2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Çekiyorm şimdiden valla masal diyorum dikio kafayı bana acırmi gibi tebessüm ediyo bakıyor ay deli oluyorm😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide alıştıktan sonraki halimizi görün:)Eki Görüntüle 1134138 .

Ohhh rahatladı nehircik tıs tıs tıss gidiyor
Agzını yediğim 👼👼
Maşşallah ona gülen yüzü hiç solmasn annesi

kizlar Mete'nin saclari tmsah tipi oldu

dun banyo yaptrrken konaklari yuzunden zeytinyagi surdum boyle kaldi elimle indryrm inmiyor tarz yaptik resmen

Al bendende okadar diar masalın hale bak😃komşuya kahve içmeye gittik saçımıza şekil verdik orada 😄
Buarada yakışıklı kız oğlun maşşallah ona

doktora geldik ay donumu. bugun 5.ay bitti.7 kilo olmus son iki aydir 500gr aliyo son gunlerde huzursuz ddim dra idrar tahlili istedi enfeksiyon varsa antbyotik kullanca z bekliyrz simdi. bide kusuyo diye ilac verdi kizlar neyse cok sukur yine bugunumuze

Çoook tatlı olmuş Masal... Ne güzel ya saçları toplanacak uzunlukta... Benim kızın kafasına ufacıkta olsa toka tutturmaya çalıştım olmadı kayıp gidiyor:)

Çoook tatlı olmuş Masal... Ne güzel ya saçları toplanacak uzunlukta... Benim kızın kafasına ufacıkta olsa toka tutturmaya çalıştım olmadı kayıp gidiyor:)

Kız bunnda önde saçlar var arka kel😄
Hersabah yatağından saç topluorm öyle çok dökülüyorki arka kel kaldı ainir oluyorm
Arkadan john stham önden adriana lima😄😄

Ayy masal duru da tarz yapmış ya kıskanır benim bebem ama annesi 2 ay önce saçını ustraya vurduğu için azcık saçı var zavallımın☺Aslında ben ondan çok Ezgimin saçlarına üzüldüm sık gür saçları olsada üzüldüğüme deyse bari:/

Son düzenleme:
Kızlar hepimizin meleklerini allah nazarlardan saklasın tüm araşık bebişleri süper ama sanırım hepimizin sorunu ortak iştahsızlık, çok hareketlilik ve kilo alamama sanırım bu aralıkda doğanlara özel bir durum:) bitek meltemin egesi yüz akımız bir tek onda iştah var:) nazarlardan korusun allah egeyi:)

Olsun en azından bir adrianalık var bize heryer statham

Tarz meselesi teyzesi😆
Ben hiç kestirmedim ama önde saç var arkada yol yavrumun😆olur olur zamanla uzar çockların saç kökleri bizden daha sağlam canm üzülmene değmicek bak toka tuttmuyvak ileride

Bu da Ali kaldık sokaklarda binanın kapısına geldikmi koparıyo yaygarayı evdede oyyssss yorgunum dostlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…