2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yine yetiştin canım . biliyorum birsürü hastalık olacak illa ama kendimi suçluyorum ister istemez. üstünü ince tuttum ama öksürdüğü için biraz tedirginim daha beter hasta ederim diye kulaktan ölçüyorum 38.4 oldu en son ama 38 e düştü nemli bez deneyeceğim banyo yaptırmaya korkuyorum aslında bugün banyo günü ama ılık su ile banyo belki ateşi düşürür

Ilık su ateşi düşürür canım suda çok uzun bekletmeden kısa bir duş aldırirsan çok iyi gelir hemen kurularsan faydasi var zararı yok, cereyanda kalmasın, sıvı alımına dikkat et emziriyorsan emzir bol bol, mama veriyorsan daha sık mama ve su ver, üstünü ince giydirip gerekirse ince bir battaniye örterek ateşi düştükçe örtüp yükselince battaniyesini alabilirsin. Böylece giydir çıkart hırpalanmaz kuzu.

Anılcım çok geçmiş olsun canım Rabbim. Biedaha sıkıntı yaşatmasın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya 4. sezonunu izledim de bu kadar durağan bir sezon olamaz... belki hızlanır falan diye bekledim ama yok vasat bir sezondu (
kitabını da okumuştum çok güzeldi, dizi de kitaba çok bağlı gidiyor.
şuan bir de the vikings izliyorum 2 sezon yayınlandı.
bi de the 100 izlemeye başladım şuan, tavsiye de ederim.
hepsi IMDB'de çok yüksek puan almışlar.
sen de var mı güzel dizi :)))

Kızlarr mercimek ve cevizi kaçıncı ayda vericez internette raştırdım net bir bilgi yok.

Canım senin bebiş kaç aralık doğumlu? Kıyma için 7. Ay diyor dr lar ben de bekliyorum. Ayrı bir yerde haşlayıp kattın dimi?? Yoksa kavırmak mı gerer ben bu et çorba ilişkisini çozemedim. Mesela balığı da nasıl koycam bilmiyorum

Kızlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum, bizimde aşımız bu pZartesş inşallah ateş olmaz, anılcım çooook sevindim gözün aydın:)
Kızlar benim miniğin sol kaburgası belirgin çıkık diğerine göre sizce normal mi, bebeği benim gibi olup doktoruna danışan oldu mu merak ediyorım, doktoruma gidne kadar içimi rahTlatacak birşey söyleyin

Son düzenleme:
Anılcım çok geçmiş olsun canım Rabbim. Biedaha sıkıntı yaşatmasın.

İnşşallah cuma günü vatanımdayım yarın gece uçak
Amin cnm çok sağ ol
hadi gözün aydın geleceksin ne kaar kalcaksın ..
yoksa hemen dönüş mü geneee...
inşallah kolay bi yolculuk olur sana çocuklarla zor valla onca yol...
Canım sana yazacaktım telden bi kısmet olmadı dedim kk da görünce ayıp olcak kıza

biz de de bacaklarda parantezlik var aile hekimi ortopediye götür dedi kendi söyledi çarpıklığı
bugün götürdüm dr a falan normal o kadar geniş bi açı yok dedi
çokmu izler oolduk bebekleri anlamadım..=(
inşallah Nehir de sorun yoktur ne zaman göstereceksin?

canım annem artık 6 ayı bitti 7. ayından gün alıyor verebiliriz dedi.
kıyma olarak almadım eti.
yağsız kuzu eti aldım, evde çektim, daha güvenilir geliyor.
geçen hafta yarım çay kaşığı ekleyerek başladım.
2 günde bir arttırdım.
şuan 1 çorba kaşığına yakın attım.
bu arada ege 12 aralık doğumlu.
ben 3 kere balık da verdim.
her seferinde 2 adet sardalya yedi.
ben kıymayı haşladım.
annem zeytinyağında kavurabileceğimi söyledi ama yağın ateşte ısınması içime sinmedi.
ama kıymayı blendrda çekmedim.
ege'nin damakları çok sertleşti, çiğneyebiliyor, o yüzden bıraktım kıymayı sebzeleri çektikten sonra attım içine.
canım gurmebebek. sitesinde çok güzel balık çorbaları tarifleri var başladığın zaman oraya bakarsın.
şuan et suyu kullanıyorum zaten sebzelerine.
bi de ege mama aldığı için, kilo alımı düşük olduğu için ek gıdaya geçiş yaptık.
dr.umuz Ege'nin gelişiminin hızlı olduğunu belirtti, ek gıdalar için söylenen aylar ortalama aylarmış. her bebeğe göre değişebilirmiş.
Ege erken başladığı için geçişleri de biraz kaydırıyorum aslında.
çok şükür hiç birinin ne yemesinde ne sindirmesinde problem yaşamadım.
umarım tüm bebişler sorun yaşamadan atlatır bu ek gıda olayını.

