2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hoşgeldi dünyaya ozman tüm güzellikler iyilikler onnla olsn inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim kızlar
kizlar 1. elbiseyi yani siyahi aldm.
altinada kafes tarzi ayakkabiyl giycem.
esim fazla gosterisli olmasin diyor.

2 cocuk anasi olduk. hala kiskaniyor...
Olsun canım senin gönlünde de siyah vardı yakışır o da:))
Canım Ege 1,5 aydır uykuda istediği pozisyona çeviriyor kendini soyledigin her şeyi yapabiliyor. Dün geri geri sürünmeye başladı baya da gidiyor.
Özelden resim atılmıyormuş neyse:)

İkeadan aldık canım mama sandalyesini Azra da sevdi:)Eki Görüntüle 1131869
Resim yandan oldu ama idare edersin artık:)

Cok guzel olmuş benimki de ikea ici de aynı:)) daha kurmadım anneme getirdim şimdi koye geldim de dönünce kurucum cok özendim azra'dan:))

maasallah kizna canim.
uzn zamandir gimiyordn.

cmredenizzzzzz

nerdesin ayollll..ozlettin kendni.

oznurrrr (mirakar)

naptn ek gida isini reaksiyon vermemisti umarim azra..

Sağol bitanem iyiler çok şükür Anneleri başlarında olduğu sürece onlardan iyisi yok Allah bana güç versin yeterki:)
Evet canım fotoğraftaki Duru Aynı şikayetler bizde de var kuşum ya her taraf salya sümük😄
Ballar tabi Denizim yaa ne sıkıntılarla dünyaya getirdik biz onları yemek için😄

Kolay gelsin cano😄

Oo hemşom hosgeldin
Nerelerdesin yaa.oyyy kuzucuk çok şeker maşallah😙
Nasılsın yavru ayırdinmi evleri neler yapıyorsun özledim yaaa.Ben 3 çocukla yine geliyorum siteye siz bi tane bebeyle girmiyorsunuz

Öznuuurrrr
O boş tabağa yumulanı yerim ben😄..Azracım sağlıkla beslensin inş. Bu sandalyede canım benim😙

Son düzenleme:
Oo hemşom hosgeldin
Nerelerdesin yaa.oyyy kuzucuk çok şeker maşallah😙
Nasılsın yavru ayırdinmi evleri neler yapıyorsun özledim yaaa.Ben 3 çocukla yine geliyorum siteye siz bi tane bebeyle girmiyorsunuz

Ayy hemşom bende seni sizi çok özledim...
Aman fırsat bulabiliyor muyum ki hic ev boyattık baştan aşağı temizlik yapıyorum valla daha da yaranilmiyo nerde hemşom daha çıkamadim seneye gidiyorum ins çıkar çıkmaz sizi ağırlamak istiyorum valla=)))

İnşallah cano çok mutlu olucam senin adına bilirim aynı evde yaşamak ne kadar zordur. Zaten beni biliyorsun ilk 3 yıl aynı evde bişey anlamadım ayrıldıktan sonrada evi yaptırdık fln sonra peşpeşe kızlar geldi ben anlamadım bu işten bişey ne balayı gördüm ne tatil daha 9 yıl oldu Oha bana çok sabirliyim😄

Uzun zamandir giremedim ,memlekete geldim cocuklarla.gunesi gorunce bahcedeyiz gunesleniyoruz .benim sipa pusetten kalkip oturuyo ben geri yasliyorum bisey olur diye.ortuyu alip ce yapiyo.( yuzunu kapatip aciyo ve cigliklarla uguluyo.) Su hallerini cok seviyorum.

Cano iyi diyelim iyi olalım bugünlere şükürrr
Senden ne var ne yokk ya hiç girmion. Dedim bu kız unuttu buraları
Yalnız mısın da giremiosunnn
Sağlığınız yerinde di miii

Özelden resim atılmıyormuş neyse:)

İkeadan aldık canım mama sandalyesini Azra da sevdi:)Eki Görüntüle 1131869
Resim yandan oldu ama idare edersin artık:)
Ben bu bebeleri yerimmmm
Getirin bana ısıram şaşkolozlar. Dünyadan bi haberler
Maşallah hepsineeeee

Anliyorum canım hemde çok iyi aynen ne tatil ne balayi hiçbirşey patlicam en sonunda ne zaman geliyorsun

Ayy amin aminnn dolusuna da aynı şevkle saldırsın inşallah:)))

Mira benimki sevmişti mısırlı çavdarlıyı ama ben kestim gdo muhabbeti canımı sıktı, evde irmik yulaf ve elma suyuyla kendim yapıp vericem hatta bugün annem yaptı bir kaşıkla başlamışlar:) senin kuzu da reaksiuon vermemiş çok sevindim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

memleketteyıızz takıp edemiyoruz sizi ama resimlerimizle merhaba diyelim dedik ela deniz 6 aylık

Eklentiler

• $IMG_3962.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $IMG_3986.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…