2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Benim büyük oğlum da 2 aydan 7.5 aya kadar bir tek gece uyku sersemiyken emdi ama ben hep iki saatte bir makinayla sağdim kendi kendime söz vermiştim öyle ya da böyle 1 yaşına kadar vereceğim diye 7.5 ayda kendisi başladı istemeye pes etmemiştim hiçbir yere gitmedim sabrettim çok zor ama dayandım küçük oğluma da hiç öyle ayrı çorbalar pişirdiğm yok o gün ne yemek pişirdiysem suyundan veriyorum büyük oğluma da öyle yapmıştım çok şükür bütün sebze yemeklerini yer ayırmaz bi makarna türü yemezdi ona da yeni başladı 3.5 yaşında Allah a şükür.... Küçüğe yayla çorbasını pirinçli veriyorum direk alışsin diye eylülde kreşe başlayacaklar abisiyle beraber herşeyi yemesi lazım o zamana kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla yaa Allah yüzüme baktı da havalar yamııırlııı
bugun okula gıderken gelınce havuza gırıcem dedı

canım cok buyukl gecmıs olsun tekrardan cok acı cekmıstır kuzum bnm yaa
hıc kıyamam.. bende kolundan cok cekıyorum her sekle sokuyorum cocugu
inşallah bişey olmaz :/

evet ogretmışş babannesı :)
bız bugun daha ıyı durumdayız pipi güzel gözüküyor şişide inmişş gibi
çok rahatladm valla essela sende erteleme
,bır dost tavsıyesıııı

canım sana ne dediler tam olarak??
ben iyice kıllandım şimdi, belki de sadece medipolde değil tüm aşılarda soğuk zincir bozuldu...
sen de bi detaylı yaz canım sana söyleneni.
annem emekli oldu ama şimdi arayacak İzmir Tepecik Hastahanesindeki arkadaşlarını onlar biliyordur dedi.
eğer tüm aşılarda sorun varsa öğrenirim ben dedi, biz de tekrarlatırız hemen zaman kaybetmeden dedi.
sen de bilgi ver de ona göre konuşsun annem.
bu gelenler sizin ASM'nin kadrosu muydu?
çünkü benim ASM ayda 1 eve gelip ziyaret ediyor bizi.
sen ASM'de mi yaptırdın aşılarını?

benceee kapıyı bıle açma o ne oyle yaaa oyle sey mı olurrr anıl sakın !!!
ay Allah muhafaza belkı hırsız flnlar

Hee ben de izledim o programı şaşmıştım hatta irmik pişmeden nasıl olacak diye... Tuz olayını genelde 1 yaştan sonra diyor ama şeker ekliyor evet küçük çocukların yemeklerine de....

Anılcım onu tvde duymuştum ben... Sağlık bakanlığından mıydı ne bir yetkili demişti kapı kapı dolaşılıp aşılar ücretsiz yapılacak inanmayan olursa sağlık ocağınıza başvurun demişti... Çocuk felci içindi galiba yaa tam hatırlamıyorum...Benim olaydan farklı bu herelde... Sağlık ocağını bir ar a sor istersen.. Haa yaptırmaman iyi olmuş çünkü bunu duyan dolandırıcılar bu yola başka birşey emjekte edip Allah korusun başka şeyler yapmaya kalkar,... Bizim aklımız iyi çalışır böyle dalaverelere...

Sorma sorma benim de başımdan kaynar sular döküldi dün gece öğrendim uyku uyuyamadım yaa
Yok doğru söylüyorsun aşının zararı olmaz diyorlar su gibi birey verilmiş bize etkisiz birşey yani... Ama yine de iyice araştıracağım!!

hahahahhaha :)))) bugun attığın resımdekı yere atıyorsa corapları bulmak ne mumkunnnn
bende gece gun tv unıtesındekı cercevenın arkasında corap tekı buldum
tabıkı Aral bey innnnn
delı oluyorum yaa ev toplanmıyor bı turluuu

Aral 5 aylıkken koltuktan ınıyordu yaa bu ılk çocuklarda bısey var ama daha tam cozemedımmm
senınkının abla demesı de normall gelıyo bana herseyı bekliyorum ben o ıkısınden

Kız Meltem du sakin:) bu olayın bizimkiyle alakası yok.. Sizi aşılarda da sıkıntı yok sağlık ocağınızı arayıp sorabilirsin ama biz
M olay medipole özel... Bakanlıktan bunlara gönderilen aşıların soğuk zinciri kırılmış.. Heryerde öyle değil yani...

amaann ne bilim anıl da şimdi kapıya gelenleri yazınca pimpiriklendim.. canım bi tek medipole özgü olduğunun da bi garantisi yok bence, bakanlıktan çıkan o seride sorun olabilir, ondan gerginleştim (

peki o donem yapılması gereken asıların 6. aydan sonra bebeğe yapılacak olması bı ıse yarayacak mı
nasıl olcak bu iş yaaa
iyice batıyoruz vallaa tr olarak bu nasıl bir ihmalkarlıkk

ben hep sağlık ocağına goturuyorum aşıya onlarda sırkulasyon cok fazla olduğu ıcın hep taze ası oluyor ellerınde canım

