- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Kendi suyu var hani pembe hayat bebek suları var ya.hangi marka su kullaniyirsunuz.bide minik suluklar var ben onunla veriyorum kendi cekerek iciyo suyu hic reddetmedi
Ahahahah buna bayıldımmmm. Profil yapmalıyım whats up a:))
Evet onu bende düşündümm chicco dr brown mammajo nir sürü denedimMerhaba öncelikle..
Benim oğlumda suyu çok sevmezdi ek gıda ve mama alıyor suyu biberondan yemek aralarında tıkıştırıyordum sorun suyu sevmemesi değil biberonu sevmemesiymiş şans eseri markette dolanırken gözüm reyonda alıştırma bardaklarına takıldı hani şu geniş ağızlı tutma yeri olanlardan ama silikon uçlu sert değil şu an benim oğlum kendisi tutup içiyor bi kaç günde alıştı denemeni tavsiye ederim bişey yemediği zamanlarda bile ben su içerken bardağına daldırıyor hep eteafında tutuyorum alıp içsin diye işe yaradı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayni zamanda ne yapaacagina karar veremeden çocuğu uyanan anne:))))))
hahahahyerim o küsüp te bakmayan gözlerini yuman bebeyii
ne tatlı oluyolar yaa
ben de bazen yemek istiyorum selocanı.. taze meyveli, çikolatalı, fıstıklı, böğürtlenli pasta gibi görünüyor gözüme
kah yaşpasta kah adana kebap
aanıma göre değişiyor
hahahah :) ben de bu göğüslerden beklemezdim
yalnız şöyle bişi var
hani biri daha iridir ya benim ufak olan daha verimli çıktı ve boyut olarak diğerini solladı bundan sonra böyle mi kalcak acepyoksa emzirme bitince eski haline mi dönüyor acaba :44:
anıl 3. çıkamadı hala
ama ilk ikisi çıkarken çok huysuzdu çokk
hele bir gün öncesi hiç bişeyden zevk almadı ne yaptıysam durmadı hep ağladı bağırdı ama çok şükür ateş olmamıştı
yine bazen çok huysuzlanınca dişe yoruyorum ama henüz çıkamadı
eline soğuk havuç falan veriyorum bazen.. baya da didikliyo dişler jilet gibi
salatalık falan veremiyorum artık korkuyorum koparıp boğazına kaçırcak diye
aaa çok güzel olmuş çok beğendim meltem boşver erkenden kutladınız zararı yok
hem daha süpriz olmuştur
beni özel günde gelen hediyedense durup dururken geleni heycanlandırır
ay dalından ıhlamur muu
ne güselll
şifa olsun yarasın
size de iyi haftasonlarııı
valla hep çok kucakçı diye şikayetleniyoduk artık kucakta tutamicas :18:
heryer tehlike arzediyo
zivri mobilya köşeleri, küçük yutulabilir şeyler, parmak kıstırmalık çekmeceler, riskler tehlikeler havada uçuşuyor allah korusun herşeye dikkat etmek gerek
Oyyyyy onu alacak damat çok naz çekecek desene:))) Allahim ya Rabbim minnacik boyuyla ne bilmiş tribi:)). Kiz sen hamileyken çok mu trip attin yoksa:)))
Canım ben kahvaltı ve çorba saatinde evde oluyorum hep.öğlen 12den sonra akşam 8e kadar çıkmaya vakit var dışarı.meyve ve yoğurt yanıma alıyorum.evde hergün taze meyvelerden yapıyorum ama dışarda hipp alıyorum yanıma kavanoz meyvesi yogurt zaten evde yapmış oluyorum yanımda oluyo o da öyle yani :)Kızlar günaydınlarrrrr:)
Size birşey soracağım ya şimdi biz ek gıdaya geçtik yaa.. E haliyle öğlen çorbasıymış öğleden sonrası muhallebisiymiş derken bu saatlere de riayet etmek istiyoruz yaaa... E dışarı da çıkmak istiyoruz ya dahası çıkmak da gerekiyor ya... İşte o noktada ne yapacağız? Mama bozulmasın diye termal soğutucular var ya da çanta şeklinde olanlar? Sizlerden kullanana var mı? Önerisi olan ya da bu konuda ne yapıyordunuz ne dŞünüyorsunuz?
Kızlar günaydınlarrrrr:)
Size birşey soracağım ya şimdi biz ek gıdaya geçtik yaa.. E haliyle öğlen çorbasıymış öğleden sonrası muhallebisiymiş derken bu saatlere de riayet etmek istiyoruz yaaa... E dışarı da çıkmak istiyoruz ya dahası çıkmak da gerekiyor ya... İşte o noktada ne yapacağız? Mama bozulmasın diye termal soğutucular var ya da çanta şeklinde olanlar? Sizlerden kullanana var mı? Önerisi olan ya da bu konuda ne yapıyordunuz ne dŞünüyorsunuz?
