2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ege de öyle herşeye öhööö ama öksürmek amaçlı değil o ses çıkarmaya zorluyorlar beceremiyorlar, inan hasta olup öksürdüğünde anlarsın... umarım hiçbirimizin başına gelmez ama o da gelecek ((
dediğim gibi yap canım yemek yedirirken emniyet kemerini takma, kusarsa falan hemen alıp müdahale edersin..

canım uç tarafı mı dışa doğru çıkık? benim kuzenimin kaburgalarının uçları dışa doğru kıvrık gibi çok belli olmuyo ama . yapısal bi durum bi sıkıntı yaratmıyo eğer sizinki de öyleyse

Allah kolaylık versin canım benim, bizimkinde bişi yok daha hiç dişimiz yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy olmasın diyesim geldi ya... Çocuğum 6 ay boyunca ağladığının toplamını bir günde ağladı... Tanıyamadım kızımı...

Aliyle Azra aynı gidiyor... Ezelinden beri benziyorlar erken doğum riskleri doğum kiloları:) dişleri... Nazara da acayip inanıyorumm ne zaman birileri görse bir fotoğrafını paylaşsam ya da aileden biri paylaşsa o akşam çok huzursuz oluyor resmen huysuzlaşıyor...ya da bize öyle geliyor:)

biliyorum insanın içi dayanmıyor ama öyle ya da böyle çıkacak bu dişler, bunu da atlatır inşallah canım biran önce..

Ay amin canım aminn.. Eşime onu dedim bu daha varan 2 bile değil:))

Canım takmazsam da sağa sola one arkaya gidiyor leyla oluyorum bi kaşık verene kadar. Ama benim kız gibi kusan bebeğe takmamak en doğrusu. Yok yok hasta gibi değil ses çıkarmak için yapıyo zten. Hastalığı yaşıycaz illaki allah kolay atlatmayı gosterir inş hepimizin kuzularına

Ayy anllllll ne kada sevindim
Oh cok sukur.

Bronsite dikkat nasil decz ki bi nda oluveriyorlar.pofff

canlar nasılsınız...Anıl ım tekrardan geçmiş olsun ...Hemen bişiden bahsetmek istiyorum evde yoktum 2 gündür sağlık bakanlığından kapıya kağıt bırakmışlar çocuk felci aşısıyla alakalı 5-11 haziran tarihlerinde zorunlu aşı kararı alındı 0-59 ay arası bebekler için diye bilginiz var mı ayın 11 i bugündü gerçi esila lina nın aşısı 13 de var ama o karma aşı aynı gün dr. kontrolüne de götürücem ...Kafam karıştı 2,5 yaşında kızı olan arkadaşım geçen gün bahsetmişti suriyeli çocuklarda salgın var çocuk felciyle alakalı aman dikkat filan dedi pek dikkatte almamıştım :18:

Kizlar moralim cok bozuk
4. Ay kontrolumuzde 6500 duk
6. Ayimiza 1 hafta kaldi 6800 olduk
Kisin iki uc kat kiyafetle tartmistik bir de farkli tartiydi , simdi askili badi ve ince sortla tarttik
Ama gene de fark cok az
Kizim cok hareketli bilmiyorum ondan mi
Huzursuz bir cocuk da degil genelde
Dr algisi zekasi cok iyi boya gitmis kafa capi iyi dedi
Kilo icin takviye vit verdi
Mama daha hic vermedim
Ek gidaya basladik ama sut rejimi herseyi bozuyor tabi
6800 kilo 68 cm boy
Dogum hali 2900 kg 49 cm di

Of cok kotu dimi

kilo önemli deil sağlıklı olması önemli cnm boyu süper maşallah 5. ay kontrolümüzde 62cm dik şimdi kaç çıkıcaz bilmiyorum zaten yolunda gitmeyen bişi olsa dr müdahale ediyo

E
Kilos azimsanacak bir kilo degil canim uzme kendini.
Boyu cok iyi maasallah.
Benm kiz 4. Ay kontrolnde 61 cm di mnyon yani.
Boyu uzn olsaydidaha iyiydi kilosuda sennkinden farkli degil 7200 du en son..13 aralik dogumlu.
Kilo gcici boy kalici

Bize 1. Donem gelmislerdi.buda ayri mi acab.
Ben hic duymadim..asiya gittigimizde sorariz artik.

Aaa oznur hayirli olsn disiniz. Daha bizim gorunurde bisey yok.

