Mrb bebegim 5 aylik sunnet yapmak istiyorum dogrumu sizce erken olunca cabuk iyilesiyormus sizce ?........
Kızlar bende bu arkı devamlı kucağımda tutmaktan duruş bozukluğu oluştu
Kambur duruyorum devamlı
Sırt bel ağrılarından bahsetmiyorum bilirsiniz ne şiddetli olduğunu
Vaktimiz olsa da pilates yapsak
Başka türlü benim bu ağrılar ve duruş bozukluğu geçmezzz
aman maşallah iştahlı kuzucuklara
hepsi ege ve mert gibi iştahlı olsun inşallah
benimki de buzluktan çıkan sütleri içmiyo sukunet.. sen yoğurt yapmayı denedin mi onlardan bi denemek istiyorum
yelizzzzseni rüyamda gördüümm
ama nasıl diye sorma hiç hatırlamıyorum cano
selam kizlar bugun dr gittik 67 cm olmusuz 1 aydada 550 gr almisiz koca 1 ayda her saat basi kalkan anneyim okadarcik aldirabilmisimburdaki drlar muz verilebilecegini soyledi sebze meyveler tuvaletini etkilemez dedi:)ne kadar dogru bilmiyorum !turkiyedeki dr gidene kadar azcik daha kilo aliriz insallah.
aman maşallah iştahlı kuzucuklara
hepsi ege ve mert gibi iştahlı olsun inşallah
benimki de buzluktan çıkan sütleri içmiyo sukunet.. sen yoğurt yapmayı denedin mi onlardan bi denemek istiyorum
n
Yogurt yapamdm bi turlu.kendumize cok guzel yapamyrm metennkini yapamdm ilk firnda denedim olmynca sarip sarmlyrk denedim hicbiri olmadi(
elifcim, ben de bize yaptığım yoğurdu çok güzel tutturuyorum hiç sekmez, ama toprak çömlekte yapıyorum. ben de ege'nin yoğurdunu tutturamıyorum hiç, daha vıcık oluyor. cam kavanozda ayarlayamıyorum diye düşündüm. dün ufak toprak kaseler var ya onlarda yaptım, çok güzel tuttu.. camda ayarlanmıyor bence ısıları. bi de öyle dene.
bizim tatol agustosta didimde bir oteldr.Ama bazen gozum lokuyo nasil gidecz otelde ne yyeck fln diye.Ama o zmn epyce buyumus olcklar hetseyden yer diye rahtltyrm kendimi. Saol onerilet icinKızlar bebekle tatile gidecekler için öneriler
1- Öncelikle yanınıza almanız gerekenler için bir liste yapın, böylece unutma riskini ortadan kaldırırsınız. Bebeğiniz ve kendiniz için hayatınızı kolaylaştıracak her malzeme (puset, ıslak mendil, alt açma minderi, bebek bezi, plastik ya da tek kullanımlık önlük, kaşık, plastik tabak, bardak, kitap, yeni oyuncaklar mutlaka yanınızda bulunsun.
2- Özellikle uzun yola gidecekseniz yanınızda bebeğiniz için bol miktarda sıvı olsun. Su, meyvesuyu, ayran gibi içecekleri çantanıza ekleyin.
3- Tatile gitmeden önce gideceğiniz yer ve süre ile ilgili bilgileri doktorunuza bilgi vererek, bebeğinizin aşı ve takip durumu için takvim belirleyin. Ayrıca tatil için seçeceğiniz yere yakın bir hastane olmasına da özen gösterin. Eğer tatil köyü, otel tercih ediyorsanız, otelin doktoru olup olmadığını öğrenin.
4- Doktorunuzun önerisi ile her zaman kullandığınız ateş düşürücü şurup, fitil, burun damlası gibi ilaçları, termometre, yara bandı, pişik kremi, diş çıkarıyorsa diş jeli, antiseptik jeller ve kremler, antibakteriyel jeller, suya gerek olmadan kullanılan el temizleyicileri, tırnak makası, törpü, güneş kremi ve sivrisinek kovucu kremler ve tabletleri yanınızda bulundurun.
5- İçme sularına çok dikkat edin, yanınızda kapalı su bulundurun. Bebeğinize mama hazırlarken de bu kapalı suyu kullanın.
6- Bebeğinizin gıdalarını bekletmeyin, bekleyen gıdaları yedirmeyin. Süt ve süt ürünlerine; özellikle dondurmaya çok dikkat edin.
7- Bebekler ve küçük çocuklar araba yolculuğunda çok çabuk sıkılırlar bu nedenle yanınızda bol bol oyuncak bulunsun. Hatta daha önce görmediği yeni oyuncaklar almanız daha da ilgisini çekecektir.
8- Sık sık mola vermeniz gerekecektir, bu yüzden yola çıkacağınız saati ve yol için ayırdığınız zamanı buna göre programlayın.
9- Yolculuk boyunca güneşten korunması için pencerelerinize güneşlik takın. Arabanızın havasını taze tutmaya çalışın. Klima kullanırken direkt soğuk havaya maruz kalmayın.
10- Uçakla yolculuk yapacaksanız basınçtan olumsuz etkilenmemesi için bebeğinizin yeteri kadar su içtiğinden emin olun, uçağın kalkış ve inişinde çiğnemesi için bir şeyler verin veya mümkünse emzirin.
Cnm çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlanmazda düzelir kuzucuk. Evet ya bu tripler de yeni cikti. Ahmed de dun gece babasina verdim iki dk tut WC gireyim dedim odadan cikmamla alamasi bir oldu ama.nasil ağlama... Geldim gorundum sustu aldim emziricem tekrar ağlamaya başladı vay efendim sen beni niye biraktin diyor herhalde... Sasridim yabancida değil babaya biraktim yani ve yabanci olsa ne yapardi.kim bilir :))
Oznurcum dizede çok gecms olsun inşallah gerek kalmaz asilara bir daha Tahlillrde cikarda. Yavrucum benim kiyamam ya... Borumu bu çocuklar can tasiyolar sinir oluyorum
bugün eline kayısı verdim bütün olarak gözetimim altında şappur şupur kemire kemire yedik
Eki Görüntüle 1147753 Eki Görüntüle 1147752
abimizi yolarken. çok seviyor abisini görünce çıldırıyor
anılcım hepimizde aynı dert(
pilatese vakit yok biliyorum
ama ben Ege'yle beraber spor yapıyorum.
hem beraber vakit geçiriyoruz, hem ben forma giriyorum, hem de ayrılarım yavaşlıyor.
bu linki daha önceden paylaşmıştım.
bi göz at, aras paşayla deneyin, çok eğlenirsiniz.
http://www.uzmantv.com/etiket/anne-bebek-egzersiz
Evet cnm bınu görüp izlemiştim ama Arasla yapamıyorum hele indir kaldır imkansız
Çok ağır geliooo(
Daha çok ağrıo kollarım. Bana göre değil(
Ben formu korumak için hiiç çabalamıorım giderek zayıflıuorum yorgunluktan yemek yiyememekten
canım dün mamayla yapmıştım ya onu yedi bi kaç kaşık.bugün günlük sütle mayaladım tutturamadım yaaa süt olarak buldumcanım naptın yoğurt işini??? nasıl yaptın ve yedi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?