Canım ben kahvaltı ve çorba saatinde evde oluyorum hep.öğlen 12den sonra akşam 8e kadar çıkmaya vakit var dışarı.meyve ve yoğurt yanıma alıyorum.evde hergün taze meyvelerden yapıyorum ama dışarda hipp alıyorum yanıma kavanoz meyvesi yogurt zaten evde yapmış oluyorum yanımda oluyo o da öyle yani :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öznurcum gğnaydın
Ben de aventin2 tip termal cantsı var biliyorsun ben dışarda bile öama yapmıyorum
Sıcak su bulup bi yerlerden benmari ısulu ısıtıyprum
Güya en iyisi avent ama ben pek memnın değilim
Belki diğerleri daha kötüdür ama galiba benim beklentim çok
Buz gibi kalsın istiyorum:))
Ama arkadasın dediği doğru çorba öğle saatinde yedirilicek
Dışarda ypğurt ya da meyvesini rahatlıkla verebilirsin
Kızlar günaydınlarrrrr:)
Kızlar sağolun öncelikle:)
Ya hadi öğlen çorbayı evde yedirdik çıktık da benim malesef kavanozmaması ada yoğurt yedirme şansım yok... Anıl senin gibi yanımda anne sütütaşımam lazım biz ondan muhallebi yapıyoruz çünkü... Çantalara ben de baktım acaba dedim iyi soğuk tutar mı emin olamadım... Ben de senin gibi bildiğin soğuk tutsun istiyorum:) ama pek olmayacak heralde... Anne sütünü sen de dışarıda taşıyorsun tabi ya da taşıyordun dimi? Bu çanta onun için yeterli midir acaba yoksa termosları mı kullanmak gerekir...
Aman ne güzel
Aras da öyleydi ama ek gıda verdiğim zaman bi başladı kabızlık
Kesmeme rağmen sadece anne sütü almasına rağmen hala 4 günde bir
Sanırım kan ilacındam da kaynaklanıo
Tmm zorlamıyprum artık
Tmm canımcım. Senin sözün emirdir
Arada denicem ama zorlamıcam inşallah dediğiniz gibi olur
Ki olacağını da düşünüyorum tecrübe herşeyden değerli
Yerim ben o yaramazların hepsiniii
Nasıl da büyüolar bakkk. Isırırım totolarını
Hakikaten oyleler heee:))) hep öyle oluyor diye bende öyle dedim bir çoğumuzun hayatındaki senaryolardan biri:)))Ayyu Tubaaa buna daha çok koptum işte
Kesinlikle öylee:))
Bak onu çizseler de aynı ben derdim. Karar verene kadar zırt uyanıo azman oğlum benim
Yok anam ne tirip atacam benim ki tirip atarsam balkondan aşağı atar diye korktum hep saka saka da ben sevmemde bu kız kime çekti bilmem aynen ya alacak adam yandı bunun nazı var ya adamı yer bitirir
Haha:)) kimin yazdığına bakmamıştım Gizemmiş:))
Arkadaş diye bahsettim
Taşıyordum hala da taşıuorum canım her dışarı çıkmaya
Ama havalar ısında ben artık içine buz akülerinden de atıyorum. Böyle daha uzun süre soğuk kalıyo
Kocaman termos çantardan mı diyorsun
Onlar çok büyük olur bence ama sen bilirsin gene de
Sütü termısa zaten koyamazsın biliyorsundur
günaydın canım,
ben de kahvaltı ve sebze saatinde evde oluyorum.
dışarı sebzesini yedirdikten sonra çıkıyorum.
mama hazırlıyorum sıcak suyumu termosa koyuyorum, biberonu yanıma alıyorum.
zaten sebzeden sonra 2-3 saat gidiyor, sonra mama veriyorum, o da bana 2-3 saat kazandırıyor.
yani sebzeden sonra 5-6 saati rahat geçirebiliyorum dışarıda.
sonra eve gelince yoğurt, muhallebi saatini yakalıyorum.
genelde öğünlerinde evde olmayı tercih ediyorum, çok acil bir durum olmadığı takdirde öğününü dışarıda geçirmiyorum.
evde sofra alışkanlığı olması tercihim.
dışarıda yemek yemeye alışan bir bebek veya çocuk olmasını istemiyorum.
büyük konuşmamak lazım tabii ama elimden gelen gayreti sarfediyorum.
henüz mama sandalyesinde de yediremiyorum ama anakucağında bile yedirsem evde masanın yanında sandalyeye koyuyorum.
böylelikle masa-sofra alışkanlığı edindirebilirim diye düşünüyorum ama bakalım ileride görücez.
kizlar cok tesekkur ederim bana yorum yazanlara tek tek cevap verecektim lakin ne oldu bilmiyorum silindi ..bir kac gndur evle ugrasiyorum turkiyeye gidiyoruz haftaya pazar evleri topluyorum .rabbim evi olmayan kirada oturan herkese ev nasip etsin kira cok zormus.babalar gunune ne aliyorsunuz ne alcagima karar veremedim ilk babalar gunu heniyemiz kalici olsun istiyorum o gunde ucakta olcaz ucaktami versem bilemedim
Hımmm açıkçası anne sütünü termosa koyamayacağımı bilmiyordum:) o halde çantadan başka şansım e...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?