Oyle oluyor ya nlarin bi yeri acisa bizden bisey gidiveriyor.
Annelik iste

Canım saçmalamaaaa
Aras 8günlükken bronlit olmuştu bilmem hatırlar mısın
Ama yoğun bakımda hasta ettiler çocuğu çıplak duruyo ya
Üzme kendini
Böyle böyle büyüyecekler
Rabbim daha büyük hastalık vermesin
Öpüyorum. Çoookkk geçmiş olsun
Bana da dr devit veriyor mUsun dedi
Evet ama hafta da bir unuttuğım oluyor dedim
O kdrdan birşey olmaz dedi
Bence o kısmı zayıf yağsızsa gözüne batmıştır
Ama aile hekimi anlar mı sence? Bence sen senin orda sorup soruştur
Öyle götür bi uzmana tatlım

Bu arada hakkını helal et. Çok uğraştın ilgilendin
Allah razı olsun. Senin payın büyük bı dönemi rahat atlatmam da
Seni karşıma Allah çıkarttı resmen bu yani
Kıyamammmm
Çıktı mı dişiniz hadi hayırlı olsunnn
Bakalım biz me yapcazzzz
Çok zor diyorlar hele azı dişleri(
Her dönemleri ayrı. Ne zor büyüyorlar yaaa
Biz de mi böyle büyümüşüz
Ayy anllllll ne kada sevindim
Oh cok sukur.

Bronsite dikkat nasil decz ki bi nda oluveriyorlar.pofff
Bilsem. Nasıl dikkay edeceğim
Bi de bu hafta Bursa ve Eskişehire gitme ihtimalimiz var yarın hatta
Hafta sonu için. Gitmemiz de gerekiyor düğün var
Nasıl koruyacağım bilmem
Öğretmen evinde kalcaz inş rahat ederiz çok huzursuzım

Canım bu konuyu açtom ben burda epey konuştuk
Böyle saçmalık olamaz diye
Kapıya gelip aşı yapcam diyen birine kim güvenir
Asm de ki hemşirenle görüş
Ben gittim 6aylık aşılarıyşa birlikte çocuk felcini de yaptı
Şimdi bu fırsatı kullanan dolandırıcılar çok olur aman dikkat

Bana da oyle geliyor ama goturmedim bu sebepten. Eşimde yok bişi dedi çok takılmadım ben de

Canım inşallah bişey yoktur ama bence d vitamini eksikliğinden oluyor, gerçi ben raşitizm için baktırdım ca fosfor alkalen fosfotaz d vitamini vermek istemiyordum çünkü sonuçlar normaldi ama korkuyorum artık vericem vitaminini

Yok canım ucu değil tamamı daha belirgin gibi inşallah yapısal bişidir

Canım benim ben birşey yapmadım ki keşke yapabilseydim ama gerek de kalmadı bak tertemiz sonuçları:)

gnydn anneler size bişey sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.

ben oğluma yaklaşık 2 aydır devit ve kan ilacı vermiyorum..
kim söyledi hatırlamıyorum ama burdan biriydi içlerinde kansorejen madde var araştırdım demişti.
ben de o günden beri vermiyorum açıkçası. eskiden ilaç mı vardı diyorum belki yanlış ama vermeyince içim daha rahat etti sanki.
güneşe çıkıyor hergün kısa birsüre.. ek gıdaları da maşallah güzel tüketiyor beni emiyor mama da yiyor sütüm yetersiz çünkü.

doktora sor derseniz kesin ver der. ilaç manyağı doktorumuz. gözünün üzerinde kaş var desem kortizonlu krem verecek düşünün yani..
haftaya yeni bir doktor deneyeceğiz ama yine de size sormak istedim..

Yok canım ucu değil tamamı daha belirgin gibi inşallah yapısal bişidir

bence yapısaldır kemik hassasdır yani azıcık anormal birşey olsa çok can yakar.. bebek hep ağlar gibime geliyor..
sanırım çok incelediğimiz için böyle şeylerle kafamızı hep yoruyoruz cnm.
yapısaldır birşeyi yoktur nehirin..

Kızlar ben şu demiri en başından beri gereksiz bulup bir verdiysem iki vermedim. Dun amerikadaki arkadaşla konuştum onlar sadece d vitamini veriyorlarmış orada. Yani demir yok. Tabi ülke farklı koşullar farklı ama ben vermeme kararı aldım.

Gunaydin canlarim
Antalyadan bildiriyorum
Bu yaz nasil gececek korkuyorum hava felaket
Sicagin fazlasini sevmiyorum
Bebisten klima da acamiyorum
Dakka basi yikaniyorum
Kendim sicakladikca minnosumu da soyuyorum😳

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…