- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Ayy canım içime su serptin demek bir bizimki değilmiş. Ya oksuruyor diye goturmuştum dr bişey yok dedi. Bizimki dedim ya oksurerek cvo veriyor:) asyaa dşyorum hemen ohu yapıyo ya da bi yeri acıyor hemen ohu ohu. İşte yerken de yapmaya başlayınca tırstım ne biliyşm. Oksure oksure kusar diye. Tiksindiği şeylerde kusuyor çunku.
canım uç tarafı mı dışa doğru çıkık? benim kuzenimin kaburgalarının uçları dışa doğru kıvrık gibi çok belli olmuyo ama . yapısal bi durum bi sıkıntı yaratmıyo eğer sizinki de öyleyseKızlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum, bizimde aşımız bu pZartesş inşallah ateş olmaz, anılcım çooook sevindim gözün aydın:)
Kızlar benim miniğin sol kaburgası belirgin çıkık diğerine göre sizce normal mi, bebeği benim gibi olup doktoruna danışan oldu mu merak ediyorım, doktoruma gidne kadar içimi rahTlatacak birşey söyleyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah kolaylık versin canım benim, bizimkinde bişi yok daha hiç dişimiz yok
Selam kızlar
Ben daha giremiyorum nete Alim sağolsun hala aynıbiranda dişi çıktı geçen çarsamba
hemen arkasından 2. dişi çıktı sonraki gün Anneme gittim düğünler vardı veee biz yine grip olduk ben çook kotüyüm Alim diş biyerden grip biryerden perişan oldu..
Ne olacak bu halimiz bilmem..
Kınada herkes Alinin peşinde dolandıı çook değişik ne güzel bir bebek diye kocalarına anlatmışlar eve gidip düğündede erkekler gelip baktı methini duyduk diye..
Offf o kadar takıntılı değilim ama nazaramı geliyor kuzum bilmiyorum yavderdimiz bitmiyo gece çıglıkla uyanıyor yarın yine dr a götürücem
Anılım bir tek alıntılardan seni gördüm gözümüz aydın olsun inşallah ben olmadıgını biiyordum epilepsi belirtileri farklı oluyor..Bence Ali gibii sinirli seninn Aras o titremeler ondan
biliyorum insanın içi dayanmıyor ama öyle ya da böyle çıkacak bu dişler, bunu da atlatır inşallah canım biran önce..
Ege de öyle herşeye öhööö ama öksürmek amaçlı değil o ses çıkarmaya zorluyorlar beceremiyorlar, inan hasta olup öksürdüğünde anlarsın... umarım hiçbirimizin başına gelmez ama o da gelecek((
dediğim gibi yap canım yemek yedirirken emniyet kemerini takma, kusarsa falan hemen alıp müdahale edersin..
Canlar çok teşekkür ederim
Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin
Bunu da atlattığımıza inanmıyorum. Aptal hibiyim bugün
Ağla ağla içim çıktı sinir boşalması yaşadım raporu elime alınca
Kasılmalar zamanla geçer dedi
Epilepsi ve hareket bozuklukşarı olarak ayrılır dedi
Kurulda ben videoları göstereceğim arıcam sizi dedi
Ama kurul başkanı benim eminim onlar da temiz diyecel dedi
Çocuk dr una gittik üst solınum yolları enfeksiyonu dedi
2farklı surup verdi. Bronsite dönecek gibi duruyor dikkatli olun diye uyardı
Ayrıca salgın varmış ist da bronşit
Sizde dikkat edin canolar...
Kizlar moralim cok bozuk
4. Ay kontrolumuzde 6500 duk
6. Ayimiza 1 hafta kaldi 6800 olduk
Kisin iki uc kat kiyafetle tartmistik bir de farkli tartiydi , simdi askili badi ve ince sortla tarttik
Ama gene de fark cok az
Kizim cok hareketli bilmiyorum ondan mi
Huzursuz bir cocuk da degil genelde
Dr algisi zekasi cok iyi boya gitmis kafa capi iyi dedi
Kilo icin takviye vit verdi
Mama daha hic vermedim
Ek gidaya basladik ama sut rejimi herseyi bozuyor tabi
6800 kilo 68 cm boy
Dogum hali 2900 kg 49 cm di
Of cok kotu dimi
Kizlar moralim cok bozuk
4. Ay kontrolumuzde 6500 duk
6. Ayimiza 1 hafta kaldi 6800 olduk
Kisin iki uc kat kiyafetle tartmistik bir de farkli tartiydi , simdi askili badi ve ince sortla tarttik
Ama gene de fark cok az
Kizim cok hareketli bilmiyorum ondan mi
Huzursuz bir cocuk da degil genelde
Dr algisi zekasi cok iyi boya gitmis kafa capi iyi dedi
Kilo icin takviye vit verdi
Mama daha hic vermedim
Ek gidaya basladik ama sut rejimi herseyi bozuyor tabi
6800 kilo 68 cm boy
Dogum hali 2900 kg 49 cm di
Of cok kotu dimi
canlar nasılsınız...Anıl ım tekrardan geçmiş olsun ...Hemen bişiden bahsetmek istiyorum evde yoktum 2 gündür sağlık bakanlığından kapıya kağıt bırakmışlar çocuk felci aşısıyla alakalı 58-11 haziran tarihlerinde zorunlu aşı kararı alındı 0-59 ay arası bebekler için diye bilginiz var mı ayın 11 i bugündü gerçi esila lina nın aşısı 13 de var ama o karma aşı aynı gün dr. kontrolüne de götürücem ...Kafam karıştı 2,5 yaşında kızı olan arkadaşım geçen gün bahsetmişti suriyeli çocuklarda salgın var çocuk felciyle alakalı aman dikkat filan dedi pek dikkatte almamıştım :18:
Offf bu diş olayı zrmuş yaaaaAzra ikinci dişini çıkarıyor... İlkini hiç anlamadık bile hemen patladı çıktı ama şimdi ikinci yarabbim çocuğum çok huzursuz oldu... Aşının ateşin de etkisi var tabi diş de eklenince... Boncuk boncuk ağladı yavrum çare olamayınca valla ben de oturdum ağladım...
