2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ouyyyyyyyy istanbulda bıktık avm lerden en iyisi biz koyumuze geri dönelim

Son düzenleme:

Canım irmik olayını iyi yapmışın yulafla da zenginleştirirsen iyi olur ama muz sıkıntı yaratmasın onun yerine şeftaliyi belki düşünebilirsin...

Aralık Annelerı takvımıne nasıl katılabılıyoruz yardımcı olabılır mısınız :)

Direkt katılıyorsun ama anladığım kadarıyla sen 2014 aralık annesi olacaksın... Bizler 2013 aralık annesi olarak bebişlerimizi kucağımıza aldık bile:)

Muz alerji açısından mı canım kabızlık açısından mı? Muz yerine şwftali daha bile faydalı olur bence de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mira ben sutleri dondururken sut poseti kalmadiginda pet pardaklara koyup uzerlerini kapatmistim 5 ay oncesi ;bugun pirinc unu yapmak icin cikardim ilik suyla beklettim cozuldu arkasindan cezvede 1 cay kasigi pirinc unu ile pisirdim icerisine seftali suyu koydum ama yemedi acaba sut bozulmusmudur?arkasindan sagip anne sutunu pirincle pisirdim kayisi koydum yedi.bilemedim ya sutler bosami gitti simdi

Cano miraya sordun ama bende cevap verebilir miyim:):) donmuş çözülmüş sütün tadı lipaz enziminden dolayı sabun gibi oluyor bozuk değil ama tadı farklı bebek de bunu ayırt edwbiliyor o yüzden yememiştir, bu arada arttık pet bardaklara koyma cNım onlar bpa free değil yani bebek için ıugun değiller süt poşetleri bpa free oluyorlar çünkü, buzluğa attığın süt hiç bir şeklde bozulmaz canım

aynen aynen :))) maşallah benim kuzuma, bütün aralık bebeişleri Ege gibi işhahlı olsun ama buna ek olarak Ege'nin yaptığı gibi emmemezlik yapmasınlar...
öpüyorum bütün aralık annişlerini ve bebeklerini :))

canım Yenice'nin gündoğdu köyündeydim, annemin kocası oralı. annem de Biga'nın Çeşmealtı köyünden... dün çeşmealtına gittik, bugün döndük, geçtik oralardan :))
ay buarada şu otuma şeyi çok güzelmiş... bebişin de çok tatlı maşallah

suratını buruşturduysa tadı garip gelmiştir biranda, ama ağzını açıyorsa yemek istiyordur...

Muz alerji açısından mı canım kabızlık açısından mı? Muz yerine şwftali daha bile faydalı olur bence de

yeliz ben geçen Ege ishalken muz vermiştim, ama doktorum 6. ay diyordu, ishal olduğu için erken verdi. ishali geçince de muzu da kestim.
geçen annemle konuşurken annem de muz, yulaf ve yumurtanın beyazı en zor sindirilen şeyler dedi. muzu erken verirsen bağırsakta yapışıklık bile yapabiliyormuş, annem 8. aydan önce muz verme dedi.

Son düzenleme:
canım hiç canını sıkma sana doktor mu yok diğer doktor da iyidir belki bi bakarsın yeter ki kızın iyi olsun .üzme kendini .huysuzluğu falan azaldı mı ? inş geçmiştir canım

Huysuzluğu azaldı şimdilik canım idrar torbasını doldurmyı bekliyoruz artık yarın sabah takacam inş. denk geirde tahlile götürebilirim hemen umarım geçmiştir bıdığımın hastalığı

Tamam canım ben zaten çok yavaş geçmeyi planlıyorum ancak geçerdim 7. Aya doğru ama sekizinci aya kadar beklerim şimdi çok sağol canım bildiğim iyi oldu

Ne guzel bebekleriniz oturuyor donuyor benim bebegim kilosundan dolayi donemiyor oturamiyor arabada bile oturamiyor hala yatar pozisyonunda goturuyorum grzmeye giderken doktor kilosundan dolayi dedi ama bilmiyorum 9700 kilosu tasirken kollarim kopuyor allahtan mizmiz bi bebek degil aglamiyor aksine hep guluyor masallah bide cok uyuyor daha ne istiyosun der gibi oldugunuzu goruyorum sabahlari ben zorla uyandiriyorum kahvalti ogunune simdiden alissin diye erken kaldirmaya calisiyorum bebegim 5 bucuk aylik ve anne sutu aliyor sadece gece 1 de uyuyo 6 da kalkip emiyor ve tekrar yatiyor 12 de kalkiyor :))) acaba uykudan dolayimi kilosu bu kadar fazla sizce ?????

bende butun bu saorulari cok merak ediyorum inan ama cevabini bilmiyorum bulursan benimlede paylasirmisin?ayrica bizim sut alerjimizden dolayi sutleri neyle mayalamam gerikiyor onuda bilmiyorum ?yogurt yapmak istiyorum yapamiyorum.

