- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Hoşgeldi dünyaya ozman tüm güzellikler iyilikler onnla olsn inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim kızlarKokla yavrum kokla:))
Bu aralar azalır dökülmesi ama 6 aydan sonra biraz daha az dökülüyor. Merak Etme senin daha ilk bebeğin olduğu için eski haline döner saçların asıl ben yandım cano(
Oyyşş kuzum benim kocaman olmuş Maşaallah😙
Gözünüz aydın canım:)
Allahım mutlu ve sağlıklı ömürler versin kuzucuga. .
Olsun canım senin gönlünde de siyah vardı yakışır o da:))kizlar 1. elbiseyi yani siyahi aldm.
altinada kafes tarzi ayakkabiyl giycem.
esim fazla gosterisli olmasin diyor.
2 cocuk anasi olduk. hala kiskaniyor...
Canım Ege 1,5 aydır uykuda istediği pozisyona çeviriyor kendini soyledigin her şeyi yapabiliyor. Dün geri geri sürünmeye başladı baya da gidiyor.Kizlar ahmedi yeni yatirdim koydum pertim bi göz gezdireyim dedim...
Sorular
Evladi uykuda donen, sürünmek için yaylanan, pusette yüzustu ddönen, yüzündeki örtüyü bilinçli açan var mi yaaa?bunlar için daha erkenmi? Değil degilmi??:44:
Özelden resim atılmıyormuş neyse:)
İkeadan aldık canım mama sandalyesini Azra da sevdi:)Eki Görüntüle 1131869
Resim yandan oldu ama idare edersin artık:)
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım..
Bizim bugün 6.ay aşımiz ve kontrolümuz vardi kızım 67cm 7kilo geçen ay da ayniydi kilosu acaba tartı da mi bi sorun var. ..
Anne sütu ve 3öğün ek besin veriyorum ben mi yanlışm tartı mi kızlar ya...
Bu da kızım
canmmmm aysun um maşallah size nasıl ezgi kaan bu fotodaki minnak duru mu maşallah ya bizde boğuşuyoruz çok fazla giremiyorum buraya bak yatırdım minnak ımı öle girdim şimdi sıcaklar o biçim bastırdı bizim ki kış bebişi ya pek hoşlanmadı sıcaklardan bide sanırım dişleri kaşınıyo huysuzlanıyo kulağını koparacak resmen ...Ama bal oldu ya bal yavruşlar
Kızlar metrodayım işe gidiyorum, yine birgün başladı, hasta al, süt sağ hasta al süt sağyemek yiyecek vaktim bile yok inanın ama zaten evdeykende olmuyordu nehirle:)
hazianda randevu alicam istanbulda kalicaz 2 gun dr bakcak ek gidaya gecirecek canim bizide ama ben gectim yavas yavas ayni listedir sanirsam bende var derim:)istanbula geldigimde musait olursan senle tanismak isterim canim tabi sende istersen?
tesekkurederiz azracim oturmus bile ohh masallah.bende simdi kahvalti ediyorum nasil ekmegi istiyor veriyorum bogazina kacacak korkuyorum ama ekmegi cok sevdi :)
Hehe neyseki birşeyleri severek yemesi de iyi aynı performansı çrbalarda da gösterir inşallah:)
Doktora adımızı söyleme bari "benim listelerimi deşifre eden sen misin" demesin sonra
Ben de isterim canım tanışmayı müsait olursak ayarlayabilirz sevinirim:)
Bizim bugün 6.ay aşımiz ve kontrolümuz vardi kızım 67cm 7kilo geçen ay da ayniydi kilosu acaba tartı da mi bi sorun var. ..
Bu da kızım
Maşallah büyütmüşün Özlem.. Bnim kızımın da kilosu ve boyu bu civarlarda takılmıyorum artık ne yapayım.. Ama tartıdan tartıya da fark oluyor ondan kaynaklı da olabilir...
Teşekkür ederim kızlar
Olsun canım senin gönlünde de siyah vardı yakışır o da:))
Canım Ege 1,5 aydır uykuda istediği pozisyona çeviriyor kendini soyledigin her şeyi yapabiliyor. Dün geri geri sürünmeye başladı baya da gidiyor.
