iyi sabir varmis canim sende insallah simdi tadini cikar kocanla evinin cocuklarinla pasta borekte yapma sekerim bebekli eve gelen umdugunu degil buldugunu yer
canim ben evin yakininda bi egitim merkezi var oyunlar falan oynaniyor oraya goturuyorum cok egleniyor sarkilar soyleyip ellerini hareket ettiriyorum bayiliyor evdede kitap okuyoruz beraber sayfalarini ceviriyor babasi cee yapiyor guluyoo ne aklimiza gelirse her sekilde oynuyoruz yani
Haha iştahlı diyelim kuzuya:)
Oyy yerim yaaa duygu karmaşası yaşamış resmen:)
Valla canım benimki yastıksız yatıyor ama ihtiyacı olmadı hiç yan atmıyor çünkü... Israrla sırt üstü yatıyor gerek de kalmadı...
dun yastikla yatirdim yatmak denirse tabi bizimkine kucakta uyumak daha cok hosuna gidiyor koyuyorum uyaniyor
Napım elim boş agırlamayım diyorun😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayça senşn bebiş büyümüş de küçülmüş sanki maşallah bakışlar da çok bilmiş sen bundan çok çekersin çook akıllı bişi bu yrrimmm onu ben
Eki Görüntüle 1133969
Eki Görüntüle 1133976
Bu da biiizzz:))))
Bide alıştıktan sonraki halimizi görün:)Eki Görüntüle 1134138 .
Eki Görüntüle 1133969
Eki Görüntüle 1133976
Bu da biiizzz:))))
Bide alıştıktan sonraki halimizi görün:)Eki Görüntüle 1134138 .
kizlar Mete'nin saclari tmsah tipi oldu
dun banyo yaptrrken konaklari yuzunden zeytinyagi surdum boyle kaldi elimle indryrm inmiyor tarz yaptik resmen
Al bendende okadar diar masalın hale bak😃komşuya kahve içmeye gittik saçımıza şekil verdik orada 😄
Buarada yakışıklı kız oğlun maşşallah ona
Eki Görüntüle 1134488
saol cnm masal d cok sevimli olmus masalllah hepsine
Al bendende okadar diar masalın hale bak😃komşuya kahve içmeye gittik saçımıza şekil verdik orada 😄
Buarada yakışıklı kız oğlun maşşallah ona
Eki Görüntüle 1134488
Çoook tatlı olmuş Masal... Ne güzel ya saçları toplanacak uzunlukta... Benim kızın kafasına ufacıkta olsa toka tutturmaya çalıştım olmadı kayıp gidiyor:)
Kız bunnda önde saçlar var arka kel😄
Hersabah yatağından saç topluorm öyle çok dökülüyorki arka kel kaldı ainir oluyorm
Arkadan john stham önden adriana lima😄😄
Ayy masal duru da tarz yapmış ya kıskanır benim bebem ama annesi 2 ay önce saçını ustraya vurduğu için azcık saçı var zavallımın☺Aslında ben ondan çok Ezgimin saçlarına üzüldüm sık gür saçları olsada üzüldüğüme deyse bari:/
Olsun en azından bir adrianalık var bize heryer statham
kizlar Mete'nin saclari tmsah tipi oldu
dun banyo yaptrrken konaklari yuzunden zeytinyagi surdum boyle kaldi elimle indryrm inmiyor tarz yaptik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?