Kızlar gittim ASM ye hemşiremizle görültüm
Evet öyle birşey var. Yaptırdaydınız diyo öanyak mı ne yaaa
Dedim öyle kapıya gelen kişiye aşı yaptıran cahildir. Benim gibi yaptırmayan değil dedim
Kaç aylık oldu dedi 6aylık dedim yarın gelcez zaten dedim
Tamam yarın yapcaz zaten o aşısını iyi ki yaptırmamışsın o zaman dedi
İyice sapıttılar ya
Nasıl bi sistem bu nasıl bi düzensizlik

kızlar merhaba,
bizde aşımızı medipolde olmuştuk.Biraz önce doktorum aradı.Onlara sağlık bakanlığından yeni bir yazı gelmiş.O tarihlerde medipole gönderilen aşıların buzları kırık gelmiş.O yüzden aşının etkisi olmayabilrmiş.Ama oladabilirmiş. Her ihtimale karşı karma ve zatürre aşısını tekrar yapacaklarmış. 2. defa yapmalarının bir sakıncası yokmuş.Hiç yapmazlarsa sorun olurmuş.Biz haftaya 6 aylık aşılarını olacaz.6 aylık aşısından 2 ay sonra gelin yapalım dedi.Korkulacak bişi olmadığını üstüne basarak belirtti.Benim içim biraz rahatladı. Ama allahtan kış vakti zatürre falan olmadı.Allah korusun.

amaann ne bilim anıl da şimdi kapıya gelenleri yazınca pimpiriklendim.. canım bi tek medipole özgü olduğunun da bi garantisi yok bence, bakanlıktan çıkan o seride sorun olabilir, ondan gerginleştim (

Canım doğru söylüyorsun bunlara güven olmaz ama sanırım sıkıntı lottan kaynaklı değil...sen için rahat etsin diye yine de sor istersen..

Ben de aynı şeyi düşündüm ama sırası yok galiba dozun biran evvel tamamlanması gerekiyor galiba... Gidince soracağım ama benim de kafama takıldı...

Senin hemşire de bayağı bir tutarlıymış be
Kapıya gelene aşı işi çok saçma olmuş ben duyduğum halde bile yine de kapıma gelene yaptırmam... Ha kartlarını belgelerini gösterirler belki ama ne malumun sahte olmadığı... Giderim paşalar gibi yaptırırım...

Beni hala aramadı bu manyaklar neyse içim biraz daha rahatladı bana da benzer açıklamalar yapılacak heralde... Veremi ne yapacaklar esas onun için birşey dediler mi? Bana sağlık ocağındaki doktor verem savaşta test yapacaksınız ona göre dedi...

Çok geçmiş olsn canm korkma hemen başka bir doktora git aslnda bahset durumdan ikinci kez yalnş bir uygulama yapılmasn.Sağlık ocağı rn garanti yer canm kötü şeyler düşünme hemen
Medipolu çok iyi bilirim bu kadar kötü bir hastahane görmedim hayatmda hala kendileriyle devam etmekte olan davam var.
Sağlık bakanlığına şikayette bulunanilrisin mira

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım öyle olacak artık... Ya bizim zaten özel durumumuz var allerji gibi onun için özel doktora gidiyorum... Aylık rutin kilo vs kontrolü için oraya gidiyordum... Doğumum da orada oldu tabi... Doktorumuz fena değildi memnundum aslında.. Kafama takılan şeyleri de en olmadı diğer doktora soruyordum mutlaka ama aşı olayı hiç aklıma gelmemişti... Ders oldu artık... Senin için de üzüldüm ya belliki başına kötü olaylar gelmiş...

Allahımmm harikaaaa bi otel yaaaa
bende tatile gitmek istiyorummmmmmmm:84:
sen diyetlimisin canım neden yiyemşyorsun

ama muhakkak kendıne uygun bıseyler bulursun mrk etme

iyi eglenceler

Evet canım diyetteyim kızımda süt alerjısı var ama olsun tatıle gıtmek istiyorum hiç günes görmedik henüz ara ara günes azcık cıkıyor ondada kızım güneşi görünce aglıyor:)saol canım inşallah senide bekliyoruz otelden bilgi veririm balayı otelıymiş daha cok ama kızıma corba yapcaklar özel onun için tercihimiz orası

Bakanlıktan gelen aşıların soğuk zincirin kırıldığı hastane nasıl olurda farketmez kontol etmez insanlara bahane uydurmaktan ibaret gerçi aşınn geçersizliği ilan edilmediği müddetçe bence canını sıkma bence bakanlıktan bilgi almalısın.Medipolun bunu kntrol ediyor olması gerekli bence.
Evet sağolsnlar bana baya eziyet etmişti hastahane bende hakkımı savcılıkta aradm sonuca yaklaştım umarm kimsenn canı yanmaz en nihayetinde temmenm o tabiki herşey aynı şeyleri yaşayacak diye bir kaide yok ama kapısından dahi geçmem o hastahanenn güya bana metrpolun en büyük hastane komplesi pehhh😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen öyle peki şimdi nasıl ortaya çıkmış soğuk zincirin kırıldığı bana da kendilerini kurtarmak gibi geldi ama bakanlıktan gelen yazı neymiş bir göreceğim.. Dediğin gibi arayayım ben yarın bakanlığı ilk ağızdan duyalım bakalım neymiş sıkıntı... İnşallah sen de hakkını alırsın canım adalet karşısında...

evetttt en sexy balayı otellerınden olduğunu bılıyorum bende
arkadaşım gıtmıstı resımlerını gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…