2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selam arkadaşlar
mama sandalyesi ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ben henüz almadım ama marka araştırıyorum. içinizde alanlar varsa nasıl memnunmu paylaşalım bir fikir edinmiş oluruz

Canım ben de ikeanınkini aldım henüz onda mama yedirmiyorum ama arada bir etrafona baksın diye kısa süreli oturtuyorum hep kucakta olmuyor çünkü:) memnun hayatından şimdilik meltemin de dediği gibi basit ama sağlam kullanan arkadaşlarım oldu onlar da mutlaka onu al gereksiz para verme demişlerdi... Bakalım kullanınca ne olacak...

canım gittin mi doktora? ne dedi? nasılmış Azracık??? bi de şu tüylerini sordun mu ne dedi??

Evet canım gittim yazdım söylediklerimi fena bulmadı Azrayı kilo alımı az olmuş ama günlük kalorisini arttırmamız lazım dedi ve ek gıdaya geçirttirdi işte... Ama boyu uzamış bayağı ya da bir öncekiler yanlış ölçtü:) 4 cm uzamış görünüyor:) tüyleri sordum göğsündekiler için anne sütünden geçen hormonarla alakalı normal dedi.. Bacaklarındaleri de nerdeyse göremedi:))) yok bunda birşey dedi güldü:))

canım hiç gereksiz paralar verme... bence ikea çok ideal, ama tabii sen bilirsin... geçen 1500 TL'ye mama sandalyesi aldı arkadaşım, dedim manyak mısın??? git bebeğine o parayla dünya dolusu zeka geliştirici oyuncak ve kitap alırsın dedim...

oh oh iyi maşallah... öğünlerini de okudum çok güzel bir ek gıda geçişi, umarım sorunsuz ve rahat başlangıçların olur ve devamı da öyle gelir canım...

Ay amin canım inşallah:)) biraz kaplumbağa hızıyla ilerleyeceğiz ama olsun reaksiyon vermesin de hiçbirşeye ben razıyım... Avokadoyu sordum olmayacağını bile bile.. Güldü bu listenin dışında hiç birşey tattırılmayacak dedi:))

haklısınız ya en ıyısı bende gıdeyım ıkeadan alayım ondan arttıracağım paraylada gıdıp baston puset alayım bebek arabasını cıkaramıyorum asansor yok evde hem bebişi hem arabayı tasıyamıyorum. baston puset hafıf olur ıstedım gıbı alıp bebeğimi çıkarım evden dıe dusunuyorum havalar ısındı onlarında değişikliğe ıhtıyacı var

olsun canım yavaş yavaş olsun herşeyin zamanı gelir... buna da şükür yine de ilk adım da bi sürü kalem vermiş... ve emin ol ek gıda işi de çok iyi değil, bütün gün mutfaktayım ya (
yok mama yap, yok meyve, yok püre, yok muhallebi bıktırdı valla... diyorumki keşke emeydi de ben de ek gıdaya yavaş yavaş geçeydim :))

bence de en mantıklı şey :)) ben hergün bi çıkıp turluyorum ama aynen ben de bıktım arabasından... Egeyi yatağına koyuyorum, önce arabayı indiriyorum sonra Ege'yi... artık bıktım arabadan valla koyuyorum kangurusuna öyle dolanıyorum az nefes alıyorum eve geliyorum...

Canım liste için çoookkkkk sağol bende böyle geçeceğim çok beğendim listeni, ben biraz havuç ve elma suyu vermiştim ama çok az, şimdi bebelac mısırlı çavdarlıyı alır yarın hemen başlarım umarım bebişlerimiz için hayırlısı olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay inşallah canım ya ne demek liste için de.. İnşallah büyür bebişlerimiz sağlıkla... atarlar şu illet hastalıklarını üstlerinden:)) listeyi ben de beğendim ağır ama emin adımlarla ilerletiyor... Benim buzdolabında sağmış olduğum çok fazla sütüm var... Doktor sordu sağılmış anne sütün var mı ya da sağma şansın olur mu diye ben de dolaptakilerden bahsettim tamam olur dedi.. Listemiz o yüzden hep anne sütünden gidiyor...

