2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Eki Görüntüle 1134804 Eki Görüntüle 1134805

Bu da Ali kaldık sokaklarda binanın kapısına geldikmi koparıyo yaygarayı evdede oyyssss yorgunum dostlar..

aaa ayakkabısının teki nerde, kız olsa diyecem ki külkedisi baloya giderken düşürmüş

Eki Görüntüle 1133969

Eki Görüntüle 1133976

Bu da biiizzz:))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar Mete'nin saclari tmsah tipi oldu

dun banyo yaptrrken konaklari yuzunden zeytinyagi surdum boyle kaldi elimle indryrm inmiyor tarz yaptik resmen

Bide alıştıktan sonraki halimizi görün:)Eki Görüntüle 1134138 .

ayy herkese maşallah bu aralık bebeklerinin maşallahı var hepsi birbirinden güzel yakışıklı

ne güzel benim kızım hiç bana benzemiyo kıskanıyorum babasını ona benzedi diye

Kız banada benzemio aynı babasının fotokopisi yanaklarndaki gamzelere varana kadar
Ama sanki güzellik benden gelmiş babaya benzesede 😄

babasını görmediğim için ne kadar benziyo bilmem ama ben sana da benzettim valla . maşallah ikiniz de güzel görünüyosunuz

Unuturmuyuz canım h.g çok geçmiş olsun kızçeye de ne kadar dikkat etsekte bağışıklık meselesi bu bir dünya hastalık var Rabbim esirgesin kuzucuklarimizi. Bu mübarek günde hepsi için dua edelim

kızçesini yediğimmm kız nasıl bişey olmuş o öyle 41 kere maşallahhh
sorma cnm ya abisini artık maskeyle gezdircem evde hep okuldan getiriyor sıpa

cok gecmis olsun canim.
maasallah kilos da yerneymis ..
ayca da bi ara brnsiolit gecirdi.
6500 dan henen 6200 dustu.
hemen kilo kaybediyolar.
ayni ek gidalari bende veriyorum.
pekmez daha vermdim ama.

pekmezi bende yeni vermeye başladım doktora sordum tabi
cnm sağlıklı olsunlarda kilo zaten alınıyor hatta fazla alan bebekler haraket zorluğu çekiyor eylülün boyda uzun o yüzden çok değil hatta fazla haraketli emekledi emeklicek kendisini ite ite gidiyor bakalım
tamam meltemcim anladim her soruma aciklayarak ilk cevap verenlerdensin saol arkadasum

grcmis olsun cnm.insallah bidaha ohasta.iolmaz ksu kilosuiymis maasallah emiyormu cnm

telden azen yazdgmi goremyrm sacmalyrm anlamssndir insallah:)

emiyor cnm
4 saatte bir emziriyorum sütüm baya azaldı bekledikçe anca doluyor malum yorgunluk çok etkiliyor bu aralar uykusuzlukta var sağlık olsun inşallah en kısa zamanda geçer hiçbiri hasta olmasın yavruların

kızlar benim kız kadar kusan bebekler vardı ne alemdeler kusması biten varmı bizimki hala devam ediyor ek gıdaya geçsemde bişey farketmedi
abisi 9 ay kusmuştu buda öyle olacak sanırım çok zor kusan bebek
üst değiştirmekten yoruluyoruz bide banyo yaptır pofff

bu arada bütün bebişler harika bakmaya doyamadım alıntı yapamadım hepicini koklayın benim yerimede

babasını görmediğim için ne kadar benziyo bilmem ama ben sana da benzettim valla . maşallah ikiniz de güzel görünüyosunuz

Tıpkısının aynısı fotokopi basılmş gibiler inanki😄
Teşekkür ederiz canm

Herkese merhaba,
Çalışmaya başladığımdan beri sadece okumaya fırsatım oldu.. Büyüdüklerini görmek süper benim oğlumda pazar günü 6 ayını bitirdi:)

Meltemlule yenicenin hangi köy bende çanda yaşıyorum.. Yakınız..

