2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Yok cnm bende diyet yapmıyorum kiii
Çok dengesiz besleniyorum
Sadece sabah kahvaltımı gğzel yapabiliyorum
Bak bugğn kahvaltodan sonra sadece saat 5de 2,5 tanak makarna ve yoğurt yiyebildim
Çünkü ne yemeğe vaktim var ne yapmaua
Diyeti kim kaybetmiş de ben bulcam teyy teyyy
Hele ki ben sadece anne sütüyle besliyorım paşayı

cnm geçmiş olsun geçer inşallahh bu defa. allah şifa versin kuzuna. benim kızım da doktora hiç pas vermedi önce sonra kıyameti kopardı. şu yabancıdan korkma huyları geçse iyi olucak

Allah beterinden korusun diyeyim ama bu aralik bebeklerinin her birinde degisik sıkintilar insallah hep beraber atlatiriz.. 🙏🙏

Bebegi 1 saattir salliyorum uyumuyo
2 ayda toplam 800 gram almisiz bugun asi olduk, doktora gidicektim hava yagmurlu diye cikmadim pazartesi gidicem ve ek gida olayina tam anlamiyla girmis olucaz, yarin yogurt mayaliycam biz bebekten once hep kendimiz mayaliyorduk artik eski duzene geri donucez birde kefir mayaliycam bebeklere cok faydaliymis

kilo alımları azaldı sanırım artık cnm yaa. benim kızım da o kadar almış. sağlıklı olsun da diyorum sonra yine kendimi tartı başında buluyorum. aslında tosuncuk olsun diye uğraşmıyorum, sadece emzirdiğim ve emme konusunda pek hevesli bi bebeğim olmadığı için yeterince beslenip beslenmediği konusunda endişe yaşıyorum.

cnm ben kaşık mamasıyla verince yedi.belki şekilde denesen yer. sebzelere falan eklesen ?

kefir verilebiliyo mu cnm ? nası mayalanıyo ? ben çok severim ama hiç mayalamayı denemedim

iyi iyi maşallah yesin...
canım ben de her seferinde tutturamıyorum yoğurdu, herhalde cam kavanozda yapamadım. diar'a da yazdım bugün, ben dün tıoprak kasede mayaladım, çok güzel oldu.

oh oh maşallah sadece anne sütü..
keşke ben de mama mecburiyetinde kalmasaydım..
canım ben 3 öğünü hiç atlamam ve öyle makarna tarzı da yemem, hep sulu yemek...
ben de çok zorlanıyorum yemek yaparken.
daha bebekken uyuduğunda yapıyordum her işimi, artık olmuyor, mutfakla odası karşılıklı en ufak tıkırtı uykusunu bölüyor (
eşim gelince ege'yi ona satıp yapıyorum hemen yemeklerimi. düdüklü hayatımı kurtardı, yarım saat içinde herşey hazır.
sen de dikkat etmeye çalış öğünlerine, hem bebeklerimiz için hem sağlıklı yaşam için çok önemli.
bi de benim eşim asla aynı yemeği 2. gün yemezdi, ama sağolsun artık çok anlayışlı bu konuda, yemeğimi 2 günlük yapıyorum, 2 günde 1 uğruyorum mutfağa..
haftasonları da eşim yapıyor tüm yemek temizlik işlerini...
yaa şimdi sakın kızma akıl vermek kolay gel arası gör deme, anlıyorum ama eşlerden yardım istemek şart canım, tek başına çok zor bebek işi...

kızlar haftaya pazar günü babalar günü :))
planlar, hediyeler var mı?!
şimdi anneler gününü 2 hafta önceden başlamıştık konuşmaya, ayıp etmemek lazım, empati :)))

Son düzenleme:
kefir verilebiliyo mu cnm ? nası mayalanıyo ? ben çok severim ama hiç mayalamayı denemedim

Evet canim 6. Aydan sonra verebilirsin az az alisma sureci olur, benim ablam surekli cocuklarina mayaliyor kefir canli bir hayvanmis ben ondan alicam maya ona da kuzenim vermisti nasil oluyor bilmiyorum ama mayayi cogaltiyorlarmis mayaladikca sende guvendigin bir aktardan alabilirsin her yerde bulunmasada bazi aktarlarda var

evet canım ben de vericem kefir...
eczanelerde de bulunabiliyor.

Buzluktan çıkan sütü soğuk olduğu için değil tadı değiştiği için icmiyorlar malesef, ben benmari usulü ısıtıyorum, mamanın içinde bile tadını ayırt etti yemedi mert. Hemen herşeyi yiyip içen çocuk bir yoğurdu bir de buzluktan çıkan sütü sevmedi. İkisini de ara ara deniyorum belki birgün sever.

tamam canım teşekkürler öğrendiğim ii olduu

Ay sahudrn 36 cikiyomudur ? Ama gercktem guzelmis renkletide cok hos fiyst goremdm sayfyi kpdm varmydiki acep

ben de bayıldım valla süpermişş

elif 129 tl'ymiş...
kumaşın özelliklerini okudum çok beğendim...
yaa alsam mı dedim de kendime hiç yakıştırmam öyle etek kesimlerini, eşim beğeniyor da..
ben kalem etek, kalem elbise takıntılıyım...

haftaya canım, annem bana bu hafta dedi sağolsun, ben hediyemi aldım gönderdim, eşim almış bugün, tarih de atılmıştı o yanlış oldu ama idare etsin artık o kadar :))
eşim bi gün çiçek almış gelmiş ben de sarıldım teşşekkür ettim falan sonra nişan yıldönümümüz olduğunu hatırlattı aklımdan bile geçmediğini anladı tabi ne gülmüştük.ben de ölesine almış sanmıştım ne biliym. babalar gününü hatırlatman iyi oldu .babama da eşime de ayıp olurdu valla

cnm ben kaşık mamasıyla verince yedi.belki şekilde denesen yer. sebzelere falan eklesen ?

Önerin için teşekkürler canım ama ben yiyecekleri başka bişeylerin içine saklayarak vermeyi sevmiyorum, benim amacım yoğurt yedirmek değil, yoğurdu sevdirmek, yeterince anne sütü alıyor zaten kalsiyum sıkıntımız yok çok şükür. Bugün yemez yarın yer ama mutlaka yoğurdu yoğurt gibi, sebzeyi sebze gibi yesin, önce gıdaların kendi tadına alışsın istiyorum. Alışma süreci çok önemli, bu süreçte herşey birbirine eklenip verilen gıdalar iki kötü sonuca gidebiliyor ya karışık tada alışıp aynı gıdaları tek tek yemeyebiliyorlar ya da karışık gidalardan tiksinip aynı tabakta iki ayrı gıda olduğu zaman dahi (örneğin: kuru fasulye + pilav) yemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…