2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ay anıl maşallah maşallah, aras ne kadar boylu ve büyük duruyor, sanki egeden 2 ay büyük gibi... kaç doğumlu aras boyu falan ne?
sen kilolu diyorsun da bence boyu da var hiç öyle kilolu durmuyor sen kilolu bebek görmemişsin...

teşekkür ederiz canım, ayça da bu grup da niye atlıyorsun??!! merak etme kızını da söylemiş kayırmış demeyiz, ayça da çoook tatlı maşallah anası gibi esmer güzeli olcak :))

Ya kızlar kaç gündür aklıma geliyor soracağım unutuyorum. Ramazan bu ayın sonu sanırım oruç tutacak mısınız sütü etkiler mi bilendir vardır belki??

canım bence tutma. süt için bol bol sıvı almak çok önemli, havalar çok sıcak olacak, emdikçe de çok sıvı kaybedeceksin. bence sağlıklı bol proteinli ve sıvılı beslenmeye özen göster.
haa dinen ne deniyor inan bilmiyorum. ama ben çocuğun beslenmesinin çok daha önemli olduğunu bunun bir günahı olacağını zannetmiyorum. tutmadığın günü emzirmen bitince niyetlenir tutarsın, allah kabul eder... adet döneminde de öyledir ya..
dediğim gibi sadece fikrimi söyledim dinde ne denir onu bilmiyorum.

canım annem kardeşimi emzirirken oruç tuttuğu gün sütü kesilmiş :18:

Sağolun kızla r cevaplar için annem de dinen emziren kadın tutmaz dedi. Geçtiğimiz yıl elim de aralık da doğum yaptı ve oruç tuttu p yüzden kafam karıştı size sormak istedim teşekkür ederim cevaplar için.

Zaten sütüm az mama takviye ediyoruz oğlum emerken sinirlendirmek süt bol bol gelsin istiyor mamayı emmek istemiyor o hallerde. Öyle işte.

en kısa zamanda almak istiyorum artık ama hem hesaplı hem kullanışlı olsun istiyorum bu ikeanınkini meltem öneriyordu sanırım
tepsisi yok galiba onun dimi? ve emniyet kemeri???
bir de oturagına siz minder gibi bişey yerleştirdiniz sanırım doğru mudur?
ikeanınki ahşap diye kalmış aklımda ama değilmiş
kullanan arkadaşlar sağlam bu dimi yani kaç kiloya kadar taşır acaba

bir deee ayakları çok açık duruyor ya çok geniş yer mi kaplar acep

ayy çok sordum
mama sandalyesiyle ilgili tüm önerilere açığım acilen karar vermek istiyorum

aaa bir de yürüteç önerisi varsa alabilirim çok sevinirim

Son düzenleme:

canım tepsisi var, tepsi çıkabiliyor. içine koyduğumuz minder çeşitlerini de ikeada bulabilirsin.
emniyet kemeri de var.
benim kuzenin kızı 1 yaşında oturuyor hala, komşum kızını 3-4 yaşına kadar oturttu sonra yükselticiye geçti, onu indir bindir bıktığı için, herhalde baya uzun kullanabiliriz...
ben bugün koydum ama henüz çok yoruluyor yemeğini onda bitene kadar yediremedim hoppp tekrar ana kucağımıza döndük..
ha ayak kısımları da geniş gibi duruyor ben de öyle düşündüm ama koyunca iyiydi..
ikeada kuruluları ve farklı modelleri de var istersen yerinde incele...
ben bunu iyi fiyata aldığımı ve çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Bugün yogurt miktarini biraz daha arttiracagim. Bide migrosun organik sebze bölümü varmis ordan kabak alip biseyler yapacagim. Püre mi yapmaliyim çorba mi kizlar? Sizler nasil yaptiniz? Ve ikisinide nasil yapacagim? Birazda patates mi eklesem kabak ve patatesle biseyler mi yapsam

Maşallah yaa bebekler büyümus hepside birbirinden tatli olmus. Mama sandalyelerine oturmaya bile baslamislar.

