- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
tamam meltemcim anladim her soruma aciklayarak ilk cevap verenlerdensin saol arkadasum
grcmis olsun cnm.insallah bidaha ohasta.iolmaz ksu kilosuiymis maasallah emiyormu cnm
telden azen yazdgmi goremyrm sacmalyrm anlamssndir insallah:)
Canım bütün yaz buradayım. Yolun düşerse beklerim.meltemm.
hadi hayirlisiyla varmissin cnim.
ne kadar kalcan.
bizd yazn dikili ye geliyoruz.
Ben mama değil de yoğurt ve sebze çorbası vermeyi düşünüyorum.. Yoğurt veriyorum bir haftadır alıştırmak için..
Zaten bi öğün yese yetecek ben gelene kadar inşallah
Pakizeg emin ol en cok bebegini biraktiginin ilk günü zor. Ikinci gun cok daha iyi rahat ayriliyorsun. Hem inan okulda kafan dagilmis olarak daha bi enerjik ve verimli oluyorsun çocuğuna. Korkma canim. Once Allah a sonra babaamnesine emanet et ve cik. Ben cok memnun kaldim çalışma hayatına donmekten. Iki insan yuzu goruyosun iki espri yapip anneligin ne zor oldugunu anlatiyorsun. Guzel yani guzel...
sebze çorbasını ve yoğurdu ne kadar veriyorsun canım.onlar karnını doyurmaz diye mama ya yöneldim bende.
Eşim de dalga geçiyor benle iyi sardın şu foruma. 10 tane çocuk büyütmüş gibi yazıyosun diyo. Dedim muhabbet ediyoruz, farklı şeyler öğreniyorum:)) seviyorum burayı:))
Canım bütün yaz buradayım. Yolun düşerse beklerim.
Başlangıçta ek gıda günde yarım çay bardagini geçmesin diyor uzmanlar, ben de o kadar veriyorum zaten günde 4 ders saati yol vs derken 4 saatte evde olacağım yeter diye düşünüyorum.
Annem bakacak ben okulda iken zaten kahvaltı sofrasından da bi şeyler veriyorum o da verir
Kızlar kel kalcam kesin yaaaa:18:
2 senede toparlarmış saçlar. Ben2 seneye dazlak olurum:44:
Kullanıp memnun kaldığınız bi üürün var mıııı
canım benim önceden çok dökülürdü saçlarım, sonra Bioblas kullanmaya başladım dökülmesi geçti, çok çok iyi bir ürün ama bu hamilelikten sonra o da yaramadı... bence buna yarayabilecek bişey yok... ben de bıktım saçlardan avuç avuç dökülüyor.
oy maasallah egeyeeee
aynen o kadar dökülüyorki heryer benim sac evdeKızlar kel kalcam kesin yaaaa:18:
2 senede toparlarmış saçlar. Ben2 seneye dazlak olurum:44:
Kullanıp memnun kaldığınız bi üürün var mıııı
Bu arada Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun şeker çocukların şeker anneleri
Ahahahaj delüüü:))oy maasallah egeyeeee
aynen o kadar dökülüyorki heryer benim sac evde
o dökülenelerle esşime saç ektirsek saçlı maçlı bir adam olurdu
Saol anil senin ve tum arkadaslarin kandili mubarek olsun, sana bir sorun olucakti bende lansinoh affinity 2li sagma makinasi var ama tam cozemedim sen hangi marka kullaniyorsun vede disari ciktiginda nasil yapiyorsun bebegin beslene isini
Ben artik ya mama ya da sagabildim sutu vermeye calisicam, mama verenler ve biberon kullanan anneler gunde kac cc sut veriyorsunuz cevap verirseniz cok mutlu olucam
Ahahahaj delüüü:))
Aynen ya saç toplamaktan artıkk bıktıö
Yumak oluo resmennnn
Amin canımmmm
Ya o iş biraz uzun. Anlatayom başını ağrıtacağım ama
