Mira benimki sevmişti mısırlı çavdarlıyı ama ben kestim gdo muhabbeti canımı sıktı, evde irmik yulaf ve elma suyuyla kendim yapıp vericem hatta bugün annem yaptı bir kaşıkla başlamışlar:) senin kuzu da reaksiuon vermemiş çok sevindim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
memleketteyıızz takıp edemiyoruz sizi ama resimlerimizle merhaba diyelim dedik ela deniz 6 aylık
Oyy Melek kocaman olmuş:)cimcimeee
Hehe neyseki birşeyleri severek yemesi de iyi aynı performansı çrbalarda da gösterir inşallah:)
Doktora adımızı söyleme bari "benim listelerimi deşifre eden sen misin" demesin sonra
Ben de isterim canım tanışmayı müsait olursak ayarlayabilirz sevinirim:)
bu liste bende var baska secenekler yokmu diycemsoylemem soylemem
:):):) şu an kendimi gördüm sende, yerinde durmayan annenin kızı sendromuna yaklanmışsın acil şifalr diliyorum:)
ay sorma yeliz ya, darlanıyom ama 1 dakka durduğu yok... neyse şimdi köy köy geziyoz, yarın da annanemlerin köye gitcez, kuzenin bebişini görcez, Ege'yi görmek istiyorlar, sonra akçay'a dönünce az daha rahatlarım akşamdan akşama bakarım, özletmem kendimi :))
ben de burayı çok özlüyorum :))
memleketteyıızz takıp edemiyoruz sizi ama resimlerimizle merhaba diyelim dedik ela deniz 6 aylık
oy oy maşallah yerim onu ben çok tatlı olmuş :))
adına da bayıldım Ela Deniz, benimki de Ege Deniz :)))
Başlangıçta ek gıda günde yarım çay bardagini geçmesin diyor uzmanlar, ben de o kadar veriyorum zaten günde 4 ders saati yol vs derken 4 saatte evde olacağım yeter diye düşünüyorum.
Annem bakacak ben okulda iken zaten kahvaltı sofrasından da bi şeyler veriyorum o da verir
canım dün başladım.okula düşündüğüm kadar kötü değilmiş. dün öğlen okula getirdi eşim .o zamana kadar sadece sebze yemiş.öğlen emzirince ben gelene kadar dayandı gene.bugünde öğlen eve geldim. ama yarın tüm gün okuldayım. eşim getirdiğin zamanlarda mama vermicez ama gelemediği günlerde veririz diye düşündüm canım.hepimize Allah ım kolaylık versin inşallah..
annanesi Ege'nin eline ne bulsa tutuşturuyor kızlar,
dün karpuz capurdattı, bugün piknikte eline mangalda közlenmiş biberi yedi, elinden de alamadım ağlıyor :))
etin sinirli yerini verdi diş kaşısın diye sevmedi bibere saldırdı tekrardan...
Eki Görüntüle 1132790
ewet canıım çok çabuk büyüyorlar sizler nasılsıznı nasıl gidiyor yumoşlarla
annanesi Ege'nin eline ne bulsa tutuşturuyor kızlar,
dün karpuz capurdattı, bugün piknikte eline mangalda közlenmiş biberi yedi, elinden de alamadım ağlıyor :))
etin sinirli yerini verdi diş kaşısın diye sevmedi bibere saldırdı tekrardan...
Eki Görüntüle 1132790
Arkadaşlar merhaba, bir kere daha sormuştum ama arada kaynadım. Bebekleriniz sesinize dönüp bakıyor mu? İnternetten araştırdım gerçi 4 aydan sonra dönebiliyolarmış biz de haftaya 4 aylık olucaz ama yine de dönüp bakmaması çok tedirgin ediyo beni. Korkmalı mıyım, çok mu evhamlı ve aceleciyim anlamadım?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ayyy kiyamam ya nasil tatli masallah piknik havasi gunes ohh miss ege dahada miss :)
Nasıl olsun bir harala gürele devam ediyor:) ufaktan ek gıdaya başladık... Artık eskisi gibi uyumuyor bütün gün:) hep oyun istiyor yorucu ama değer tabi herşeye:)
Ohhhh yarasın şifa olsun benim için de ye Egecim:)
Benim kizimda da ayni sikinti var çok arastirdim biraz daha beklicem ve doktora sorucam çok stresli bi durum.sizde var mi bi gelişme benim kizin bikacgun sonra 4 aylik olucak bu arada
Ege Deniz doğayla iç içe :))
Eki Görüntüle 1133068
Maşşallah paşayaaa
Meltem birşey sorucam merter taraflarnda bildiğin kreş varmı güvenilir
sağol canım bende öyle düşünğyorum .çünkü evde de çok bunaldım ama işte dooyucak mı,uyuyabilecek mi falan diye çokk korkuyorum.düzenli de bi bebek inşallah düzeni bozulmaz.sen ne zaman başlamıştın.öocukla iş hayatı zor oldu mu?
ayy meltem cok kiskandim Ege'yi hele su yerdeki fotosuna bayildim cok sanslisuniz istanbuldan kutulup mis gibi dogada buldunuz kendinizi
Canım yok valla. Ama Bakırköy, Bahçelievler tarafında arkadaşlarım var çocukları olan onlara bir danışırım. Bişey oğrenirsem haber veririm de daha ne kreşi çok ufak ya( Kıyamam ben Masal'a (
Yok merter güngören tarfında lazm cnm artık işe dönmem gerekli işyerimden çağırıyorlar tek tekniker kalmş maaş kotasınıda yükselttiler mecbur devam edicem masalıda kreşe mevbur vericem 😪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?