Canım saçmalamaaaaanılcığım çok geçmiş olsun çok sevindim sonucun temiz çıkmasına
benim de kızım dünden beri 37.5-38 derece ateşle duruyor ama üzerini soyunca ateş 37 ye falan düşüyor, bugün aile hekimine götürdüm boğazında kızarıklık ve biraz geniz akıntısı fark etti, ateş hala devam ediyor 38 de doktora götürsemmi kararsızım hastanelerde salgın var diye endişe ediyorum, havaların durumu yüzünden kücücük bebeği hasta ettim, gerçi 1 aylık bebeği bronşiolit yapmayı başaran bir anne olarak şuanki duruma şaşırmamak lazım
Bana da dr devit veriyor mUsun dediCanım valla pazartesi aşıda aile hekimine sorCağım, ama içi rahat etmeyecek biliyorum bende mi ortepediye götürsem, d vitaminini düzenli kullanmıyorum ondan mı oldu acaba offff;( evet çok izliyoruz galiba canım:)arasım da da birşey olmadığını biliyordum içim hep rahattı çok çok sevindim sonucuna
KıyamammmmOfff bu diş olayı zrmuş yaaaaAzra ikinci dişini çıkarıyor... İlkini hiç anlamadık bile hemen patladı çıktı ama şimdi ikinci yarabbim çocuğum çok huzursuz oldu... Aşının ateşin de etkisi var tabi diş de eklenince... Boncuk boncuk ağladı yavrum çare olamayınca valla ben de oturdum ağladım...
Bilsem. Nasıl dikkay edeceğimAyy anllllll ne kada sevindim
Oh cok sukur.
Bronsite dikkat nasil decz ki bi nda oluveriyorlar.pofff
canlar nasılsınız...Anıl ım tekrardan geçmiş olsun ...Hemen bişiden bahsetmek istiyorum evde yoktum 2 gündür sağlık bakanlığından kapıya kağıt bırakmışlar çocuk felci aşısıyla alakalı 5-11 haziran tarihlerinde zorunlu aşı kararı alındı 0-59 ay arası bebekler için diye bilginiz var mı ayın 11 i bugündü gerçi esila lina nın aşısı 13 de var ama o karma aşı aynı gün dr. kontrolüne de götürücem ...Kafam karıştı 2,5 yaşında kızı olan arkadaşım geçen gün bahsetmişti suriyeli çocuklarda salgın var çocuk felciyle alakalı aman dikkat filan dedi pek dikkatte almamıştım :18:
Bana da oyle geliyor ama goturmedim bu sebepten. Eşimde yok bişi dedi çok takılmadım ben de
Yok canım ucu değil tamamı daha belirgin gibi inşallah yapısal bişidircanım uç tarafı mı dışa doğru çıkık? benim kuzenimin kaburgalarının uçları dışa doğru kıvrık gibi çok belli olmuyo ama . yapısal bi durum bi sıkıntı yaratmıyo eğer sizinki de öyleyse
Canım saçmalamaaaa
Aras 8günlükken bronlit olmuştu bilmem hatırlar mısın
Ama yoğun bakımda hasta ettiler çocuğu çıplak duruyo ya
Üzme kendini
Böyle böyle büyüyecekler
Rabbim daha büyük hastalık vermesin
Öpüyorum. Çoookkk geçmiş olsun
Bana da dr devit veriyor mUsun dedi
Evet ama hafta da bir unuttuğım oluyor dedim
O kdrdan birşey olmaz dedi
Bence o kısmı zayıf yağsızsa gözüne batmıştır
Ama aile hekimi anlar mı sence? Bence sen senin orda sorup soruştur
Öyle götür bi uzmana tatlım
Bu arada hakkını helal et. Çok uğraştın ilgilendin
Allah razı olsun. Senin payın büyük bı dönemi rahat atlatmam da
Seni karşıma Allah çıkarttı resmen bu yani
Kıyamammmm
Çıktı mı dişiniz hadi hayırlı olsunnn
Bakalım biz me yapcazzzz
Çok zor diyorlar hele azı dişleri(
Her dönemleri ayrı. Ne zor büyüyorlar yaaa
Biz de mi böyle büyümüşüz
Bilsem. Nasıl dikkay edeceğim
Bi de bu hafta Bursa ve Eskişehire gitme ihtimalimiz var yarın hatta
Hafta sonu için. Gitmemiz de gerekiyor düğün var
Nasıl koruyacağım bilmem
Öğretmen evinde kalcaz inş rahat ederiz çok huzursuzım
Canım bu konuyu açtom ben burda epey konuştuk
Böyle saçmalık olamaz diye
Kapıya gelip aşı yapcam diyen birine kim güvenir
Asm de ki hemşirenle görüş
Ben gittim 6aylık aşılarıyşa birlikte çocuk felcini de yaptı
Şimdi bu fırsatı kullanan dolandırıcılar çok olur aman dikkat
Yok canım ucu değil tamamı daha belirgin gibi inşallah yapısal bişidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?