Kuzum benim herif tam sopalık evet ya çok bencil ve hayalperes artık katlanamıyorum tüm yanlışlarında ben düzelttim zor zamanlarında hep canım cicim parayı buldumu sapıtıyo tanımıyo beni..
Artık hiç bir şekilde güven vermiyor güven bittiyse bende asla geri kazanamaz..
Şu an görsen aşkından ölüyor hiç inandırıcı değil böyle yaptıkça dahada nefret ediyorum ona söylediklerimi daga taşa söylesem çatlardı..
Onunda bana yaptıklarını başkasına yapsaydı kesin katil olmuştu..
Böyle akıl almaz bir ilişkimiz var.Ali doğmadan öncede bitmişti cinsellik filanda sonra yeminler etti sözler verdi ve 1 sene olmayan şiy oldu ve hamile kalamayan ben senede 1 kez olan ilişki ile hamile kaldım son oldu o zaten.kötüydü neden çocuk yaptın diye düşünenler için yazdım..
Masal duru 19 aralık teyzesi tşk ederim.Masal hep istiyordm birde dedim duru 'su olsn birdaha çocğum olrsa erkek istiyorum ayaz yada inanç koyacağım kısmet😃
Evet adaş ve aydaş😀
Amin cnm inşllh cümlemizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Denizzzzz😙
Hoşgeldin bebeim
Iyiyiz cano sen nasılsın bebiş nasıl.Beni biliyorsun şah dım Şahbaz oldum 3 çocukla işim iş😄
Bir bebe çıkmıtşı tv de 3 yaşında okuma yazma biliyor ve ingilizce öğrenmişti kendi kendine
Annesi çilği çok yedim demişti ordan biliyorum ozaman bekardım ben bile bile yememişim salak kafam
Azcık yedim keşke kilo kilo yeseydim bende..
eşim benim canım börek çekti sadece 1 kez onu bile almadı kavga ettik uyuz oluyorum yaa düşününce..
çok aşırı zor bir gebelik geçirdim sağlıkla dogduguna şükrediyorum oğlumun..
Bu gun nöbetci anne benim sanırım:)gaz problemimiz hala devam ediyor özelikle geceleri off.yaz tatılını turkıyede gecircez gidince rahatlarım diyorum kim bakacaksa ordada daha kötü olmazsam insallah cünkü cok saygısızlar tatlılara dayanamıyorum önümde yiyorlar tuh sende yiyemiyorsun diye diye
Eyvah günler tutmadı😅
Benimki 2 aralık.
İyi yapmışsın Duru yuda ekleyip
Iki ismide çok masumane kuzucugun. Ayaz çok güzel isim canım inşallah bir de ogluşun olur hayırlısıyle.öptm😄
Ayyyy benide mm hatirladin giiiizzzhu huuuuu kızlar nasılsınız neler yapıosunuz bebişler nasıl göüştünüz mü hiç durumlar nedir
GİZEM,DENİZ.AYSUN,ESSELA,HASENE,HEVUK,A.MELEK,ESRADİNÇEL,ANIL,GO9O ay biz daha bissürüydük aklıma bu kadar geldi :44: iyisiniz dimi kızlar
Yok yavrum biz her gece nobetciyik bak simdi yatirdim koydum besigind ahmedi 24 saatte 9 saat uyuyo o da bölük pörçük... Ya bu insanlarda agzima boyle kelimeler almak istemiyorum ama malmi ne yaaa düşünce kalmamis vallahi billamhiBu gun nöbetci anne benim sanırım:)gaz problemimiz hala devam ediyor özelikle geceleri off.yaz tatılını turkıyede gecircez gidince rahatlarım diyorum kim bakacaksa ordada daha kötü olmazsam insallah cünkü cok saygısızlar tatlılara dayanamıyorum önümde yiyorlar tuh sende yiyemiyorsun diye diye
Kizlar ahmedi yeni yatirdim koydum pertim bi göz gezdireyim dedim...
