He He benim sıpa fena teyzesi yakinda atların üzerinde görürseniz şaşırmayın:)
bu arada bende hiç eşeğe binmedim :)
kızlarr merhaba maşallah bebekleriniz ne tatlı olmuş. benim oğlumda büyüdü çok şükürn ama çok önemli bi sıkıntımız var çok fena kabız oluyoruz ve poposu kıpkırmızı oluyor kaka yapana kadar hemoroid olmasından çok korkuyorum bana bi aklı verin ne yapmam gerek? 5. ayımız bitti neler yediriyosunuz siz artık ek gidaya başlayalımda alışsın sıpam :) bide şu pirinç unundan muhallebiyi bi anlatın bana nasıl yapıyosunuz?
Canım kabızı geçsin oyle başla ek gıdaya biraz su ver, saf zeytinyağı da verebilirsin kabızlık için, bir de eğer ek gıdaya geçeceksen kabakla başla kabızlığı açısından en tehlikesiz olan hatta düzeltir bile kabızlığını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım cvbın için zeytinyağı veriyorum ama pek işe yaramadı ek gıdaya yoğurtla falan bşladım
Kabıızlığı geçene kadar yoğurdu kes tatlım geçince yine başla, arada kabak püresi ile devam et, kabız yapan yoğurt bence tabi sen daha iyi bilirsin öpüyoruuuuummm
zaten hemen koydum kabağı haşlayıp rondodan çekicem demi içine birazda zeytinyağı koyarım.bizim oğlan çok seviyo yoğurdu :) alışmıştı da yoğurda ne zaman başlasam o zaman yine kabız olmuycak mı ki?amaan yelizcim bilemedim söz konusu çocuk olunca çok zormuş o ıkındıkça benim canım yanıyo valla ki kabızlık bizde 2.aydan beri hep var
tamam canım çok saol kabağı dediğim gibi yapiim dimi? senin bebek ne kız mı erkek mi kaç aylık?
Mrb. .lar... İdrar yolu enfeksiyonuna kekik çayı bire bir tedavi ediyor.ama o aydaki bebeğe verilir mi bilmiyorum. Gerçi ilaç tan iyi bişey sonuçta. Sende bir araştır istersenMoralim çok bozuk kızlar biliyorsunuz kızımda idrar yolu enfeksiyonu vardı drumuz 15 günlük ilaç tedavisi vermişti e benim kızım 10 gün içti ilacı bende zorlayamadım midesini bulandırıyordu randevu alıp drumuza götüreyim dedim kont. için ve aradım hastaneyi moralim alt üst oldu çünkü drumuz işten ayrıllmış isanbula taşınmış oğlunun yanına gitmiş şimdi ben hangi dra götürecem ya alışmıştık 6 aydır ilgisinden de çok memnundum bende o hastanede test yapıldığı için diğer dr dan randevu aldım diğer çocuk drundan ama içim hiç rahat değil
Canım benimki kız haftaya 6 aylık olacak, ben şimdilik elma suyuna irmikle yaptığım muhallebi ile başladım sonra yulaf ekleyeceğim benimkinin bağırsKları problemli olduğu için çooook yavaş bir ek gıda geçişi yapacĞım henü üç kaşık alıyor teyzesi:) püreyi de öyle yapabilirsin canım hemen çok çok verme ama az ver canım
tamam canım öperim miniğini :) teyzesi irmikli tarifinide verde kabızlık hallolunca azar azar başlayalım
o hepsinde var galiba yaa.kızım da ağlar gibi yapıyo ama etrafı inceliyo bi yandan , bi yandan gülüyo .tam numaracılarAğlasın bakalım korkuyorum büyüyncede böyle ağlıycak diye erkek adam göya çok ciddi bişey hep üçkatçılığından ağlıyo ağlarken gülüyor
canım hiç canını sıkma sana doktor mu yokMoralim çok bozuk kızlar biliyorsunuz kızımda idrar yolu enfeksiyonu vardı drumuz 15 günlük ilaç tedavisi vermişti e benim kızım 10 gün içti ilacı bende zorlayamadım midesini bulandırıyordu randevu alıp drumuza götüreyim dedim kont. için ve aradım hastaneyi moralim alt üst oldu çünkü drumuz işten ayrıllmış isanbula taşınmış oğlunun yanına gitmiş şimdi ben hangi dra götürecem ya alışmıştık 6 aydır ilgisinden de çok memnundum bende o hastanede test yapıldığı için diğer dr dan randevu aldım diğer çocuk drundan ama içim hiç rahat değil
canım bebekler başlangıçta refleks olarak verilen gıdayı dilleriyle itebilirlermiş,normalmiş. zamanla ağzına tutmayı öğrenir. yemek zamanını çatışmaya dönüştürmemek gerek oyunlarla zorlamadan yedirmeliyiz ama başlangıçta zaten bi kaç çay kaşığıyla başlanıyo ya o kadar yemesin zaten birden. kalan püreyi saklasan olur mu bilmiyorum ama sanki taze olsa daha ii gibi :44: ben daha başlamadım .inş iştahla yerler minnoşlarkizlar ilk defa ogun olarak sebze puresi vetdim yaklasik yarim cay bar.kdr sanyrm.
sizin bebisler ymk istmdgnde ne ypyr?Mete yedrrken agzini acti ama suratuni burstrdu ve arada ogurr gibi yappti bu ymk istmdini mi gosterr?oyle ypnca zorlamdm ben de.
bir de kalan pureyi saklma kbyla dolaba koysam yrn yedrsem olur mu?
kızlarr merhaba maşallah bebekleriniz ne tatlı olmuş. benim oğlumda büyüdü çok şükürn ama çok önemli bi sıkıntımız var çok fena kabız oluyoruz ve poposu kıpkırmızı oluyor kaka yapana kadar hemoroid olmasından çok korkuyorum bana bi aklı verin ne yapmam gerek? 5. ayımız bitti neler yediriyosunuz siz artık ek gidaya başlayalımda alışsın sıpam :) bide şu pirinç unundan muhallebiyi bi anlatın bana nasıl yapıyosunuz?
Ankaralı arkadaşlarım bu ankarada gelicek biyer yok mu göksu harikalar diyarı gençlik parkı Anıtkabir Gölbaşı heryeri fethettik oglusumla akşam nereye gitsek bize bi yardimci olun hayrina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?