Cok guzel olmuş benimki de ikea ici de aynı:)) daha kurmadım anneme getirdim şimdi koye geldim de dönünce kurucum cok özendim azra'dan:))
Heheh kur kur biz de foto isteriz:)
maasallah kizna canim.
uzn zamandir gimiyordn.
cmredenizzzzzz
nerdesin ayollll..ozlettin kendni.
oznurrrr (mirakar)
naptn ek gida isini reaksiyon vermemisti umarim azra..
Valla canım bugün 3. Gün kahvaltı öğünü alıyor sadece.. Yarın muhallebi kıvamına gelecek ama şimdilik reaksiyon vermedi:) inşallah da vermez ve yer hepiciğini:)
Bu da kızım
Öznuuurrrr
O boş tabağa yumulanı yerim ben😄..Azracım sağlıkla beslensin inş. Bu sandalyede canım benim😙
Oo hemşom hosgeldin
Nerelerdesin yaa.oyyy kuzucuk çok şeker maşallah😙
Nasılsın yavru ayırdinmi evleri neler yapıyorsun özledim yaaa.Ben 3 çocukla yine geliyorum siteye siz bi tane bebeyle girmiyorsunuz
Ayy amin aminnn dolusuna da aynı şevkle saldırsın inşallah:)))
Ayy hemşom bende seni sizi çok özledim...
Aman fırsat bulabiliyor muyum ki hic ev boyattık baştan aşağı temizlik yapıyorum valla daha da yaranilmiyo nerde hemşom daha çıkamadim seneye gidiyorum ins çıkar çıkmaz sizi ağırlamak istiyorum valla=)))
Cano iyi diyelim iyi olalım bugünlere şükürrrhu huuuuu kızlar nasılsınız neler yapıosunuz bebişler nasıl göüştünüz mü hiç durumlar nedir
GİZEM,DENİZ.AYSUN,ESSELA,HASENE,HEVUK,A.MELEK,ESRADİNÇEL,ANIL,GO9O ay biz daha bissürüydük aklıma bu kadar geldi :44: iyisiniz dimi kızlar
Eyvah günler tutmadı😅
Benimki 2 aralık.
İyi yapmışsın Duru yuda ekleyip
Iki ismide çok masumane kuzucugun. Ayaz çok güzel isim canım inşallah bir de ogluşun olur hayırlısıyle.öptm😄
Ben bu bebeleri yerimmmmÖzelden resim atılmıyormuş neyse:)
İkeadan aldık canım mama sandalyesini Azra da sevdi:)Eki Görüntüle 1131869
Resim yandan oldu ama idare edersin artık:)
İnşallah cano çok mutlu olucam senin adına bilirim aynı evde yaşamak ne kadar zordur. Zaten beni biliyorsun ilk 3 yıl aynı evde bişey anlamadım ayrıldıktan sonrada evi yaptırdık fln sonra peşpeşe kızlar geldi ben anlamadım bu işten bişey ne balayı gördüm ne tatil daha 9 yıl oldu Oha bana çok sabirliyim😄
Kolay gelsin cano😄
Ayy amin aminnn dolusuna da aynı şevkle saldırsın inşallah:)))
Kurunca çekerim :)Hehe neyseki birşeyleri severek yemesi de iyi aynı performansı çrbalarda da gösterir inşallah:)
Doktora adımızı söyleme bari "benim listelerimi deşifre eden sen misin" demesin sonra
Ben de isterim canım tanışmayı müsait olursak ayarlayabilirz sevinirim:)
Maşallah büyütmüşün Özlem.. Bnim kızımın da kilosu ve boyu bu civarlarda takılmıyorum artık ne yapayım.. Ama tartıdan tartıya da fark oluyor ondan kaynaklı da olabilir...
Heheh kur kur biz de foto isteriz:)
Valla canım bugün 3. Gün kahvaltı öğünü alıyor sadece.. Yarın muhallebi kıvamına gelecek ama şimdilik reaksiyon vermedi:) inşallah da vermez ve yer hepiciğini:)
Meltemmmm nereledesin buldun organik bahçeleri unuttun bizi:)
Canım okuyorum da yazamiyorum(
Annem sürekli bişeyler yapıyor ben de ayıp olacak diye oturamiyorum çekiniyorum o yüzden
Kurunca çekerim :)
Canım okuyorum da yazamiyorum(
Annem sürekli bişeyler yapıyor ben de ayıp olacak diye oturamiyorum çekiniyorum o yüzden
:):):) şu an kendimi gördüm sende, yerinde durmayan annenin kızı sendromuna yaklanmışsın acil şifalr diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?