- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
merhaba kızlar
her yazmak için oturduğumda biriken geçmişi okumakla geçti bazen de bebişim izin vermedi yazamadım uzun zamandır
bundan 10 gün kadar önce kayınpederim vefat etti
ameliyat olmuştu yogun bakımdan çıkamadı.. kendisiyle en son görüşen bendim gayet te güzel tepki vermişti tanıdı anladı beni ama takdiri ilahi... kendisini çok severdim.. çok etkilendim.. allah rahmet eylesin...
bebişimle biz iyiyiz çok şükür tepkilerinin artması anlıyormuş gibi dinlemesi kısaca büyüdüğünü görmek tarifsiz bi mutluluk
allahım acılarını göstermesin hiç bi yavrunun
sizi de takip ettik hep
gerçi arada şöyle bi 20 sayfa var okuyamadığım onu da dönüp okuyacam
buarada herkesler birbirini görmüş sanırım feys tenesra sende mi ekli nasıl görebilirim cano
meltem senin bu oglann cok kani sicak yaaa.. bayiliyorum..
2:
Valla ona uysam kabul etsem verdrcekti gayet ciddi gozukuyodu.kendi cocuklarina da yedrms herseyi oyle diyo.İdare edyrz isteCnm senin kV acaip abartmış ama künefe köfte hoş benim annem de öyle yapıyor bi de ağzıma bakıyor diyor :) kendi annem olunca rahatça fikrimi söylüyorum o da az yalatıyo ama basit bebek yemekleri yenebilir artık tabi ben Dr değilim ama fikrim böyle
hehehe aynen canım sırıtık :)) herkese mavi boncuk dağıtıyor... hatta fotolarda yakalayamıyorum gülücükleri...
ama babasıyla ben de öyleyiz... hep yüzümüzde bir tebessüm... hele ben salla gitsin modunda çok rahatım hep gülerim. bu eşşek sıpası da bize benzedi :))
Allah muttlulugunuzu daim etsin cnm
Valla ona uysam kabul etsem verdrcekti gayet ciddi gozukuyodu.kendi cocuklarina da yedrms herseyi oyle diyo.İdare edyrz iste
elif posta kutun doluymuş sana özelden mesaj gelmiyor haberin olsun, silmen lazımmış :))
elif posta kutun doluymuş sana özelden mesaj gelmiyor haberin olsun, silmen lazımmış
:))
hehe bizim şarkılar :)))
bi de Ege'nin en sevdiği şarkı elma kurdu :)) youtuba yaz çıkar çok eğlenceli :))
canım ben elma suyuyla başladım, sonra püresine geçtim, sonra armut, değiştire değiştire.
sonra sırasıyla havuç, kabak, patates pürelerine geçtim.
sonra yoğurda başladım.
sonra muhallebi.
2 gündür de balık veriyorum.
kahvaltıda peynir yediriyorum, menemen yaparsam ekmeğin içiyle suyundan veriyorum.
haftada 1 kere tavuk ciğeri veriyorum.
muhallebililerine şeftali, çilek, kiraz katıyorum değiştire değiştire.
karadut ve karpuz yedirdim.
avakadoyu veriyorum sık sık zeka gelişimini destekliyormuş.
bazen de muhallebisine pekmez katıyorum kan yapar diye.
ben baya başladım artık ek gıdaya.
ben meyveyle başladım. ama bazı dr.lar sebzeyle başla meyve tadı alan çocuk sebze yemiyor diyormuş.
çok şükür ben meyveyle başlamama rağmen bir sorun yaşamadım. ama bu da aklında olsun. bazı annelerimiz bunu uyguladı.
merhaba kızlar
her yazmak için oturduğumda biriken geçmişi okumakla geçti bazen de bebişim izin vermedi yazamadım uzun zamandır
ameliyat olmuştu yogun bakımdan çıkamadı.. kendisiyle en son görüşen bendim gayet te güzel tepki vermişti tanıdı anladı beni ama takdiri ilahi... kendisini çok severdim.. çok etkilendim.. allah rahmet eylesin...
