2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım başınız sağolsun, allah sabır versin...

meltem senin bu oglann cok kani sicak yaaa.. bayiliyorum..

2:

hehehe aynen canım sırıtık :)) herkese mavi boncuk dağıtıyor... hatta fotolarda yakalayamıyorum gülücükleri...
ama babasıyla ben de öyleyiz... hep yüzümüzde bir tebessüm... hele ben salla gitsin modunda çok rahatım hep gülerim. bu eşşek sıpası da bize benzedi :))

Valla ona uysam kabul etsem verdrcekti gayet ciddi gozukuyodu.kendi cocuklarina da yedrms herseyi oyle diyo.İdare edyrz iste

Allah muttlulugunuzu daim etsin cnm

Valla ona uysam kabul etsem verdrcekti gayet ciddi gozukuyodu.kendi cocuklarina da yedrms herseyi oyle diyo.İdare edyrz iste

elif posta kutun doluymuş sana özelden mesaj gelmiyor haberin olsun, silmen lazımmış :))

Elma kurdu ha bakarım ona da:)

Başınız sağolsun canım
Mirakar söz verdiğim gibi kurar kurmaz foto senin için :))

Eki Görüntüle 1139343

Holeyy çok güzel olmuş ki sandalyesi kuzunun:)

Saol sukunetcim.Bakalim arycm hastaneyi.Endiselnyrm ama olacak naapalim.Alti acik mi duryr sunnrttn sonra bez baglayablyr muyuz cnm ?

diger sorularimi da cvplamssin okudum cnm. Saol

sen de sağol canım, bizim sünnet sonrası diğer arkadaşların anlattığından biraz daha zor oldu
sünnetten önce çişini yapmakta zorlanıyordu, yapana kadar ağlıyordu, yaparkende çırpınıyordu yavrum, hatta pipisi şişmeye morarmaya başlamıştı
o yüzden 9 günlükken yapıldı sünneti, sargısı daha sünnetin yapıldığı gün düştü ve bez değdikçe canı yanıyordu, o yüzden iki gün bağlamadım

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah

Hanimlar merhaba beni hatirlayaniniz var mi :))

hatırladım canım seni, epeydir yoktun
neden tepki verdin diye soran ben değilim canım, sonundaoldu nickli arkadaş sormuştu sanırım
ben de bu aydaki bir bebeğe bişeyler verilmeden önce anneye sorulması gerektiğini düşünüyorum

daha çok küçük annesi onun uykusunu etkileyen birçok şey vardır ama 6 aylık bir bebek 24 saatte 13-15 saat uyuması normaldir
uyutmamak için direnme özellikle akşam uykusunu geciktirmeye çalışma ters tepebilir uykusu daha da karışabilir,
sabah uykusundan erken kaldırarak düzeltebilirsin, mesela gece uykusundan normalde 11 civarı uyanıyorsa, ilk birkaç gün 10:30 civarı kaldır
10:30 civarı kalkmaya başladığında bu sefer 10 civarı uyandırmaya başla böyle böyle akşam uykusu da öne kayacaktır
belki zor uzun bir süreç ama saatleri bir ayarlayabilirsen hep rahat edersin

canım meyve sebze verirken birkaç kaşıkta bir 1-2 yudum ılık su verin, mamasına pürelerine zeytinyağı koyun,
yoğurt kabız yapabiliyor, sebze meyve miktarı fazla geliyor olabilir azaltabilirsiniz
ek gıdaya geçiş sürecinde kabızlar, ishaller olabilir, kaka renginde, kokusunda değişmeler olabilir
6 aydır süt alan vücut katı gıdalara alışmaya çalışıyor kolay değil

ayyy bu çok güzelmiş, böyle bişiy bende aradım bulamadım yaa
benim oğlanın parmak hep ağzında, boğazına kadar sokuyor elini
havuç, soğan da veremiyorum hatta dişliği bile arka dişlere itmeye çalışıyor, midesi bulanıyor
dişlerini kaşıyacak birşey bulamadık henüz

Mirakar söz verdiğim gibi kurar kurmaz foto senin için :))

Eki Görüntüle 1139343

maşallah egeye, kıskandım şimdi, ben de göndericem sandalye sefamızı işte banane

hep oyleler cnm dozunu aşmadiğı müddetçe dedigin gibi idare edilir. Yavrular da onların hakkı oluyor işte bakıyorlar bir çocuğa bakmak çok zor. Sağolsun yardım edenler.

Ewt bendim soran.. sanırım kereviz vermişti. Yalan olmasın ben Dr a hiç sormadım ama yanılmıyorsam gizem veriyordu o yüzden sordum neden bu kadar tepkili oldu diye. Valla ben hiç kızmazdım çünkü kV den hiç yardım görmediğim için sevinirdim

Bu arada sükunet meltem bebekleriniz ćok güzel görünüyor maşallah onlara. Peki sevdiler mi mama sandalyeler imi. Ben de almayı düşünüyorum ama benim oğlan en fazla 2 dk sonra sıkılmaya başlıyor ne yapsak. Korkuyorum onu da sevmezse boşa gider başıma yük kalır sandalye de.

hep oyleler cnm dozunu aşmadiğı müddetçe dedigin gibi idare edilir. Yavrular da onların hakkı oluyor işte bakıyorlar bir çocuğa bakmak çok zor. Sağolsun yardım edenler.
evet aynen cnm demiştim dün geldi bütün evi sildi süpürdü tuv.banyo lavoboları temzledi oyönü deçok iyi saolsun ben çocuga bakayım sen iş yyap bile demiyor yani

Buyrun bunlarda bizden:))
Hep dişimiz kaşınıo ne yapalımmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun cnm sizinki zorunluluktan olmuş heralde.

ayy aralik bebeleri hepsi birbirinden tatli
aras ege sukunett in ki....ybz in ki, masal duru,mete,azra
daha adini unuttuklarim...
hepsine masallahhhh.

sukunet canmm cok tatlisiniz anne kiz baktim fotonuza.
sende sakarya uni de okmussun bende ilk universitemi orda okudum..

evet aynen cnm demiştim dün geldi bütün evi sildi süpürdü tuv.banyo lavoboları temzledi oyönü deçok iyi saolsun ben çocuga bakayım sen iş yyap bile demiyor yani

Allah razı olsun ondan demekki sen de gelin değil evlatsin ne güzel Rabbim Her daim böyle etsin inş

Oyy masallah sıpa ya bizim yaramaz emzik tutmadı ne güzel aras Paşaya. Bu arada fiziği benim mete ye benziyor.

Ya kızlar kaç gündür aklıma geliyor soracağım unutuyorum. Ramazan bu ayın sonu sanırım oruç tutacak mısınız sütü etkiler mi bilendir vardır belki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…