Anladım canım aa dur şimdi aklıma geldi Merter'de arkadaşımın yeğeni kreşe gitmişti yaş grubu büyüktü ama belki bebekler de olabilir ona bi sorayım yarın ararım bana faceten mesajla hatırlat ama. Unutmam da yine de hatırlat. Aman ya azıcık daha dayanılsaydı ne güzel olurdu Masal da zor bebek sayılır yemesi sıkıntı neyse sıkılma yine de en azından sütüm ne olacak derdin yok...
sağol canım bende öyle düşünğyorum .çünkü evde de çok bunaldım ama işte dooyucak mı,uyuyabilecek mi falan diye çokk korkuyorum.düzenli de bi bebek inşallah düzeni bozulmaz.sen ne zaman başlamıştın.öocukla iş hayatı zor oldu mu?
Ya Elifcim şuan annemleyim de 2 hafta sonra ev tutucam istediğin zaman buyur gel ne kadar istersen kal, bebişler doğa görsün.. suan Çanakkale, Yenice'nin bi köyündeyim kaz dağlarının içinde ama evi Akçay'da tutcam. Bunaldığınız her an gelebilirsiniZ forumcana :)))
Ben geliyim ben geliyim. Ağlarım bak şimdi ;; (
Ve çok mutlu
Cano kuzucuğa bayıldım yalnız bence sana benziyor bbasını bilmiyorum ama aynı sen bu:) bende eve dönüyorum şimdi dılmuştayım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmmm. Kayseri'ye mi.Anliyorum canım hemde çok iyi aynen ne tatil ne balayi hiçbirşey patlicam en sonunda ne zaman geliyorsun
memleketteyıızz takıp edemiyoruz sizi ama resimlerimizle merhaba diyelim dedik ela deniz 6 aylık
Ya Elifcim şuan annemleyim de 2 hafta sonra ev tutucam istediğin zaman buyur gel ne kadar istersen kal, bebişler doğa görsün.. suan Çanakkale, Yenice'nin bi köyündeyim kaz dağlarının içinde ama evi Akçay'da tutcam. Bunaldığınız her an gelebilirsiniZ forumcana :)))
Saol kuzu yaa
Hepsi birbirinden datlı bu aralık bebişlerimizin😙
Evt bana benzetiyor herkes cano babası beyaz tenli ezgi benziyor onada.zaten diyor bu benim kızım duru senin kızın Kaan ikimizin oğlu die😄😄
Evde bekleyen bir kuzucuk var seni ayy ölürüm yaa nasıl özlemiştir yavrum😢
Hmmm. Kayseri'ye mi.
İmkansız artık 3 çocukla ben esimin izni yok bu sene zaten Kızkardeşim evleniyor burda annemlerde gidemez. Kayseri buraya gelir bu yıl herhalde kuzu; )
Aman Allahım bindallını yerim senin😄Ayy melek çok tatlı bu yaaa:))
Teşekkürler bitanem yaa nasıl zor ama bilemezsin nerdee 1 çocukla keyif yaptığım günler nerdee şimdi wc ye gitmeye yok zmn.ben de çok dedim de 1 tane yeter die şimdi İyiki de dogurmusum diyorum calistirmiyor ztn eşim evde canım sıkılıyordu şimdi hiç zamanım yok iste😄😄Canom bu arada idolümsün 3 çocuk maşallah sana allah naZarlardan saklasın enerjine enerji katsın inşallah eşinde çok şanslı ne güzel üç evlat doğurmuşsun ona:) ben bi tNede kaşöayı planlıyorum, plansız olursa da başımızın üstünde yeri olur:)
Cano iyi diyelim iyi olalım bugünlere şükürrr
Senden ne var ne yokk ya hiç girmion. Dedim bu kız unuttu buraları
Yalnız mısın da giremiosunnn
Sağlığınız yerinde di miii