Kızlar fotoda çağanın oturduğu aparar banyo için süper tavsiye ederim artık küvette oturarak onunla yıkınayoruz biz çok rahatlık ..
Gerçi normalde de içinde oturmaya bayılıyor..

Kendinize ve bebişlere iyi bakın :))

Hoşgeldin canm aay maşşallah oğluna çok tatlı gülüyor saçlarıda tarz
Aay o ne güzel bişi ben hiç görmedim nerelerde satılıyor acaba çok hoş bir ürün

saçlar dehşet de oğluna bayıldım asıl. çok tatlıymış maşallahhhh yerimmm
soa teyzesi kizlar buna hasta bu da kizlara sokakts genc kizlar gelip gelip seviyo bu da guluyo kizlara esimi yalniz birakmyrm oglanla bu yuzden.O da takiliyo Meteyi alip gezeyim bari diyo izin vermoyorum :)

cnm kusma buzde de var. Galiba bu yuzden az kilo aliyor sadece emiyo bu arada. etraftaki herkes yok kusmasi iyidir yok fazlaligini atiyo diyo ama durum oyle degil iste.Dr kusmamsdi icin bi ilac verdi bugun bakalim iste nasil olcak.

gercekten zor kiyafet dayanmiyo onada bana da benumde omuzlarim kusmuk hep :). seninkinn kilo alimi nasil

İnternetten aldık ok baby flipper yıkama koltuğu vantuzlu yapışıyor küvete veya yere çok kullanışlı tavsiye ederiz

Saçlarımız hiç inmiyor denedik çok hep öyleler doğuştan jöleli:)

sorma bizde aynıyız
o ilacı biz kullandık bizde rüya gibiydi hemen kesti kusmayı amaaa o kadar huysuzlandıki anlatamam sonunda bıraktık gönlünce kusmaya başlayınca normale döndü 3 aylıktı kullandığımızda bu ara yeniden denemeyi düşünüyorum bakalım belki huysuzluk yapmaz
kilo alımı maşallah iyi bizim kız azıcık iri bir yaş kıyafetleri giyiyoruz boyuda uzun olunca anca oluyor
doktorumuzda kilo alımı çok iyi olunca hiççç tınlamıyor beni bütün testleri yaptırdık hepsi temiz sen çok yediriyorsun diyor
biz ek gıdaya da başladık mama vermedim ama sütüm adet olduktan sonra çok azaldı birikmesini beklerken dayanamıyor meyve püreleri,labne,sebze püreleri,yoğurt,bide gece yatmadan pirinç unu muhallebi yapıyorum pekmezli cevizli bayılarak yiyor gece bir defa emmeye kalkıyor sabah erkenden bir daha emiyor gün içinde de 4 saatte bir emiyor

bayıldım ben buna hemen almam lazım oturmaya bayılıyor ama devrilince sinir oluyor
bu bana ilaç gibi gelecek

Aa bakayım bende bari😀
Çok tatlısın sen ya maşşallah oğluna joleli saçlarla can yakıcak annesi o çok😄

benim sutum bar maasallah ma iste azkilo aldi artik baslycam ek gidaya ama neyi nasil ypcm bilmyrm simdi. mesela pieincunlu muhallebiyi nasil ypyosun cnm

Maşallah çook yakışıklı imişş bu bütün bebeklerimiz bal lokması kaderleri güzel olsun inşallah..
:) Hahah o kadar debeleniyokii ayakkabıları yollardan topluyoruz ayagında 2 dakka kalmıyor hep ağlak hep ağlak.Parktan dönerken düşürmüş oda benim oğlum daha zeki tekrar parka dönelim diye geri gittim tabii ayakkabıyı bulmaya :)
Benim oğlum hep kusuyor hepp kusuyorr bıraktım valla artık istediği kadar kussun günde 10 defa kıyafet değişiyoruz dr normal dedii bişey vermedi hiçç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…