çok kötü(
Oyy yirim o spiderı ben
selam arkadaşlar
mama sandalyesi ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ben henüz almadım ama marka araştırıyorum. içinizde alanlar varsa nasıl memnunmu paylaşalım bir fikir edinmiş oluruz
canım ben ikeanın klasik masasından aldım. tepsisi dahil 57 TL. bunu daha önce konuşmuştuk aslında, ben bu masayı çok beğeniyorum.
çok sade bir ürün. bebeğin dikkatini dağıtacak hiçbir renk ve oyuncak olmaması benim için önemli oldu. ayrıca ileriki zamanlarda tepsisini çıkararak masaya yanaştırabileceğimi, bunun da bebeğimin kendini birey olarak kabul edebileceğini düşündüm.
ha alalı 1 ay oluyor nerdeyse ama henüz kullanmadım. açılı değil çünkü, şuan ana kucağında yediriyorum, oturmaya başlattığımda kullanıcam. ama kullanan arkadaşlarım ve kuzenlerim var çok memnunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?