2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Mrb bebegim 5 aylik sunnet yapmak istiyorum dogrumu sizce erken olunca cabuk iyilesiyormus sizce ?........

hemen yaptırrrrr ben de bu p tesı tam 6 aylık olduğu gun lokal ıle yaptırdım
ıyılestı bıle sayılır ... kesınlıkle erteleme
cok cabuk ıyılesıyor her gecen gun alehyınıze vallaa

Mümkünatı olmayan açıklama yapıo insabları kandırmak kolay canm onlara görme ihmal var ortada bakalnlık tarafındanfa olsa bu ihmal sonçta orası özel bir kurum sağlam yada değil herşekilde kontrol edilmesi gerekli
Burada bu konuda bence kimler mğadursa toplu savıcılığa şikayette bulunabilirsnz bu bakalnlıkta olsa hastahnede olsa minicik bedenleri güvenerek götürdğümüz yerlerde asla ihmal olmamlı sıfır risk olmalı
Bakanlık şuclu olsa bile bence hastahane daha ihmalkar kntrol yapmadığı için
Herkese geçmiş olsn geçersizlik umarım olmaz canmm
İnşallah bakalm canm bitti biticek onlara döktüğüm milyarlaramı yanayım psikolojimin bozlduğunamı gerçkete var olmayan bir hastalığı ürettiklerinemi şükürki bebeğin aslaaa olmaz diyen hasthanenn karşınsına kızm ile çıkma şansı verdiği için rabbimr şükür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru söylüyorsun yestleri yapılmalıydu... Alo184 ü aradım.. Şikayetimi söyledim sisteme kaydımı yaptılar size döneceğiz dediler.. Sonra aradı başka biri kadıköy toplum sağlığından aşı birimiyle görüşürsem çok daha ivedi sonuç alabileceğimi amcak kendilerinin de konuyu araştırıp bana mutlaka geri dönüş yapacaklarını söylediler... Yarın kadıköyü arayacağım mesai saatinde çalışıyorarmış...
Valla canım bu senin çocuğun olamazlar da yeni çıktı heralde.. Özel hastanelerin bir politikası ya da aynısı bizim de başımıza geldi başka bir yerde...

Çok iyi yapmşssn miracm hakkını ara vallahi yeni eski benm psikolojimi öyle bozdrlarki paradan çok manevi yıpranmama yanıyorm
Allahtan eşim engel olduda yapıcakları işlemleri kabul etmedik yoksa benim rahmin ve yumurtalıklarımk mahvediceklerdi ve idda ettikleri gerçek olucaktı mevlam okadr büyükkü bu olaydan 38 gün sonra hamile olduğumu öğrendim bin şükür rabbimr
Her özel kurum para peşinde değil ama belli bazı kurumlar para için indan hayatını mahvediyor allah herkesi korusun
Miracm inşallah gönlünün rahatlayacağı haberler alırısın sen ve diğer anneler

Sağol canım aminnn:)

Sağol canım aminnn:)

Miracım korkma yapılan aşının gerçekten zararı olmamıştır, soğuk zincir kırıldıysa içindeki virüsler ölmüştür, canşı değildir bi etkisi olmamıştır yani, yalnız verem aşınızda şişlik kızarıklık olduysa kolda nohuttan az küçük ama belirgin ve şiş tuttu demektir inşallah onu tekrar vurdurmak zorunda kalmaSınız. Ama ne olursa olsun bu stresi size yaşatmamalılardı, çok sinirlendim bende

İnşallah yapılan doktorlar öyle söylemiş evet,.. Valla kolunda küçük bir şişlik ve hafif koyumsu bir renk oluşumu var... Şimdi uyuyorvazra olmadı yarın fotsununyüklerim sağlık ocağındaki doktor verem davaşta test yaptırmalısınz dedi bana... Ayrıntıları gidince konuscağım... Bu arada sen yoktun kaç gündür iyi misinz Nehir nasıl ? Ek gıda olayı nası gidiyor?

Kızlar ya benim kızımın enfeksiyonu tekrarlanmış ve bu sefer augment verdil bu sefer ve drdan iç memlun kalmadık tek kelimeyle berbattı kızım dr görür görmez ağlamaya başladı ve susmadı bizde drdan almadığımız için bize küstü kızımız hep içini çekti eve gelene kadar hiç yüzümüze bakmadı tepki vermedi bize bu aralar huysuz umarım bu sefer geçer enfeksiyonumuz offf offff

yelizzzz, daha bugün Mirakar'a sordum seni, nerelerdesin sen?! Özledik seni :))
Mirakar sormuş da ben de Nehirciği ve ek gıda başlangıcını sorucam )

çoook geçmiş olsun canım... idrar yolumuydu, başkasıyla mı karıştırdım?
umarım en kısa sürede atlatırsınız...

