2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Evet bu GDO muhabbeti can sıkıcı ama yapılan testlerin de güvenilirliği muamma (?)... Mahkemeye taşındı olay bağımsız bir lab analiz tekrarı yapar bakalım sonuç ne olacak... İşim gereği açıkçası bazen böyle sansasyonların çıktığını ve sonuçta yasaklı ya da limitli ürünün sakınca doğurmadığını biliyorum ama bakacağız bu üründe ne olacak... Mide bulandırıcı tabi.... İyi fikirmiş sizinki yerse Nehir süper olur:)))

canım dün başladım.okula düşündüğüm kadar kötü değilmiş. dün öğlen okula getirdi eşim .o zamana kadar sadece sebze yemiş.öğlen emzirince ben gelene kadar dayandı gene.bugünde öğlen eve geldim. ama yarın tüm gün okuldayım. eşim getirdiğin zamanlarda mama vermicez ama gelemediği günlerde veririz diye düşündüm canım.hepimize Allah ım kolaylık versin inşallah..

canım az kaldı 3 hafta, o da eder 15 gün, 2 si gitti 13 gün kaldı :)) her türlü hallolur, sen strese girme sütünü koru yeter...

annanesi Ege'nin eline ne bulsa tutuşturuyor kızlar,
dün karpuz capurdattı, bugün piknikte eline mangalda közlenmiş biberi yedi, elinden de alamadım ağlıyor :))
etin sinirli yerini verdi diş kaşısın diye sevmedi bibere saldırdı tekrardan...

ayyy kiyamam ya nasil tatli masallah piknik havasi gunes ohh miss ege dahada miss :)

ewet canıım çok çabuk büyüyorlar sizler nasılsıznı nasıl gidiyor yumoşlarla

Nasıl olsun bir harala gürele devam ediyor:) ufaktan ek gıdaya başladık... Artık eskisi gibi uyumuyor bütün gün:) hep oyun istiyor yorucu ama değer tabi herşeye:)

Ohhhh yarasın şifa olsun benim için de ye Egecim:)

Benim kizimda da ayni sikinti var çok arastirdim biraz daha beklicem ve doktora sorucam çok stresli bi durum.sizde var mi bi gelişme benim kizin bikacgun sonra 4 aylik olucak bu arada

ayyy kiyamam ya nasil tatli masallah piknik havasi gunes ohh miss ege dahada miss :)

teşekkür ederiz teyzeler :))
mirakar, Ege de artık eskisi kadar uyumuyor, öğlen uykusunu baya bıraktı, uyursa da yarım saat 1 saat anca... dediğin gibi hep oyun peşinde, ama değer :))

Benim kizimda da ayni sikinti var çok arastirdim biraz daha beklicem ve doktora sorucam çok stresli bi durum.sizde var mi bi gelişme benim kizin bikacgun sonra 4 aylik olucak bu arada

canım bu tarz şeyler bebekten bebeğe değişiyor, nette yazanlara bakma, onlar ortalama yazıyorlar.. Ege Deniz, 3 aylıkken seslere dönmeye başlamıştı, 4. ayında adını ayırt etmeye başladı. ama dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyor, telaş etme..

Maşşallah paşayaaa
Meltem birşey sorucam merter taraflarnda bildiğin kreş varmı güvenilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yok valla. Ama Bakırköy, Bahçelievler tarafında arkadaşlarım var çocukları olan onlara bir danışırım. Bişey oğrenirsem haber veririm de daha ne kreşi çok ufak ya ( Kıyamam ben Masal'a (

ayy meltem cok kiskandim Ege'yi hele su yerdeki fotosuna bayildim cok sanslisuniz istanbuldan kutulup mis gibi dogada buldunuz kendinizi

Canim calisan bir bayansan hele kamuda isen korkunun ecele faydasi yok. Aslinda bana iyice alışmadan bakiciyida tanimasi iyi olacak. Ben elif 4 bucuk aylikken basladim. Kabul ediyorum ilk gun cok feci.aglamistim. ama Allah oyle bir yardim ettiki. Zaten yarim gün çalışıyordum sut izni de verdiler bir bucuk saat. Evet biraz konsantre olamiyorsun işine. Ama yolunda gidiyor yinede tum işler
l

ayy meltem cok kiskandim Ege'yi hele su yerdeki fotosuna bayildim cok sanslisuniz istanbuldan kutulup mis gibi dogada buldunuz kendinizi

Ya Elifcim şuan annemleyim de 2 hafta sonra ev tutucam istediğin zaman buyur gel ne kadar istersen kal, bebişler doğa görsün.. suan Çanakkale, Yenice'nin bi köyündeyim kaz dağlarının içinde ama evi Akçay'da tutcam. Bunaldığınız her an gelebilirsiniZ forumcana :)))

Canım yok valla. Ama Bakırköy, Bahçelievler tarafında arkadaşlarım var çocukları olan onlara bir danışırım. Bişey oğrenirsem haber veririm de daha ne kreşi çok ufak ya ( Kıyamam ben Masal'a (

Yok merter güngören tarfında lazm cnm artık işe dönmem gerekli işyerimden çağırıyorlar tek tekniker kalmş maaş kotasınıda yükselttiler mecbur devam edicem masalıda kreşe mevbur vericem 😪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım aa dur şimdi aklıma geldi Merter'de arkadaşımın yeğeni kreşe gitmişti yaş grubu büyüktü ama belki bebekler de olabilir ona bi sorayım yarın ararım bana faceten mesajla hatırlat ama. Unutmam da yine de hatırlat. Aman ya azıcık daha dayanılsaydı ne güzel olurdu Masal da zor bebek sayılır yemesi sıkıntı neyse sıkılma yine de en azından sütüm ne olacak derdin yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…