Bı işte ızman oldum ahhh ahhh benim bebe bi emmedi nelerle uğraşıom6aydır nelerle
Eğer bi saate acıkacağını düşünüyorsam sütü iyice kaynatıp biberonuna koyuyorum
İçeceği zaman bi yerde suyun altında ya da arabadaysam camdan çıkarıp soğutup veriyorum
Onum haricinde eğer avm ua da yemeğe falan gideceksek mama ısıtocısını da alıyprum yanıma
Lavabo ya da bebek bakım odasına gidip ısıtıyprum sütü. Ama termos çantaya koyuyorum sütü tabi ki
Bunı arabayla gittiğim zaman yapıyorum
Eğer arabayla değil taksiyle gidiyorsam mama ısıtıcısı çantaya sığmıyo o zaman da Gizolsrla gittiğimde yaptım gördü:))
Restoranttan birinden ya da cafeden,bi kase ya da bardağa kaynar su koymaşarını rica ediyorum
Biberonu onun içine oturtturup çevire çevire çevire ısıtıyprum
Yalnı bu biraz uzun sürüo o nedenle acıktığında değil acıkmasına yakın yapmaya başla muhakkak
Beklerken kıyameti koparıo ibizimki çünkü
Bemde onu kullanıyprum. Hatta hortumı yıkadığım için benim makına yandı
Gizom sağ olsın Allah razı olsun şu kandil günü. Makinasını bana verdi
Başlattıktan sonra tek bi düğme var ya damla işareti olan ona basıyorum hemen
Geçmesini beklemiyorım zaman değerli brnim için oğlan durmuo sağarken çünkü
Ona bastıktan sonra vakumu en yükseğe 8e şiddeti de en düşüğe 1e getiriyorım
Yani sol1 sağ8olacak
Eğer acıyorsa 8i düşürebilirsin
İlk 2dk gelmeyebiliri sabret. Sonra sonra geliyor çoğalıypr max 15 dk da boşalır göğsün sütün çok çok bile olsa
Oyy ne kdr yazdım ama me yapayım en detayına kdr anlatmam lazım ki açıklayıcı olsun
Bu arada Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun şeker çocukların şeker anneleri
Tatlım inan onu yazcam yazcm yazamadımOy su kandil gunu cok makbule gecti allah razi olsun benimkide emmiyor 4 aydir uyutup emziriyorum dun bugun biberon denemesi yaptim 100 ml sutu icemiyor tabi biberonla emmesini bilmediginden dolayi ama artik cok yoruldum boyle emzirmeden sagip vermeyi dusunuyorum sutumun yettigi kadariyla disarisi isi zormus baya ben bugun sabah sagdim dolaba koydum cikmadan biraz ilik suda beklettim disarda 2 saat sonra icirdim canim birde aras gunde kac cc iciyor ?. Emzirirken hesap yapmiyorduk simdi kafam karisik geceyi falanda dusunuyorum aman ne zor isler
Yok balım yazmadım yazamadımSenin de Anılcım... Sahi mevlüt nasıl geçti yazdın belki atlamış olabilirim...
Oyy maşallah benim için de ye Egecim:))) bu arada iyi cesaret haaa "berry" grubu allerjen ama Ege sağlıklı birşeycik olmaz...
Senin de Anılcım... Sahi mevlüt nasıl geçti yazdın belki atlamış olabilirim...
oy maasallah egeyeeee
aynen o kadar dökülüyorki heryer benim sac evde
o dökülenelerle esşime saç ektirsek saçlı maçlı bir adam olurdu
Valla kızlar sabahtan da çilekli muhallebi yedirdim üstüne de karadut valla bişey olur mu diye düşündüm ama denemeden bilemem dedim verdim gitti:))
Çok pimpiriklenmicem mirakarcım dediğin gibi ege de alerjik bişey yok bakalım olursa da bi daha vermem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?