Canım inşLlH test sonucunda aşın tutmuş çıkar. Ben biraz yoğunum annem gitti kv geldi 15 hünde o bakacak. Ek gıdayı kestim zaten iki kaşıkdı, elma suyu filan irmikli, 6 gündür kak bekliyordum bugün yPtı, kabız ılmamaış ama olabilir kestim pazar gününden beri, ben ek gıda olayını beceremeyeceğim galiba

Canımmmmm. Bende özledim sizi ama yoğunluktan giremiyorum ki oluyup çıkıuordum, ek gıda işi hüsranla bitti, oburix biras bise sürtse filan:)

Geçmiş olsn canmm üzülme geçicek allahn izni ile inşallah
Ay sorma bu bızdırklar sevmediği insanları hissediyot birde küçüçük bedenleri ile bize küsüyorlar yaa allahm hasta oluyorm😄

Anladım canım ama korkunun ecele faydası yok malesef doktorun ne diyor ne zaman başlayacaksın? Anne sütü çünkü 6. Aydan sonra tek başına yeterli olmuyor malesef... Hele ki biz diyet yapıyoruz kilo alımı sıkıntı olmasın... Benim sütüm yeterli olduğu halde (miktar olarak) kilo alımı son ay çok azaldı kalori alımını arttırmalıyız dedi doktor... Belki patates kabak gibi birşeyle başlayailirsin... Pek severim Azra da yemiyor ama yemesi şart...

canım naptın yoğurt işini??? nasıl yaptın ve yedi mi??

Geçmiş olsn tekrardaannnn
İnş bu sefer geçer tanamen
Biz doğduğumdan itibaren 15gün kullandık antibiyotik
Üzülme sakın. En azından geçirecek o ilaçlarrr
Doğduklarımda daha dirençsizler en azından şimdi 6ayı atlattı kuzucuk

Tiribini yesinler onun:)) şimdi nasıl. Barıştınız mı annesi

adem ile havva otel canim ilk defa belek tarafina gidicem guzelmis begenirsem ayrintilari yazarim otel benim icin yemek konusunda problem olucak ama kizima hergun ozel corba yapcaklar onun icin sevdim:)
süpermiş ya özel çorba olayı da otel de
hadi iyi eğlenceler bol dinlenceler olsun
siz alerji anneleri en güzelini hakediyorsunuz

aman maşallah iştahlı kuzucuklara
hepsi ege ve mert gibi iştahlı olsun inşallah
benimki de buzluktan çıkan sütleri içmiyo sukunet.. sen yoğurt yapmayı denedin mi onlardan bi denemek istiyorum

olur mu yaz tabi birbirimizi dinlemek azcık ta olsa teselli oluyo.. inşallah 7. ayda memeye sarılır bizimkiler de hatta biran önce inşallah
ben artık sütüm azalcak diye üzülüyorum çünkü eskisi gibi değil
bi de evet kilosu iyi ama benimki doğumdan iri bebekti
4. aya kadar da güzel aldı ama son 2 ayda toplam 1 kilo aldı kelebek hatta 900 falan yine de binlerce şükür şikayet etmicem
uyanıkken çok nadir canım hala aynı...

yok maalesef yalnız değiliz de yine de binlerce şükür
daha zor şeyler yaşayanlar var bunu düşünüp şükret diyorum kendime..
napalım gelişimleri sağlıkları hep iyi olsun inşallah

a aaa
hayret bişey
ama bence hastane kendini aklamak için sağlık bakanlığına atıyo
inşallah ağrısız acısız tekrar telafi edilir kendini üzme canım ama çok sinir bozucu çok haklısın

ay ben de direk hırsız diye düşünürüm
ne biçim işmiş o öyle!

allah acil şifalar versin canım allah beterinden korusun

Son düzenleme:

yelizzzz seni rüyamda gördüümm
ama nasıl diye sorma hiç hatırlamıyorum cano

Yarın gidip alacam ifadelerini ama sağlık bakanlığından bir yetkili aradı bugün beni hastanede soğuk zincirin kırıldığını sonra tetkik sırasında soğuk zincirin kırılabilmiş olabileceği ihtimalini denetçiler söyleyince o aşıların tekrardan yapılmasında fayda olacağını söyledi... Kesin aşılar bozulmuştur diyemeyiz ama bozulma ihtimaline karşılık çocuk aşısız olmasın diye tekrarlanmalı dedi... Tekrarlanmasında da aşı tutmuş olsa dahi bir sıkıntı kesinlikle yaratmaz içiniz rahat olsun dedi... Bakacağızzzzzz

Cnm çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlanmazda düzelir kuzucuk. Evet ya bu tripler de yeni cikti. Ahmed de dun gece babasina verdim iki dk tut WC gireyim dedim odadan cikmamla alamasi bir oldu ama.nasil ağlama... Geldim gorundum sustu aldim emziricem tekrar ağlamaya başladı vay efendim sen beni niye biraktin diyor herhalde... Sasridim yabancida değil babaya biraktim yani ve yabanci olsa ne yapardi.kim bilir :))

Oznurcum dizede çok gecms olsun inşallah gerek kalmaz asilara bir daha Tahlillrde cikarda. Yavrucum benim kiyamam ya... Borumu bu çocuklar can tasiyolar sinir oluyorum

Kızlar bende bu arkı devamlı kucağımda tutmaktan duruş bozukluğu oluştu
Kambur duruyorum devamlı
Sırt bel ağrılarından bahsetmiyorum bilirsiniz ne şiddetli olduğunu
Vaktimiz olsa da pilates yapsak
Başka türlü benim bu ağrılar ve duruş bozukluğu geçmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…