yine yetiştin canım . biliyorum birsürü hastalık olacak illa ama kendimi suçluyorum ister istemez. üstünü ince tuttum ama öksürdüğü için biraz tedirginim daha beter hasta ederim diye kulaktan ölçüyorum 38.4 oldu en son ama 38 e düştü nemli bez deneyeceğim banyo yaptırmaya korkuyorum aslında bugün banyo günü ama ılık su ile banyo belki ateşi düşürürCanım geçmiş olsun, suçlama kendini bebek bunlar hastalana hastalana, düşe kalka büyüyecek, bazen ne kadar dikkat etsek de hasta oluyorlar işte. Üstünü ince tut, emziriyorsan daha sık emzir, ateşi yükselince koltuk altlarına, ayak altlarına, kasıklarına, alnına nemli bezler koyabilir veya ılık duş aldırabilirsin, ateşi 38,5 geçer düşmezse doktora götür mutlaka
yine yetiştin canım . biliyorum birsürü hastalık olacak illa ama kendimi suçluyorum ister istemez. üstünü ince tuttum ama öksürdüğü için biraz tedirginim daha beter hasta ederim diye kulaktan ölçüyorum 38.4 oldu en son ama 38 e düştü nemli bez deneyeceğim banyo yaptırmaya korkuyorum aslında bugün banyo günü ama ılık su ile banyo belki ateşi düşürür
Bende izliyodum yarida kaldi ama ben pazartesi izliyodum... Başka hangi dizileri izliyosun sen meltem?
Bende bugün patlicN otutturma yaptim tam.bi saatini aldi evi supurgemin hortumu yirtildigi için supuremesemde eve bi vileda dolandirdim oturma odasi hariç toz aldim ve çokuykum var sşuanda...
kızlar ege'ye dün ilk defa tarhana yaptım.
annem burada akçay'da pazardan köylü kadınların birinden alıyormuş kendileri için çok beğeniyor.
gittik kadın bi de bebeklere özel yapıyormuş, tuzsuz, acısız, baharatsız :))
dün yaptım çok beğendi.
bugün de ona bir atom hazırladım resmen :)
1 havuç, 1 patates, 10 tane kadar bezelye, 2 diş sarımsak,
iyice pişirdim,
içine 1 tatlı kaşığı kadar tarhana attım,
kaynattım,
blendrda çektim.
içine ayrı olarak pişirdiğim kıymayı ekledim.
kıyma taneli kalsın istediğim için öyle yaptım.
valla tadı da iyi olmuş,
tarhana ve sarımsak sebzeleri baya lezzetlendirmiş :))
Anılcım çok geçmiş olsun canım Rabbim. Biedaha sıkıntı yaşatmasın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin cnm çok sağ olİnşşallah cuma günü vatanımdayım yarın gece uçak
Canım sana yazacaktım telden bi kısmet olmadı dedim kk da görünce ayıp olcak kızaKızlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum, bizimde aşımız bu pZartesş inşallah ateş olmaz, anılcım çooook sevindim gözün aydın:)
Kızlar benim miniğin sol kaburgası belirgin çıkık diğerine göre sizce normal mi, bebeği benim gibi olup doktoruna danışan oldu mu merak ediyorım, doktoruma gidne kadar içimi rahTlatacak birşey söyleyin
Canım senin bebiş kaç aralık doğumlu? Kıyma için 7. Ay diyor dr lar ben de bekliyorum. Ayrı bir yerde haşlayıp kattın dimi?? Yoksa kavırmak mı gerer ben bu et çorba ilişkisini çozemedim. Mesela balığı da nasıl koycam bilmiyorum
Amin cnm çok sağ ol
hadi gözün aydın geleceksin ne kaar kalcaksın ..
yoksa hemen dönüş mü geneee...
inşallah kolay bi yolculuk olur sana çocuklarla zor valla onca yol...
