2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Kuzum benim yaaa.
Allah onu bir ilişkide verdiyse vardır bunda da bir hayır
Mutsuzluk huzursuzluk insanı yer bitirir bilirim.Surekli böyleydi esin sürekli seni uzuyordu.Biliyorum çok zor günler geçirdin Allahım Ali için ıslah etsin eşini.Sana da sabır versin dicm ama biliyorum çok yoruldun.
Çaresiz kalmak çıkmaza girmek çok kötü.Allah kimseye muhtaç etmesin hicbirimizi

Eyvah günler tutmadı😅
Benimki 2 aralık.
İyi yapmışsın Duru yuda ekleyip
Iki ismide çok masumane kuzucugun. Ayaz çok güzel isim canım inşallah bir de ogluşun olur hayırlısıyle.öptm😄

hu huuuuu kızlar nasılsınız neler yapıosunuz bebişler nasıl göüştünüz mü hiç durumlar nedir

GİZEM,DENİZ.AYSUN,ESSELA,HASENE,HEVUK,A.MELEK,ESRADİNÇEL,ANIL,GO9O ay biz daha bissürüydük aklıma bu kadar geldi :44: iyisiniz dimi kızlar

Denizzzzz😙
Hoşgeldin bebeim
Iyiyiz cano sen nasılsın bebiş nasıl.Beni biliyorsun şah dım Şahbaz oldum 3 çocukla işim iş😄

Denizzzzz😙
Hoşgeldin bebeim
Iyiyiz cano sen nasılsın bebiş nasıl.Beni biliyorsun şah dım Şahbaz oldum 3 çocukla işim iş😄

canmmmm aysun um maşallah size nasıl ezgi kaan bu fotodaki minnak duru mu maşallah ya bizde boğuşuyoruz çok fazla giremiyorum buraya bak yatırdım minnak ımı öle girdim şimdi sıcaklar o biçim bastırdı bizim ki kış bebişi ya pek hoşlanmadı sıcaklardan bide sanırım dişleri kaşınıyo huysuzlanıyo kulağını koparacak resmen ...Ama bal oldu ya bal yavruşlar

Bu gun nöbetci anne benim sanırım:)gaz problemimiz hala devam ediyor özelikle geceleri off.yaz tatılını turkıyede gecircez gidince rahatlarım diyorum kim bakacaksa ordada daha kötü olmazsam insallah cünkü cok saygısızlar tatlılara dayanamıyorum önümde yiyorlar tuh sende yiyemiyorsun diye diye

Gülaycım ben de çok zor bir gebelik geçirdim tıplamda 8 kilo ile tamamladım hiç yiyemedim birkere canım erik çekti gece geç vakiti almadı , bi krre de ayvLık tostu çekti çok fena hemde almadı hiç unutmam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzum valla bugün irmik tatlısı geldi eve, annem ye birşey olmaz diyor bile bile çok fena canım çekti ama yemedim bi çatal tadına baktım sadece, sakın sakın yeme nolur

Eyvah günler tutmadı😅
Benimki 2 aralık.
İyi yapmışsın Duru yuda ekleyip
Iki ismide çok masumane kuzucugun. Ayaz çok güzel isim canım inşallah bir de ogluşun olur hayırlısıyle.öptm😄

Eyvah valla senn duru abla çıktı 😄
Bana kalsa başka çocuk gözüm kesmiyor yasa cesaretim yok ama kısmet diyelim😄
Bizde sizi öptükj

Ayyyy benide mm hatirladin giiiizzz
Bu erkeklerin kafasi hic calismiyo ya boyle ufacik şeyler bile bizi ne kdr mutlu ediyor bunlar kullanmaya beceremiyor

Valla hamdolsun diyelim cnm Ahmed yasin ve uyku sorununa devam. Gece uykumuz yok simdi uyuttumda koydum beşiğe pert bi haldeyim... Dun 24 saatte 9 saat uyumuş bende rn fazla 4 saat uyumusumdur...valla kolikkende hamileyken de böyleydi sukrediyorum yinede mizmizlanmasi var ama cirpinarak aglamasi yok. Sürekli ihii ihiii ihi ini offfff

Siz nasilsiniz bakalim? Bizden iyisiniz insallah
Yok yavrum biz her gece nobetciyik bak simdi yatirdim koydum besigind ahmedi 24 saatte 9 saat uyuyo o da bölük pörçük... Ya bu insanlarda agzima boyle kelimeler almak istemiyorum ama malmi ne yaaa düşünce kalmamis vallahi billamhi

Kizlar ahmedi yeni yatirdim koydum pertim bi göz gezdireyim dedim...

Sorular

Evladi uykuda donen, sürünmek için yaylanan, pusette yüzustu ddönen, yüzündeki örtüyü bilinçli açan var mi yaaa? bunlar için daha erkenmi? Değil degilmi??:44:

Günaydın hasenecim
😄var var benim kızım öyle bir yatıyorki uykusunda konşuyor video atmayı denedim şuanda olmadı nedense telefondan girdiğim için sanırım.
Eliyle battaniyesini itip bir ayağı ile öteki ayağındaki çorabı ittrip çıkarıyor.Uyku salıncağında ters dönüp yüzüstğ uyumasını saymıyorm bile😄
Bence erken geç ile ilgili değil canm tamamen bebeklerin gelişimi genetik faktörler şimdiki bebekler çok hareketli

Kızlar metrodayım işe gidiyorum, yine birgün başladı, hasta al, süt sağ hasta al süt sağ yemek yiyecek vaktim bile yok inanın ama zaten evdeykende olmuyordu nehirle:)

Özelden resim atılmıyormuş neyse:)

İkeadan aldık canım mama sandalyesini Azra da sevdi:)
Resim yandan oldu ama idare edersin artık:)

bebekten bebeğe değişir ama erken olduğunu sanmıyorum artık hareketlendiler ve bence yavaş yavaş bilinçleniyorlar. benim oğlumda kundakladığım zaman ayaklarını sürekli kaldırıp gevşetip açıyo üstünü başını bide iç çekiyo üstüne örtü zaten artık koyamıyorum geçen koydum ağzına götürmüş hepsini

Canm kıyamam napcaksn ve yelizcim ama geçicek bugünler sabır sabır 🙏

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
Bizim bugün 6.ay aşımiz ve kontrolümuz vardi kızım 67cm 7kilo geçen ay da ayniydi kilosu acaba tartı da mi bi sorun var. ..
Anne sütu ve 3öğün ek besin veriyorum ben mi yanlışm tartı mi kızlar ya...
Bu da kızım

Eklentiler

• $1401179095608.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $1401179118763.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…