2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

valla canım artık sana hiçbir önerim kalmadı, kolik olduğu için öneriler de yaramadı (
sana sabır dilemekten başka bişey gelmiyo artık dilimin ucuna...
ya bi de artık uykuları da değişiyor, bizimkiler bile kısaltıyor artık uykuları, senin ahmet napıyor düşünmek bile istemiyorum..

BUNLARDA bizden kareler

dun kumyaka trilye_________

Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmmm

maşallah deniz hiç 2 doğum yapmış bir kadın gibi durmuyorsun, valla bravo )
kerem de aral da birbirinden tatlı maşallah

Bide yakından görsen sinir olursun ben 2 doğum yapmış gibi duruyorum onun yanında 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol meltemmm :122: o senin guzellğin canımmm
bi pirtik göbeğim var bu koşturmaya inatla orda kalmaya direniyooo :))

Bide yakından görsen sinir olursun ben 2 doğum yapmış gibi duruyorum onun yanında 😀

sacmalamaaa.. senin o masum yuzunun guzellıgı iyi kalbin yeter aşkımmm
hem sımdı bahsettırmee o resımlrınden bana .. sende cok guzelsın azcık fazlan var o da normal yani..
eylül gibi insan ustu bişey bi melek getirdin dunyayaa
hepsini verceksinnn o fazlalıkları senın yapın cok musaıt kılo vermeye

Ben isten eve süt götürdügüm icin termal canta kullaniyorum. Sütlerimi lansinohun siselerine koyuyorum cantada da buz pedleri var isyerinde buzlukta duruyor cikarken cantaya koyuyorum buz gibi kaliyor.

kızlar bugun oğlumun okulda doğum gunu partısını yapıcaz...
normalde 14 haziran.. ama okulda da olmasını cok ıstıyordu o o yüzden cok ozenlı seyler yaptırdım
bende cici olucam
resim cekicem atarım size..

Bide yakından görsen sinir olursun ben 2 doğum yapmış gibi duruyorum onun yanında ��

yok gizem sen de abartma, sen de iyi duruyorsun... zaten 1 yılda gidiyormuş tüm kilolar.

sagol meltemmm :122: o senin guzellğin canımmm
bi pirtik göbeğim var bu koşturmaya inatla orda kalmaya direniyooo :))

o kadar da olur artık canım... valla benim doğumdan öncede orada masum masum duran göbeğim vardı, o yüzden takılmıyorum, onla yaşamayı öğrendim artık :))) şu kalan 9 kilo fazla çok kötü ama resmen 1 beden oynatıyor hala hiçbişeyim olmuyor (

arala da iyi ki doğmuş diyelim :))
bekleriz fotoları.

Son düzenleme:
Bide tupperin bebekler icin mama termosu var cok iyi muhafaza ediyor isiyi altinda tabagi var. Corbalar icin cok iyi.

Canım hamileyken 25 kg aldım 20si hala benle ve nerdeyse hepsi popo ve bacakta sen düşün halimi

Ben isten eve süt götürdügüm icin termal canta kullaniyorum. Sütlerimi lansinohun siselerine koyuyorum cantada da buz pedleri var isyerinde buzlukta duruyor cikarken cantaya koyuyorum buz gibi kaliyor.

buz pedleri yada pikniğe giderken çantaya konulan buz kalıpları varya hani mavi oluyor onlar cok iş goruyor dışarlarda canım evet

Canım hamileyken 25 kg aldım 20si hala benle ve nerdeyse hepsi popo ve bacakta sen düşün halimi

şaka herhalde gizem 5 kilo vermiş olamazsın ya hele bu kadar strese koşturmaya..
ben de 26 kilo aldım sadece 9 u kaldı...
kız bebek de kalçadan büyütür derler ne kadar doğru bilmem, benim kardeşim kızda da erkekde de karından büyüttü aynı tipti..
ben sadece karnımı büyütmüştüm ama devasaydı, merdivende durunca 3 basamak görmüyordum, çok şükür şimdi parmaklarımı görüyorum :))
o kadar büyümüştüm ki son 1,5 ayda hiç yürüyemedim denge kuramıyordum, eşim kaplumbağa diye dalga geçiyordu..
neyse illaki gider bu kilolar, çok şükür bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık, sağlıkla 6. aya getirdik, sağlıkla büyütmeye devam edelim kalan kilo olsun...

Vermiştim canım doğumdan sonra baya 12 kg kalmıştı fazla sonra baktık bu yemez içmez bi bebek süt az yetmiyo ben süt olsun diye ipin ucunu bi kaçırdım sonuç böyle oldu

ama bak ne güzel emiyor, verirsin hiç dert etme..
ben de çok yedim içtim süt yapsın diye, ama yok işte (
keşke bende de 20 kilo kalaydı da emeydi...
illa ki gider dert etme..
kilo almışsın ama sütün de olmuş..
ben hala süt yapar umuduyla deli gibi yiyip içiyorum hala da tık yok...

Gunaydin arkadaşlar biz geldik..
Nasılsınız..
Bizim dün nisan vardi çok emziremedim o kalabalıkta gerçi mama filan verdim müzikten de uyudu baya ve sonuc sis göğüsler..((
Süt biriktiği için göğüslerim sisti ve hala geçmedi

Bunu okurken ndense içime hüzün çoktu kıskandim galiba kendi başıma birşeylere karar veremediğim için ne yapsam kaynanam illa ki burnunu sokuyo aksini söyleyince de bütün gün sanki onu azarlamism gibi davranıyo...bende özgür olmak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…