2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Tamm canm hatrlatırım inşş iyi biryerdir ben buldm birtane ama bakalm sabah arıycam umarm ay grubu alıyorlardır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben geliyim ben geliyim. Ağlarım bak şimdi ;; (

Cano kuzucuğa bayıldım yalnız bence sana benziyor bbasını bilmiyorum ama aynı sen bu:) bende eve dönüyorum şimdi dılmuştayım:)

Saol kuzu yaa
Hepsi birbirinden datlı bu aralık bebişlerimizin😙
Evt bana benzetiyor herkes cano babası beyaz tenli ezgi benziyor onada.zaten diyor bu benim kızım duru senin kızın Kaan ikimizin oğlu die😄😄
Evde bekleyen bir kuzucuk var seni ayy ölürüm yaa nasıl özlemiştir yavrum😢
Anliyorum canım hemde çok iyi aynen ne tatil ne balayi hiçbirşey patlicam en sonunda ne zaman geliyorsun
Hmmm. Kayseri'ye mi.
İmkansız artık 3 çocukla ben esimin izni yok bu sene zaten Kızkardeşim evleniyor burda annemlerde gidemez. Kayseri buraya gelir bu yıl herhalde kuzu; )
memleketteyıızz takıp edemiyoruz sizi ama resimlerimizle merhaba diyelim dedik ela deniz 6 aylık

Aman Allahım bindallını yerim senin😄Ayy melek çok tatlı bu yaaa:))

ayy cnm tesekkur ederim ne guzel olurdu bahsetmustim ya kucukkuyu tatilinden sonra aklim orda kaldi cok sevdim oralari

hemen de kiskandilar :) once ben gidicem

Son düzenleme:

Canom bu arada idolümsün 3 çocuk maşallah sana allah naZarlardan saklasın enerjine enerji katsın inşallah eşinde çok şanslı ne güzel üç evlat doğurmuşsun ona:) ben bi tNede kaşöayı planlıyorum, plansız olursa da başımızın üstünde yeri olur:)

Kızlar size çok komik bir foto, biZimki metrodan korktu ve garip bir surat ifadesi takımdı ağlasammı gülsemmi modunda, yıkıldım gülmekten bakın çirkinime:)

Teşekkürler bitanem yaa nasıl zor ama bilemezsin nerdee 1 çocukla keyif yaptığım günler nerdee şimdi wc ye gitmeye yok zmn.ben de çok dedim de 1 tane yeter die şimdi İyiki de dogurmusum diyorum calistirmiyor ztn eşim evde canım sıkılıyordu şimdi hiç zamanım yok iste😄😄

Allah başından eksik etmesin gencecik anneleri var maşallah sana valla ben biriyle bocalıyorum Maşallah prenses duru ya boncuk gözlü aşkım benim hepinizin bebişleri merak ediyorum attınız fotoları belki ama sürekli giremiyorum telefon işini hallediyim bol bol aranızdayım

hatırlamazmıyım cnm hepinizi biliyorum da nickler gelmedi o an aklıma neler konuştuk bütün sıkıntıları paylaştık burda unutulurmusunuz Allah a şükür uyku problemi yok gece ama bu aralar diş çıkarıca sanırım arada feryadı basıyo gündüz uykusu pek yok zar zor iş yapıyorum koyuyorum oto koltuğuna temizlediğim odaya götürüyorum oyalayabildiğim kadar oyalıyorum sıkılınca bağara çağıra uydurmaca şarkılar söyleyip oyalıyorum öle geçiyo vakit

Olsun yorucu ama eminim çok güZel bir duygudur, nasıl gururlanırsın boy boy güzelliklerin var:) allah hepsinin bahtını açık etsin, annelerinin kıymetini bilen hayırlı evlatlar olsunlar

maşallah bebişinee yesinlerr... canım benim kızım da bugün tam 5 ayı doldurdu. canım tartı da yanlış olabilir(farklı tartıysa ) kilo alımı durmuş da olabilir. artık eskisi gibi kilo almıyolar. karnı doyuyosa keyfi yerindeyse hiç canını sıkma. ben bi ara resmen takmıştım kilo olayına zor emziriyorum meme reddi var.acaba doyuyo mu diye her gün tartıyodum.4. ay aşılarında 6900 dü. bu ay az aldı gibi evdeki tartıya göre 7200-7300 gibi geliyo .ama karnının doyduğunu biliyorum keyfi de yerinde az alsın napalım. ek gıdaya da henüz geçmedim. bu arada kıyaslama yapman için söylemedim canım benim az aldığını açıklamak için uzattım biraz

ayy cnm tesekkur ederim ne guzel olurdu bahsetmustim ya kucukkuyu tatilinden sonra aklim orda kaldi cok sevdim oralari

hemen de kiskandilar :) once ben gidicem

Valla forumcana toplanır geliriz haberin olsun

kim gelirse beklerim kızlar, kardeşimle beraber tutucaz evi, onun da 2 canavarı var, kız 8, oğlan 6 yaşında, bi de bizim forum bebekleri ooohh mis tam curcuna :))) kafa dinlemeye gelip bana küfür edip dönmeyecek herkes buyursun gelsin :)))

Yeliz, Nehir'in hali ne öyle :)) bazen facebookta foto koyuyorlar da geyik yazılar yazıyorlar ya aynı o fotolara benzemiş, sen bu fotoyu öyle kullanılsın diye satıp gelir elde edebilirsin :))))
ya ne kadar büyüdü bu sıpalar ya çok duygulanıyorum bazen :))

kizlar bebekleriniz yastiklimi yatiyor yastiksizmi? bizimki yastikla yatmaya basladi artik cunku surekli kafasini bi yere yaslamak istiyor bende yastik koydum sanki rahat etti ama bugun yastik aldigim kadin 12 aydan once tavsiye etmiyoruz falan dedi sanirim bogulma riskinden dolayi ne yapsam bilemedim?

Ayyy allhımmm şekerliğe bak naslda ürkmüş nehircik böyle annesi yaaa😳
Maşşiallah ona kız nazardan korusun rabbim

Mama sandalyemiz oyun parkı oldu hiiç gönlü yemekte değil😀oyunda aklı ancak

cnm ben epeydir yastikla yatryrm ama cok ince bi yastik. hani yan yatnca kafa asagida kaliyo ya bu yastikla duz olmus oluyo.. :anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…