bebişimle biz iyiyiz çok şükür tepkilerinin artması anlıyormuş gibi dinlemesi kısaca büyüdüğünü görmek tarifsiz bi mutluluk
sizi de takip ettik hep
buarada herkesler birbirini görmüş sanırım feys tenesra sende mi ekli nasıl görebilirim cano
Saol sukunetcim.Bakalim arycm hastaneyi.Endiselnyrm ama olacak naapalim.Alti acik mi duryr sunnrttn sonra bez baglayablyr muyuz cnm ?
diger sorularimi da cvplamssin okudum cnm. Saol
merhaba kızlar
sizi de takip ettik hep
Hanimlar merhaba beni hatirlayaniniz var mi :))
Sukunet tepki verdim çuñkü kerevizi araştırdim 8 aydan önce verilmemesi gerekiyormus. Bide ek gidaya gecmis olsam neyse daha ben bebegime hicbisey yedirmemisken neyle baslasam iyi olur diye arastirirken onun bana sormadan kafasina göre corba yapip bide bir fincandan fazla vermesine cok kizdim.
Uykumuz cok karisik soyle ki gece 1 2 gibi uyuyor sabah 6 da kalkip emip tekrar yatiyo 11 gibi kalkiyo ve oglen 2 gibi tekrar uyuyo ama yarim saat falan 4 te tekrar uyuyo aksam 8 de bi daha :) uyutmamak icin direniyorum ama uyuyo yani yapacak birsey kalmiyo :)
Ne yapacagimi saairdim ben erken yatip erken kalkmasini istiyorum ama olmuyor
arkadaşlar pazt günü işe başladım.sabahları milupanın kaşık mamasını veriyor kayınvalidem. bazen öğlen yanıma getiriyorlar okula. getiremediklerinde de meyve yada sebze veriyor.yanında da yoğurt pazt ve sali kakasını yapmıştı ama çok koyu kıvamlı ve koyu renkliydi.4 gündür de yapmıyor.ondan önce çok düzenli yapıyordu.hatta her gün aynı satte:)sizce ne yapsam şimdi?
ayyy bu çok güzelmiş, böyle bişiy bende aradım bulamadım yaaKızlar bunu bana ark ım verdi.
Ona Almanya dan gelmiş
. Aras dişini çok rahat kaşıdı bununla
Sevdi yani. İnş sakşnleştirir bu biraz bizimkini pofff
Eki Görüntüle 1139325 Eki Görüntüle 1139326
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ona uysam kabul etsem verdrcekti gayet ciddi gozukuyodu.kendi cocuklarina da yedrms herseyi oyle diyo.İdare edyrz iste
maşallah egeye, kıskandım şimdi, ben de göndericem sandalye sefamızı işte banane
Eki Görüntüle 1139490
sen de sağol canım, bizim sünnet sonrası diğer arkadaşların anlattığından biraz daha zor oldu
sünnetten önce çişini yapmakta zorlanıyordu, yapana kadar ağlıyordu, yaparkende çırpınıyordu yavrum, hatta pipisi şişmeye morarmaya başlamıştı
o yüzden 9 günlükken yapıldı sünneti, sargısı daha sünnetin yapıldığı gün düştü ve bez değdikçe canı yanıyordu, o yüzden iki gün bağlamadım
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
hatırladım canım seni, epeydir yoktun
neden tepki verdin diye soran ben değilim canım, sonundaoldu nickli arkadaş sormuştu sanırım
ben de bu aydaki bir bebeğe bişeyler verilmeden önce anneye sorulması gerektiğini düşünüyorum
daha çok küçük annesi onun uykusunu etkileyen birçok şey vardır ama 6 aylık bir bebek 24 saatte 13-15 saat uyuması normaldir
uyutmamak için direnme özellikle akşam uykusunu geciktirmeye çalışma ters tepebilir uykusu daha da karışabilir,
sabah uykusundan erken kaldırarak düzeltebilirsin, mesela gece uykusundan normalde 11 civarı uyanıyorsa, ilk birkaç gün 10:30 civarı kaldır
10:30 civarı kalkmaya başladığında bu sefer 10 civarı uyandırmaya başla böyle böyle akşam uykusu da öne kayacaktır
belki zor uzun bir süreç ama saatleri bir ayarlayabilirsen hep rahat edersin