Canım sana yazacaktım telden bi kısmet olmadı dedim kk da görünce ayıp olcak kıza
biz de de bacaklarda parantezlik var aile hekimi ortopediye götür dedi kendi söyledi çarpıklığı
bugün götürdüm dr a falan normal o kadar geniş bi açı yok dedi
çokmu izler oolduk bebekleri anlamadım..=(
inşallah Nehir de sorun yoktur ne zaman göstereceksin?
maşallah cnmbenim doktor kilo konusunda bi alem valla 5 aylık kontrolünde 7300dü. şişman bi çocuk olmck fln filan az zayıf falan demeye getirdi. hep obez bebekler mi gelio ona anlamadım vallaa
TEMİZ....
kızlar mastit için augmentin kullanılıyordu dimi
kaçlıktı? augmentin 1000 mi emin olamadım???
bilenlerden acele cevap bekliyorum
İnşşallah cuma günü vatanımdayım yarın gece uçak
Offf bu diş olayı zrmuş yaaaaAzra ikinci dişini çıkarıyor... İlkini hiç anlamadık bile hemen patladı çıktı ama şimdi ikinci yarabbim çocuğum çok huzursuz oldu... Aşının ateşin de etkisi var tabi diş de eklenince... Boncuk boncuk ağladı yavrum çare olamayınca valla ben de oturdum ağladım...
Offf bu diş olayı zrmuş yaaaaAzra ikinci dişini çıkarıyor... İlkini hiç anlamadık bile hemen patladı çıktı ama şimdi ikinci yarabbim çocuğum çok huzursuz oldu... Aşının ateşin de etkisi var tabi diş de eklenince... Boncuk boncuk ağladı yavrum çare olamayınca valla ben de oturdum ağladım...
Kızlar ya ne zormuş bu işler. Bir de ilk olunca insan ne yapacağını bilmiyor iki uç gundur çok doluyum ağladım ağlıycam. Asya çok guzel çorba yoğurt yerdi bir kase. Ama bikaç gundur yerken oksuruyo bir iki defa kustu yerken o yuzden ben de oksurmeye başladığınd korkumdan bırakıyorum vermeyi yine kusacak diye. Azcık yemiş oluyo. Ya acaba bi donemden mi geçiyo bundan sonra boyle mi gidecek diye korkularım var( benim kız oksurerek konuşur bizimle yani huyu o. Eğlense bile oksurerek cevap verir. Yerken de istemiyo diye algılayıp kusmasın diye bırakıyorum. Ama çok uzuluyorum neden boyle oldu çocuğuma nazar mı değdi ne yapıcam bilmiyorum. Beni bi siz anlarsınız..
biliyorum insanın içi dayanmıyor ama öyle ya da böyle çıkacak bu dişler, bunu da atlatır inşallah canım biran önce..
ya canım normalden farklı öksürüyorsa dr.a git, geçmişi okudun mu bilmem bak anılın bebeği aras öksürüyordu, bronşite dönebilir demiş dr. bugün. 2 tane şurup vermiş.
canım Ege de çok güzel yer yemeklerini, ama artık kendi seslerini ve etrafı keşfediyorlar, Ege çığlık çığlık yemek yemeğe uğraşıyor. ses çıkarma çabalarıyla yemek yemeyi ayırt edemiyorlar şuanda... bu kadar korkma, ben de korkmuştum ilk başta, lokmayı yutarken çığlık atmaya uğraşıyo akıllı bıdık, boğazı gıcıklanınca öksür öksür kıpkırmızı oluyor.
ben mama sandalyesi aldım ama daha çok ana kucağında yediriyorum ve emniyet kemerini bağlamıyorum ki herhangi boğulma riskinde hemen müdahale edebileyim diye. çünkü Ege de öksüre aksıra tıksıra bağıra çağıra yiyiyor.
korkma canım sen ver ek gıdalarını, şimdi alışması lazım ki ileri de rahat edelim. hem geçişleri hem yemek düzeni öğrenmeleri lazım :))
Kızlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum, bizimde aşımız bu pZartesş inşallah ateş olmaz, anılcım çooook sevindim gözün aydın:)
Kızlar benim miniğin sol kaburgası belirgin çıkık diğerine göre sizce normal mi, bebeği benim gibi olup doktoruna danışan oldu mu merak ediyorım, doktoruma gidne kadar içimi rahTlatacak birşey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?