2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Aslında yasaktan kasıtları kamburluğu engellemek bebekken bizde hep yastıkla yatmışız mesela enm doktorum yastıkla yatr dedi masal ilk doğduğundan beri yastıkla yatıyor aksi halde uyuyamıyor grip ikende iyi oluyor nefes açısından
Kusma özellikle bir risk ben o riski alamam valla
Bence sıkıntı olmaz daha raht uyuyorlar yatırabilirsin canm diy düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar ya ben dogum yaptgmdan beri sucuk gibi baharatli seyler yemyrm hastanede hemsire oyle demisti diye.Sutun tadi fln mi degisiyor yiyince ne oluyor? bisey olur mu yersem sutumun tadi degisr mi ki cok cnm istedi yav

En kisa zamanda insallah annesi hapur hupur yer masallah cok guzel bebegin evin topluluguda gozumuzden kacmadi gelin benim evi gorun

Ay inşallah yer hala 1,5 aydır 6,700 kiloda yerimizde sayıyoruz ya😔
Ay topluda bacım masala oda yaptık inşaat bitti baksana duvardaki alçılara badana yapılcak daha pofff😀
Kız fena düzen hastasyım başıma bela bu hastalık gece biryer dağnık olsa uyuyamıyorm eşim çok kızıyo bana😔

cnm ben epeydir yastikla yatryrm ama cok ince bi yastik. hani yan yatnca kafa asagida kaliyo ya bu yastikla duz olmus oluyo.. :anlatabildimmi

anladim canim ama ben alerjiden dolayi anti alerjik diye bi yastik aldim ne kadar dogru bilmiyorum biraz kabarik kafasi tam gomulmuyor ama yinede iceri birazcik egimli insallah bise olmaz.

icim rahatladi valla cunku kafasi yamuk olcak surekli kafasini o karumaliklara yasliyor ve hep ayni yeri !
ohh ne guzel anlik misafir gelde bise olsa hep hazirsin yyeni odandada gule gule otur canim cocuklarinla kvsiz bendede adim atacak yer yok heryer oyuncak esim mayinli alan gibi diyor

Bence yatır yani hiç problem olacağını sanmam kızm ilk doğduğunda beri hep yastıkla yatıyor çnki.
Aman kv bana uzak olsn allaha yakın olsn belki allaha yakın olursa azcık insanda olur😂
Bende de dünya oyuncak var vallahi koçtaştan aldm kutular doldurdm 3-4 tanesi ortada fırlatıp kırıyor zaten yenilerini çıkarıyorm bende hemencik😄
Sağol canm valla oturma odamdan kırptım masala oda yaptım😀
He valla hem hazırım komutanm gibi boş vakitlerimde dolma,börek sarp buzluğa stok yapıyorm kim gelsee aaa nezman yaptn diyor bu huysuz zombi çocuğunla😀birde bana sor masal uyut ben sabahlara kadr onu yap bunu yap uğraş dur hey babam heyy kolaymı o börekleri dolmaları yavaş yiyin diyor aşırı emek yüklü kendileri😀😀

ve bokboğaz :))
çiçeklere dokununca çok garipsedi gülmeye başladı, sonra da yemeye kalktı :))

Haha iştahlı diyelim kuzuya:)

Oyy yerim yaaa duygu karmaşası yaşamış resmen:)

Valla canım benimki yastıksız yatıyor ama ihtiyacı olmadı hiç yan atmıyor çünkü... Israrla sırt üstü yatıyor gerek de kalmadı...

Mama sandalyemiz oyun parkı oldu hiiç gönlü yemekte değil😀oyunda aklı ancak
Eki Görüntüle 1133350

Ee biri bana da bu kadar oyuncak verirse yemeği unuturum zati:))

kizlar ya ben dogum yaptgmdan beri sucuk gibi baharatli seyler yemyrm hastanede hemsire oyle demisti diye.Sutun tadi fln mi degisiyor yiyince ne oluyor? bisey olur mu yersem sutumun tadi degisr mi ki cok cnm istedi yav

Canım bir kangal sucuk yemeyeceksin ya.. Ye afiyet olsun

saol cnm yedim bile :)

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var bebeklerinizle nasil vakit geciriyorsunuz hangi oyunlari oynuyorsynuz aktivitr yapmaya basladinizmi???

