2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin

başın sağolsun canım Allah sabır ve versin

kızlar kızım gündüzleri sallanmadan uyumuyor iyi alıştı valla nasıl unutturabilirim bilmiyorum salı günü doktor kontrolümüz var ek gıdaya geçicez dedi doktor bakalım nelerle başlıycaz çok merak ediyorum

başın sağolsun canım Allah sabır ve versin

sağol tuğbacım
aslında durumu iyi değildi bi müddettir
uzun zamandır da engelliydi akülü araba kullanıyordu ama son olarak tümör görüldü pankreasta ve onun için olmuştu ameliyatı da... herneyse
tekrar tşkler kızlar

vade gelince bi vesile oluyo canım Allah sabır versin sizlere uzun ömür versin.

tabi kii
antalyalı
bebişine anne sütü vermek için süt anne bulan fedakar arkadaşımız :)

Ay cok sevindim hatirlamaniza evet süt annemiz vardi ama oğlum reflü oldu cığlık kiyamet kesinlikle içmedi sütü. Dr reflü mamasi verdi o biraz azaltti kusmalarini da gecirdi. Biz de birakmak zorunda kaldik süt annenin sütlerini. 1 buçuk ay içti oda kardir diyorum. Simdi benim sütüm ve takviye mama veriyoruz 5 ay 1 hafta bitti tadimlamalara başladik iki gündur yogurt mayalayip veriyorum. Dun babanneye birakmistik kereviz corbasi yapip yedirmis bana sormadan. Artik ona kesinlikle birakmayi düsünmüyorum insallah gerekte kalmaz. Annem baakiyor benim.

Essela basin sagolsun Allah rahmet eylesin. Gecmisi okuyamadim bikac sayfa geriye bakabildim sadece. Bebisler nasil hepiniz iyisinizdir umarim, ben ise basladim 1 aydir annem bakiyor bebegime. Darmaduman oldum ne ev isi yapabiliyorum ne yemek. Bu ek gida iside iyice korkutuyor beni ne yedirecem bilmiyirum. Daha 6ay dolmadi ama ek gida icin ben basladim çunku zaten mama aliyor ve doymuyor sürekli aç ne kadar mama icsede uyumuyor ve bizim yediklerimize bakip duruyor yogurdu cok sevdi sapirdana sapirdana yedi. Daha da versem belki bi cay bardagi yerdi ama yavas yavas gideyim diye cok vermedim bu seferde elimdeki tabaga bakip bakip agladi.

Başın sağolsn canm allah sabır versin hepinize😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnm Anıl da sağolsun bilgilendirdi kilodan diye.. birazcık tonton olmanın bedeli :)

Saol sukunetcim.Bakalim arycm hastaneyi.Endiselnyrm ama olacak naapalim.Alti acik mi duryr sunnrttn sonra bez baglayablyr muyuz cnm ?

diger sorularimi da cvplamssin okudum cnm. Saol

ben normal hayata devam ettim cnm bezinin bağladım sen kesin bağlamak çünkü benim oğlum sünnet olduğunda 29 günlük anlamıyorum. Ama şimdi buyuduler elini atar pipiye her çişte.

Ya benim oğlumda çık terlik ve boyunun altı koltuk altı pişik oluyor kilodan bir de. Bende sebamed pişik kremi sürüyorum

Cnm yanlış anlama ama neden bu kadar tepki verdin ki artık büyüdü sıpa lar çorbayı herkes veriyor kV nin de torunu zararlı olsa vermezdi bence. Keşke benim kV de arada başka da verse böyle yararlı çorbalar.

Çoookkk merci şekerimmm
Mantıklıymış kolay bi sistem yaptırılabilüüü
Ayy erkek bebişler yaaa:))
Biz bu yaz hataya gitcez kara kara düşünüyorum be yapcaz ağıstos sıcağında bu bebeyi
Offf klima açmasak biz yanarız açsak hasta olursa bi içeri bi dışarı
Derdim çok. Detayları sonra anlatırım
İnsallah cnm kilay atlatrz insallah.Dun Mete yemyesil kaka yapti onu sorduydum.cnm. sebze puresi verdydim icinde kabak
Hımm onkunuyu bilemicrm
Ben kabak verdim kusmaktan boğuluyordu bi daha asla vermem
Senin sütünü alıyorsa bizde büyükler anne üşüttüyse kaka yeşil olur derler ama
Bilemiyorum cano
Tatlım başınız sağ olsın
Bende kp yi kaybedince epey toparlayamamıştım
Çok severim kendisini