Sorular
Evladi uykuda donen, sürünmek için yaylanan, pusette yüzustu ddönen, yüzündeki örtüyü bilinçli açan var mi yaaa?bunlar için daha erkenmi? Değil degilmi??:44:
Canım az değil ki yaa.. Ben mi yanlış anlattım yoksa ben az olduğunu anlayamadım mı diye baktım valla tekrardan... Canım ilk verdiklerin tatlı kaşığı ile ama sonra normal çorba veriyosun 90-100 cc aynı şekilde muhallebiler de öyle... Sadece ilk günler reaksiyonlarını ölçmek amaçlı kaşıkla...ve bu öğünlerin dışında paso anne sütü alacak... Anne sütünü sıcak su içerisinde bekleterek eriteceğiz...güneş kremini sordum mustelanın önerdi ben bioderma dedim o da olabilir ama ikisini de almadan önce deneyin dedi.... Testerlarıbolur dedi onlardan eline biraz sür dedi... Yarım saat gez dolaş hangisine karşı birşey yapmadıysa onu al dedi:) çünkü bazen bazı ciltler her ikisine de tepki verebilir dedi... Bizim kilomuz hala 6500 g canım... 1.5 ayda 500 g almış...geçen ay evet 800 g almıştı ama hareketleri çok arttı... Sarfiyat çok:)
sorry canim ben 1 gun sadece yazani vericez sandim dikkatli okuyunca gordum muhallebiyi meyveyi.sabah kahvaltisi icin bulamadim burda tahilli olan bise ama pirinc unu var muhallebi yapiyorum vede meyve veriyorum suan icin kahvaltiya ne yapcam bilmiyorum .dis cikariyoruz cok huysuz.canim sizin masa sandalyenizin resmini gonderirmisin siparis vericemde sen arastirmissindir simdi ben tekrar arastirmiyim dedim hihhihh:)kocam internetteki arkadasinin aynisini yapiyoruz neden dr gidip para verelim ki sen burdan devam et diyo sana sorunca herseyi:)
Hehe atarım tabi resim canım özelden... Haha valla doktorun söylediklerini listeleri vs aynen veriyorum ama bebeğe özgü de olabilir bazı durumlar diye de korkuyorum ama temel şeyler aynıdır:)) dene sen de olmazsa gidersin
Kizlar ahmedi yeni yatirdim koydum pertim bi göz gezdireyim dedim...
Sorular
Evladi uykuda donen, sürünmek için yaylanan, pusette yüzustu ddönen, yüzündeki örtüyü bilinçli açan var mi yaaa?bunlar için daha erkenmi? Değil degilmi??:44:
Kızlar metrodayım işe gidiyorum, yine birgün başladı, hasta al, süt sağ hasta al süt sağyemek yiyecek vaktim bile yok inanın ama zaten evdeykende olmuyordu nehirle:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hazianda randevu alicam istanbulda kalicaz 2 gun dr bakcak ek gidaya gecirecek canim bizide ama ben gectim yavas yavas ayni listedir sanirsam bende var derim:)istanbula geldigimde musait olursan senle tanismak isterim canim tabi sende istersen?Hehe atarım tabi resim canım özelden... Haha valla doktorun söylediklerini listeleri vs aynen veriyorum ama bebeğe özgü de olabilir bazı durumlar diye de korkuyorum ama temel şeyler aynıdır:)) dene sen de olmazsa gidersin
Özelden resim atılmıyormuş neyse:)
İkeadan aldık canım mama sandalyesini Azra da sevdi:)Eki Görüntüle 1131869
Resim yandan oldu ama idare edersin artık:)
tesekkurederiz azracim oturmus bile ohh masallah.bende simdi kahvalti ediyorum nasil ekmegi istiyor veriyorum bogazina kacacak korkuyorum ama ekmegi cok sevdi :)
Kuzum valla bugün irmik tatlısı geldi eve, annem ye birşey olmaz diyor bile bile çok fena canım çekti ama yemedim bi çatal tadına baktım sadece, sakın sakın yeme nolur
yok sekerim yemiyorum ama baya zorlaniyorum bakalim onumuz ramazan davetler falan katilmasam kocam kizar katilsam canim ceker bilmiyorum ne yapcam.ramazan zaten zor olcak gibi bana geceleri kocaya sahur gunduzleri kizim 6 da uyaniyor simdiden telasi sardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?