2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar işinize karışmak gibi olmasın ama pirinç unundan muhallebi bana pek iyi gelmiyor irmik daha besleyici glisemik indeksi daha düşük ve sindirimi de kolay ben irmik ve elma suyıyla muhallebi yapıyorum şimdilik 3 kaşık gidiyorum sonra artırıcam pekmez ve muz katıcam bide yulaf ekleyeceğim oh mis gibi besleyici bence sizde böyle yapın, birde hızlı ek gıdaya gecerseniz ya kabız ya ishal olur yavaş geçin bence 3- 4 kaşıkla bile kakası daha kıvamlı oldu benimkinin çünkü, su içirmeyide unutmayın kabız olmasınlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Canım kabızı geçsin oyle başla ek gıdaya biraz su ver, saf zeytinyağı da verebilirsin kabızlık için, bir de eğer ek gıdaya geçeceksen kabakla başla kabızlığı açısından en tehlikesiz olan hatta düzeltir bile kabızlığını

saol canım cvbın için zeytinyağı veriyorum ama pek işe yaramadı ek gıdaya yoğurtla falan bşladım

saol canım cvbın için zeytinyağı veriyorum ama pek işe yaramadı ek gıdaya yoğurtla falan bşladım

Kabıızlığı geçene kadar yoğurdu kes tatlım geçince yine başla, arada kabak püresi ile devam et, kabız yapan yoğurt bence tabi sen daha iyi bilirsin öpüyoruuuuummm

zaten hemen koydum kabağı haşlayıp rondodan çekicem demi içine birazda zeytinyağı koyarım.bizim oğlan çok seviyo yoğurdu :) alışmıştı da yoğurda ne zaman başlasam o zaman yine kabız olmuycak mı ki?amaan yelizcim bilemedim söz konusu çocuk olunca çok zormuş o ıkındıkça benim canım yanıyo valla ki kabızlık bizde 2.aydan beri hep var

Canım bağırsakları biraz toparlarsa yeniden başlarsın şimdi çok zorlama az az başlarsın bağırsakdada yoğurda göre yavaş yavaş bir flora oluşur ve kolay sindirir kabızda olmaz , ama şimdi kabızken zorlarsan alışşın diye bence daha kötü olur, biraz ara verdiktrn sonra yavaş yavaş başla daha iyi tolere eder

Canım bazıları çatalla eziyor bazıları rondodan geçiriyor bu konuda bi fikrim yok açıkcası:) daha püreye geçemedim de ben:)

tamam canım çok saol kabağı dediğim gibi yapiim dimi? senin bebek ne kız mı erkek mi kaç aylık?

Canım benimki kız haftaya 6 aylık olacak, ben şimdilik elma suyuna irmikle yaptığım muhallebi ile başladım sonra yulaf ekleyeceğim benimkinin bağırsKları problemli olduğu için çooook yavaş bir ek gıda geçişi yapacĞım henü üç kaşık alıyor teyzesi:) püreyi de öyle yapabilirsin canım hemen çok çok verme ama az ver canım

Mrb. .lar... İdrar yolu enfeksiyonuna kekik çayı bire bir tedavi ediyor.ama o aydaki bebeğe verilir mi bilmiyorum. Gerçi ilaç tan iyi bişey sonuçta. Sende bir araştır istersen

tamam canım öperim miniğini :) teyzesi irmikli tarifinide verde kabızlık hallolunca azar azar başlayalım

tamam canım öperim miniğini :) teyzesi irmikli tarifinide verde kabızlık hallolunca azar azar başlayalım

CNım iki çay kaşığı irmiği biraz su ile iyice pişiriyorum, internetteki tariflerde çok az pişiriyorlar ben midesinde şişmesin hazmı daha kolay olsun diye süreyi daha uzun tuturorum sonra onu ocaktan alıuorum, elmanın suyuyla karıştırıyorum, miktar senin istediğin kıvama bağlı tabi. Öyle kendimce bişiler yapıyorum işte:)

Ağlasın bakalım korkuyorum büyüyncede böyle ağlıycak diye erkek adam göya çok ciddi bişey hep üçkatçılığından ağlıyo ağlarken gülüyor
o hepsinde var galiba yaa.kızım da ağlar gibi yapıyo ama etrafı inceliyo bi yandan , bi yandan gülüyo .tam numaracılar

canım hiç canını sıkma sana doktor mu yok diğer doktor da iyidir belki bi bakarsın yeter ki kızın iyi olsun .üzme kendini .huysuzluğu falan azaldı mı ? inş geçmiştir canım

Ankaralı arkadaşlarım bu ankarada gelicek biyer yok mu göksu harikalar diyarı gençlik parkı Anıtkabir Gölbaşı heryeri fethettik oglusumla akşam nereye gitsek bize bi yardimci olun hayrina

canım bebekler başlangıçta refleks olarak verilen gıdayı dilleriyle itebilirlermiş,normalmiş. zamanla ağzına tutmayı öğrenir. yemek zamanını çatışmaya dönüştürmemek gerek oyunlarla zorlamadan yedirmeliyiz ama başlangıçta zaten bi kaç çay kaşığıyla başlanıyo ya o kadar yemesin zaten birden. kalan püreyi saklasan olur mu bilmiyorum ama sanki taze olsa daha ii gibi :44: ben daha başlamadım .inş iştahla yerler minnoşlar

geçmiş olsun canım makatta çatlak falan olursa zorlanır. bi çay kaşığı saf zeytinyağı falan versen poposuna da altını değiştirdikten sonra sürsen iyi gelir belki .ek gıdada da kabız yapma ihtimali olan gıdaları sonraya bırak istersen canım. muhallebi hiç yapmadım biz başlamadık henüz ama 2013 aralık bebekleri ek gıda başlığı var ya ordan yararlanabilirsin

Ankaralı arkadaşlarım bu ankarada gelicek biyer yok mu göksu harikalar diyarı gençlik parkı Anıtkabir Gölbaşı heryeri fethettik oglusumla akşam nereye gitsek bize bi yardimci olun hayrina

Valla canım heryere gitmişsiniz ankarada alışveriş merkezinden başka birşey yoktur ki zaten canım. Ankamall e gidin cepaya gidin, yada kentpark a gidin alışveriş merkezi dışında aklıma birşey gelmiyor vallA:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…