canım meyve sebze verirken birkaç kaşıkta bir 1-2 yudum ılık su verin, mamasına pürelerine zeytinyağı koyun,
yoğurt kabız yapabiliyor, sebze meyve miktarı fazla geliyor olabilir azaltabilirsiniz
ek gıdaya geçiş sürecinde kabızlar, ishaller olabilir, kaka renginde, kokusunda değişmeler olabilir
6 aydır süt alan vücut katı gıdalara alışmaya çalışıyor kolay değil
ayyy bu çok güzelmiş, böyle bişiy bende aradım bulamadım yaa
benim oğlanın parmak hep ağzında, boğazına kadar sokuyor elini
havuç, soğan da veremiyorum hatta dişliği bile arka dişlere itmeye çalışıyor, midesi bulanıyor
dişlerini kaşıyacak birşey bulamadık henüz
maşallah egeye, kıskandım şimdi, ben de göndericem sandalye sefamızı işte banane
Eki Görüntüle 1139490
evet aynen cnm demiştim dün geldi bütün evi sildi süpürdü tuv.banyo lavoboları temzledi oyönü deçok iyi saolsun ben çocuga bakayım sen iş yyap bile demiyorhep oyleler cnm dozunu aşmadiğı müddetçe dedigin gibi idare edilir. Yavrular da onların hakkı oluyor işte bakıyorlar bir çocuğa bakmak çok zor. Sağolsun yardım edenler.
sen de sağol canım, bizim sünnet sonrası diğer arkadaşların anlattığından biraz daha zor oldu
sünnetten önce çişini yapmakta zorlanıyordu, yapana kadar ağlıyordu, yaparkende çırpınıyordu yavrum, hatta pipisi şişmeye morarmaya başlamıştı
o yüzden 9 günlükken yapıldı sünneti, sargısı daha sünnetin yapıldığı gün düştü ve bez değdikçe canı yanıyordu, o yüzden iki gün bağlamadım
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
hatırladım canım seni, epeydir yoktun
neden tepki verdin diye soran ben değilim canım, sonundaoldu nickli arkadaş sormuştu sanırım
ben de bu aydaki bir bebeğe bişeyler verilmeden önce anneye sorulması gerektiğini düşünüyorum
daha çok küçük annesi onun uykusunu etkileyen birçok şey vardır ama 6 aylık bir bebek 24 saatte 13-15 saat uyuması normaldir
uyutmamak için direnme özellikle akşam uykusunu geciktirmeye çalışma ters tepebilir uykusu daha da karışabilir,
sabah uykusundan erken kaldırarak düzeltebilirsin, mesela gece uykusundan normalde 11 civarı uyanıyorsa, ilk birkaç gün 10:30 civarı kaldır
10:30 civarı kalkmaya başladığında bu sefer 10 civarı uyandırmaya başla böyle böyle akşam uykusu da öne kayacaktır
belki zor uzun bir süreç ama saatleri bir ayarlayabilirsen hep rahat edersin
canım meyve sebze verirken birkaç kaşıkta bir 1-2 yudum ılık su verin, mamasına pürelerine zeytinyağı koyun,
yoğurt kabız yapabiliyor, sebze meyve miktarı fazla geliyor olabilir azaltabilirsiniz
ek gıdaya geçiş sürecinde kabızlar, ishaller olabilir, kaka renginde, kokusunda değişmeler olabilir
6 aydır süt alan vücut katı gıdalara alışmaya çalışıyor kolay değil
ayyy bu çok güzelmiş, böyle bişiy bende aradım bulamadım yaa
benim oğlanın parmak hep ağzında, boğazına kadar sokuyor elini
havuç, soğan da veremiyorum hatta dişliği bile arka dişlere itmeye çalışıyor, midesi bulanıyor
dişlerini kaşıyacak birşey bulamadık henüz
Eki Görüntüle 1139490
evet aynen cnm demiştim dün geldi bütün evi sildi süpürdü tuv.banyo lavoboları temzledi oyönü deçok iyi saolsun ben çocuga bakayım sen iş yyap bile demiyoryani
Buyrun bunlarda bizden:))
Hep dişimiz kaşınıo ne yapalımmm
Eki Görüntüle 1139512 Eki Görüntüle 1139513 Eki Görüntüle 1139514
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?