Way arkadaş ya hepinize maşallah barekallah... Siz gece uykusundan uyanmamissiniz daha topik canlanmamis, biz gece uykusuna yatmadik daha ne enteresan iştir ya...
Bu arada bugün tam 6ayimiz bitti inşallah. Uyku duzenimiz bu zamanda oturmadiysa 1yasina kadar da oturacagini zannetmiyirum... Ama Allah Kerimmm
BUNLARDA bizden kareler
dun kumyaka trilye_________
Ali Keremimmmmm
Aral Denizimmmmm
Siziii yerimmmm yaaaa maşallahhh ❤️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide yakından görsen sinir olursun ben 2 doğum yapmış gibi duruyorum onun yanında 😀valla canım artık sana hiçbir önerim kalmadı, kolik olduğu için öneriler de yaramadı(
sana sabır dilemekten başka bişey gelmiyo artık dilimin ucuna...
ya bi de artık uykuları da değişiyor, bizimkiler bile kısaltıyor artık uykuları, senin ahmet napıyor düşünmek bile istemiyorum..
maşallah deniz hiç 2 doğum yapmış bir kadın gibi durmuyorsun, valla bravo)
kerem de aral da birbirinden tatlı maşallah
valla canım artık sana hiçbir önerim kalmadı, kolik olduğu için öneriler de yaramadı(
sana sabır dilemekten başka bişey gelmiyo artık dilimin ucuna...
ya bi de artık uykuları da değişiyor, bizimkiler bile kısaltıyor artık uykuları, senin ahmet napıyor düşünmek bile istemiyorum..
maşallah deniz hiç 2 doğum yapmış bir kadın gibi durmuyorsun, valla bravo)
kerem de aral da birbirinden tatlı maşallah
Bide yakından görsen sinir olursun ben 2 doğum yapmış gibi duruyorum onun yanında 😀
Bide yakından görsen sinir olursun ben 2 doğum yapmış gibi duruyorum onun yanında ��
sagol meltemmm :122:o senin guzellğin canımmm
bi pirtik göbeğim var bu koşturmaya inatla orda kalmaya direniyooo :))
yok gizem sen de abartma, sen de iyi duruyorsun... zaten 1 yılda gidiyormuş tüm kilolar.
o kadar da olur artık canım... valla benim doğumdan öncede orada masum masum duran göbeğim vardı, o yüzden takılmıyorum, onla yaşamayı öğrendim artık :))) şu kalan 9 kilo fazla çok kötü ama resmen 1 beden oynatıyor hala hiçbişeyim olmuyor(
Ben isten eve süt götürdügüm icin termal canta kullaniyorum. Sütlerimi lansinohun siselerine koyuyorum cantada da buz pedleri var isyerinde buzlukta duruyor cikarken cantaya koyuyorum buz gibi kaliyor.
Canım hamileyken 25 kg aldım 20si hala benle ve nerdeyse hepsi popo ve bacakta sen düşün halimi
Vermiştim canım doğumdan sonra baya 12 kg kalmıştı fazla sonra baktık bu yemez içmez bi bebek süt az yetmiyo ben süt olsun diye ipin ucunu bi kaçırdım sonuç böyle olduşaka herhalde gizem 5 kilo vermiş olamazsın ya hele bu kadar strese koşturmaya..
ben de 26 kilo aldım sadece 9 u kaldı...
kız bebek de kalçadan büyütür derler ne kadar doğru bilmem, benim kardeşim kızda da erkekde de karından büyüttü aynı tipti..
ben sadece karnımı büyütmüştüm ama devasaydı, merdivende durunca 3 basamak görmüyordum, çok şükür şimdi parmaklarımı görüyorum :))
o kadar büyümüştüm ki son 1,5 ayda hiç yürüyemedim denge kuramıyordum, eşim kaplumbağa diye dalga geçiyordu..
neyse illaki gider bu kilolar, çok şükür bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık, sağlıkla 6. aya getirdik, sağlıkla büyütmeye devam edelim kalan kilo olsun...
Vermiştim canım doğumdan sonra baya 12 kg kalmıştı fazla sonra baktık bu yemez içmez bi bebek süt az yetmiyo ben süt olsun diye ipin ucunu bi kaçırdım sonuç böyle oldu
Canım ben kahvaltı ve çorba saatinde evde oluyorum hep.öğlen 12den sonra akşam 8e kadar çıkmaya vakit var dışarı.meyve ve yoğurt yanıma alıyorum.evde hergün taze meyvelerden yapıyorum ama dışarda hipp alıyorum yanıma kavanoz meyvesi yogurt zaten evde yapmış oluyorum yanımda oluyo o da öyle yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?