Bende zaten sağıp veriyorum çoğunlukla canım, hadi hayrırlısı hepimiz için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay cnm ya uzuldum.Ama insallah onun yaninda dememissindir bunu esine..Bide gercekten ege nin yannda aglama ben agladgim zaman mete de bana cok tuhaf bakiyor uzuluyo gibi anliyolar herseyi

ay cnm ya uzuldum.Ama insallah onun yaninda dememissindir bunu esine..Bide gercekten ege nin yannda aglama ben agladgim zaman mete de bana cok tuhaf bakiyor uzuluyo gibi anliyolar herseyi

yok yok o gerizekalının yanında dermiyim hiç?! az önce abisine yazmış whatsuptan, Meltem senin için doğru karar değildi, kavgalarınızı da hatırlıyorum, umarım sen de unutmuyorsundur falan diye abisini doldurmaya çalışıyor. abisi de yazdı, sana ne ya karım o benim, her zaman herşey güllük gülistanlık olmaz, kavga da ederiz, severiz de saygımızı yitirmedikten sonra, hakaret olmadıktan sonra benim için bir problem yok... seni de hiç ilgilendirdiğini düşünmüyorum.. o benim karım, canım, baş tacım, ya artık Meltem'e karşı saygı duymaya başla ya da gölge etme başka ihsan istemem demiş... ses seda yok... yarın akçaya gidicez. eşim, biraz kafa dinleyelim, gelince konuşucam onunla yüzyüze diyor. ya adam ol ya da benim huzurumu kaçırma, arama sorma dicem dedi...
ya ben istemem tabiiki de kardeş arasına girmeyi, ama bana da yazık ya.. sabır sabır sabır... ne yapıyorsa kendi kendine yapıyor, beni abisinin hayatından çıkarmaya çalıştıkça abisini kendinden soğutuyor, kendini küçük düşürüyor... artık napayım ya... ya ben kendimi yicem ya o... bencilce olacak ama ben mutsuz olacağıma o olsun bana ne...

evet ya Ege çok huzursuzlaştı. eşim Nina'yı gezdirdi geldi, hemen bi duş aldım gevşedim, ben rahatlayınca o da rahatladı ve uyudu... bir daha onun yanında ağlamıcam, güçlü olmaya çalışıcam..

Son düzenleme:

neyse cnm yorum yapip irdeleyip tazelemyeym hazir rahatlamissin.hadi iyigeceler Ege'cik ve annesi

Canım senin bu görümcen hadi manyak (kusura bakma) ailesi birşey demiyor mu sen niye abinin yuvası ı bozmaya kalkıyorsun diye... Hayret valla..

Ay Meltem gidip agzını burnunu dağıtasım geldi onane ya Beyinsiz ben olsam dayanamazdım Maşallah sabırlısın.
Benim görümcelerimde beni sevmezler 5 tane var totomu yesinler istedikleri kadar afkursunlar.
Ali dogdu 1 tanesi bile aramadı halasının kızı resim çekip gönderiyo kızdım gönderme diye..
İsteyen gelir görür..
Abilerini alsın bir taraflarına soksunlar meraklısıda değilim.
Boşanıcam zaten imkanlarım biraz düzelsin hepsine tek tek mesaj atıcam
Hegece biriniz girin koynuna artık sizin ben hayrını görmedim siz görün diye..
Dertleri nedir anlayamıyorum.Hekes bir hayat mucadelesinin içinde zaten birde gölge etmeseler..
Ağlama ya kimki o salak ağlıyosun sinirden birşey yapamadıgından ağladım muhtemelen.
Alinin yanında ağlasam Ali çok ağlıyor bana bakıp anlıyo dudaklarını büzüp ağlıyor bende o uyunca ağlıyorum bol bol..
Rabbim sınıyor bizleri fena İnşallah feraha kavuştursun..

