2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kizlar son gunlerde Mete cok hysuz. emmek istemiyo once geriyo kendini sonra sac kurtma mak.muzigini fln acyrm telden ayaga kalkyrm( meme acik tabii) tam agznn. hizasnda degdirerek ayakta gezerek neyse aliyor memeyi sonra pek sorun yok emmeye devam ediyo ama gunduzleri hep boyle.Heleki degisik bir ortamsa etrafta insan varsa mumkun degil emzrmk niye boyle ypyrki hadi etrafa bakmasini anlyrm da gunduz evde niye boyle direnyr once..

Son düzenleme:
Saol cnm motive edici güźel sözlerin icin teşekkür ederim.

Sen, Mira, Alá hakkı zor ödenecek harika annelersiniz bebekleriniz özel sizler ayrı çabalar gösteriyoruz hayranım sizlere

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım ama hiçbir annenin hakkı ödenmez... Sizin de başınıza gelseydi siz de bizim gibi mutlaka titizlikle yapardınız diyetleri eminim:)

purey ben azcik da tereyag koydum dun. daha guzel oldu.
yedirirknde kasigi agznda tutuyorum.
daha henuz agizda gvelymiyolar.
kasigi lokmasiyla agzinda tutunca yalana yalana yiyor.
bide kasigin sivri yerini gzn dayamiyorum kasigi yan sekilde veriyorm agzn daha kolay oluyor.

hergun taze yapilmali pure ama. artnca ayiriyorum yarn ydiriyorum valla..

Son düzenleme:

Sen, Mira, Alá hakkı zor ödenecek harika annelersiniz bebekleriniz özel sizler ayrı çabalar gösteriyoruz hayranım sizlere

Canım her bebeğin bir sıkıntısı oluyor annelik kolay değil, hiç bir annenin kolay çocuk büyüttüğünü düşünmüyorum ben, bizim payımıza da alerji düştü ne yapalım şükür, ama iltifatların içinn çoooookkkk teşekkürlerrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla canm artik alglari tam olarak acik.
disariya ilgi kayiyor.
hele ayca abisi geldiyse odaya kesinlikle emmiyor.

yelizz yulaf nasil oluyor nerden aliyorsnnn

Son düzenleme:

disariya ilgi kayiyor.

saol esra.
ya bugin cok kotu bi gundu.Uyttm koydum 5 dk uyudu sonra oyaldim uyuttum yine 5dk bide huysuzluk yspinca en son ben de agladim dayanmyip

Ankaralı arkadaşlarım bu ankarada gelicek biyer yok mu göksu harikalar diyarı gençlik parkı Anıtkabir Gölbaşı heryeri fethettik oglusumla akşam nereye gitsek bize bi yardimci olun hayrina

altinpark var ..keçiörende sualti dünyası var kizilcahamam da güzel soguk su milli parki var orda piknik yapabilirsiniz etlikte asagi eglence var vede avm var bolca

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bilinçsizce yedirin ya arada ama artık vermem kabız olur diye mi vermicez

evet canım kabız yapıyor. sindirilmesi en zor olan gıdalardan. annem çocuk hemşiresi, 8. aydan önce verme dedi. muz, yulaf ve yumurtanın beyazı en zor sindirilenlerdenmiş. bağırsakta yapışıklık da yapabiliyormuş... benim oğlum ishalken verdi doktorumuz ama ishali bittiği gibi kestim muzu. 8. aydan önce muz vermicem.

saol esra.
ya bugin cok kotu bi gundu.Uyttm koydum 5 dk uyudu sonra oyaldim uyuttum yine 5dk bide huysuzluk yspinca en son ben de agladim dayanmyip

elif nasılsın? 5. ay kontrolünü okudum... idrar tahlili yapıldı mı? ne oldu? sonra yazdıysan da atlamışımdır belki de...

Yeliz Masal Duru'nun da metro yolculuğu çok ciddiydi koptum😃

Yeliz Masal Duru'nun da metro yolculuğu çok ciddiydi koptum😃
Eki Görüntüle 1136333

hahaha, bi metro ve aralık bebekleri albümü mü yapsak ya bu şapşiklere :)))
çok güldürdüler beni :))

yeliz'in de fotonun altına yazacağı yazıya koptum zaten de alıntılayamadım sonra da bulamadım :))

sevgili aralık anneleri, 3 gün yoktum sayfalar akıp gitmiş, bugün geldim kimsecikler yok ((
özledim sizleri :))

elif nasılsın? 5. ay kontrolünü okudum... idrar tahlili yapıldı mı? ne oldu? sonra yazdıysan da atlamışımdır belki de...
saol cnm yok yazamadm zaten soran da olmamisti (alingaligim uzerimde :) )
tahlil temiz de kultur sonucu beklyrz 3 gun sonra ckyomus o daha onemliymis

sevgili aralık anneleri, 3 gün yoktum sayfalar akıp gitmiş, bugün geldim kimsecikler yok ((
özledim sizleri :))

ya valla benimde gozlerum seni aradi hep.hemen cvp yaziyordun ya yoklugunu hissettim cok. ben de ozledim seni

yorgunum dostlarim yorgunum yorgun:)sagol canim boyle bise duymak beni cok mutlu etti kocam cikolata yemek istiyorum dedigimde sen meger ne abur cubur seviyormussun bu diyeti ben yapsam hic zorlanmam diyo ama hergun kahvesinin yaninda cikolata yiyor

disariya ilgi kayiyor.

Canım meltem yulaf için sindirilmesi zor diyor biraz daha beklesek iyi olacak yulaf umu olarak büyük marketlerde satılıyor, yada yulaf kepeği olarak, sen orda bulamzsan ben sana burdan yollarım tatlım

Ay sorma meltemcim çok şekerler yapbilirz😀😀

Valla yokki başkaaaa bize gelin:) batıkentdeyiz:)

Saol canım yarın dönüyoruz artikin seni Bekliyoruz ist.a orda kapı çok

altinpark var ..keçiörende sualti dünyası var kizilcahamam da güzel soguk su milli parki var orda piknik yapabilirsiniz etlikte asagi eglence var vede avm var bolca

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avm lerden sıkıldık gündüzleri babamiz çalıştığı için biz oglusumla tek takıldık Otelimizin oralarda gezdik bide kugulu parka gittik

Aman yarabbimmmmmmmm yerim senin ağzını burnunu ben, pek ciddi gerçekten de:)

Kalabalığa girdiğinde olayı çözene kadar ciddi sonra bi başlıo metroda herkese kakara kikiri koparsn😀

kızlar biz 23 ocak doğumluyuz bugün bebeğime bir kahve fincanı yoğurt verdim çok mu vermişim siz ne kadarla başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…