Yok cnm unuturmuyum akıllı telim yok alıcam ama daha nasip olmadı o yüzden sürekli laptobu açamıyorumYalnızım yavru akşama kadar esila lina yla boğuş dur çok hareketlendi geçen koltuktan düştü hep oto kontrol halindeyim eee evin işleri afedersin geberiyorum ama Allah sağlık versin yeter aras paşam nasıl öp yerime
Sağol bitanem iyiler çok şükür Anneleri başlarında olduğu sürece onlardan iyisi yok Allah bana güç versin yeterki:)
Evet canım fotoğraftaki Duru Aynı şikayetler bizde de var kuşum ya her taraf salya sümük😄
Ballar tabi Denizim yaa ne sıkıntılarla dünyaya getirdik biz onları yemek için😄
Ayyyy benide mm hatirladin giiiizzz
Bu erkeklerin kafasi hic calismiyo ya boyle ufacik şeyler bile bizi ne kdr mutlu ediyor bunlar kullanmaya beceremiyor
Valla hamdolsun diyelim cnm Ahmed yasin ve uyku sorununa devam. Gece uykumuz yok simdi uyuttumda koydum beşiğe pert bi haldeyim... Dun 24 saatte 9 saat uyumuş bende rn fazla 4 saat uyumusumdur...valla kolikkende hamileyken de böyleydi sukrediyorum yinede mizmizlanmasi var ama cirpinarak aglamasi yok. Sürekli ihii ihiii ihi ini offfff
Siz nasilsiniz bakalim? Bizden iyisiniz insallah
Teşekkürler bitanem yaa nasıl zor ama bilemezsin nerdee 1 çocukla keyif yaptığım günler nerdee şimdi wc ye gitmeye yok zmn.ben de çok dedim de 1 tane yeter die şimdi İyiki de dogurmusum diyorum calistirmiyor ztn eşim evde canım sıkılıyordu şimdi hiç zamanım yok iste😄😄
Valla davet ortayaydı zaten kim isterse buyursun gelsin:)))
maşallah bebişineeMerhaba kızlar nasılsınız bakalım..
Bizim bugün 6.ay aşımiz ve kontrolümuz vardi kızım 67cm 7kilo geçen ay da ayniydi kilosu acaba tartı da mi bi sorun var. ..
Anne sütu ve 3öğün ek besin veriyorum ben mi yanlışm tartı mi kızlar ya...
Bu da kızım
ayy cnm tesekkur ederim ne guzel olurdu bahsetmustim ya kucukkuyu tatilinden sonra aklim orda kaldi cok sevdim oralari
hemen de kiskandilar :) once ben gidicem
Kızlar size çok komik bir foto, biZimki metrodan korktu ve garip bir surat ifadesi takımdı ağlasammı gülsemmi modunda, yıkıldım gülmekten bakın çirkinime:)Eki Görüntüle 1133217
kim gelirse beklerim kızlar, kardeşimle beraber tutucaz evi, onun da 2 canavarı var, kız 8, oğlan 6 yaşında, bi de bizim forum bebekleri ooohh mis tam curcuna :))) kafa dinlemeye gelip bana küfür edip dönmeyecek herkes buyursun gelsin :)))Valla forumcana toplanır geliriz haberin olsun
Kızlar size çok komik bir foto, biZimki metrodan korktu ve garip bir surat ifadesi takımdı ağlasammı gülsemmi modunda, yıkıldım gülmekten bakın çirkinime:)Eki Görüntüle 1133217
kizlar bebekleriniz yastiklimi yatiyor yastiksizmi? bizimki yastikla yatmaya basladi artik cunku surekli kafasini bi yere yaslamak istiyor bende yastik koydum sanki rahat etti ama bugun yastik aldigim kadin 12 aydan once tavsiye etmiyoruz falan dedi sanirim bogulma riskinden dolayi ne yapsam bilemedim?
Mama sandalyemiz oyun parkı oldu hiiç gönlü yemekte değil😀oyunda aklı ancak
Eki Görüntüle 1133350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?