Hehe bekliyorum at tepesindeki fotosunu merakla:)
Ya yazdıktan sonra düşündüm zaten kim binmiştirki zaten:)

çok yakında:)
pek yoktur sanırım binen ilkleri yapıyor kerata:)

Cnm senin yaptıklarını görünce üvey anne gibi hissettim kendimi ben basit kaçıyorum sanırım. Hiç bu kadar uğraşıyorum. Bazen yoğurt bazen sebze çorbası bazen muhallebi pirinç ünlü. Çok yoruluyorum ama herkes de yoruluyor bahane değil.

Benim oğlum yayla çorbası yerken önce itiyor zorlayinca öğürüyor boğulacak gibi oluyor bende yedirmeliyiz zamanla alışır diye bekliyorum.

ben bilinçsizce yedirin ya arada ama artık vermem kabız olur diye mi vermicez

ya benim oğlumda yaklaşık o kilolardan maşallah iştahlı da. Sadece annesütü değil ama vermezler öldürür beni sıpa. Yalnız yan dönebiliyor oturuyor bezi açık olunca daha rahat dönüyor. Yalnız pipisi içe giriyor doktora sormayı unuttum ama hemşire ve çevredekiler kilodan diyor

masallah tosuncuk sekerim ohh ne guzel uyusun buyusun misss yariyor demekki sutun biraz biraz hareketlenince gecer kilo bende alsin diye ne yedirsem diye evin icinde dolanip duruyorum .geceleri rahat rahat uykunuzu alin sabahlarida hareketsiz birakma sen sarki ac ellerini kollarini harket ettir emekletmeye calis oyunlar oynat surekli yatirma gunduzleri allah nazardan korusun tekrar mASALLAH

Gerçekten Allah ım kolaylığını veriyor.biz 4 günü bitirdik bile.babannesine de çok alıştı.balkonda beni geçirip balkonda karşılıyorlar. daha beni tanıyamıyor mu bilmiyorum ama arkamdan hhiç ağlamıyor.sadece emmek istediği zaman mızıldıyormuş..ben onu çok özlüyorum ama neyse 2 gafta kaldı.bu sene bitti sayılır.

Saçmalama cano ne üvey annesi benim kıza yoğurt yasak ondan uğraşıyorum hatta ben daha sebzeye bile geçenedim bi elma suyuyla irmik o kadar, bak sen sebze çorbası bile vermişsin daha ne olsun:)

Saol cnm motive edici güźel sözlerin icin teşekkür ederim.

Sen, Mira, Alá hakkı zor ödenecek harika annelersiniz bebekleriniz özel sizler ayrı çabalar gösteriyoruz hayranım sizlere

Aynen canım allerjiden dolayı sıkıntılı kabızlık olayı da var tabi... Normal bebeklere bile ilk verilen meyvelerden değil...

Yelizin dediğine aynen katılıyorum:)))
Tat değişiyor beğenip içmiyorlarmış...(

Öncelikle oyy maşallah Allah nazarlardan korusun:) çok uyuyor demişin canım ama gece uykusu için 11 saat çok fazla değil... Gün içinde ne kadar uyuyor yani 12 den sonra? Günde 15 saat benim bildiğim normal... bundan fazla uyuyorsa o zaman sıkıntı.. Bence gece 1 de yatış çok geç çekebliyorsan onu öne çekmeye çalış böylelikle sabah erken kalkarsınız ileride problem olur çok.. Dediğin gibi kahvaltı saatleri hep atlanmış olur.. Çocukların en geç sabah 10 da kahvaltılarını bitirmiş olmaları gerekiyormuş... Ve gece 10 dan önce de mutlaka uyumaları... Büyüme atakları için bu saatler önemli...

canım bebişin gece geç yatıyo 12 ye kadar uyuması normal . benim kızım 9 da yatıp 10 a kadar uyuyo. fazla uyumuyo bence.

Sağol canım bunu bildiğim gerçekten iyi oldu artık şeftalş suyu ile yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…