yakışıklılar istediği kadar ağlar
Moralim çok bozuk kızlar biliyorsunuz kızımda idrar yolu enfeksiyonu vardı drumuz 15 günlük ilaç tedavisi vermişti e benim kızım 10 gün içti ilacı bende zorlayamadım midesini bulandırıyordu randevu alıp drumuza götüreyim dedim kont. için ve aradım hastaneyi moralim alt üst oldu çünkü drumuz işten ayrıllmış isanbula taşınmış oğlunun yanına gitmiş şimdi ben hangi dra götürecem ya alışmıştık 6 aydır ilgisinden de çok memnundum bende o hastanede test yapıldığı için diğer dr dan randevu aldım diğer çocuk drundan ama içim hiç rahat değil
benim sutum bar maasallah ma iste azkilo aldi artik baslycam ek gidaya ama neyi nasil ypcm bilmyrm simdi. mesela pieincunlu muhallebiyi nasil ypyosun cnm
Eki Görüntüle 1135039 Eki Görüntüle 1135038 Eki Görüntüle 1135037 Eki Görüntüle 1135036
Bunnarda ben ağlayınca aglayan Ali duygusal tosba sizinkilerde ağlıyormu ben dudagımı bükünce hemen ağlıyor
Bir araştır belki daha iyi bir dr bulabilirsin..
Ben 6. ayda anca bir dr buldum çok memnunun şimdilik ama vardır mutlaka işinn ehli güvenebileceğin bir dr..
Güvendiğin birdr gitmesi lkötü olmuş..
piirinci yıkıyorum kurutyorum rondodan çekiyorum hafifi iri kalıyor tavada yağsız hafif kavuruyorum buz dolabına koyuyorum
göz kararı yapıyorum suyla
hafif koyu yapıyorum kendi sütümle açıyorum piştikten sonra
ılıyınca içine az pekmez ve çekilmiş taze ceviz koyuyorum bayılarak yiyoruz
Eki Görüntüle 1134804 Eki Görüntüle 1134805
Bu da Ali kaldık sokaklarda binanın kapısına geldikmi koparıyo yaygarayı evdede oyyssss yorgunum dostlar..
Herkese merhaba,
Çalışmaya başladığımdan beri sadece okumaya fırsatım oldu.. Büyüdüklerini görmek süper benim oğlumda pazar günü 6 ayını bitirdi:)
Meltemlule yenicenin hangi köy bende çanda yaşıyorum.. Yakınız..
Eki Görüntüle 1134957 Eki Görüntüle 1134958
Kızlar fotoda çağanın oturduğu aparar banyo için süper tavsiye ederim artık küvette oturarak onunla yıkınayoruz biz çok rahatlık ..
Gerçi normalde de içinde oturmaya bayılıyor..
Kendinize ve bebişlere iyi bakın :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1135039 Eki Görüntüle 1135038 Eki Görüntüle 1135037 Eki Görüntüle 1135036
Bunnarda ben ağlayınca aglayan Ali duygusal tosba sizinkilerde ağlıyormu ben dudagımı bükünce hemen ağlıyor
Eki Görüntüle 1135148
Eki Görüntüle 1135147
günaydınn kızlar...
biz büyüdük eşeğe biniyoruz, mamamızı keyif yaparak tek içiyoruz.. :)
Eki Görüntüle 1135584 mrbb buda benim kızımmmm zeynep bilgeeeeeee
Anam çok gezenti olacak Gülay bu oğlanoyy öperim bal yanaklarından...
Güzel birşeymiş sağolasın fikir için yakında benim kız da artık hepten küvetine sığmayacak duşta elimde zor yıkarım diyordum...
Ağlatma kız çocuğu... Yaa Azra hiç takmıyor benim sahte ağlamalarımı önce "bu kadın kesin kafayı yedi" diyerek bakıyor... Sonra gülüyor:) ben rol yapamıyorum galiba:44:
Haha bomba yaaa daha hayatımda ben eşeğe binmedim helal olsun valla:)
kizlar ilk defa ogun olarak sebze puresi vetdim yaklasik yarim cay bar.kdr sanyrm.
sizin bebisler ymk istmdgnde ne ypyr?Mete yedrrken agzini acti ama suratuni burstrdu ve arada ogurr gibi yappti bu ymk istmdini mi gosterr?oyle ypnca zorlamdm ben de.
bir de kalan pureyi saklma kbyla dolaba koysam yrn yedrsem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?