Çok tşk kızlar. Rabbim hepsine uzun ömür versin
Getçekten hepsi çok şeker

Cnm evet kilolı durmuo boyu uzun. Öyle kilolu durup fos çocuklar gibi değil
Geçen hafta 71 cm 9080 di kilosu
6 aralık doğumlu canımss

Kilolu bebek gördüm bu arada Arasla aynı olup 12 kilo olan
Ama benim kolum belim sırtım koptığu için kucakta tutmaktan.
O yüzden bana kilolu gelio. O yüzdrn zayıf çocuk iyidir:))
Daha şimdiden pertim. Bismillaj 6ay oldu yürümeye minimum 6ay var

Allah razı olsun ondan demekki sen de gelin değil evlatsin ne güzel Rabbim Her daim böyle etsin inş

Oyy masallah sıpa ya bizim yaramaz emzik tutmadı ne güzel aras Paşaya. Bu arada fiziği benim mete ye benziyor.

Ben doğduğı günden itibaren vermeye çalıştım
Çok karşı çıkan oldu ama görüş tercih meselesi
Öneren de var şiddetle karşı çıkanda
Ben seviyorum emzikli bebek ve rahat ettim gerçekten
Özellikle uykuya dalarken. Bırakması zor olacak belki ama zaten neleri kolay ki:)
Emzik seçmesi de yok her türlü marka model tutuo
8 emzik modeli var evde

Bi benim mememi tutmuyo eşek kafa!!

[

canım meyve sebze verirken birkaç kaşıkta bir 1-2 yudum ılık su verin, mamasına pürelerine zeytinyağı koyun,
yoğurt kabız yapabiliyor, sebze meyve miktarı fazla geliyor olabilir azaltabilirsiniz
ek gıdaya geçiş sürecinde kabızlar, ishaller olabilir, kaka renginde, kokusunda değişmeler olabilir
6 aydır süt alan vücut katı gıdalara alışmaya çalışıyor kolay değil

sağol canım .ben sadece sebze püresine zeyytin yağı koyuyordum mamasına ve meyve püresine de koyıyım mmı?

Yogurttan sonra sebzeye gececegim nasil vermeliyim? Kabak alacagim bugun purebmi corba mi yapmaliyim patatestebekleyeyimmi ve bunlari nasil yapacagim? Yardim edermisiniz

Kizlar gecmisi okumadim ama sünnet le ilgili sunu soyleyim istedim bir ay oldu ben yaptırdım ilk gun sıkıntı liydi sadece bez olayini soyle yaptik köpük bardaklar varya onu ortadan kestim iki tarafi acik olan kismi koydum pipisi tam ortaya gelecek sekilde koydum bezi bagladim bur hafta hep böyle yaptik doktor soylemisti yuksek old icin degmedi ve acimadi biraz sıkı oluyo bardak kaymiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anil maasallh Aras'a.uzun boyluymus.merak ettim kac cm ve kilo dogdu?

Mete burdaki bebislerden epey kucuk duruyor.28 aralk dogumlu gerci..

Aa cnm ben sordum sunnet.dusunrz pzt randevu alcaz.bardak olayi mantkliymis cnm aklmzda bulunsun saol

Yogurttan sonra sebzeye gececegim nasil vermeliyim? Kabak alacagim bugun purebmi corba mi yapmaliyim patatestebekleyeyimmi ve bunlari nasil yapacagim? Yardim edermisiniz

Canım kabakla değil patates ve havuçla başla. 3 gün sonra kabak ekle. Havucu ve patatesi haşla pişmesine yakın 1 çay kaşıgı irmik ekle blendırdan geçir.birazda zyagı tamamdır :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde sünnet yaptirdik ama hemen sunnetten sonra bezini bagladik. Hic bisey olmaz dedi doktor hatta bazi doktorlar 6 saat aç gelin diyormus bizimkinde öyle biseyde olmadi önce emzirdim uyuttum aslinda uyurken bile yapiliyirdu ama oglum bacagina dokunulunca uyandi hemen. O oyuncaklariyla oynarken oldu sünneti. Lokal anestezi oldu ve sünnetten hemen sonra banyo bile yaptirabilirsiniz demisti biz 2.gun yikadik. Önceden nasil davraniyorsaniz bezini ne sıklıkla degistiriyorsaniz kucaginiza nasil alip nasil tutuyorsaniz ayni davranin hic bir degisiklik yok dedi. Cok rahat bir sünnet ve sünnet sonrasi gecirdik.

Ben veriyorum evet hatta vermediğim sebze kalmadı hiç hepsini verdim. Şükür tek yediği çorba zaten onuda mümkün oldugunca çeşit çeşit yapıyorum yoksa sıkılıyo 😕

canım ek gıda topiği var orayı baştan bi oku çok tarif var

Cok tesekkür ederim canim, peki buharda haslamayayim mi suyun icinde mi haslayayim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…