2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

saol canim icim rahatladi. simdi senin yazilari okudum da Allah sana sabir versin canim konun basini bilmiyorum neden boyle yapiyor anlamadim.kv demde biz nisanliyken ogluna demis siz cok kavga ediyorsunuz iyi dusun diye hala aklima gelir kizarim kendi kendime.bazen insanlar cok hatsiz..

selam aralık anneleri :)
bende ocak annesiyim sizlere bi sorum olucak
4.ayda sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanıyonuzmu????
benim kızım yeni 4 aylık 3 gündür bu damlayı kullanıyom yan etki yaptı kusması arttı kakası kırmızı oldu vede çok huzursuz oldu
bunlar yan etki olabilirmi? sizler neler yaptınız cvplarınızı bekliyom kızlar...

aslinda var televizyonumuz esimin arkadasi hediye etmisti ayakkabiligin oraya koyduk ustu ortulu orda kaldi kurulu degil izlemiyoruz cok esimin ders programi yogun bende cok bakmiyorum bakicagimda pc bakip kapatiyorum .

Tatlım haklısın da arada dvd film fln izlemek iyi geliyor söyle sarmaş dolaş:))Biz film seven bir ciftiz belkide ondan tuhaf geldi sizin için sorun yoksa no problem:)

Maşallah prensese çok tatlı.canım bebişin tam kaç aylık. benim kızım 5.5 aylık oldu yürütece koysammı diye düşünüyordum bende
Teşekkürler canım benimki de 5.5 aylık canım koyabilorsin
Maşallah duruya, ben de 15 gün kadar önce koydum yürütece ama mert çok fazla durmuyor en fazla 10-15 dakika, sonra kollarını açıp ağlıyor :)
Saol bebeim.
Valla benimkide o kadar duruyor cano ama inan o zaman bile benim için çok önemli.30 dk da 3 çeşit yemek çıkarıyorum😁

Oyy yirim o spiderı ben
Saol teyzesiii:*
selam arkadaşlar
mama sandalyesi ne marka aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ben henüz almadım ama marka araştırıyorum. içinizde alanlar varsa nasıl memnunmu paylaşalım bir fikir edinmiş oluruz
Benimkini miniçodan almıştı anneannemiz hediye olarak memnunum 1 yıldır büyük kızıma kullanıyorum. Masası arkaya mekanizmalı takıp çıkıyor. Tepsiside çıkabiliyor. Gzl yanı seviyorum.
Kuzum benim yaa.Her zaman derim anneliginde mevki mevkii olduğunu.Allah bebeimize şifa sanada sabır versin kuzum.
Umarım zamanla hersey düzelir😙

Allammmm bugümleri göreceğğğğmiydik
Hey gidi günler çokduygulandım
Ultrason gotoları dğn gibi gözümün önünde teyy teyy
Maşallah Duru yaaa. Yerimmm onun şaşpik bakışı
Anılımm
Hayat nasıl da hızla geçiyor dimi
Dun ne konuşuyorduk bugün ne.
Vayyyy be harbiden gitti gençlik:))
Aras paşa döndü hee benim tembel nie hala yana bile donemiyoo:/

Ben kullanmıyorum canım ama hergün 1 çay kaşığı pekmez veriyorum. Damla ve ilaç seven biri değilim doğallık tan yanayım ben

Canım az değil ki yaa.. Ben mi yanlış anlattım yoksa ben az olduğunu anlayamadım mı diye baktım valla tekrardan... Canım ilk verdiklerin tatlı kaşığı ile ama sonra normal çorba veriyosun 90-100 cc aynı şekilde muhallebiler de öyle... Sadece ilk günler reaksiyonlarını ölçmek amaçlı kaşıkla...ve bu öğünlerin dışında paso anne sütü alacak... Anne sütünü sıcak su içerisinde bekleterek eriteceğiz...güneş kremini sordum mustelanın önerdi ben bioderma dedim o da olabilir ama ikisini de almadan önce deneyin dedi.... Testerlarıbolur dedi onlardan eline biraz sür dedi... Yarım saat gez dolaş hangisine karşı birşey yapmadıysa onu al dedi:) çünkü bazen bazı ciltler her ikisine de tepki verebilir dedi... Bizim kilomuz hala 6500 g canım... 1.5 ayda 500 g almış...geçen ay evet 800 g almıştı ama hareketleri çok arttı... Sarfiyat çok:)

Ayyy inşallah canım yaaa...

Son düzenleme:
Ben mama değil de yoğurt ve sebze çorbası vermeyi düşünüyorum.. Yoğurt veriyorum bir haftadır alıştırmak için..
Zaten bi öğün yese yetecek ben gelene kadar inşallah

aynen cnm ama ben evde yanlız bırakmak ıstemıyorum 1 sn bıle olsa cesaret edemıyorum once arabayı ındır sonra miray duru yu yapamıyorum yani kanguruda cok ıyı benımde aklıma gelıyorda baston pusette karar kıldım bı hava alsak yeter yani

bende her disarya ciktgmda dua edyrm altta garaj var mete nin arabada garajda acik duruyo. beraber inyrz direkt rahat oluyi.Herseferinde garaj olmaynlar nasil yapiyo acaba diyodum

Biz de yoldayız akçaya doğru, izmitte babamdan çıktığımızda hissettik depremi. Akçay da fena sallanmış.

ben evdeydim sakaryadayim cok hissettim avizeler uzun bizim salincak gibi sallandi kapilar catrdadu yalnizm evde meteyle korktum baya.azonce yazmistim bebek arabasini indirmk icin yalniz burakmyn bebkleri evde Allah korusun neolcagi hic belli olmaz

kizlar cok gecmis olsun.
ben antepteyim hissetmdik o yuzden.
sizlere gecmis lsun allah korusun mlletimizi ulkemizi..

kizlar meteye degusik sebze corbasi ypmak istyrm patates kabak havuc yaptim smdye kdr.pazardan enginar ispanak aldim birer birer ypcm.enginari once ypcm.nasil ypym corbasini? ilk defa aldim enginar hic yemedim o yuzden bilmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…