Canım valla pazartesi aşıda aile hekimine sorCağım, ama içi rahat etmeyecek biliyorum bende mi ortepediye götürsem, d vitaminini düzenli kullanmıyorum ondan mı oldu acaba offff;( evet çok izliyoruz galiba canım:)arasım da da birşey olmadığını biliyordum içim hep rahattı çok çok sevindim sonucuna

maşallah cnm benim doktor kilo konusunda bi alem valla 5 aylık kontrolünde 7300dü. şişman bi çocuk olmck fln filan az zayıf falan demeye getirdi. hep obez bebekler mi gelio ona anlamadım vallaa

Valla tam sınırda ama sonuçta kötü değil dedi... Küçük de doğdu zaten aman ne biliyim ben:))

TEMİZ....

Ohhhh çok ama çok sevindim canımmm gözün aydınnn

kızlar mastit için augmentin kullanılıyordu dimi

kaçlıktı? augmentin 1000 mi emin olamadım???

bilenlerden acele cevap bekliyorum

Acil demişin ama yazayım yine evet canım augmentin 1000 mg...

İnşşallah cuma günü vatanımdayım yarın gece uçak

Hadi gözün aydın canım şimdiden iyi yolculuklar...

Offf bu diş olayı zrmuş yaaaa Azra ikinci dişini çıkarıyor... İlkini hiç anlamadık bile hemen patladı çıktı ama şimdi ikinci yarabbim çocuğum çok huzursuz oldu... Aşının ateşin de etkisi var tabi diş de eklenince... Boncuk boncuk ağladı yavrum çare olamayınca valla ben de oturdum ağladım...

Allah kolaylık versin canım benim, bizimkinde bişi yok daha hiç dişimiz yok

Kızlar ya ne zormuş bu işler. Bir de ilk olunca insan ne yapacağını bilmiyor iki uç gundur çok doluyum ağladım ağlıycam. Asya çok guzel çorba yoğurt yerdi bir kase. Ama bikaç gundur yerken oksuruyo bir iki defa kustu yerken o yuzden ben de oksurmeye başladığınd korkumdan bırakıyorum vermeyi yine kusacak diye. Azcık yemiş oluyo. Ya acaba bi donemden mi geçiyo bundan sonra boyle mi gidecek diye korkularım var( benim kız oksurerek konuşur bizimle yani huyu o. Eğlense bile oksurerek cevap verir. Yerken de istemiyo diye algılayıp kusmasın diye bırakıyorum. Ama çok uzuluyorum neden boyle oldu çocuğuma nazar mı değdi ne yapıcam bilmiyorum. Beni bi siz anlarsınız..

Selam kızlar
Ben daha giremiyorum nete Alim sağolsun hala aynı biranda dişi çıktı geçen çarsamba
hemen arkasından 2. dişi çıktı sonraki gün Anneme gittim düğünler vardı veee biz yine grip olduk ben çook kotüyüm Alim diş biyerden grip biryerden perişan oldu..
Ne olacak bu halimiz bilmem..
Kınada herkes Alinin peşinde dolandıı çook değişik ne güzel bir bebek diye kocalarına anlatmışlar eve gidip düğündede erkekler gelip baktı methini duyduk diye..
Offf o kadar takıntılı değilim ama nazaramı geliyor kuzum bilmiyorum yav derdimiz bitmiyo gece çıglıkla uyanıyor yarın yine dr a götürücem

Anılım bir tek alıntılardan seni gördüm gözümüz aydın olsun inşallah ben olmadıgını biiyordum epilepsi belirtileri farklı oluyor..Bence Ali gibii sinirli seninn Aras o titremeler ondan

biliyorum insanın içi dayanmıyor ama öyle ya da böyle çıkacak bu dişler, bunu da atlatır inşallah canım biran önce..

ya canım normalden farklı öksürüyorsa dr.a git, geçmişi okudun mu bilmem bak anılın bebeği aras öksürüyordu, bronşite dönebilir demiş dr. bugün. 2 tane şurup vermiş.
canım Ege de çok güzel yer yemeklerini, ama artık kendi seslerini ve etrafı keşfediyorlar, Ege çığlık çığlık yemek yemeğe uğraşıyor. ses çıkarma çabalarıyla yemek yemeyi ayırt edemiyorlar şuanda... bu kadar korkma, ben de korkmuştum ilk başta, lokmayı yutarken çığlık atmaya uğraşıyo akıllı bıdık, boğazı gıcıklanınca öksür öksür kıpkırmızı oluyor.
ben mama sandalyesi aldım ama daha çok ana kucağında yediriyorum ve emniyet kemerini bağlamıyorum ki herhangi boğulma riskinde hemen müdahale edebileyim diye. çünkü Ege de öksüre aksıra tıksıra bağıra çağıra yiyiyor.
korkma canım sen ver ek gıdalarını, şimdi alışması lazım ki ileri de rahat edelim. hem geçişleri hem yemek düzeni öğrenmeleri lazım :))

Ayy canım içime su serptin demek bir bizimki değilmiş. Ya oksuruyor diye goturmuştum dr bişey yok dedi. Bizimki dedim ya oksurerek cvo veriyor:) asyaa dşyorum hemen ohu yapıyo ya da bi yeri acıyor hemen ohu ohu. İşte yerken de yapmaya başlayınca tırstım ne biliyşm. Oksure oksure kusar diye. Tiksindiği şeylerde kusuyor çunku.

Bana da oyle geliyor ama goturmedim bu sebepten. Eşimde yok bişi dedi çok takılmadım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…