2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Moralim çok bozuk kızlar biliyorsunuz kızımda idrar yolu enfeksiyonu vardı drumuz 15 günlük ilaç tedavisi vermişti e benim kızım 10 gün içti ilacı bende zorlayamadım midesini bulandırıyordu randevu alıp drumuza götüreyim dedim kont. için ve aradım hastaneyi moralim alt üst oldu çünkü drumuz işten ayrıllmış isanbula taşınmış oğlunun yanına gitmiş şimdi ben hangi dra götürecem ya alışmıştık 6 aydır ilgisinden de çok memnundum bende o hastanede test yapıldığı için diğer dr dan randevu aldım diğer çocuk drundan ama içim hiç rahat değil

Bir araştır belki daha iyi bir dr bulabilirsin..
Ben 6. ayda anca bir dr buldum çok memnunun şimdilik ama vardır mutlaka işinn ehli güvenebileceğin bir dr..
Güvendiğin birdr gitmesi lkötü olmuş..

benim sutum bar maasallah ma iste azkilo aldi artik baslycam ek gidaya ama neyi nasil ypcm bilmyrm simdi. mesela pieincunlu muhallebiyi nasil ypyosun cnm

piirinci yıkıyorum kurutyorum rondodan çekiyorum hafifi iri kalıyor tavada yağsız hafif kavuruyorum buz dolabına koyuyorum
göz kararı yapıyorum suyla
hafif koyu yapıyorum kendi sütümle açıyorum piştikten sonra
ılıyınca içine az pekmez ve çekilmiş taze ceviz koyuyorum bayılarak yiyoruz

kurban olurum yaradanaaaaa
kız ne ağlıyon ağlama,ağlatma çocuğuu yerim dudağınııı duygusal tosbağa hakkaten
çok yakışıklı maşallahhhh

benim ki yüzümü asınca elleriyle oynamaya başlıyor gözlerime arada bakıyor şaşkın şaşkın sessiz sessiz

Son düzenleme:
hepiniz öpüldünüz benim makine bitti çamaşırları asıp zıbarıcam
sabah beri temizlik epey yordu yarınada bir sürü ütü var

Bir araştır belki daha iyi bir dr bulabilirsin..
Ben 6. ayda anca bir dr buldum çok memnunun şimdilik ama vardır mutlaka işinn ehli güvenebileceğin bir dr..
Güvendiğin birdr gitmesi lkötü olmuş..

Araştırıyorum zaten kuzum ama çok güveniyordum drumuza ama sağlık olsun keşle gideceğiniv söyleseydi en azından ona göre yolumuzu çizerdik birde dedei yani 15 gün sonra görüşürüz diye ve işen çıkalı 4-5 gün olmuş sonuçta biz dra gittiğimizde muhakkak işten çıkacağı gideceği belliydi offf off

saol cnm denycem yrn off ne zormus bi alissam şu sureçe...Devmi gelir hadi hayrlisi

günaydınn kızlar...
biz büyüdük eşeğe biniyoruz, mamamızı keyif yaparak tek içiyoruz.. :)

Eki Görüntüle 1134804 Eki Görüntüle 1134805

Bu da Ali kaldık sokaklarda binanın kapısına geldikmi koparıyo yaygarayı evdede oyyssss yorgunum dostlar..

Anam çok gezenti olacak Gülay bu oğlan oyy öperim bal yanaklarından...

Güzel birşeymiş sağolasın fikir için yakında benim kız da artık hepten küvetine sığmayacak duşta elimde zor yıkarım diyordum...

Ağlatma kız çocuğu... Yaa Azra hiç takmıyor benim sahte ağlamalarımı önce "bu kadın kesin kafayı yedi" diyerek bakıyor... Sonra gülüyor:) ben rol yapamıyorum galiba:44:

Eki Görüntüle 1135148

Eki Görüntüle 1135147

günaydınn kızlar...
biz büyüdük eşeğe biniyoruz, mamamızı keyif yaparak tek içiyoruz.. :)

Haha bomba yaaa daha hayatımda ben eşeğe binmedim helal olsun valla:)

Herkese merhaba annisler
Bütün aralık bebisler ne tatlı olmuş öylee eee oku oku anca bitirdim tek tek alıntıladim ama gitti hepsine maşallah.
Utkucuk hala dönemiyor Doğduğundan beri sırt üstü yattı hiç yan yatmadi belki ondan bilemiyorum ama 40 Günlükken daha rahat dönüyordu yan yatirdigimda sırt üstü buluyodum hala ek gıdaya geçmedik uyku düzenimi hafiften bozulmaya çıldırmaya basladi yedikleri ağlar gibi bakio ağzını uzatıp bende istiyorum diye dün ankaraya geldik yarın dönüyoruz çok sıkıldı k burda

Zaman nasilda hizli geciyor dogdu dogacak derken buyuyo sipalar.cok tatli masaallah aralik melekleri RAbbim naAzarlardan korusun.herkesin yavrusunu annesone babasina saglicakla bagislaasin.

kizlar ilk defa ogun olarak sebze puresi vetdim yaklasik yarim cay bar.kdr sanyrm.

sizin bebisler ymk istmdgnde ne ypyr?Mete yedrrken agzini acti ama suratuni burstrdu ve arada ogurr gibi yappti bu ymk istmdini mi gosterr?oyle ypnca zorlamdm ben de.

bir de kalan pureyi saklma kbyla dolaba koysam yrn yedrsem olur mu?

Son düzenleme:

He He benim sıpa fena teyzesi yakinda atların üzerinde görürseniz şaşırmayın:)

bu arada bende hiç eşeğe binmedim :)

selam herkese... kızlar dondurucuya süt koyan var mı? doktorum her gün taze süt bulamazsın, sütü dondurucuya koy minik minik kavanozlara, her gün çıkar mayala dedi. ama detaya girmedi.ben de taze süt aldım kaynattım bekliyor tavsiyelerinizi :))
- süt kaynatmadan konulur mu?
- sütü dondurucudan çıkarınca tekrar kaynatmıcam değil mi? ısıtıp mayalamak yeterlidir herhalde.
-sütün buzunu çözmek için kavanozu sıcak suya mı oturtuyorsunuz?
-sütü geceden mayalayıp sabah yoğurt olarak veriyorum. siz de böyle yapıyorsunuz değil mi?
ayyy çok soğukkanlı olan ben konu kızım olunca pimpirik yuvası oldum ( bilenler cevaplasın lütfen. hele doktor tavsiyesi falan almış olanlar lütfen üşenmesinler yazsınlar :))

ben her gün taze yemeli diye biliyorum canım. ben olsaydım yedirmezdim yarın. bugün tekrar dene bakalım yedirmeyi. bizimki de ilk etapta buruşturuyor ama sonra yutuyor. bir de aç olunca vermelisin yeni tatları. bu bence önemli oluyor.

kızlarr merhaba maşallah bebekleriniz ne tatlı olmuş. benim oğlumda büyüdü çok şükürn ama çok önemli bi sıkıntımız var çok fena kabız oluyoruz ve poposu kıpkırmızı oluyor kaka yapana kadar hemoroid olmasından çok korkuyorum bana bi aklı verin ne yapmam gerek? 5. ayımız bitti neler yediriyosunuz siz artık ek gidaya başlayalımda alışsın sıpam :) bide şu pirinç unundan muhallebiyi bi anlatın bana nasıl yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…