kizlar meteye degusik sebze corbasi ypmak istyrm patates kabak havuc yaptim smdye kdr.pazardan enginar ispanak aldim birer birer ypcm.enginari once ypcm.nasil ypym corbasini? ilk defa aldim enginar hic yemedim o yuzden bilmyrm
Patates enginar havuç, enginar bezelye patates,kabak kereviz patates, havuç ıspanak patates, bezelye fasulye kereviz, ben bu 3lü şekillerde yapıyorum canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım az değil ki yaa.. Ben mi yanlış anlattım yoksa ben az olduğunu anlayamadım mı diye baktım valla tekrardan... Canım ilk verdiklerin tatlı kaşığı ile ama sonra normal çorba veriyosun 90-100 cc aynı şekilde muhallebiler de öyle... Sadece ilk günler reaksiyonlarını ölçmek amaçlı kaşıkla...ve bu öğünlerin dışında paso anne sütü alacak... Anne sütünü sıcak su içerisinde bekleterek eriteceğiz...güneş kremini sordum mustelanın önerdi ben bioderma dedim o da olabilir ama ikisini de almadan önce deneyin dedi.... Testerlarıbolur dedi onlardan eline biraz sür dedi... Yarım saat gez dolaş hangisine karşı birşey yapmadıysa onu al dedi:) çünkü bazen bazı ciltler her ikisine de tepki verebilir dedi... Bizim kilomuz hala 6500 g canım... 1.5 ayda 500 g almış...geçen ay evet 800 g almıştı ama hareketleri çok arttı... Sarfiyat çok:)
Ayyy inşallah canım yaaa...
canım bugün bebelac tahıllı çavdarlı 90 cc anne sütüne 1 kaşık değil 3 tatlı kaşığı attımbiraz fazla attım ama napıyım 1 çay kaşığı çok az geldi, hi. birşey olmadı bakalım kakası nasıl olacak inşallah kan olmaz.sen verebildin mi?
Ay hadi bakalım inşallah birşeycik olmaz... Sonra muhallebi kıvamınasokarsın pekmezi deneyerekten... Yok canım yarın başlıycam bugün adaya gidelim dedik arkadaşlarla sabah erken çıktık:) yarın başlıycam... Tam da adadayken deprem oldu bayağı bir hissettikAllah beterinden korusun....
kizlar meteye degusik sebze corbasi ypmak istyrm patates kabak havuc yaptim smdye kdr.pazardan enginar ispanak aldim birer birer ypcm.enginari once ypcm.nasil ypym corbasini? ilk defa aldim enginar hic yemedim o yuzden bilmyrm
Ne güzel rahat rahat tamamladınız yolu, uçakla dönüşde güzel geçer inşallah, egede işk defa uçmuş olur:)Akçay'a geldik kızlar. Çok şükür çok rahat bir yolculuktu, Ege hiç problem çıkarmadı ama çok yorulmuş dönüşü uçakla yapıcam.
Canım ebginar ve havucu haşla, catalla ez ver. Püre olarak. Daha çorbalara başlamadım sadece püre yaptığım için onerim bu.
Evet yaa herkese geçmiş olsun, allah beterinden korusun gerçwkten,birde canım bu tahıllı çvdarlı ban çok tatlı geldi bebişleri susatabilir bence arkasından su versek iyi olacak ben suda verdim bugün
Akçay'a geldik kızlar. Çok şükür çok rahat bir yolculuktu, Ege hiç problem çıkarmadı ama çok yorulmuş dönüşü uçakla yapıcam.
cnm saol bunlari normal haslayip suzgecten gecirerek mi yapyrsun
Evet ben de az az vermeyi düşünüyorum...
Hadi gözün aydın canım iyi tatiller:)
Su bence yedirdikten sonra değil 2-3 kaşıkta bi vermelisiniz ben öyle yapıyorum bitene kadar susayıp yemek istemiyo koyu kıvamlı şeylerde
Haşlayıp 1-2 defa pütürlü kalcak şekilde blendırdan geçiriyorum canım.kaseye alıp 1 çk tereyağı ekliyorum
Canım yahya kaptanda migrosun orada oturuyor.saol cnm yrn ypcm artk bu arada babanlar izmitin neresnde benimkilerde izmtte
Saol canim.Evet ben de az az vermeyi düşünüyorum...
Hadi gözün aydın canım iyi tatiller:)
Canım ben günlük sütle yapıyorum. Her gün yeni mayalıyorum. Yoğurdun ekşi olmamasına dikkat etmek lazım vermeden önce mutlaka tadına bak.kizlar aklima gelmisken sorayim (cok soru sorym daha onceden konusuldiysa da kusura bakmyin :))
yogurt yaparken hazir gunluk sut mu almak lazim yoksa sutcuden alinan evde kaynattgimiz sut mu dahaa saglikli olur?
bir de tek seferlik mi mayaliyordunuz kuzular?
tamam meltemcim anladim her soruma aciklayarak ilk cevap verenlerdensin saol arkadasumCanım yahya kaptanda migrosun orada oturuyor.
