- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
bana da ağır geliyo da diğer hareketleri iyi...
yere yatırdığın falan çok keyifli oluyor...
benim daha 9 kilo fazlam var ama günde 1 kere de olsa emziriyorum diye diyet yapmıyorum, yine de kaliteli beslenmeye uğraşıyorum..
cnm geçmiş olsun geçer inşallahh bu defa. allah şifa versin kuzuna. benim kızım da doktora hiç pas vermedi önce sonra kıyameti kopardı. şu yabancıdan korkma huyları geçse iyi olucakKızlar ya benim kızımın enfeksiyonu tekrarlanmışve bu sefer augment verdil bu sefer ve drdan iç memlun kalmadık tek kelimeyle berbattı kızım dr görür görmez ağlamaya başladı ve susmadı bizde drdan almadığımız için bize küstü kızımız hep içini çekti eve gelene kadar hiç yüzümüze bakmadı tepki vermedi bize bu aralar huysuz umarım bu sefer geçer enfeksiyonumuz offf offff
kilo alımları azaldı sanırım artık cnm yaa. benim kızım da o kadar almış. sağlıklı olsun da diyorum sonra yine kendimi tartı başında buluyorum. aslında tosuncuk olsun diye uğraşmıyorum, sadece emzirdiğim ve emme konusunda pek hevesli bi bebeğim olmadığı için yeterince beslenip beslenmediği konusunda endişe yaşıyorum.selam kizlar bugun dr gittik 67 cm olmusuz 1 aydada 550 gr almisiz koca 1 ayda her saat basi kalkan anneyim okadarcik aldirabilmisimburdaki drlar muz verilebilecegini soyledi sebze meyveler tuvaletini etkilemez dedi:)ne kadar dogru bilmiyorum !turkiyedeki dr gidene kadar azcik daha kilo aliriz insallah.
cnm ben kaşık mamasıyla verince yedi.belki şekilde denesen yer. sebzelere falan eklesen ?Henuz denemedim canım mert yoğurdu sevmedi çünkü. Benim de aklımda bi ara denemeyi düşünüyorum ben de. Yoksa ziyan olucak onca süt.
Ayça (myrules) yapıyordu anne sütünden yoğurt ama buzluktan mı çıkarıyor taze sağıp mı yapıyor bilmiyorum.
kefir verilebiliyo mu cnm ? nası mayalanıyo ? ben çok severim ama hiç mayalamayı denemedimAllah beterinden korusun diyeyim ama bu aralik bebeklerinin her birinde degisik sıkintilar insallah hep beraber atlatiriz.. 🙏🙏
Bebegi 1 saattir salliyorum uyumuyo
2 ayda toplam 800 gram almisiz bugun asi olduk, doktora gidicektim hava yagmurlu diye cikmadim pazartesi gidicem ve ek gida olayina tam anlamiyla girmis olucaz, yarin yogurt mayaliycam biz bebekten once hep kendimiz mayaliyorduk artik eski duzene geri donucez birde kefir mayaliycam bebeklere cok faydaliymis
canım dün mamayla yapmıştım ya onu yedi bi kaç kaşık.bugün günlük sütle mayaladım tutturamadım yaaa süt olarak buldumtekrar mayalasam akşam olucaktı bugün veremedim yani .bundan sonra farklı ısılarda sütlerle bi kaç kaba mayalcm öğrenene kdr ama dün akşam çok huzursuzdu yaa ağladı durdu yoğurt dokunmuş da olabilir :44: bugün kuzu gibiydi
Yok cnm bende diyet yapmıyorum kiii
Çok dengesiz besleniyorum
Sadece sabah kahvaltımı gğzel yapabiliyorum
Bak bugğn kahvaltodan sonra sadece saat 5de 2,5 tanak makarna ve yoğurt yiyebildim
Çünkü ne yemeğe vaktim var ne yapmaua
Diyeti kim kaybetmiş de ben bulcam teyy teyyy
Hele ki ben sadece anne sütüyle besliyorım paşayı
kefir verilebiliyo mu cnm ? nası mayalanıyo ? ben çok severim ama hiç mayalamayı denemedim
Evet canim 6. Aydan sonra verebilirsin az az alisma sureci olur, benim ablam surekli cocuklarina mayaliyor kefir canli bir hayvanmis ben ondan alicam maya ona da kuzenim vermisti nasil oluyor bilmiyorum ama mayayi cogaltiyorlarmis mayaladikca sende guvendigin bir aktardan alabilirsin her yerde bulunmasada bazi aktarlarda var
oo maşallah çok iyi
zaten bu ay ortalama 500 gr alması gerekiyormuş...