Canım senin bu görümcen hadi manyak (kusura bakma) ailesi birşey demiyor mu sen niye abinin yuvası ı bozmaya kalkıyorsun diye... Hayret valla..

ya canım eşimin annesi 2010 ocakta vefat etti, babası desen zaten kendi halinde zaten kızına bişey diyemez o, hatun babasını parmağında çeviriyor.. eşim diyor zaten annem yaşasaydı, bunları asla yaptırmazdı diyor. dün teyzesi aradı ne oluyor diye, görümcem onlara da benimle ilgili bişeyler anlatmış, bi de dün artık kavga ettik. herkes buna çocuk muamelesi yapıyor.. teyzesi eşime demişki, olcay o daha küçük, çocuk, annesini kaybetti... eşim de demişki çocuk falan değil, 23 yaşında, siz böyle yaptıkça o bunlara devam edecek, yüz vermeyin demiş, o annesini kaybetti de ben neyimi kaybettim demiş. siz onu tepemize çıkardıkça hayata da tutunamayacak, iş hayatı çok acımasız, heleki evlilik özveri işi, sizin yüzünüzden hiç bişeyde adam olamayacak, iyilik yapmıyorsunuz kötülük yapıyorsunuz demiş.. ama ben eminim ki teyzesi bunları görümceme söyleyememiştir, yememiştir yani... aslında herkese manyak bu, sırf bana da değil...
valla zaten artık eşim benden daha çok bıktı, artık diyor zaten, it gibi çalışıyorum ev geçindiriyorum, karımla, çocuğumla 2 satır keyfimi de bozmasından bıktım diyor, tatilden gelince konuşucam diyor...
artık allaha havale ettim..

aynen Gülay, bişey yapamadığım için sinirden ağladım... bi de ben içimde bişey tutabilen bir insan değilim, aklımdakini kalbimdekini söylerim... bu manyağa söyleyemedikçe geriliyorum... azıcık içimi dökebilsem rahatlıcam da yok fırsat yok...
ya bi de ben bu salakla görüşmüyorum bile, uzaktan uzaktan yapıyor, bi de görüşsek aman allahım, anamızı ağlatır...

canim cok tesekkur ederim simdi yazdirdim dolabin uzerine asacagim:)cok az gibi geldi ogunler bu kadarcik mi bir tatli cay kasigi nedir ya ben cocuklari goruyorum kasik kasik corba iciyorlar bizimkiler nie boyle anlamadim:)bende de anne sutu var canim dondurdum ama onu nasil eriticez sicak suyun icinde bekleterek mi?ayrica gunes kremi kullaniyormusnuz canim siz.kac kilo almi nie az gecen ay 800 almamismiydi?

canım araya girmiş gibi olmayayım, ama arada emzirmeler de vardır sırf bu değildir.
1 tatlı kaşığı az değil, normal çocukları da öyle başlatıyorlar aslında ki sizinkiler özel çocuklar daha dikkat etmek lazım.
merak etme zamanla hassasiyetleri gittikçe sen de kaşık kaşık verirsin...
sen şimdilik bizimkilere bakma, heleki benim pis boğaza hiç bakma..
bütün gün mutfakta bişeyler yapıyorum, öğünler az daha çeşitlenince yandım artık (
gerçi maşallah diyeyim yemeyen bir çocuk olmasından iyidir.
siz de yavaş yavaş atlatın inşallah şu işi...
yalnız öğünleri ben de beğendim, özellikle kahvaltıları :))
ben de denicem onu, miktarı arttırıp...

ay meltem kendimi kotu hissediyorum suan biraz once uyutmadan bi kac saat once kasik kasik patates kabak havuk azip onlari verdim icine zeytin yagida koymadim 3 corba kasigindan fazla bise olurmu diye telaslandim simdi

ay meltem kendimi kotu hissediyorum suan biraz once uyutmadan bi kac saat once kasik kasik patates kabak havuk azip onlari verdim icine zeytin yagida koymadim 3 corba kasigindan fazla bise olurmu diye telaslandim simdi

canım 1-2 damla zeytinyağı koy, patates ve havuç kabız yapıyor, gerçi kabak da bağırsak açıyor... bişey olmaz o kadardan... alerjik reaksiyon vermedikten sonra sıkıntı yok.. ben Ege'ye öğlen veriyorum sebzeyi, ishali varken kabağı çıkarmıştım, daha da başlamadım. Ege, orta boy havuç, küçük patatesi yiyiyor, hiç fazla mı demiyorum.. bi de üstüne yarım saat sonra falan 150 cc mama götürüyor...
kendini kötü hissetme, illaki vericeksin ki damakları güçlensin ki sonra daha yoğun gıdalara geçilecek... günlük enerji ihtiyaçları da artıyor artık..

kızlarrr , biz meyve püresine başladıkkk, şeftaliyi sevdi kızım :) henüz sadece anne sütü aldı şimdiye kadar, liste öneriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…