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var bebeklerinizle nasil vakit geciriyorsunuz hangi oyunlari oynuyorsynuz aktivitr yapmaya basladinizmi???

valla ben bol bol isiryrm oynuyrm konusuyrm kucagumdayken babasiyla yakalmclk oynuyrz bayiliyo babasi pesimzdeyken :). cee oynyrz ama kendi halinede birakyrm bazen bana bagimli olmasin diye.Ama bazen skiliyo oyun istyr

Ahahaha😄😄
Kuzum yaaa tipini yerim:)
Amin bitanem Sağol.
Ayy çok teşekkür ederiz deniz teyzesi.islerini hallet gel canım bekliyorz hadi😙

Sağol canım gururlanmaz mıyım hemde nasıl. Oğlum sınıf birincisi masaallah kızlarım birbirinden tatlı herseyden önce 3 sağlıklı evladım var eylenerek büyüyoruz birlikte😊
Amin inşallah kiymetimi bilirler☺

Mrb.canım
Bisürü oyunumuz var hoşuna giden.
Fısfıs kayıkci
CEE CEE
Bi tavşan varmış🐰
mini mini bir kuş
Seni yerim bakkk😄
uçtu uçtu duru uçtu
Fln işte uydurdugum oyunları hiç yazmiyorum😄

iyi sabir varmis canim sende insallah simdi tadini cikar kocanla evinin cocuklarinla pasta borekte yapma sekerim bebekli eve gelen umdugunu degil buldugunu yer

canim ben evin yakininda bi egitim merkezi var oyunlar falan oynaniyor oraya goturuyorum cok egleniyor sarkilar soyleyip ellerini hareket ettiriyorum bayiliyor evdede kitap okuyoruz beraber sayfalarini ceviriyor babasi cee yapiyor guluyoo ne aklimiza gelirse her sekilde oynuyoruz yani

valla ben bol bol isiryrm oynuyrm konusuyrm kucagumdayken babasiyla yakalmclk oynuyrz bayiliyo babasi pesimzdeyken :). cee oynyrz ama kendi halinede birakyrm bazen bana bagimli olmasin diye.Ama bazen skiliyo oyun istyr

Cano düşündüm nehirin bu resminin altına hangi yazı koyulur diye, aklıma şu geldi
Recep tayyip erdoğan derki"hedef 2023" ve nehir bakar:)

kizlar Mete'nin saclari tmsah tipi oldu

dun banyo yaptrrken konaklari yuzunden zeytinyagi surdum boyle kaldi elimle indryrm inmiyor tarz yaptik resmen

Eklentiler

• $1401275485088.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 29

Bide alıştıktan sonraki halimizi görün:) .

Ayça senşn bebiş büyümüş de küçülmüş sanki maşallah bakışlar da çok bilmiş sen bundan çok çekersin çook akıllı bişi bu yrrimmm onu ben

Eki Görüntüle 1133969

Eki Görüntüle 1133976

Bu da biiizzz:))))

Eylül kadar olamadım beee afferin kuzuya:) o değil de zaten az yiyip az kalori alıyor onu da plateslerde mi tüketiyor cimcime:)

kizlar Mete'nin saclari tmsah tipi oldu

dun banyo yaptrrken konaklari yuzunden zeytinyagi surdum boyle kaldi elimle indryrm inmiyor tarz yaptik resmen

Ay ben de demin aynısını yaptım zeytinyağı sürüp türlü türlü şekiller verdim saçına:) hoşuna gidiyor ama saçıyla oynanılması:)

Bide alıştıktan sonraki halimizi görün:)Eki Görüntüle 1134138 .

Ama çok şeker bu kız yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…