Allah rahmet eylesin. Sizlere uzun ömür versin balım
Çok tşk hayatım
Ama ablam eczacı o kendi satıyo ondan gider alırım
anıll benimki de azcık geriden geliyo koca totoyu kaldıramıyo bizimkiler

sağol canım amin...
Yok hayatım burdakilerimokuyunca benimki epeyyyy geride
Hantal oğluş Selimle Aras
Problem mi var diye düşünmeden edemiyorum:44:

Evet evet kilodan da olanilirr
Maşallah gıdılıyız kilomız iyi

Sukunet tepki verdim çuñkü kerevizi araştırdim 8 aydan önce verilmemesi gerekiyormus. Bide ek gidaya gecmis olsam neyse daha ben bebegime hicbisey yedirmemisken neyle baslasam iyi olur diye arastirirken onun bana sormadan kafasina göre corba yapip bide bir fincandan fazla vermesine cok kizdim.

Haklisin cnm cok hemde.Benimkide cok merakli yedrmeye azck izn versem yedrck solemesi ayp kunefe yiyoduk versek napar dedi ciddi ciddi.kofte yiyoz gene ayni uyuz olyrm ya... Anne dedim bunun midesi ne bagsragi ne dedim. Bi kabak corbasi verdim kaka yesil oldu onlari versek neolur dedim patlycm en son.Allhtan kayinpederm. De kizyo kv.ye durdruyo onu.

Bilmyrm artik Anilcim ustmemu kabal mi dr ek gidadan ilma ihtmali var takip et dedi iste

Uykumuz cok karisik soyle ki gece 1 2 gibi uyuyor sabah 6 da kalkip emip tekrar yatiyo 11 gibi kalkiyo ve oglen 2 gibi tekrar uyuyo ama yarim saat falan 4 te tekrar uyuyo aksam 8 de bi daha :) uyutmamak icin direniyorum ama uyuyo yani yapacak birsey kalmiyo :)
Ne yapacagimi saairdim ben erken yatip erken kalkmasini istiyorum ama olmuyor

benim kayınvalide de marketten kinder sütlü ballı çikolata getirmiş oğluma:)benbunu yiyemez deyince bize aldım zaten dedi:)bir de kayınvalidem bakıyor oğluma.inşallah ben yokken yedirmeye kalkmaz.

Cnm senin kV acaip abartmış ama künefe köfte hoş benim annem de öyle yapıyor bi de ağzıma bakıyor diyor :) kendi annem olunca rahatça fikrimi söylüyorum o da az yalatıyo ama basit bebek yemekleri yenebilir artık tabi ben Dr değilim ama fikrim böyle

arkadaşlar pazt günü işe başladım.sabahları milupanın kaşık mamasını veriyor kayınvalidem. bazen öğlen yanıma getiriyorlar okula. getiremediklerinde de meyve yada sebze veriyor.yanında da yoğurt pazt ve sali kakasını yapmıştı ama çok koyu kıvamlı ve koyu renkliydi.4 gündür de yapmıyor.ondan önce çok düzenli yapıyordu.hatta her gün aynı satte:)sizce ne yapsam şimdi?

canım bişey yapmana gerek yok, ek gıdaya geçişte kaka sayıları ve kıvamı değişiyor hep. boşver devam et... çalışmaya başladın diye vicdan yapma bunu, evde de olsan ek gıdaya geçince aynı şey olacaktı... Ege de aynı ben takmıyorum artık :))
öğün sistemi de gayet güzel, sen çalışırken böyle devam etsin zaten kaldı 10 günün. zaten sonra evde olunca da ek gıdana devam edersin. sen hiç kendini sıkma gerilme bak 1 hafta bitti gitti.. üzülme ki sütün etkilenmesin. maşallah ne güzel emiyor bak..
eymen'i öp benim için.

Kızlar bunu bana ark ım verdi.
Ona Almanya dan gelmiş
. Aras dişini çok rahat kaşıdı bununla
Sevdi yani. İnş sakşnleştirir bu biraz bizimkini pofff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…