- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Buyrun bunlarda bizden:))
Hep dişimiz kaşınıo ne yapalımmm
Eki Görüntüle 1139512 Eki Görüntüle 1139513 Eki Görüntüle 1139514
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy aralik bebeleri hepsi birbirinden tatli
aras ege sukunett in ki....ybz in ki, masal duru,mete,azra
daha adini unuttuklarim...
hepsine masallahhhh.
sukunet canmm cok tatlisiniz anne kiz baktim fotonuza.
sende sakarya uni de okmussun bende ilk universitemi orda okudum..
Ya kızlar kaç gündür aklıma geliyor soracağım unutuyorum. Ramazan bu ayın sonu sanırım oruç tutacak mısınız sütü etkiler mi bilendir vardır belki??
canım annem kardeşimi emzirirken oruç tuttuğu gün sütü kesilmiş :18:Ya kızlar kaç gündür aklıma geliyor soracağım unutuyorum. Ramazan bu ayın sonu sanırım oruç tutacak mısınız sütü etkiler mi bilendir vardır belki??
ay anıl maşallah maşallah, aras ne kadar boylu ve büyük duruyor, sanki egeden 2 ay büyük gibi... kaç doğumlu aras boyu falan ne?
sen kilolu diyorsun da bence boyu da var hiç öyle kilolu durmuyor sen kilolu bebek görmemişsin...
teşekkür ederiz canım, ayça da bu grup da niye atlıyorsun??!! merak etme kızını da söylemiş kayırmış demeyiz, ayça da çoook tatlı maşallah anası gibi esmer güzeli olcak :))
canım bence tutma. süt için bol bol sıvı almak çok önemli, havalar çok sıcak olacak, emdikçe de çok sıvı kaybedeceksin. bence sağlıklı bol proteinli ve sıvılı beslenmeye özen göster.
haa dinen ne deniyor inan bilmiyorum. ama ben çocuğun beslenmesinin çok daha önemli olduğunu bunun bir günahı olacağını zannetmiyorum. tutmadığın günü emzirmen bitince niyetlenir tutarsın, allah kabul eder... adet döneminde de öyledir ya..
dediğim gibi sadece fikrimi söyledim dinde ne denir onu bilmiyorum.
canım annem kardeşimi emzirirken oruç tuttuğu gün sütü kesilmiş :18:
en kısa zamanda almak istiyorum artık ama hem hesaplı hem kullanışlı olsun istiyorum bu ikeanınkini meltem öneriyordu sanırım
tepsisi yok galiba onun dimi? ve emniyet kemeri???
bir de oturagına siz minder gibi bişey yerleştirdiniz sanırım doğru mudur?
ikeanınki ahşap diye kalmış aklımda ama değilmiş
kullanan arkadaşlar sağlam bu dimi yani kaç kiloya kadar taşır acaba
bir deee ayakları çok açık duruyor ya çok geniş yer mi kaplar acep
ayy çok sordum
mama sandalyesiyle ilgili tüm önerilere açığım acilen karar vermek istiyorum
aaa bir de yürüteç önerisi varsa alabilirim çok sevinirim
sağol canım
ayyyy kıyamam onaa içim burkuldu inan
hep aç, daha versem yerdi demişin verseydin keşke yesin noolcak
elindeki tabağa bakıp bakıp ağladı mııııı oyyy çok duygulandım vallabidaha öyle yapma nooolur
ay anıl maşallah maşallah, aras ne kadar boylu ve büyük duruyor, sanki egeden 2 ay büyük gibi... kaç doğumlu aras boyu falan ne?
sen kilolu diyorsun da bence sıvılı beslenmeye özen göster.
haa dinen ne deniyor inan bilmiyorum. ama ben çocuğun beslenmesinin çok daha önemli olduğunu bunun bir günahı olacağını zannetmiyorum. tutmadığın günü emzirmen bitince niyetlenir tutarsın, allah kabul eder... adet döneminde de öyledir ya..
dediğim gibi sadece fikrimi söyledim dinde ne denir onu bilmiyorum.
Allah razı olsun ondan demekki sen de gelin değil evlatsin ne güzel Rabbim Her daim böyle etsin inş
Oyy masallah sıpa ya bizim yaramaz emzik tutmadı ne güzel aras Paşaya. Bu arada fiziği benim mete ye benziyor.
Çok tşk kızlar. Rabbim hepsine uzun ömür versin
Getçekten hepsi çok şeker
Cnm evet kilolı durmuo boyu uzun. Öyle kilolu durup fos çocuklar gibi değil
Geçen hafta 71 cm 9080 di kilosu
6 aralık doğumlu canımss
Kilolu bebek gördüm bu arada Arasla aynı olup 12 kilo olan
Ama benim kolum belim sırtım koptığu için kucakta tutmaktan.
O yüzden bana kilolu gelio. O yüzdrn zayıf çocuk iyidir:))
Daha şimdiden pertim. Bismillaj 6ay oldu yürümeye minimum 6ay var
Kizlar gecmisi okumadim ama sünnet le ilgili sunu soyleyim istedim bir ay oldu ben yaptırdım ilk gun sıkıntı liydi sadece bez olayini soyle yaptik köpük bardaklar varya onu ortadan kestim iki tarafi acik olan kismi koydum pipisi tam ortaya gelecek sekilde koydum bezi bagladim bur hafta hep böyle yaptik doktor soylemisti yuksek old icin degmedi ve acimadi biraz sıkı oluyo bardak kaymiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yogurttan sonra sebzeye gececegim nasil vermeliyim? Kabak alacagim bugun purebmi corba mi yapmaliyim patatestebekleyeyimmi ve bunlari nasil yapacagim? Yardim edermisiniz
Ewt bendim soran.. sanırım kereviz vermişti. Yalan olmasın ben Dr a hiç sormadım ama yanılmıyorsam gizem veriyordu o yüzden sordum neden bu kadar tepkili oldu diye. Valla ben hiç kızmazdım çünkü kV den hiç yardım görmediğim için sevinirdim
Bizde sünnet yaptirdik ama hemen sunnetten sonra bezini bagladik. Hic bisey olmaz dedi doktor hatta bazi doktorlar 6 saat aç gelin diyormus bizimkinde öyle biseyde olmadi önce emzirdim uyuttum aslinda uyurken bile yapiliyirdu ama oglum bacagina dokunulunca uyandi hemen. O oyuncaklariyla oynarken oldu sünneti. Lokal anestezi oldu ve sünnetten hemen sonra banyo bile yaptirabilirsiniz demisti biz 2.gun yikadik. Önceden nasil davraniyorsaniz bezini ne sıklıkla degistiriyorsaniz kucaginiza nasil alip nasil tutuyorsaniz ayni davranin hic bir degisiklik yok dedi. Cok rahat bir sünnet ve sünnet sonrasi gecirdik.
Canım kabakla değil patates ve havuçla başla. 3 gün sonra kabak ekle. Havucu ve patatesi haşla pişmesine yakın 1 çay kaşıgı irmik ekle blendırdan geçir.birazda zyagı tamamdır :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?