Saol canim.
Canım ben günlük sütle yapıyorum. Her gün yeni mayalıyorum. Yoğurdun ekşi olmamasına dikkat etmek lazım vermeden önce mutlaka tadına bak.
İstanbulda güvendiğim sütçü olmadığı için açık almıyorum. Ama şimdi burada köyde alıcam açık süt.
grcmis olsun cnm.insallah bidaha ohasta.iolmaz ksu kilosuiymis maasallah emiyormu cnmslm kızlar
beni unuttunuz büyük ihtimalle
önceden okuyabiliyordum en azından
bir aydır hastalıklarla uğraşıyoruz
önce orta kulak iltihabı sonra ishal şimdide grip
çok şükür ateş sorunu yaşamadık dirayetli çıktı kızım huysuzdu ama çok ağlamıyordu
abisi okuldan kapıyor sonra ona bulaşıyor
gelişimide iyi maşallah
5 ay bir haftalık oldu
10 gündür dönüyorçok komik oluyor
kendini ittirmeye çalışıyor bacaklarıyla
8 kilo 400 gr olmuş maşallah
ek gıdaya başladık elma muz çok seviyor,patates havuç kabak haşlıyorum biraz zeytinyağı püre olarak seviyor ama hafif sulu,pirinç unu muhallebi yapıyorum suyla piştikten sonra içine pekmez ve un haline getirilmiş ceviz koyuyorum arada pirinçli mamada ilave ediyorum şeker yerine o zaman pekmez koymuyorum
damlaları veriyorum ama içim rahat etmiyor
birde diş sorunu tabiki
doktorumuza göre bu hastalıkları diş tetikliyor bakalım ne zaman görücez :26:
yürüteç almak istiyorum
arkadaşınkini denedik pek sevmedi çok ağır bişeydi ben ittirmekte zorlanıyordum belkide ondan sevmedi
ben şöyle basit eski usul bişey istiyorum hafif olsun
benim kız oyuncakları sevmiyor ama insanları incelemeye bayılıyor ellerini özellikleyanına otur ellerini ver saatlerce evirir çevirir yüzüne sürer gözüne sürer sonrada uyur zaten tabi bu hastalık öncesi böyleydi şimdi incelemeye devam ama uyuma yok
inşallah eskiye döner
sizin bebişler ne alemde ona bakayım çok merak ediyorum
inşallah kızım düzelirde bende aranıza yeniden katılabilirim
slm kızlar
beni unuttunuz büyük ihtimalle
önceden okuyabiliyordum en azından
bir aydır hastalıklarla uğraşıyoruz
önce orta kulak iltihabı sonra ishal şimdide grip
çok şükür ateş sorunu yaşamadık dirayetli çıktı kızım huysuzdu ama çok ağlamıyordu
abisi okuldan kapıyor sonra ona bulaşıyor
gelişimide iyi maşallah
5 ay bir haftalık oldu
10 gündür dönüyorçok komik oluyor
kendini ittirmeye çalışıyor bacaklarıyla
8 kilo 400 gr olmuş maşallah
ek gıdaya başladık elma muz çok seviyor,patates havuç kabak haşlıyorum biraz zeytinyağı püre olarak seviyor ama hafif sulu,pirinç unu muhallebi yapıyorum suyla piştikten sonra içine pekmez ve un haline getirilmiş ceviz koyuyorum arada pirinçli mamada ilave ediyorum şeker yerine o zaman pekmez koymuyorum
damlaları veriyorum ama içim rahat etmiyor
birde diş sorunu tabiki
doktorumuza göre bu hastalıkları diş tetikliyor bakalım ne zaman görücez :26:
yürüteç almak istiyorum
arkadaşınkini denedik pek sevmedi çok ağır bişeydi ben ittirmekte zorlanıyordum belkide ondan sevmedi
ben şöyle basit eski usul bişey istiyorum hafif olsun
benim kız oyuncakları sevmiyor ama insanları incelemeye bayılıyor ellerini özellikleyanına otur ellerini ver saatlerce evirir çevirir yüzüne sürer gözüne sürer sonrada uyur zaten tabi bu hastalık öncesi böyleydi şimdi incelemeye devam ama uyuma yok
inşallah eskiye döner
sizin bebişler ne alemde ona bakayım çok merak ediyorum
inşallah kızım düzelirde bende aranıza yeniden katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?