canım ben 5. ayda muz verdim, ama ishalken, ishal geçince kestim.
dr.umuz, muzu 6. ayda veriyorum ama ishal olduğu için verelim dedi, muz kabız yapıyor, haberin olsun...
ishal maması, prebiyotik kullandığımızda geçmedi ishalimiz, sonra dr muz önerince verdim, 2 günde ishali kabızlaştırdı.
ben yediklerinin kakayı etkileyeceğine inanıyorum, neden öyle bişey söyledi anlamadım.
biz koca insanlar da bile yediklerimiz bağırsaklarımızı hemen etkiliyor.
ama muza 6. ay demişti bizim doktorumuz.
ben 6. ay sonuna doğru başlayacağım muza..
evet canım tüm bebeklere örnek :)) umarım hepsi böyle olur... ama korkmamak da lazım bence, mert de ege de herşeyi yedi, ikimiz de korkak gitmedik...
off şu dolaptan çıkan şeyler beni de sinir ediyor, ege yemiyor.
bu kadar iştahlı çocuk ama soğuk şeylerden hoşlanmıyor.
yoğurdu oda sıcaklığında tutuyorum ben, sonra sıcak su ekleyip 3-4 kaşık veriyorum..
meyvelerini bile rendeledikten sonra sıcak suyla ılıtıyorum, öyle yiyiyor ama diğer türlü mümkünatı yok(
canım buzluktan çıkardığın sütü ısıtmıyor musun?
bana hiç dolaba süt koymak nasip olmadı ama kardeşiminkileri ısıtıyorduk benmari usulü..
inanmıyorum tamamen unutmuşum yarından sonra yaniikızlar haftaya pazar günü babalar günü :))
planlar, hediyeler var mı?!
şimdi anneler gününü 2 hafta önceden başlamıştık konuşmaya, ayıp etmemek lazım, empati :)))
tamam canım teşekkürler öğrendiğim ii olduuEvet canim 6. Aydan sonra verebilirsin az az alisma sureci olur, benim ablam surekli cocuklarina mayaliyor kefir canli bir hayvanmis ben ondan alicam maya ona da kuzenim vermisti nasil oluyor bilmiyorum ama mayayi cogaltiyorlarmis mayaladikca sende guvendigin bir aktardan alabilirsin her yerde bulunmasada bazi aktarlarda var
inanmıyorum tamamen unutmuşum yarından sonra yanii
ay kızlar sizinle paylaşmazsam çatlarım...
facete reklamını görüp baktım, elbiseye bayıldım.
1 elbise, 36 model :))
mutlaka bakın..
http://www.markazen.com.tr/
ben de bayıldım valla süpermişşay kızlar sizinle paylaşmazsam çatlarım...
facete reklamını görüp baktım, elbiseye bayıldım.
1 elbise, 36 model :))
mutlaka bakın..
http://www.markazen.com.tr/
Ay sahudrn 36 cikiyomudur ? Ama gercktem guzelmis renkletide cok hos fiyst goremdm sayfyi kpdm varmydiki acep
ben de bayıldım valla süpermişş
eşim bi gün çiçek almış gelmiş ben de sarıldım teşşekkür ettim falan sonra nişan yıldönümümüz olduğunu hatırlattı aklımdan bile geçmediğini anladı tabihaftaya canım, annem bana bu hafta dedi sağolsun, ben hediyemi aldım gönderdim, eşim almış bugün, tarih de atılmıştı o yanlış oldu ama idare etsin artık o kadar :))
cnm ben kaşık mamasıyla verince yedi.belki şekilde denesen yer. sebzelere falan eklesen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?